Bænkhammer lmhh 500g
277 kr.
Mere info
Bænkhammer lmhh 1000g
355 kr.
Mere info
Bænkhammer 12 oz hmbp12
157 kr.
Mere info
Bænkhammer Hultafors AB med pen
178 kr.
Mere info
Bænkhammer lmhg 200g
198 kr.
Mere info
Bænkhammer lmhg 300g
210 kr.
Mere info
Bænkhammer lmhg 500g
250 kr.
Mere info
Bænkhammer lmhh 200g
210 kr.
Mere info
Bænkhammer (penhammer). Teng Tools / HMEG500
142 kr.
Mere info
Bænkhammer hmeg300
97 kr.
Mere info
Bænkhammer lmhh 300g
236 kr.
Mere info
HERO Bænkhammer 390 gr.
68 kr.
Mere info
Bænkhammer lmhg 1000g
341 kr.
Mere info
Bænkhammer lmhg 800g
289 kr.
Mere info
HERO Bænkhammer 450 gr.
68 kr.
Mere info
Bænkhammer lmhh 800g
315 kr.
Mere info
PEDDINGHAUS Bænkhammer, hickoryskaft 280g
195 kr.
Mere info
PEDDINGHAUS Bænkhammer, hickoryskaft 195g
187 kr.
Mere info
PEDDINGHAUS Bænkhammer, hickoryskaft 310g
237 kr.
Mere info
BATO Bænkhammer Træskaft
75 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig super relevant at undersøge, om det produkt du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt må du vælge et andet.
For mange er et byggeprojekt ens betydende med stribevis af spørgsmål. På grund af det kan det overvejes at vælge et online byggecenter, hvor du tilbydes rådgivning og sparring omkring bænkhammer.
Du vil finde variationer i udsalgspriserne på billige bænkhammer hos de forskellige online byggecentre. Nogle giver de bedste tilbud, og nogle vil have kompetent rådgivning. Du bør beslutte hvad der er vigtigst for dig.
Såfremt du har brug for varerne med det samme eller blot vil spare fragtomkostningen, så kunne du med fordel køre produkterne personligt. Det er navnligt et alternativ hos de velkendte byggemarkeder.
Du skal vide hvilke regler webshoppen udsteder når du handler online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel returnering. Du bør derfor læse butikkens regningslinjer.
Flere byggecentre fremviser et bredt udvalg af varer, og andre fokuserer på en bestemt type af vare. Du kan afveje om det er vigtigt for dig at du har mange varer at vælge i blandt, udover bare bænkhammer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder sælger produkter fra mange forskellige nichebutikker, og takket være dette kan du vælge fra et stort sortiment af bænkhammer online.
De store byggekæder er udbredte og kendte virksomheder, som kan bidrage til øget tryghed til dig der skal købe online. Dette vil nogle se som positivt.
De gængse byggekæder er tilgængelige mange steder i landet, og derved har flertallet tilbuddet om at handle online og transportere produkterne selv. På grund af det har man chancen for at spare fragtgebyret, og sågar få produkterne med det samme.

Nichewebshop

En masse nichespecifikke netbutikker er producenter af produkterne som du kan finde i byggecentrene. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online kan du muligvis få en billigere pris.
Forskellige webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har meget ekspertise i deres online produktudvalg, idet de udelukkende sælger disse produkter. Følgelig formår de at yde en høj grad af erfaren sparring fra personale som er specialister i lige præcis bænkhammer.
Størstedelen af nichespecifikke webshops er mindre virksomheder, som typisk drives i Danmark, givetvis endda lokalt nær dig. Dem understøtter du idet du køber bænkhammer online på deres hjemmeside.
Danmarks største byggekæder

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

bænkhammer jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af omtrent 2.100 personer i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger nu flere end 2.300 personer i kædens 56 butikker. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

bænkhammer bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 mennesker i firmaets 17 butikker. Bauhaus satser på billige priser til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

bænkhammer harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 mennesker i de 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres nu af i omegn af 500 personer i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

