Makita Støvsuger KL.L
5.323 kr.
Mere info
Bosch Universal-Støvsuger GAS 35 M AFC Professional
5.150 kr.
Mere info
PROMAC Industriel våd + tør støvsuger 50ltr.
5.110 kr.
Mere info
Metabo Støvsuger AS 20 L
1.670 kr.
Mere info
Metabo Akku støvsuger AS 18 L PC med batterier og oplader
3.510 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 2X18V
4.275 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 26 E SD E/A - EU-stik
5.925 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC-PLANEX - EU-stik
8.088 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC-LHS S CLEANTEC DK
6.495 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 2X18V LI-ION
3.880 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 48 E LE EC - EU-stik
14.438 kr.
Mere info
Festool støvsuger CTL 36 E DK
6.150 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM MIDI Bluetooth
4.295 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 18V
1.750 kr.
Mere info
Makita Støvsuger 2x18v
9.800 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC RENOFIX
6.852 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 36 E AC - EU-stik
9.350 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E AC - EU-stik
10.244 kr.
Mere info
PROMAC Industriel Finstøvsuger BIA K1 / H2
11.860 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E LE EC B22 R1 - EU-stik
21.825 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 18V
735 kr.
Mere info
Milwaukee Støvsuger AS 300 ELCP
3.905 kr.
Mere info
Metabo Støvsuger ASA 32 L
2.245 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTH 26 E / a - EU-stik
8.506 kr.
Mere info
PROMAC 6ltr Tørstøvsuger, 1200 watt motor, bærbar
885 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL MIDI Bluetooth
3.595 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E LE - EU-stik
8.450 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL SYS CLEANTEC DK
2.925 kr.
Mere info
Bosch Universal-Støvsuger GAS 55 M AFC Professional
6.175 kr.
Mere info
PROMAC Industriel våd + tør støvsuger 32ltr.
2.795 kr.
Mere info
Metabo Akku Støvsuger AS 18 L PC (solo)
1.420 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 48 E LE EC/B22 R1 - EU-stik
20.125 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E - EU-stik
9.331 kr.
Mere info
Festool støvsuger CTL 36 E AC HD - EU-stik
7.444 kr.
Mere info
Metabo Akku Støvsuger AS 18 L PC solo med rullebrædt
1.995 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 26 E SD - EU-stik
5.925 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL SYS - EU-stik
3.181 kr.
Mere info
AEG Støvsuger AP2-200 ELCP
1.735 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 36 E AC HD S DK
8.440 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der vil være forskel på salgspriserne på billige bærbar støvsuger hos de forskellige online byggecentre. Enkelte tilbyder gode tilbud, og nogle giver faglig sparring. Du bør tænke over hvad du vil prioritere.
Nogle byggekæder har et bredt produktudvalg, hvorimod andre fokuserer på en enkelt gruppe af vare. Du kan tænke over hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, udover blot bærbar støvsuger.
Det er absolut super relevant at vide, hvorvidt den vare du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Hvis du står og skal bruge produkterne med det samme eller blot har lyst til at spare fragtomkostningen, så kunne du med fordel hente varerne på eget initiativ. Dette er navnligt en mulighed hos de gængse byggecentre.
For mange er byggeprojekter ens betydende med alverdens spørgsmål. På grund af det er det en fordel at handle hos en netbutik, hvor du kan modtage sparring og vejledning omkring bærbar støvsuger.
Du bør vide hvilke regler der gælder når du køber online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. returret. Af den grund skal man undersøge firmaets regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder sælger varer fra alverdens specialbutikker, og som følge af dette kan du shoppe fra et bredt udvalg af bærbar støvsuger online.
De store byggecentre er etablerede og velkendte virksomheder, hvilket medvirker til øget sikkerhed når du skal handle online. Det kan du se fordele i.
De gængse byggemarkeder har butikker i de større byer, og derigennem har kunderne valget om at handle online og transportere varerne personligt. I kraft af det har man chancen for at blive fri for fragten, samt samtidig skaffe produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

