Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er byggeri ens betydende med en verden af spørgsmål. Af den grund er det en fordel at vælge en online byggeshop, hvor du tilbydes tips og tricks til valg af bærbar ventilator.
Du skal kende de handelsbetingelser webshoppen udsteder når du handler online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør man undersøge firmaets regler.
Ifald du skal bruge produkterne hurtigst muligt eller bare gerne vil slippe for fragtomkostningen, så kunne du overveje at hente byggematerialerne personligt. Dette er først og fremmest et alternativ ved de kendte byggecentre.
Nogle byggekæder præsterer et enormt produktsortiment, og øvrige er specialiserede i en bestemt varegruppe. Du bør tænke igennem hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige varetyper at vælge i mellem, foruden bare bærbar ventilator.
Det er selvsagt utrolig relevant at se, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Ellers kan du lede andre steder.
Du vil finde variationer i priserne på billige bærbar ventilator hos de forskellige online byggecentre. En del har fokus på de bedste priser, imens øvrige giver en høj grad af service. Du skal bestemme hvad du helst vil have.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder tilbyder varer fra flere leverandører, og hermed kan du vælge fra et bredt udvalg af bærbar ventilator online.
De store byggemarkeder er udbredte og højtprofilerede butikker, som medvirker til øget tryghed når man skal handle online. Det kan du se som en fordel.
De udbredte byggemarkeder finder du nær dig, og som følge af det har man adgang til at bestille online og hente varerne personligt. Herigennem kan du overveje at slippe for fragtomkostningen, samt endda få produkterne nu og her.

Nichewebshop

Flertallet af nicheforhandlere står selv for produktion af produkterne der kan købes i de store byggecentre. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede webshops online får du en billig pris.
Forskellige små butikker er små virksomheder, der oftest er dansk ejede, muligvis tilmed lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du handler bærbar ventilator online på deres side.
En masse nichefokuserede netbutikker er eksperter i deres produkter, da de kun sælger disse produkter. På grund af det kan du forvente ekstra begavet assistance fra mennesker med specialistviden i netop bærbar ventilator.
De største byggecentre i Danmark
bærbar ventilator silvan

Silvan kom frem i 1968, og beskæftiger i dag over 1.000 mennesker i de 41 varehuse. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

bærbar ventilator jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af ca. 2.100 ansatte i de 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger nu over 100 ansatte i de 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for over 500 millioner kroner.

bærbar ventilator bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og lønner i dag omtrent 1.000 medarbejdere i forretningens 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og omfatter i dag over 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og omfatter i dag ca. 2.000 medarbejdere i kædens 72 varehuse. Stark satser på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