bænkhammer silvan

Silvan kom frem i 1968, og udgøres i dag af cirka 1.000 personer i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger nu omtrent 2.000 kollegaer i firmaets 72 varehuse. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er i dag arbejdsgiver for flere end 100 personer i firmaets 6 butikker. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 mennesker i de 9 butikker. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du kan overveje om det er optimalt at klare det hele selv, eller du hellere bør sikre dig hjælp fra en fagmand til delelementer af byggeprocessen. Ifald du ønsker professionel hjælp vil det typisk være en god idé at hente uforpligtende tilbud fra flere firmaer.
2Typisk vil det vise sig fornuftigt at nedskrive et budget for projektet, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det bør være fornuftigt at notere hver enkelt omkostning, og dernæst gennemgå mulige tilbud på hver enkelt.
3Muligvis kan det blive meningsfuldt at have de påkrævede byggematerialer disponible på forhånd inden du kaster dig over projektet. Du vil med fordel kunne forfatte en hurtig note som indeholder de materialer der skal bruges, og efterfølgende granske punkterne, med det formål at du kan føle dig tryg ved at du har husket det hele.
4Der viser sig uden tvivl pludselige problematikker i tilfælde med omfangsrige opgaver, og på grund af det viser det sig vigtigt at der er afsat god nok tid i arbejdsplanen, så man kan være tryg ved at man når det til siden.
5Planlægning vil altid være vejen til at få en god oplevelse med dit arbejde. Du anbefales at liste en gennemarbejdet dagsorden, der viser hvilke opgaver der løses på hvilken dag, og en tilhørende prioriteret rækkefølge. Vær realistisk i udarbejdelsen af din handlingsplan.
6Nogle gange kan man få økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det kan man få såfremt ombygningen bidrager positivt til klimaet. Af få støtte kræver med andre ord at renoveringen har en positiv effekt på naturen.
7Ved byggeprojekter udendørs har vind og vejr meget at sige. Af den årsag kan du jævnligt holde øje med vejrberetningerne i dagene før byggeriets begyndelse, så det ikke ud af det blå går i gang med at stå ned i stænger bedst som du vil i gang med det komplicerede byggeprojekt.
8Det kan overvejes at indhente hjælp til ens byggeprojekt, navnlig i tilfælde af omfattende projekter. Flere ting skal gerne udføres af flere end en enkelt person. I øvrigt viser det sig bedre og mere minderigt at være flere om det.
9Du bør aldrig mangle udstyr. Ofte kan det være yderst relevant at du har det disponibelt før du går løs med byggeprocessen. Du bør huske at medtage disse udgiftsposter i dit budget.
10Du har adgang til alverdens guides og videoer på internettet som der kan findes inspiration i. Især YouTube supporterer dig med enormt meget almennyttig viden, særligt når man benytter den engelske version.
11Før du igangsætter arbejdet er det aldeles centralt at du sikrer dig, at dit projekt ikke er ulovligt. Alt efter hvorhenne du bor kan der være mange love omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
12Du bør unden ingen omstændigheder negligere sikkerheden, så husk påklædning som fx hoved- og fodbeklædning som sikring med henblik på hændelige skader. Det er uundværligt at have styr på din sikkerhed i byggeriet, specielt hvis du ikke fremskaffer assistance fra en professionel.
De mest vellidte byggeshops
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er ualmindeligt overlegent. Evalueringen er baseret på 19.208 kommentarer, hvoraf hele 84 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % giver den dårligste rating. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er kolossalt beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvor hele 69 % kvitterer med toprating, og kun 8 % har givet bundkarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som naturligvis er meget imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvor intet mindre end 76 % giver topkarakter, og blot 4 % har givet dumpekarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvsagt er ultra godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 ratings, hvor ikke mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og alene 9 % har givet den dårligste rating. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er kolossalt flot. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvoraf intet mindre end 86 % har givet maksimum point, og bare 2 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken form for levering skal jeg vælge?

En stor portion internet butikker foreslår på nuværende tidspunkt en lang række forskellige billige fragttyper til bænkhammer. En af de populære er på nuværende tidspunkt pakkeshops, og så kan du blot gå forbi efter bestillingen når det passer ind i din hverdag. Fragtformen er jo rigtig gnidningsløs, og desuden også den mindst kostelige fragtløsning.

Du kan ligeledes forsøge at få pakken sendt hjem til dig privat eller til adressen hvor du arbejder. Fragtformen bliver gerne en tak mere bekostelig, men tillige særdeles praktisk med bænkhammer online. Den billigste type af levering er unægtelig at du selv henter pakken, hvilket dog afhænger af at du befinder dig i kort afstand af internet firmaets byggemarked, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Fragtperioden på bænkhammer er ualmindeligt bestemmende i tilfælde af at du mangler ordren om kort tid, og af den grund er det naturligvis fornuftigt at du finder den estimerede leveringsdato for bænkhammer. En hel del online forhandlere – for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – tilbyder billig dag-til-dag fragt på mange af butikkens varer online, men som trods alt antager at ordren indsendes før et bestemt klokkeslæt, således at de har en chance for at nå at få produkterne ud af døren inden pakkepersonalet har fyraften.

