Bernardo Båndsavklinge Bandsaw klinge 3607 x 25 x 0,6 mm
329 kr.
Mere info
Bernardo Båndsavklinge Sägeband 5611 x 38 x 0,65 mm - 2 ZPZ
469 kr.
Mere info
Bernardo Båndsavklinge Bandsaw klinge 3500 x 25 x 0,6 mm
282 kr.
Mere info
Bernardo Båndsavklinge Bandsaw bladet 1826 x 10 x 0,35 mm
179 kr.
Mere info
Bernardo Båndsavklinge Bandsaw klinge 1575 x 6,35 x 0,5 - 10 TPI for HBS 230
160 kr.
Mere info
Bernardo Båndsavklinge Bandsaw klinge 5020 x 38 x 0,9 mm
413 kr.
Mere info
Bernardo Båndsavklinge Bandsaw klinge 3430 x 20 x 0,6 mm
225 kr.
Mere info
Bernardo Båndsavklinge Bandsaw klinge 3865 x 19 x 0,6 mm
272 kr.
Mere info
Bernardo Båndsavklinge Bandsaw klinge 2560 x 13 x 0,5 mm
225 kr.
Mere info
Bernardo Båndsavklinge Bandsaw klinge 4590 x 25 x 0,6 mm
357 kr.
Mere info
Bernardo Båndsavklinge Bandsaw klinge 4100 x 25 x 0,6 mm
375 kr.
Mere info
Bernardo Båndsavklinge Bandsaw klinge 2240 x 13 x 0,5 mm
188 kr.
Mere info
Bernardo Båndsavklinge Bandsaw klinge 2950 x 16 x 0,6 mm
207 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er gør-det-selv projekter lig med en lang række spørgsmål. Dermed kan du shoppe hos et online byggemarked, som kan give tips og tricks til valg af båndsavklinge.
Der er variationer i udsalgspriserne på billige båndsavklinge fra byggemarked til byggemarked. Enkelte satser på gode tilbud, og øvrige har fokus på faglig sparring. Du bør beslutte hvad der for dig betyder mest.
Såfremt du står og skal bruge varerne nu og her eller blot ønsker at slippe for leveringsgebyret, så kan du overveje at hente byggematerialerne personligt. Dette er især et alternativ ved de kendte byggemarkeder.
Det er naturligvis super vigtigt at se, om de varer du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du kigge hos de andre.
Nogle byggecentre tilbyder et enormt udvalg af produkter, imens øvrige specialiserer sig i en specifik type af vare. Du bør afveje om det er afgørende for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge fra, foruden blot båndsavklinge.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå udfordringer med fx returret. Af den grund bør du undersøge byggeshoppens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder sælger varer fra mange producenter, og giver dig dermed mulighed for at vælge fra et bredt sortiment af båndsavklinge online.
De gængse byggemarkeder er tilgængelige i det meste af landet, og på grund af det har folk valget om at bestille online og transportere produkterne selv. Hermed har man valget om at slippe for fragtomkostningen, og samtidig få produkterne nu og her.
De store byggekæder er folkekære og bekendte butikker, som kan give øget troværdighed når du skal købe online. Det er noget nogle vil se fordele ved.

Nichewebshop

De fleste nichespecifikke netbutikker er opstartsfirmaer, som tit er danske, måske sågar lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du køber båndsavklinge online på deres webshop.
En masse specialiserede netshops er ekstraordinært passionerede omkring deres varer, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Derigennem kan du forvente ekstra kompetent service fra mennesker der er eksperter i netop båndsavklinge.
De fleste specialiserede netshops producerer selv produkterne som de store byggekæder sælger. Idet du køber direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online får du et ekstra godt tilbud.
Danmarks største byggecentre
båndsavklinge bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af cirka 1.000 ansatte i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og styres dagligt af flere end 100 ansatte i forretningens 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

båndsavklinge jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag cirka 2.100 mennesker i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

båndsavklinge harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 medarbejdere i de 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og lønner i dag over 500 medarbejdere i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og styres dagligt af ca. 1.000 mennesker i forretningens 9 varehuse. Davidsen sætter ind på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og styres dagligt af omkring 2.000 medarbejdere i kædens 72 butikker. Stark fokuserer på salg til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

