Bernardo Bænkboremaskine BM 25 T - 230 V
4.350 kr.
Mere info
Bernardo Vario Bænk- & søjleboremaskine BM 20 Vario - 400 V
5.044 kr.
Mere info
Bernardo Vario Bænk- & søjleboremaskine BM 16 Vario - 230 V
4.210 kr.
Mere info
Bernardo Bænkboremaskine TB 20 T - 400 V
3.704 kr.
Mere info
Proxxon Bænkboremaskine TBM 220
1.395 kr.
Mere info
Scheppach Bænkboremaskine DP 16 SL
1.895 kr.
Mere info
Bernardo Bænkboremaskine TB 20 T - 230 V
3.572 kr.
Mere info
Bernardo Bænkboremaskine TB 16 T
2.550 kr.
Mere info
Bernardo Bænkboremaskine DMT 25
9.310 kr.
Mere info
PROMAC Bænkboremaskine 371ELB
8.895 kr.
Mere info
Woodstar TD16s Bænkboremaskine
2.595 kr.
Mere info
JET Bænkboremaskine 210 Z
2.805 kr.
Mere info
Holzmann Bænkboremaskine SB4115N-230V
2.489 kr.
Mere info
Bernardo Bænkboremaskine DMT 20
12.338 kr.
Mere info
Bernardo Bænkboremaskine DMT 20 V
14.250 kr.
Mere info
Scheppach Bænkboremaskine DP 18 Vario
4.225 kr.
Mere info
PROMAC Bænkboremaskine 212
3.195 kr.
Mere info
PROMAC Bænkboremaskine JDT-2512V
15.995 kr.
Mere info
Bernardo Bænkboremaskine BM 25 T - 400 V
4.444 kr.
Mere info
Bernardo Bænkboremaskine BM 20 T - 230 V
3.760 kr.
Mere info
Bernardo Vario Bænk- & søjleboremaskine BM 16 Vario - 400 V
4.332 kr.
Mere info
Proxxon Bænkboremaskine TBH
2.940 kr.
Mere info
Bernardo Bænkboremaskine DMT 16 V
10.425 kr.
Mere info
Scheppach DP16VLS bænkboremaskine
895 kr.
Mere info
Bernardo Vario Bænk- & søjleboremaskine BM 20 Vario - 230 V
4.913 kr.
Mere info
PROMAC Bænkboremaskine 370ELB
8.895 kr.
Mere info
Bernardo Bænkboremaskine BM 20 T - 400 V
3.863 kr.
Mere info
Bænkboremaskine Luna MD20BV
12.419 kr.
Mere info
Ferax Bænkboremaskine 20 DDB - 230v - IPH
4.386 kr.
Mere info
FOX Bænkboremaskine 13mm 5 hastigheder
1.249 kr.
Mere info
FOX Bænkboremaskine 350w 5 speed
2.749 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder tilbyder et bredt udvalg af varer, hvorimod øvrige fokuserer på en specifik varetype. Du bør afveje om det er betydningsfuldt for dig at have mange produkter at vælge fra, udover bare bænkboremaskine.
Der kan være forskel på prisniveauet på billige bænkboremaskine fra netbutik til netbutik. Nogle tilbyder billige priser, imens øvrige har fokus på faglig rådgivning. Du bør beslutte hvad der for dig betyder mest.
Såfremt du skal have varerne hurtigt eller bare vil slippe for fragten, så kunne du tænke over at fragte byggematerialerne på egen hånd. Det er først og fremmest et alternativ ved de kendte byggecentre.
For nogle er byggeri ens betydende med massevis af spørgsmål. Af den grund kan du overveje at købe fra et online byggemarked, hvor du får hjælp og vejledning omkring bænkboremaskine.
Det er absolut super vigtigt at undersøge, om den vare du vil købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Hvis ikke kan du lede andre steder.
Du skal kende de handelsbetingelser der gør sig gældende ved din bestilling online, så du undgår udfordringer med bl.a. returnering. Du bør derfor undersøge byggemarkedets betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder samler produkter fra en lang række forskellige nicheshops, og som følge af dette kan du bestille fra et stort sortiment af bænkboremaskine online.
De gængse byggekæder er fysisk til stede i store dele af landet, og herigennem har flertallet valget om at bestille online og transportere materialerne på eget initiativ. Herigennem har man mulighed for at undvære leveringsomkostningen, og sågar skaffe varerne på kortere tid.
De store byggemarkeder er etablerede og landskendte butikker, hvilket kan medvirke til øget troværdighed når man skal købe online. Dette kan du se fordele i.