En række byggecentre byder på gratis fragt på bænkhammer online, men typisk kræves det at man bestiller for en bestemt sum. Desuden må man overveje den mest prisbevidste leveringsløsning, der gerne er at få leveret din bestilling til et afhentningssted.

En række netshops foreslår afhentning hvor man køber billig bænkhammer online og afhenter i byggecenteret. Fx Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus og 10-4. Byggekæderne yder fx afhentning af bænkhammer i følgende områder:

Hvidovre, Nykøbing Falster, Ishøj, Ringsted, Hobro, Horsens, Glostrup, Greve, Rønne, Randers, Brønderslev, Aarhus, Holbæk, Viborg, Odense, Søborg, Frederiksberg, Kolding, Højbjerg, Skive, Åbyhøj, Herlev, Hedensted, Frederikshavn, Holstebro, Aabenraa, Lyngby, Aalborg, Varde, Vanløse, Middelfart, Frederiksværk, Frederikssund, Brøndby, Ikast, Sønderborg, Nørresundby, Lystrup, Vordingborg, Værløse, Dragør, Farum, Hørsholm, Esbjerg, Skanderborg, Albertslund, Roskilde, Næstved, Solrød Strand, Brønshøj, Lillerød, Haslev, Køge, Virum, Struer, Odder, Tilst, Hedehusene, Hjørring, Svendborg, Risskov, Fredericia, Korsør, Silkeborg, Helsingør, Gentofte, Nyborg, Nærum, Rødovre, Haderslev, Grenaa, Valby, Birkerød, Tårnby, Jyllinge, Allerød, Brabrand, Vallensbæk, Herning, Vejle, Gladsaxe, Stenløse, Charlottenlund, Hillerød, Ølstykke, Rudersdal, København, Nakskov, Slagelse, Thisted, Kalundborg, Taastrup, Kokkedal, og Ballerup, .

Klik-og-hent for bænkhammer er tilgængeligt i de fleste områder af Danmark: Sjælland (Vestsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Lolland, Sydsjælland, Falster, Midtsjælland, Østsjælland, Amager, Nordsjælland), Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Østjylland, Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland) og Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn).

Ved indkig i tendenserne bliver det markant, at internetbrugere jævnligt leder efter blandt andet bænkhammer tilbud og bænkhammer priser. Derudover oplever man tit online shoppere lede efter blandt andet billig bænkhammer, bænkhammer online samt køb bænkhammer, foruden de kendte byggecentre som Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Stark og Bygma.

Få rabat på bænkhammer

Det har vist sig at være ultra smart for almindelige dødelige at sammenholde priser på billige bænkhammer online fra forskellige netshops, og til tak har utallige online forretninger været tvunget til at sænke prisniveauet på bænkhammer drastisk, og ydermere byde på billig levering.

Dog kan det alligevel vise sig udbytterigt at kontrollere nogle internet forretninger efter billige priser på bænkhammer online før du gennemfører dit køb, således at man er sikker på at få den mest billige pris. Se ikke bare hos de store byggecentre som Stark, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen og Silvan.

Man må trods alt ikke glemme, at hvis en online virksomhed udbyder billige bænkhammer online for en tilbudspris der virker utrolig billig, så er det undertiden være et karakteristika der viser en uægte e-shop. Køb med betalingskort er trods alt omsluttet af en ordning, der forsvarer en imod bedrageriske internet virksomheder.

Vi slår generelt et slag for kortkøb eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kunne du udnytte en afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du vil afbetale betalingen af bænkhammer over en periode. Det fås normalt i specialiserede webshops, men ikke de gængse byggemarkeder som for eksempel Bygma, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Stark.

Når vi ser på søgedata fremstår det tydeligt, at internetbrugere tit leder efter for eksempel billig bænkhammer og køb bænkhammer. Foruden dette oplever man jævnligt mennesker lede efter fx bænkhammer priser, bænkhammer tilbud og bænkhammer online.

Læs nuværende kunders bedømmelser

Trustpilot frembringer forholdsvis strålende løsninger til at verificere mange andre konsumenters ratings og af den grund er det at foretrække, at du sonderer online firmaets vurderinger inden du lægger din bestilling på billige bænkhammer online.

Facebook yder tilsvarende stort set uafhængige metoder til at få indblik i webshoppens kundefokus. I øvrigt er der endda internet foretagender som tilbyder folk at aflevere en anmeldelse af virksomhedens service, som på samme måde kan benyttes til at fornemme kundetilfredsheden.