bærbar ventilator harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og udgøres nu af i omegn af 2.000 ansatte i de 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger i dag ca. 2.300 personer i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger i dag mere end 500 mennesker i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du må på ingen måde stå uden det nødvendige værktøj. Jævnligt kan det være uundværligt at du har værktøjet klar når du påbegynder byggeprocessen. Det er desuden fordelagtigt at påregne disse udgiftsposter i regnskabet for byggeriet.
2Det kan blive aktuelt at du har samtlige byggematerialer disponible forinden du iværksætter projektet. Du bør nedskrive en punktforms huskeliste som samler alt det du har brug for, og derefter granske listen, med øje for at du sikrer dig at du har husket det hele.
3Du kan søge hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det bliver givet når byggeriet hjælper miljøet. Modtagelsen af støtte er altså afhængig af at renoveringen har positiv indfyldelse på planeten.
4Det er en god idé at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprojektet, især når det kommer til store byggeprocesser. Enkelte byggeprojekter bør udføres af mere end en person. Dertil vil det vise sig mere produktivt og mere minderigt at være flere om det.
5Godt forarbejde bliver nøglen til at lykkes med dit arbejde. Du bør overveje at have en strømlinet plan, som viser hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med på hvilke tidspunkter, samt en tilhørende kronologisk orden. Husk at være realistisk idet du laver din køreplan.
6Der viser sig næsten altid utidige problemer når det handler om krævende opgaver, og af den grund vil det være meningsfuldt at der afsættes god tid i arbejdsplanen, som bidrager til at man er ubekymret om at man får det færdiggjort.
7Det kan vise sig at være fornuftigt at have et regnskab for dit byggeprojekt, så du har en økonomisk ramme. Det bør blive behjælpeligt at nedfærdige alle udgifter, hvorefter man kunne gennemgå ens omkostning ved hver eneste af dem.
8I god tid inden at du optager byggeriet er det ubeskriveligt betydningsfuldt at have styr på, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Alt efter hvordan du bor kan der være mange retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
9Du kan tænke over hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du alternativt bør skaffe assistance fra en fagmand til områder af byggeriet. Såfremt du benytter hjælp fra en fagmand vil det ofte være en god idé at lede efter tilbud fra flere leverandører.
10For opgaver udendørs har vejrsituationen en fundamental rolle. Af den grund bør du tit tage et kig på femdøgnsprognosen i dagene op til byggeriets begyndelse, så du undgår at det uventet starter med at regne bedst som du er gået i gang med det store projekt.
11Du skal unden ingen omstændigheder gå på kompromis med sikkerheden, så glem ikke sikkerhedsbeklædning såsom sko og hjelm som sikrer dig imod mulige risici. Det er uundværligt at du husker din sikkerhed i arbejdet, specielt hvis du ikke fremskaffer assistance fra en fagperson.
12Du finder rigelige mængder af hjælpeartikler og videoer via internettet som kan vejlede dig. I særlig grad YouTube tilbyder store mængder konstruktiv viden, navnligt hvis man benytter den engelske version.
De mest populære byggecentre
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er temmelig flot. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er temmelig flot. Vurderingen er baseret på 19.208 anbefalinger, hvoraf hele 84 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er yderst overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvor ikke mindre end 69 % har givet toprating, og blot 8 % giver bundkarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket altså er rigtig beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og bare 4 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er utrolig betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med toprating, og alene 9 % har givet 1 stjerne. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Hvilken form for levering skal du vælge?

Størstedelen af e-handler tildeler på nuværende tidspunkt alverdens billige leveringsmåder til bærbar ventilator. En af de mest benyttede er lige nu levering til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter din nyindkøbte vare den dag der passer dig. Fragtmuligheden er jo ekstremt fleksibel, samt mange gange endda den mest betalelige form for fragt.

Du burde lige så vel forsøge at få ordren leveret til din lejlighed eller til din arbejdsplads. Metoden bliver i mange tilfælde en tak mere pebret, men tillige særligt smart for bærbar ventilator online. Den billigste løsning vil dog altid vise sig at være at hente pakken selv, som dog betinges af at du fysisk befinder dig i kort afstand af online forretningens byggemarked, fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Antal dages levering på bærbar ventilator er naturligvis rigtig bestemmende når vi står og skal bruge ordren fluks, og af den grund er det rigtig fornuftigt at vi checker den estimerede leveringsdato på bærbar ventilator. Størstedelen af webshops – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – frembyder billig levering efter en enkelt hverdag på mange af butikkens produkter online, men vær påpasselig da det er regnet ud fra at handlen gemmenføres forud for et fastsat klokkeslæt, så de har udsigt til at kunne nå at få dit nye produkt afsted før logistikmedarbejderne drager hjemad.

Indtil flere online firmaer sikrer levering uden betaling på bærbar ventilator online, men tit er det forudsat at der handles for en bestemt pris. Ellers må man foretrække den mindst kostelige leveringsversion, der gerne er at få fragtmanden til at køre din pakke til et afhentningssted.

Temmelig mange webshops yder afhentning hvor du bestiller billig bærbar ventilator derhjemme og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Stark, Jem og Fix, Silvan og Bygma. De foreslår fx klik-og-hent på bærbar ventilator i følgende områder:

Grenaa, Middelfart, Nørresundby, Nykøbing Falster, Valby, Køge, Frederiksværk, Dragør, Glostrup, København, Rudersdal, Charlottenlund, Skive, Frederiksberg, Hillerød, Stenløse, Odense, Lystrup, Aalborg, Allerød, Birkerød, Ringsted, Herlev, Esbjerg, Vanløse, Lillerød, Rødovre, Vejle, Højbjerg, Herning, Helsingør, Odder, Frederikssund, Jyllinge, Hvidovre, Rønne, Svendborg, Hørsholm, Hedensted, Gladsaxe, Varde, Sønderborg, Korsør, Ikast, Nakskov, Thisted, Skanderborg, Ishøj, Fredericia, Frederikshavn, Brøndby, Haslev, Kokkedal, Ølstykke, Lyngby, Nyborg, Roskilde, Brønshøj, Solrød Strand, Søborg, Ballerup, Tilst, Horsens, Kolding, Virum, Holbæk, Vallensbæk, Brønderslev, Haderslev, Greve, Kalundborg, Hedehusene, Næstved, Nærum, Viborg, Aabenraa, Randers, Hobro, Slagelse, Værløse, Struer, Hjørring, Aarhus, Taastrup, Farum, Silkeborg, Risskov, Gentofte, Åbyhøj, Vordingborg, Tårnby, Holstebro, Brabrand, og Albertslund, .

Klik-og-hent af bærbar ventilator er en mulighed i samtlige regioner af landet: Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark, Østjylland), Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn) og Sjælland (Bornholm, Nordsjælland, Midtsjælland, Amager, Hovedstaden, Vestsjælland, Falster, Lolland, Østsjælland, Sydsjælland).

Når vi ser på data bliver det markant, at online shoppere mange gange efterspørger eksempelvis billig bærbar ventilator og bærbar ventilator tilbud. Derudover ser vi typisk online shoppere lede efter blandt andet køb bærbar ventilator, bærbar ventilator priser samt bærbar ventilator online, foruden de udbredte byggekæder som Davidsen, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Bygma og Stark.

Den bedste pris på bærbar ventilator

Det er efterhånden ret så ukompliceret for købere at analysere tilbud på billige bærbar ventilator online hos forskellige internet forhandlere i Danmark, og af den grund har flere internet selskaber i Danmark været nødt til at sænke salgspriserne på bærbar ventilator drastisk, og derudover frembyde fragtfri levering.

Derfor kan det immervæk være gunstigt at prøve nogle e-butikker efter rabatter og tilbud på bærbar ventilator online inden du færdiggør din shopping, sådan at man er skråsikker på at opnå den mest betalelige pris. Kig ikke bare hos de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Silvan, Bygma og 10-4.

Du må blot være så påvagt, at når en webbutik forhandler billige bærbar ventilator online på tilbud til en salgspris som kan virke helt ekstremt overkommelig, så burde det undertiden være et kendetegn på en svindel internet virksomhed. Kortbetalinger er imidlertid en del af et regulativ, der assisterer dig som kunde imod uærlige internet webshops.

Generelt går vi ind for kortbetalinger eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kunne du anvende en afbetalingsordning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du higer efter at finansiere beløbet til bærbar ventilator senere. Dette tilbydes normalt hos specialiserede netshops, men ikke de udbredte byggekæder som eksempelvis Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Bauhaus, Jem og Fix og 10-4.

Ved kig i søgedata bliver det tydeligt, at internetbrugere som regel søger efter blandt andet køb bærbar ventilator og bærbar ventilator online. Foruden dette ser vi ofte internet shoppere lede efter for eksempel bærbar ventilator tilbud, bærbar ventilator priser og billig bærbar ventilator.

Gennemsøg tidligere køberes synspunkter

Trustpilot tilbyder dig altid relevante muligheder for at fortolke mange tidligere konsumenters synspunkter og af den grund går vi ind for, at du eftersøger internet firmaets ratings før du placerer din ordre på billige bærbar ventilator online.

Facebook fremskaffer derudover flere hæderlige metoder til at få indtryk af e-forretningens pålidelighed. Derudover ses en del online firmaer som giver folk mulighed for at offentliggøre en anmeldelse af deres køb, som desuden burde tages i brug til at få et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at nogen shopper billige bærbar ventilator online på en internet virksomhed kunne de egentlig betragte webbutikkens forretningsbetingelser, men det er uden tvivl en tidskrævende opgave, særligt på de velkendte byggekæder som Jem og Fix, 10-4, Stark, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Davidsen.

Et nemmere alternativ er at kigge om e-forhandleren er støttet af e-mærket, grundet at det almindeligvis er et tegn på at e-forhandleren efterfølger de officielle regler, foruden at internet forretningen en gang i mellem gennemses af sagkyndige der kender til vedtægterne på området.