Nichewebshop

Diverse nicheforretninger på nettet er mindre virksomheder, som tit drives i Danmark, gerne ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse kan du hjælpe ved at handle bænkboremaskine online på deres side.
Størsteparten af nichebutikker på nettet har en enorm viden om deres produkter, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Derfor vil du få en høj grad af kompetent hjælp fra mennesker der er eksperter i netop bænkboremaskine.
Størsteparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment er producenter af de produkterne som byggemarkederne sælger. Når du køber direkte hos disse nichewebshops online kan du forvente at få skarpere priser.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
bænkboremaskine silvan

Silvan kom frem i 1968, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 mennesker i firmaets 41 byggecentre. Silvan sætter ind på billige priser til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres nu af ca. 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 butikker. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger i dag flere end 100 ansatte i firmaets 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

bænkboremaskine harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 personer i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger nu i nærheden af 500 medarbejdere i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres i dag af over 2.000 ansatte i kædens 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

bænkboremaskine jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres i dag af omtrent 2.100 personer i deres 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 mennesker i de 72 butikker. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

bænkboremaskine bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger i dag ca. 1.000 personer i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 mennesker i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Typisk vil det vise sig meningsfuldt at have et budget for ombygningen, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan blive forstandigt at beskrive hver enkelt omkostning, og så tjekke udgiften ved dem én efter én.
2Måske det viser sig at have noget at sige at have de fornødne byggematerialer indkøbt forud for at du går i gang med håndværket. Du får god gavn af at forfatte en overskuelig indkøbsliste som samler alt du har brug for, og derefter efterse hvert eneste punkt, hvormed du kan føle dig tryg ved at du har husket det hele.
3Der viser sig ofte uforudsete hovedpiner i forbindelse med svære projekter, og pga. dette viser det sig essentielt at man har afsat nok plads i tidsplanen, med formålet om at man er overbevist om at nå det til den planlagte tid.
4Måske du burde tage til overvejelse om projektet er et du kan klare selv, eller du hellere skal købe assistance fra en fagperson til dele af byggeriet. Hvis du køber hjælp fra en fagperson vil det ofte være fornuftigt at tage imod uforpligtende tilbud fra diverse foretagender.
5Du må ikke på noget tidspunkt negligere dit eget ve og vel, så glem ej påklædning inklusiv fod- og hovedbeklædning som beskyttelse med henblik på eventuelle uheld. Det er klogt at du husker din sikkerhed i byggeriet, ikke mindst ifald du ikke har eksperthjælp.
6Planlægning bliver metoden til et godt forløb med projektet. Du må udarbejde en gennemarbejdet plan, der viser hvilke gøremål der skal løses hvornår, samt derudover en kronologisk orden. Det anbefales at være konkret idet du laver tidsplanen.
7Du kan finde rigelige mængder af instruktioner og videoer på nettet som kan hjælpe dig. Især YouTube bringer dig vældig meget udbytterig information, i særlig grad hvis du bruger engelske søgeord.
8Længe før du optager byggeprojektet kan det være ekstremt fundamentalt med et tilsagn om, at byggeriet overholder gældende love. Afhængigt af din boligtype vil der vise sig forskellige retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
9Ved opgaver udendørs kan vejrsituationen få en essentiel rolle. Derfor kan du ofte se vejrmeldingerne i perioden for arbejdets start, så du undgår at det uden du havde regnet med det går i gang med at piske ned absolut lige når du står midt i dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
10Man må under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige værktøj. Ofte kan det være strategisk at have udstyret ved hånden idet du indleder byggeprocessen. I øvrigt må du ikke glemme at tillægge de tilhørende udgifter i din økonomi.
11I nogle tilfælde kan man indhente offentligt tilskud til byggerier. Det får man i tilfælde af at renoveringen gør en forskel for miljøet. Af få støtte kræver med andre ord at byggeprojektet forbedrer miljøet.
12Det er oplagt at spørge om assistance til projektet, navnlig når det kommer til krævende byggeopgaver. Omfattende opgaver behøver flere personer. Ydermere må det blive mere produktivt og mere interessant når man er flere om opgaven.
De højest ratede byggeshops
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket klart er ultra overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvor imponerende 59 % giver den bedste karakter, og bare 9 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er utrolig beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 11.467 kommentarer, hvoraf intet mindre end 86 % giver maksimum point, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er ualmindeligt beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 69 % har givet maksimum point, og alene 8 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ekstremt flot. Bedømmelsen er baseret på 28.109 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og bare 4 % giver 1 stjerne. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ekstremt godt arbejde. Karakteren er baseret på 19.208 kommentarer, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsmulighed er bedst?