Inden folk køber billige bænkhammer online på en butik bør de faktisk studere virksomhedens handelsvilkår, men det er gerne et omfattende arbejde, i særdeleshed ved de kendte byggecentre som 10-4, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Silvan og Bauhaus.

Et nemt alternativ kunne derfor være at kigge om webshoppen er tilsluttet e-mærket, da det længe har været en forsikring om at webshoppen retter sig efter de danske regler, foruden at internet virksomheden regelmæssigt tilses af specialister der kender de gældende bestemmelser.

Derudover giver det dig chance for hjælpende service, hvis du bliver udsat for problemer i processen med dit indkøb af bænkhammer. Dertil er det godt at du er sat ind i de væsentligste regler der kan influere på købet af bænkhammer online, som for eksempel den byttepolitik e-forretningen tilbyder.

I den relation er det ligeledes afgørende, at man stadig gemmer sin kvittering, således man altid kan bekræfte sit køb af bænkhammer, uafhængig af om man har købt fra Harald Nyborg, Bygma, 10-4, XL-Byg, Stark, Silvan, Davidsen, Jem og Fix eller Bauhaus.

Anders N gav 5 stjerner

Helt i orden.

Henrik gav 4 stjerner

Fornuftigt sted at handle

Jan B gav 5 stjerner

I gør det super godt

Erik gav 4 stjerner

Fremragende!

9 tips til online indkøb
1Trustpilot byder på visse fordelagtige muligheder for at evaluere forskellige nuværende forbrugeres vurderinger og derfor går vi ind for, at du kigger på online forretningens bedømmelser før du bestiller billige bænkhammer online. Facebook leverer også uden sammenligning solide løsninger til at få indtryk af webshoppens kundefokus.
2Generelt tilråder vi at kontrollere hvorvidt online shoppen er e-mærke tilsluttet, som typisk er en indikator for at internet webshoppen respekterer de danske love, tillige med at butikken en gang i mellem efterses af sagkyndige der forstår de gældende regulativer. Inden folk køber billige bænkhammer hos en butik kan man for at være på den sikre side tyde netshoppens handelsvilkår.
3Leveringstiden kan være særdeles vital hvis man har behov for produktet inden for få dage, så af den grund er det virkelig aktuelt at vi ser nærmere på det anslåede leveringstidspunkt ved bænkhammer. En lang række webshops stiller udsigt til billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række produkter, men vær på vagt da det betinges af at transaktionen gennemføres tidligere end et konkret tidspunkt.
4Mange internet shops yder til alt held alverdens billige leveringsmetoder til bænkhammer. En der er meget anvendt er efterhånden at få leveret til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente dine varer når du har mulighed for det. Fragttypen er altså ret så fremkommelig, samt oftest ligeledes den mindst kostelige fragtform.
5Nogle få forretninger på nettet præsterer fri fragt på bænkhammer, men i reglen er det forudsat at man shopper for et præcist beløb. Derudover må man gribe den mest billige slags levering, hvilket typisk vil være at få leveret varerne til en pakkeshop. Denne bliver gerne lige så vel ualmindeligt smertefri. Den mindst kostelige løsning til levering kan ikke benægtes at være at hente ordren selv.
6Før nogen handler billige bænkhammer på en online virksomhed burde de i virkeligheden overveje shoppens forretningsbetingelser, men det er i reglen en tidskrævende opgave. Foruden dette foreslår vi at køberen er klar over de grundlæggende forhold der har indflydelse på shopping af billige bænkhammer online, som fx den ombytningsret internet forhandleren benytter.
7Det er efterhånden vældig problemfrit for alle at finde frem til de bedste priser online på billige bænkhammer fra flere e-forretninger, og for det frembyder en hel del online firmaer portofri levering. Derfor kan det imidlertid blive gavnligt at analysere diverse internet firmaer efter tilbud og rabat forud for at du shopper, så du er sikker på at modtage den laveste pris.
8Generelt slår vi et slag for shopping med kort eller mobilbetaling. Kortkøb er omfavnet af et reglement, hvilket begunstiger dig som køber overfor snydagtige internet selskaber. Som en anden løsning bør du anvende en billig afdragsordning som eksempelvis ViaBill, ifald du efterspørger at afdrage betalingen over en periode.
9Den billigste leveringsmodel kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne, men den løsning afhænger af at du opholder dig tæt på webbutikkens lager. Den leveringsmulighed er jo super aktuel i tilfælde af at man behøver bænkhammer fluks. Alternativt så sikrer indtil flere online shops fragt uden betaling, men oftest afkræver det at man aftager for en præcis sum.