båndsavklinge silvan

Silvan kom frem i 1968, og udgøres i dag af omkring 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 butikker. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og styres dagligt af ca. 2.000 mennesker i deres 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Du bør aldrig nogensinde se bort fra dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som hjelm og sko som hjælper dig overfor potentielle skader. Det er vigtigt at du husker sikkerheden i arbejdet, hovedsageligt hvis du ikke fremskaffer hjælp fra en fagperson.
2Der ligger ekstremt mange artikler og videoer via internettet som kan vejlede dig. Ikke mindst YouTube bringer dig rigelig gavnlig information, specielt hvis man benytter engelske ord i din søgning.
3Det er oplagt at indhente en hjælpende hånd til byggeprocessen, især såfremt det er store ombygninger. Omfattende byggeprojekter gør krav på mere end en person. Desuden viser det sig mere produktivt og mere minderigt at lave arbejdet med andre.
4Inden du optager byggeprojektet kan det blive vanvittigt afgørende at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Afhængigt af hvordan du bor vil der gælde fastsatte love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
5Måske kan det blive væsentligt at have de relevante materialer disponible i god tid før du begynder arbejdet. Du kunne nedskrive en simpel indkøbsseddel med alt hvad der er nødvendige, og bagefter tjekke hver enkelt ting, med det formål at du kan føle dig sikker på at du har husket det hele.
6Du har mulighed for at få offentlig støtte til byggerier. Det gives såfremt ombygningen er energi- og miljøvenligt. Den økonomiske støtte er altså betinget af at ombygningen påvirker miljøet.
7Ved udendørs projekter har vejret meget at sige. På grund af dette kan du tit undersøge vejrberetningerne i de dage der er op til byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke med et brag går i gang med at regne netop som du er midt i dit omfattende projekt.
8Du skal for alt i verden ikke gå ned på udstyr. I mange tilfælde kan det vise sig fordelagtigt at du har grejet klar før du går løs med arbejdet. Derudover er det godt at påregne de tilhørende omkostninger i budgettet for byggeprojektet.
9Planlægning bliver nøglen til at få en god oplevelse med byggeprocessen. Du bør overveje at liste en strømlinet tidsplan, som beskriver hvilke gøremål der laves hvornår, som også inkluderer en prioriteret rækkefølge. Vær skarp når du laver oversigten.
10Der viser sig jævnligt uforudsete problemer i tilfælde med avancerede byggeprojekter, og herved kan det vise sig meningsfuldt at der afsættes nok tid i handlingsplanen, som gør at man kan føle sig ubekymret om at nå i mål til tiden.
11Typisk vil det vise sig betydningsfuldt at lave et udgiftsbudget for byggeprojektet, så du har kontrol over udgifterne. Det bør være økonomisk at notere alle omkostninger, hvorefter man kan gennemgå ens udgift ved dem alle sammen.
12Husk at overveje om projektet er et du kan klare selv, eller du alternativt bør hente professionel assistance til afslutningen af projektet. Når du søger hjælp fra en fagperson er det lukrativt at tage imod en pris fra diverse håndværkere.
De højest bedømte byggekæder
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som jo er ekstremt beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvor hele 59 % har givet toprating, og bare 9 % giver den laveste karakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvsagt er yderst betryggende. Vurderingen grundlægges af 28.109 meninger, hvor intet mindre end 76 % har givet maksimum point, og bare 4 % giver bundkarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er meget overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 8 % giver den dårligste rating. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ualmindeligt overlegent. Scoren er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % giver den laveste karakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er virkelig beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % har givet den dårligste rating. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Hvilken fragtløsning er smartest?

En stor portion netshops foreslår på nuværende tidspunkt et bredt udvalg af billige leveringsmodeller til båndsavklinge. Den mest benyttede er i dag at få leveret til et afhentningssted, som giver dig mulighed for at hente din pakke når det passer ind i din kalender. Fragtmetoden er nemlig super ukompliceret, samt desuden ligeledes den billigste leveringsmodel.

Du kan derudover påtænke at få ordren sendt til din lejlighed eller hus eller til adressen på dit arbejde. Denne er gerne et hak mindre billig, men derudover særdeles bekvem ved køb af båndsavklinge online. Den mest prisbevidste leveringsløsning vil dog altid være selv at hente produkterne, som desværre er betinget af at du fysisk befinder dig nærved internet shoppens byggecenter, fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på båndsavklinge kan være ultra vital når man behøver ordren om få sekunder, så af den grund er det virkelig klogt at du studerer den anslåede leveringsdato på båndsavklinge. En stor portion online outlets – herunder Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – præsterer billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste produkter online, som alligevel er betinget af at ordren laves forud for et angivent klokkeslæt, så de sandsynligvis kan nå at få bestillingen ud af døren inden logistikpersonalet holder fyraften.

Enkelte shops på nettet præsterer fragt uden beregning på båndsavklinge online, men i mange tilfælde er det under forudsætning af at man shopper for en fastsat pris. Alternativt kunne du overveje den mest letkøbte mulighed for fragt, som oftest vil blive at få fragtmanden til at levere din ordre til et afhentningssted.