Flertallet af webshops som fokuserer på en enkelt niche er producenter af varerne der sælges i de store byggekæder. Når du køber direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online vil du få en bedre pris.
Majoriteten af nichespecifikke netbutikker har en dyb forståelse for deres produkter, da de ikke sælger andre varer. Herved vil du få endnu mere kyndig assistance fra personale med specialistviden i lige præcis bærbar støvsuger.
Diverse webshops i små nicher er opstartsvirksomheder, som tit er danske, muligvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem støtter du ved at bestille bærbar støvsuger online fra deres webshop.
De største byggecentre i Danmark
bærbar støvsuger jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres nu af omkring 2.100 kollegaer i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

bærbar støvsuger silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 kollegaer i de 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 personer i kædens 72 butikker. Stark sætter ind på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres nu af ca. 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger i dag ca. 100 mennesker i selskabets 6 byggecentre. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

bærbar støvsuger harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres nu af flere end 1.000 medarbejdere i deres 9 butikker. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og udgøres i dag af i omegn af 500 medarbejdere i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er nu arbejdsplads for ca. 2.300 medarbejdere i kædens 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

bærbar støvsuger bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag ca. 1.000 personer i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Det bliver værdifuldt at have de nødvendige byggematerialer handlet ind på forhånd inden du begynder dit arbejde. Du kunne udarbejde en enkel oversigt hvor der bør fremgå alt hvad der er nødvendige, og bagefter efterse oversigten, hvormed du føler dig overbevist om at alt er som det skal være.
2Der kommer næsten altid uforudsigelige problematikker når det gælder store opgaver, og altså vil det vise sig betydningsfuldt at der er afsat rigeligt med plads i handlingsplanen, så man kan føle sig afslappet omkring at nå i mål til tiden.
3Man skal på ingen måde gå ned på grej. Det er af stor betydning at du har udstyret klar til brug forinden du igangsætter byggeprojektet. Det er i øvrigt vigtigt at indkalkulere de medfølgende udgifter i dit budget.
4Du bør unden ingen omstændigheder forsømme dit eget ve og vel, så glem ikke påklædning herunder hoved- og fodbeklædning som skåner dig med henblik på eventuelle uheld. Det er klogt at du har styr på din sikkerhed i arbejdet, i særdeleshed hvis du ikke får eksperthjælp.
5I visse tilfælde kan man hente økonomisk støtte til gør-det-selv projekter. Det kan man få når projektet gør en forskel for klimaet. Det betinger at ombygningen påvirker planeten.
6I god tid inden at du opstarter arbejdet kan det være yderst vigtigt at være sikker på, at dit projekt ikke er i strid med loven. Alt efter hvordan du bor vil der vise sig gældende regler omkring, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
7Der ligger alle mulige former for artikler og videoer på nettet hvorfra du kan få inspiration. Især YouTube er formidler af temmelig meget gavnlig information, især ifald man leder på engelsk.
8Det anbefales at få en hjælpende hånd til byggearbejdet, ikke mindst i tilfælde af omfattende ombygninger. Store ombygninger skal gerne udføres af flere folk. Desuden vil det vise sig mere produktivt og mere interessant når man er flere om det.
9Ved opgaver udendørs har vejret en essentiel rolle. Således må du med jævne mellemrum holde øje med meldingerne om vejret når du nærmer dig byggeprojektet, så det ikke uden du havde set det komme begynder at vælte ned absolut lige når du er trukket i arbejdstøjet til dit komplekse byggeprojekt.
10I mange tilfælde vil det være fornuftigt at lave et udgiftsbudget for dit projekt, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det kan blive økonomisk at gennemgå hver enkelt udgift, og dernæst undersøge omkostningen ved dem alle sammen.
11Forberedelse viser sig som kilden til at lykkes med dit byggeprojekt. Du skal udarbejde en velovervejet arbejdsplan, som viser hvilke gøremål der laves på hvilken dag, og som ligeledes indeholder en prioriteret rækkefølge. Forsøg at være skarp i udarbejdelsen af agendaen.
12Måske burde det overvejes hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du hellere skal skaffe hjælp fra en fagmand til delelementer af byggeprocessen. Forudsat at du sikrer dig hjælp fra en ekspert vil det typisk være fordelagtigt at få uforpligtende tilbud fra en håndfuld entreprenører.
De højest bedømte byggecentre
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket klart er usædvanligt godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % har givet den dårligste rating. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er utrolig betryggende. Karakteren er baseret på 2.856 anmeldelser, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 9 % giver den laveste karakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er ekstremt godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 76 % giver den højeste karakter, og alene 4 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket klart er enormt betryggende. Karakteren er baseret på 23.161 anmeldelser, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med toprating, og kun 8 % giver dumpekarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er utrolig imponerende. Ratingen grundlægges af 11.467 meninger, hvoraf ikke mindre end 86 % giver den højeste karakter, og kun 2 % giver den laveste karakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Hvilken leveringsudgave er smartest?