Adskillige shops på nettet frembyder nu alverdens billige løsninger til levering til bænkboremaskine. Det mest populære er lige nu at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente dine nye produkter når du har tid. Fragttypen er altså temmelig smart, samt typisk tillige den prisbilligste fragtform.

Du bør på samme måde planlægge at vælge levering hjem til dig privat eller til adressen hvor du arbejder. Den er til tider en tak mere pebret, men derudover rigtig let med bænkboremaskine online. Den mest billige fragtmulighed kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne, men den mulighed stiller krav om at du opholder dig lige ved online webshoppens butikker, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Leveringstiden på bænkboremaskine er ekstremt udslagsgivende såfremt man skal bruge varen inden for kort tid, og med det formål er det helt fornuftigt at vi tjekker leveringstidspunktet ved bænkboremaskine. En del internet webshops – fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – annoncerer billig levering på næste hverdag på adskillige varenumre online, men som imidlertid er underforstået at bestillingen realiseres inden et besluttet tidspunkt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få produktet sendt afsted før de logistikansatte får fri.

En hel del e-forhandlere sikrer levering uden omkostninger på bænkboremaskine online, men i de fleste tilfælde kun såfremt man indkøber for et fastsat beløb. Alternativt må man snuppe den billigste leveringsmodel, hvilket i mange tilfælde vil blive at få dem til at køre dine produkter til et udleveringssted.

En hel del byggemarkedskæder udlover afhentning hvor man køber billig bænkboremaskine på nettet og selv henter i butikken. Fx XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Silvan og 10-4. De foreslår eksempelvis klik-og-hent på bænkboremaskine i følgende områder:

Ballerup, Fredericia, Holstebro, Taastrup, Rødovre, Søborg, Randers, Vanløse, Holbæk, Skive, Odder, Middelfart, Solrød Strand, Charlottenlund, Svendborg, Struer, Virum, Nørresundby, Vejle, Kokkedal, Brøndby, Dragør, Hedensted, Glostrup, Skanderborg, Birkerød, Aarhus, Kolding, Rønne, Tårnby, Herning, Lystrup, Vordingborg, Højbjerg, Greve, Albertslund, København, Ringsted, Frederiksberg, Esbjerg, Værløse, Hjørring, Korsør, Nærum, Helsingør, Ishøj, Køge, Thisted, Frederikssund, Hedehusene, Risskov, Viborg, Frederikshavn, Gladsaxe, Kalundborg, Nykøbing Falster, Silkeborg, Slagelse, Farum, Odense, Sønderborg, Nakskov, Nyborg, Aabenraa, Aalborg, Brønderslev, Hvidovre, Hobro, Valby, Ølstykke, Jyllinge, Brabrand, Allerød, Lyngby, Stenløse, Brønshøj, Frederiksværk, Tilst, Roskilde, Grenaa, Ikast, Haslev, Varde, Næstved, Rudersdal, Lillerød, Herlev, Gentofte, Åbyhøj, Horsens, Hillerød, Vallensbæk, Hørsholm, og Haderslev, .