Masser af netshops tilbyder klik-og-hent hvor man køber billig båndsavklinge online og selv henter i butikken. Eksempelvis Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg og 10-4. Byggecentrene udlover blandt andet afhentning af båndsavklinge i disse områder:

Risskov, Vordingborg, Skanderborg, Ikast, Roskilde, Struer, Odder, Søborg, Aabenraa, Vanløse, Slagelse, Aarhus, Hjørring, Nykøbing Falster, Taastrup, Brønshøj, Jyllinge, Vallensbæk, Horsens, Nørresundby, Kolding, Hillerød, Charlottenlund, Ølstykke, Helsingør, Herning, Køge, Frederikssund, Stenløse, Nærum, Rønne, Ringsted, Brønderslev, Aalborg, Frederiksberg, Hvidovre, Valby, Rødovre, Odense, Lyngby, Virum, Middelfart, Nakskov, Viborg, Grenaa, Haderslev, Holbæk, Ballerup, Dragør, Farum, Kalundborg, Frederikshavn, Gentofte, Næstved, Svendborg, Nyborg, Allerød, Albertslund, Tårnby, Værløse, Brabrand, Rudersdal, Tilst, Haslev, Ishøj, Højbjerg, Skive, Hedensted, Hobro, Varde, Lillerød, Birkerød, Korsør, Greve, Brøndby, Esbjerg, Solrød Strand, Lystrup, Sønderborg, Fredericia, Vejle, København, Frederiksværk, Gladsaxe, Glostrup, Hørsholm, Holstebro, Kokkedal, Silkeborg, Hedehusene, Thisted, Randers, Herlev, og Åbyhøj, .

Afhentning for båndsavklinge er muligt i de fleste dele af Danmark: Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Østjylland), Sjælland (Falster, Vestsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Lolland, Bornholm, Midtsjælland, Nordsjælland, Amager, Østsjælland) og Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn).

Ved indkig i statistikkerne er det markant, at folk ofte søger eksempelvis billig båndsavklinge og båndsavklinge online. Man ser derudover som regel online shoppere søge efter for eksempel båndsavklinge priser, køb båndsavklinge og båndsavklinge tilbud, foruden de gængse byggecentre som Bygma, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg og 10-4.

Gode tilbud på båndsavklinge

Det er jo efterhånden særligt simpelt for folk at finde frem til tilbud på billige båndsavklinge online hos forskellige forhandlere på nettet, og ergo har flere e-shops set sig nødsaget til at tvinge udsalgspriserne på båndsavklinge drastisk, og endda byde på levering uden omkostninger.

Det kan immervæk være nyttigt at efterse nogle få forhandlere på nettet efter udsalg og tilbud på båndsavklinge online forud for at du bestiller, sådan at du er velinformeret til at skaffe sig den laveste pris. Kig ikke bare hos de kendte byggemarkeder som XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Bygma, Davidsen og Harald Nyborg.

Man bør bare være omhyggelig med, at ifald en internet webshop frembyder billige båndsavklinge online til en udsalgspris som kan ses som usædvanlig billig, bør det tit være en indikation på en falsk internet forhandler. Handler med kort er i hvert fald omfavnet af en orden, der begunstiger en overfor falske internet foretagender.

Generelt slår vi et slag for shopping med kort eller MobilePay. Som en anden løsning kan du udnytte en afbetalingsordning som fx ViaBill, forudsat du har til hensigt at klare betalingen af båndsavklinge over et længere tidsrum. Det foreslåes ofte i nichefokuserede netbutikker, men ikke de gængse byggemarkeder som eksempelvis Silvan, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Harald Nyborg og Stark.

Ved kig i tendenserne bliver det tydeligt, at internet shoppere jævnligt kigger efter bl.a. båndsavklinge online og billig båndsavklinge. Foruden dette ser man som regel internet shoppere lede efter blandt andet båndsavklinge priser, båndsavklinge tilbud samt køb båndsavklinge.

Kig på folks anmeldelser

Trustpilot yder helt gode løsninger til at fortolke en længere række eksisterende konsumenters meninger og på grund af dette er det godt, at du sonderer e-forhandlerens ratings inden du handler billige båndsavklinge online.

Facebook byder på tilsvarende immervæk fornemme løsninger til at få en idé om online shoppens kundefokus. Tilmed ser vi en del internet forretninger hvor folk kan offentliggøre en anmeldelse af virksomhedens service, hvilket lige så vel kan anvendes til at afveje hvor glade kunderne er.