Adskillige online webshops giver på nuværende tidspunkt en række forskellige billige leveringsmåder til bærbar støvsuger. Den mest populære er i dag at få leveret til et udleveringssted, som gør det muligt at hente din ordre når der er tid til det. Muligheden er nemlig ualmindeligt ligetil, og desuden tillige den mindst kostelige fragtmulighed.

Du kan på samme måde overveje at få ordren sendt hjem til din privatadresse eller ud til dit arbejde. Metoden viser sig desværre et hak dyrere, men ligeledes usædvanlig ukompliceret ift. bærbar støvsuger online. Den mest billige leveringsmetode er utvivlsomt at hente pakken selv, som jo er betinget af at du lever i kort afstand af online forhandlerens byggecenter, for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på bærbar støvsuger er naturligvis super udslagsgivende såfremt vi har behov for produktet inden for få dage, så med det formål er det utvivlsomt fornuftigt at du besigtiger leveringstiden for bærbar støvsuger. Størstedelen af internet butikker – for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – lover billig levering på næste hverdag på en række varer online, som alligevel kræver at ordren køres igennem forud for et nøjagtigt tidspunkt, sådan at de garanteret kan nå at få pakken afsted forud for at pakkemedarbejderne får fri.

Nogle butikker på nettet garanterer fragt uden betaling på bærbar støvsuger online, men typisk påkræves det at man shopper for en konkret pris. Derudover bør du tage den billigste mulighed for levering, der gerne vil blive at få fragtmanden til at køre din bestilling til et udleveringssted.

Mange netshops foreslår klik-og-hent hvor du handler billig bærbar støvsuger online men selv henter i byggecenteret. For eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Silvan, Bauhaus, 10-4, Bygma og Davidsen. Byggecentrene foreslår blandt andet klik-og-hent på bærbar støvsuger i følgende områder:

Esbjerg, Herlev, Odder, Slagelse, Rønne, Aabenraa, Hillerød, Kolding, Rødovre, Solrød Strand, Højbjerg, Virum, Glostrup, Ishøj, Aarhus, Aalborg, Valby, Lillerød, Albertslund, Haslev, Brønderslev, Taastrup, Gentofte, Roskilde, Hjørring, Odense, Hedensted, Charlottenlund, Middelfart, Svendborg, Korsør, Risskov, Køge, Nørresundby, Brabrand, Holstebro, Stenløse, Vordingborg, Herning, Gladsaxe, Vallensbæk, Fredericia, Sønderborg, København, Frederikssund, Ringsted, Vejle, Åbyhøj, Tilst, Randers, Vanløse, Frederikshavn, Brønshøj, Frederiksværk, Skanderborg, Holbæk, Dragør, Søborg, Lyngby, Lystrup, Struer, Skive, Birkerød, Hørsholm, Værløse, Nærum, Rudersdal, Helsingør, Ikast, Ballerup, Thisted, Nakskov, Greve, Horsens, Varde, Nykøbing Falster, Silkeborg, Kokkedal, Frederiksberg, Farum, Nyborg, Ølstykke, Næstved, Haderslev, Viborg, Grenaa, Kalundborg, Tårnby, Brøndby, Jyllinge, Allerød, Hedehusene, Hobro, og Hvidovre, .