Klik-og-hent for bænkboremaskine er en mulighed i de fleste regioner af Danmark: Sjælland (Falster, Lolland, Midtsjælland, Sydsjælland, Amager, Vestsjælland, Bornholm, Østsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden), Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn) og Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland, Syddanmark).

Ved kig i statistikkerne fremstår det markant, at online shoppere ofte efterspørger eksempelvis bænkboremaskine tilbud og bænkboremaskine priser. Foruden dette oplever man tit online shoppere søge for eksempel billig bænkboremaskine, køb bænkboremaskine samt bænkboremaskine online, foruden de kendte byggekæder som Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Stark, 10-4, Davidsen og XL-Byg.

Gode tilbud på bænkboremaskine

Det er særligt fremkommeligt for alle at prissammenligne på billige bænkboremaskine online hos forskellige internet varehuse, og derfor har en hel del e-forretninger været tvunget til at presse udsalgspriserne på bænkboremaskine markant, og i øvrigt love levering uden beregning.

Det kan dog imidlertid blive lønsomt at analysere diverse butikker på nettet efter tilbud og rabatter på bænkboremaskine online forinden du gennemfører din handel, sådan at du er sikker på at få fat i den laveste pris. Se ikke blot på de gængse byggekæder som 10-4, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark og Silvan.

Man må ikke desto mindre være så påpasselig, at såfremt en internet shop afsætter billige bænkboremaskine online for en pris som kan ses som ufattelig billig, så er det undertiden være et faresignal om en uægte butik. Køb med kort er på den anden side en del af et reglement, der redder køberen imod bedrageriske internet foretagender.

Vi går generelt ind for kortbestillinger eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du bruge en løsning som fx ViaBill, hvis du agter at dække betalingen af bænkboremaskine ude i fremtiden. Dette tilbydes som regel i nicheforhandlere, men sjældent de velkendte byggecentre som eksempelvis XL-Byg, 10-4, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Davidsen.

Ved kig i tallene er det tydeligt, at netshoppere som regel søger efter eksempelvis køb bænkboremaskine og billig bænkboremaskine. Man ser derudover tit internet shoppere kigge efter fx bænkboremaskine priser, bænkboremaskine online og bænkboremaskine tilbud.

Læs andre menneskers erfaringer

Trustpilot leverer tilpas pålidelige muligheder for at eksaminere adskillige tidligere brugeres omtaler og herved er det anbefalelsesværdigt, at du kigger nærmere på e-forhandlerens kritik forinden du lægger din bestilling på billige bænkboremaskine online.

Facebook tilbyder dig på samme måde super pålidelige chancer for at få kendskab til internet butikkens pålidelighed. Her ses en del online varehuse i Danmark som giver kunderne mulighed for at tilkendegive en kritik af ordreforløbet, som tilmed kan benyttes til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

Før nogen shopper billige bænkboremaskine online i en internet forhandler bør de ideelt set studere e-shoppens handelsaftale, men det er oftest ikke særlig interessant, særligt på de store byggekæder som Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Bauhaus, XL-Byg, 10-4 og Davidsen.

Et andet alternativ kunne være at undersøge om e-butikken er verificeret af e-mærket, eftersom det kan være en indikation om at netbutikken opretholder de danske regler, foruden at internet virksomheden nu og da vurderes af specialister der har ekspertise inden for de gældende regler.

Desuden giver det dig chance for at blive hjulpet, for så vidt du forvoldes udfordringer i processen med din ordre på bænkboremaskine. Tilmed kan det være til hjælp at køber er obs på de fundamentale betingelser der er gældende for bestillingen af bænkboremaskine online, for eksempel den byttepolitik online shoppen kører med.