Inden folk køber billige båndsavklinge online på en e-handler kunne man når alt kommer til alt kigge på e-butikkens handelsaftale, dog er det normalt et tidskrævende arbejde, i særdeleshed ved de udbredte byggekæder som 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Bygma, Bauhaus og Davidsen.

Et alternativ kan være at kontrollere hvorvidt netbutikken er e-mærket medlem, fordi det kan være en angivelse af at internet forhandleren accepterer de officielle regler, samt at e-firmaet tit gennemses af eksperter som har nøje kendskab til vedtægterne på området.

Dette er desuden en god mulighed for bistand, for så vidt du udsættes for problemer ved din ordre på båndsavklinge. Udover dette tilråder vi at du er påpasselig med de grundlæggende retningslinjer der kan influere på købet af båndsavklinge online, som for eksempel hvilken bytteret internet forhandleren tilsikrer.

På grund af dette er det tilmed afgørende, at man altid gemmer ens ordremail, så man i fremtiden vil kunne eftervise sin bestilling af båndsavklinge, hvad end man har købt fra 10-4, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Stark, Bauhaus eller Jem og Fix.

Susanne gav 5 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

Hans gav 4 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

Charlotte M gav 5 stjerner

Fremragende!

Hanne Jørgensen gav 4 stjerner

Bestilte online

9 gode råd til internetshopping
1Trustpilot bringer dig immervæk hensigtsmæssige chancer for at fortolke en stor gruppe tidligere brugeres opfattelser og herved er det fornuftigt, at du betragter webshoppens vurderinger inden du handler billige båndsavklinge online. Facebook byder på på samme måde relativt gunstige muligheder for at få indsigt i internet virksomhedens popularitet.
2Leveringstidspunktet er selvfølgelig rigtig væsentlig ifald vi står og skal bruge pakken om kort tid, og herved er det øjensynligt væsentligt at man tjekker den anslåede leveringstid på båndsavklinge. Adskillige online webshops frembyder billig levering på næstkommende hverdag på deres primære varenumre, som tager udgangspunkt i at orden realiseres før et fast tidspunkt.
3Den prisbilligste leveringsform vil til enhver tid være selv at hente pakken, som dog står og falder med at du befinder dig nærved internet forretningens tilholdssted. Den løsning til levering er jo særligt vital ifald du absolut skal bruge båndsavklinge omgående. Alternativt så sikrer en række netshops fragt uden gebyr, men tit er det forbeholdt når der aftages for en fastsat pris.
4Vi slår generelt et slag for at finde ud af om online virksomheden er e-mærke tilsluttet, som generelt er en angivelse af at e-handlen understøtter de danske regler, foruden at internet selskabet jævnligt undersøges af jurister der har nøje kendskab til vilkårene. Forud for at nogen bestiller billige båndsavklinge hos en online forretning kan de på en vis måde granske netbutikkens forretningsbetingelser.
5Indtil flere internet forhandlere tilbyder fragt uden beregning på båndsavklinge, men i de fleste tilfælde kun hvis man handler for et konkret beløb. Desuden bør man snuppe den billigste fragtmulighed, hvilket tit vil være at få dem til at levere din ordre til et afhentningssted. Løsningen er af og til lige så vel temmelig gnidningsløs. Den mest letkøbte leveringsmetode vil dog i de fleste tilfælde være at hente varerne selv.
6Det er i dag ualmindeligt fleksibelt for alle og enhver at vurdere tilbud online på billige båndsavklinge på diverse online webshops, og for det lover massevis af online webshops fragt uden betaling. Men det kan stadigvæk blive nyttigt at efterse indtil flere online butikker efter tilbud og rabat før du bestiller, således at man er skudsikker på at få den laveste pris.
7De fleste online butikker yder nu om stunder et stort udvalg af billige fragtmuligheder til båndsavklinge. En af dem der er mest populær er i vore dage at afsende til en pakkeshop, og så kan du blot hente pakken lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringsformen er altså ultra problemfri, og tit ydermere den prisbilligste løsning til levering.
8Inden nogen handler billige båndsavklinge i en shop på nettet behøver de reelt tyde butikkens betingelser, det er dog uden tvivl et tidskrævende projekt. Endvidere går vi ind for at man er obs på de mest centrale vilkår der har indvirkning på bestillingen af billige båndsavklinge online, eksempelvis hvilken returpolitik e-firmaet benytter.
9Vi foreslår generelt betalinger med kort eller MobilePay. Bestillinger med kort er en del af et regulativ, som værner en overfor bedrageriske butikker på nettet. Som alternativ kan du benytte en afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, såfremt du higer efter at klare betalingen over tid.