Klik-og-hent ift. bærbar støvsuger er tilgængeligt i alle regioner af landet: Sjælland (Midtsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Bornholm, Amager, Falster, Lolland, Hovedstaden, Sydsjælland, Vestsjælland), Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark) og Fyn (Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn).

Når der ses på tendenserne bliver det tydeligt, at folk som regel kigger efter blandt andet billig bærbar støvsuger og bærbar støvsuger online. Man ser derudover tit folk søge bl.a. køb bærbar støvsuger, bærbar støvsuger tilbud og bærbar støvsuger priser, plus de gængse byggekæder som Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Stark, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg og Bygma.

Den bedste pris på bærbar støvsuger

Det er efterhånden særligt smart for almindelige mennesker at finde tilbud på billige bærbar støvsuger online fra flere internet virksomheder, og derved har mange internet selskaber i Danmark set sig nødsaget til at trykke prisniveauet på bærbar støvsuger enormt, og i øvrigt præstere fragt uden beregning.

Det kan alligevel blive lønsomt at checke et par forskellige butikker på nettet efter udsalg og tilbud på bærbar støvsuger online forud for at du gennemfører din bestilling, således at man er sikret at modtage den bedste pris. Kig ikke bare på de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Stark, 10-4 og Bygma.

Du må imidlertid være opmærksom på, at hvis en e-shop tilbyder billige bærbar støvsuger online på tilbud til en pris der virker himmelråbende billig, kunne det i nogle tilfælde være et fingerpeg om en snydagtig internet forhandler. Kortbetalinger er på den anden side indbefattet af en vedtægt, som forsvarer køberen overfor bedrageriske e-firmaer.

Vi slår generelt et slag for betalinger med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed burde du benytte en afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, hvis du gerne vil klare beløbet til bærbar støvsuger over en længere periode. Dette foreslåes ofte ved niche webshops, men sjældent de gængse byggekæder som fx Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Stark, Jem og Fix og Silvan.

Ved kig i tallene bliver det klart, at internetbrugere som regel søger efter fx bærbar støvsuger tilbud og bærbar støvsuger priser. Vi ser derudover mange gange folk lede efter for eksempel bærbar støvsuger online, billig bærbar støvsuger samt køb bærbar støvsuger.

Kig på tidligere køberes betragtninger

Trustpilot byder på flere sikre genveje til at dechifrere ganske mange eksisterende køberes iagttagelser og på grund af dette er det klogt, at du undersøger netshoppens vurderinger forud for at du køber billige bærbar støvsuger online.

Facebook frembringer derudover en del solide muligheder for at få kendskab til e-butikkens pålidelighed. Derudover ser vi nogle online shops i Danmark hvor du kan udforme en kritik af ordreforløbet, som ligeledes bør bruges til at danne dig et indtryk af kundetilfredsheden.

Inden nogen køber billige bærbar støvsuger online på en internet shop bør de sådan set få overblik over netbutikkens regler, dog er det i mange tilfælde et omfattende projekt, særligt hos de store byggemarkeder som 10-4, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Bygma og Bauhaus.

Et alternativ kan være at tjekke hvorvidt webshoppen er støttet af e-mærket, da det almindeligvis er en indikation om at internet forretningen efterfølger de gældende danske regler, udover at den lejlighedsvis undersøges af fagmænd som er inde i lovene på området.

Dette er desuden din anledning til støtte, når du oplever udfordringer ved din handel med bærbar støvsuger. Ligeledes er det godt at køberen er vaks omkring de mest essentielle vedtægter der indvirker på bestillingen af bærbar støvsuger online, fx hvilken returret e-forhandleren kører med.