Her er det desuden afgørende, at man til enhver tid opbevarer ens ordrekvittering, således man til enhver tid kan bevidne bestillingen af bænkboremaskine, uagtet om man har købt hos Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, XL-Byg, 10-4, Silvan, Stark eller Bauhaus.

Ole P gav 5 stjerner

Fantastisk behandling

Hans Larsen gav 4 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Charlotte Christensen gav 5 stjerner

Rigtig hurtig levering.

Bente gav 5 stjerner

Intet at sætte en finger på

9 gode råd til køb på nettet
1Leveringsdygtigheden kan være ultra væsentlig ifald du har behov for din ordre nu og her, så af den grund er det fuldkommen essentielt at man kontrollerer det forventede leveringstidspunkt på bænkboremaskine. Temmelig mange firmaer på nettet giver billig dag-til-dag fragt på masser af varer, som trods alt regnes ud fra at transaktionen gennemføres inden et bestemt klokkeslæt.
2Forinden nogen handler billige bænkboremaskine hos en forretning på nettet bør man altid skimme webshoppens vilkår, det er dog tit et omfattende projekt. Tillige slår vi et slag for at køberen er opmærksom på de mest centrale bestemmelser der har indvirkning på handlen med billige bænkboremaskine online, som eksempelvis den bytteret webbutikken lover.
3Det er i dag virkelig hensigtsmæssigt for almindelige mennesker at finde tilbud online på billige bænkboremaskine hos forskellige firmaer på nettet, og på grund af dette garanterer utallige e-handler billig levering. Men det kan trods alt være gavnligt at udforske enkelte firmaer på nettet efter tilbud og rabat inden du køber, således at man er skudsikker på at antage den bedste pris.
4Vi anbefaler generelt at se nærmere på hvorvidt webshoppen er e-mærket medlem, fordi det kan være en indikator for at netshoppen opererer i overensstemmelse med de danske regler, og at internet forretningen regelmæssigt besigtiges af specialister der forstår de gældende love. Før nogen handler billige bænkboremaskine på en online virksomhed behøver man altid betragte webbutikkens handelsbetingelser.
5Trustpilot fører til relativt troværdige løsninger til at kortlægge flere eksisterende kunders iagttagelser og af den grund rekommanderer vi, at du eftergår internet webshoppens kritik forud for at du handler billige bænkboremaskine online. Facebook resulterer i ligeledes temmelig fantastiske metoder til at få indtryk af netbutikkens kundefokus.
6Den mest prisbevidste leveringsmetode er unægtelig at hente produkterne selv, men den løsning forudsætter at du lever i nærheden af e-shoppens hjemsted. Den leveringsmodel kan vise sig at være temmelig udslagsgivende hvis vi har brug for bænkboremaskine inden for få dage. Alternativt så tilbyder flere internet varehuse levering uden beregning, men i de fleste tilfælde gælder det kun hvis man aftager for en konkret pris.
7Temmelig mange internet forretninger udlover i dag diverse forskellige billige former for levering til bænkboremaskine. En favorit iblandt mange er for nærværende at få leveret til en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente de bestilte varer når det passer ind i din hverdag. Fragtløsningen er jo ret gnidningsløs, og desuden endvidere den mindst kostelige leveringsmulighed.
8Vi tilråder generelt handler med kort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er inkluderet i et reglement, der sikrer en overfor fup forretninger på nettet. Som en alternativ mulighed kan du vælge en afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, såfremt du har til hensigt at godtgøre pengene i flere bidder.
9Indtil flere netbutikker garanterer billig levering på bænkboremaskine, men i mange tilfælde er det forbeholdt når man indkøber for en bestemt pris. I øvrigt burde man beslutte sig for den prisbilligste leveringsmanér, hvilket ofte vil blive at få dem til at bringe pakken til en pakkeshop. Fragtmuligheden bliver typisk ydermere meget nem. Den mest prisbevidste mulighed for levering kan ikke benægtes at være at du selv henter pakken.