Det giver dig mulighed for at blive assisteret, ifald du udsættes for vanskeligheder som følge af din bestilling af bærbar ventilator. Ligeledes går vi ind for at man er vaks omkring de mest essentielle regler der kan have indvirkning på bestillingen af bærbar ventilator online, som for eksempel den byttepolitik forretningen bruger.

I relation til det er det på samme måde essesentielt, at man stadig beholder sin e-mail kvittering, således man fremadrettet vil kunne bevise sit køb af bærbar ventilator, uagtet om man shopper hos Bygma, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Stark eller Harald Nyborg.

Karen Thomsen gav 5 stjerner

God pris og alt ok

Kim P gav 4 stjerner

Hurtigt og let

Lone Johansen gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Michael gav 4 stjerner

Altid et godt tilbud

9 gode råd til online shopping
1Den mest betalelige type af levering vil i de fleste tilfælde være selv at hente varerne, som dog betinges af at du er i kort afstand af online shoppens arbejdslager. Den leveringsudgave er selvfølgelig super aktuel forudsat man absolut skal bruge bærbar ventilator om få sekunder. Alternativt så garanterer nogle enkelte internet webshops portofri levering, men oftest er det forudsat at du bestiller for et bestemt beløb.
2Generelt slår vi et slag for køb med kort eller mobilbetaling. Køb med kort er dækket ind under et reglement, som forsvarer en overfor uærlige e-forhandlere. Alternativt kan du benytte en afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, hvis du ønsker at betale omkostningerne over flere uger.
3Flere forhandlere på nettet tilbyder til alt held diverse billige leveringsløsninger til bærbar ventilator. En af de mest moderne er på nuværende tidspunkt at afsende til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente varerne lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringsformen er jo ekstremt uproblematisk, og mange gange også den mest betalelige løsning til levering.
4En hel del internet webshops byder på fragt uden omkostninger på bærbar ventilator, men i mange tilfælde er det så præmissen at man handler for et bestemt beløb. Desuden kan man tage den mest prisbevidste fragtløsning, der typisk vil blive at få kørt pakken til et udleveringssted. Løsningen bliver jævnligt endda ekstremt ukompliceret. Den mest billige leveringsmanér er utvivlsomt at du selv henter produkterne.
5Vi anbefaler generelt at finde ud af hvorvidt internet butikken er e-mærket medlem, eftersom det længe har været en angivelse af at e-butikken tilslutter sig de officielle regler, foruden at e-forhandleren fra tid til anden revideres af jurister der er meget fortrolige reglerne på området. Før nogen køber billige bærbar ventilator hos en internet virksomhed kunne de til hver en tid få overblik over netshoppens betingelser.
6Trustpilot tilbyder dig ganske strålende chancer for at kigge nærmere på en række forhenværende forbrugeres oplevelser og derved går vi ind for, at du verificerer e-butikkens vurderinger før du handler billige bærbar ventilator online. Facebook resulterer i lignende en del pæne genveje til at få indsigt i online butikkens popularitet.
7Forud for at folk shopper billige bærbar ventilator på en internet webshop burde man utvivlsomt gøre sig bekendt med indholdet af webbutikkens vilkår, dog er det bare ikke videre interessant. Dertil er det anbefalelsesværdigt at du er oppe på mærkerne omkring de mest aktuelle regler der har indvirkning på handlen med billige bærbar ventilator online, fx hvilken ombytningsret e-shoppen har.
8Fragttiden er selvfølgelig ultra afgørende hvis man behøver ordren fluks, så i det øjemed er det nemlig relevant at man gransker leveringstiden på bærbar ventilator. En stor portion internet webshops præsterer billig 1 hverdags levering på massevis af varer, men vær på vagt da det er betinget af at handlen laves tidligere end et aftalt klokkeslæt.
9Det er jo vældig smertefrit for almindelige dødelige at sammenligne priser online på billige bærbar ventilator fra flere online firmaer, og derved lover flertallet af internet firmaer portofri levering. Det kan til hver en tid være lønsomt at analysere et par internet forretninger efter tilbud og udsalg inden du bestiller, sådan at man er på den sikre side med at få den laveste pris.