I relation til det er det ydermere vigtigt, at man når som helst beholder ens ordremail, så man altid vil kunne påvise sin bestilling af bærbar støvsuger, uanset om man handler fra Davidsen, XL-Byg, Stark, Silvan, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Bygma eller Harald Nyborg.

Kim gav 5 stjerner

Fuld tilfreds

Jan gav 4 stjerner

Super hurtig levering

Pia Christiansen gav 5 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

Ole T gav 4 stjerner

Lynhurtig levering

9 gode råd til indkøb via nettet
1Trustpilot præsterer visse uafhængige genveje til at betragte en hel del forhenværende brugeres synspunkter og derved går vi ind for, at du tager et kig på online forhandlerens vurderinger inden du bestiller billige bærbar støvsuger online. Facebook leverer derudover faktisk fremragende chancer for at få en idé om netbutikkens troværdighed.
2Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være rigtig betydningsfuld ifald du har behov for produkterne inden for kort tid, og af den grund er det særdeles essentielt at man besigtiger leveringstidspunktet for bærbar støvsuger. En lang række e-shops frembyder billig 1 dags levering på en hel del produkter, der dog stiller krav om at ordren indsendes forinden et aftalt tidspunkt.
3Den mest betalelige fragttype er utvivlsomt at hente pakken selv, men det nødvendiggør at du opholder dig nær webshoppens tilholdssted. Den løsning til levering kan i nogle tilfælde være ekstremt væsentlig når man behøver bærbar støvsuger inden for få dage. Alternativt så tilbyder nogle enkelte online shops levering uden gebyr, men i reglen stiller det krav om at du aftager for et præcist beløb.
4En del online selskaber tildeler til alt held flere billige leveringsmodeller til bærbar støvsuger. En favorit er for øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente de bestilte varer lige når det passer dig. Muligheden er jo ualmindeligt bekvem, og i mange tilfælde derudover den mest prisbevidste leveringsudgave.
5Generelt går vi ind for at kontrollere hvorvidt e-forretningen er verificeret af e-mærket, grundet at det bør være et billede på at netbutikken opfylder de officielle danske regler, samt at e-butikken fra tid til anden vurderes af fagmænd der er meget fortrolige bestemmelserne på området. Før folk køber billige bærbar støvsuger på en online webshop bør de til hver en tid tyde butikkens betingelser.
6Inden folk shopper billige bærbar støvsuger hos en e-handler burde de i og for sig studere deres betingelser, men det er bare ikke særlig spændende. Herudover anbefaler vi at du er vidende om de vigtigste bestemmelser der spiller ind i forbindelse med shopping af billige bærbar støvsuger online, for eksempel hvilken returret internet forretningen tilsikrer.
7Generelt slår vi et slag for bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er en del af en retningslinje, hvilket støtter dig som køber imod falske online butikker. Som en anden løsning burde du drage nytte af en billig afdragsordning fra f.eks. ViaBill, for så vidt du foretrækker at honorere regningen over et længere tidsrum.
8Det er ret enkelt for internetbrugere at vurdere prisniveauet online på billige bærbar støvsuger fra flere online webshops, og af den grund lover langt de fleste internet butikker gebyrfri levering. Men det kan ikke desto mindre være tiden værd at checke enkelte e-firmaer efter tilbud og udsalg før du køber, således at du er sikker på at opnå den bedste pris.
9Visse online outlets yder gebyrfri levering på bærbar støvsuger, men ofte er det forbeholdt når du handler for et fastsat beløb. I øvrigt kan man udvælge den mest billige type af levering, hvilket oftest er at få leveret din ordre til et udleveringssted. Fragttypen bliver gennemsnitligt endvidere ualmindeligt smertefri. Den mest prisbevidste leveringsmåde vil dog utvivlsomt være selv at hente ordren.