Bernardo Båndpudser MS 150 x 2000 S-2
8.082 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser MS 150 x 2000 S
7.557 kr.
Mere info
Makita Båndpudser 100X610MM
2.395 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser BS 100x1220 S-2
4.547 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser KRPS 100 x 2000 Duo
15.019 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser BDS 75-2
5.654 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser MS 75 x 2000 S
5.691 kr.
Mere info
Makita Båndpudser 9403
3.295 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser BS 100 x 1220 S - 230 V
4.163 kr.
Mere info
Makita Båndpudser 76x457mm
1.840 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser BS 100 x 1220 S - 400 V
4.163 kr.
Mere info
JET Båndpudser 80S 230V
17.995 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser BDS 75
5.016 kr.
Mere info
JET Båndpudser og Kantpudsemaskine EHVS80 400V
11.995 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser MS 75 x 2000 S-2
6.460 kr.
Mere info
HV 80 OSZI Bernardo båndpudser
9.011 kr.
Mere info
Båndpudser Luna BBS 2000
5.623 kr.
Mere info
Båndpudser 950 Watt
869 kr.
Mere info
Båndpudser 1010 watt
536 kr.
Mere info
AEG akku båndpudser 18V 0-vers BHBS18-75BL-0 uden batteri og lader
1.560 kr.
Mere info
Makita båndpudser 9404J 100x610mm 1010W 230V
2.995 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du står og skal bruge dine byggematerialer med det samme eller blot vil blive fri for fragten, så kan du tænke over at hente byggematerialerne på egen hånd. Det er i høj grad muligt hos de velkendte byggekæder.
Det er absolut ekstremt relevant at se, om de produkter du ønsker at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Ellers bør du overveje at finde et andet.
Der er variationer i prisen på billige båndpudser hos de forskellige online byggecentre. Nogle giver gode priser, imens andre satser på kompetent sparring. Du må vide hvad der betyder mest for dig.
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med en masse spørgsmål. Dermed kan det være en god idé at handle hos en netbutik, hvor du tilbydes råd og vejledning til valg af båndpudser.
Du bør vide hvilke retningslinjer webshoppen udsteder når du køber online, så du kan slippe for problemer med for eksempel returret. Af den grund bør man undersøge netbutikkens betingelser.
Nogle byggecentre præsterer et enormt sortiment af varer, imens andre fokuserer på en enkelt varetype. Du kan forholde dig til hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge i blandt, udover blot båndpudser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og anerkendte firmaer, som medvirker til ubekymrethed når du shopper online. Dette vil nogle se som positivt.
De kendte byggecentre er tilgængelige i det meste af landet, og hermed har du chancen for at handle online og fragte varerne personligt. Derved er der mulighed for at undvære fragtomkostningen, og sågar få fat i varerne på kortere tid.
De store byggekæder sælger varer fra diverse nichebutikker, med det formål at du så kan vælge fra et bredt udvalg af båndpudser online.

Nichewebshop

Størstedelen af nichefokuserede webshops er producenter af de varer der sælges i de større byggemarkeder. Idet du køber direkte hos nichebutikkerne online kan du forvente at få et ekstra godt tilbud.
De fleste nichefokuserede webshops er små familievirksomheder, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, måske endda lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at støtte når du køber båndpudser online fra deres webshop.
Majoriteten af webshops i små nicher er specialister i deres online produktsortiment, da de har skarpt fokus på disse varer. Derigennem kan du modtage endnu mere begavet service fra medarbejdere som er specialister i lige præcis båndpudser.

akku, gulv, hånd, håndholdt, industri, lille, mini, oscillerende, stationær, stor, AEG, Black & Decker, Black Bull, Bosch, Dewalt, Einhell, Elu, Falke, Festool, Ford, JET, KEF, Luna, Makita, Metabo, Millarco, Milwaukee, Parkside, Power Super, Ryobi, Scantool, Selekta, SKIL, Toolmate, 100 mm, 150 mm, 18v, udsugning, bordplade, knive, metal, rør, stål, træ

De største byggemarkeder i Danmark

Davidsen startede i 1944, og udgøres nu af cirka 1.000 personer i firmaets 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omkring 100 personer i deres 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og lønner i dag i nærheden af 2.000 ansatte i de 72 varehuse. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

båndpudser harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og lønner i dag cirka 2.000 medarbejdere i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

båndpudser silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 ansatte i selskabets 41 byggecentre. Silvan sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

båndpudser bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og lønner i dag over 1.000 mennesker i deres 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og styres dagligt af omtrent 2.300 mennesker i kædens 56 butikker. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og styres dagligt af cirka 2.000 kollegaer i forretningens 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

båndpudser jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger i dag flere end 2.100 medarbejdere i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix satser på billige priser til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er nu arbejdsplads for flere end 500 mennesker i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Godt forarbejde viser sig som vejen til et uproblematisk forløb med dit arbejde. Du skal nedskrive en klar plan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver der løses hvornår, og som ligeledes indeholder en numerisk orden. Vær konkret i udarbejdelsen af din strategi.
2Måske du burde regne på om du selv bør stå for hele projektet, eller du skal fremskaffe eksperthjælp til opstarten af projektet. Hvis du indhenter professionel assistance kan det være fordelagtigt at indhente tilbud fra flere foretagender.
3Du skal for alt i verden ikke glemme dit eget helbred, så glem ikke påklædning herunder fod- og hovedbeklædning der hjælper dig mod potentielle ulykker. Det er smart at du har styr på sikkerheden i arbejdet, især hvis du ikke køber assistance fra en fagperson.
4Der viser sig stort set altid ubelejlige problematikker når det gælder store opgaver, og af den grund kan det være meningsfuldt at der afsættes nok plads i arbejdsplanen, med formålet om at man føler sig sikker på at nå i mål.
5Ofte vil det være af stor betydning at udarbejde et budget for dit byggeri, så man har styr på økonomien. Det vil være fornuftigt at nedskrive hver enkelt udgiftspost, og efterfølgende indsamle ens købspris for dem én og én.
6Man kan søge støtte fra det offentlige til renoveringer. Det fås såfremt byggeprojektet gør en forskel for miljøet. Bidraget betinges altså af at ombygningen har positiv indfyldelse på planeten.
7Du vil på ingen måde undvære udstyr. Det er uundværligt at du har udstyret til rådighed inden du iværksætter byggeriet. I øvrigt er det fordelagtigt at tage højde for disse udgiftsposter i regnskabet for byggeriet.
8Det er essentielt at have de påkrævede bygningsmaterialer parat forud for at du begynder din byggeproces. Du vil med fordel kunne sammensætte en overskuelig oversigt hvor der bør fremgå alt det som er nødvendige, og så eftergå hvert enkelt punkt, så du sikrer dig at du har styr på det.
9Det kan vise sig at være godt at spørge om hjælp til ens byggeprojekt, ikke mindst i tilfælde af omfattende byggerier. Større projekter bør udføres af flere mennesker. Endvidere vil det være mere produktivt og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
10Før du påbegynder arbejdet er det aldeles centralt med en forsikring om, at projektet overholder loven. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der gælde diverse regler omkring, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
11For udendørs projekter har vejret en afgørende rolle. Derfor må du tit kigge på vejrmeldingerne i de dage der er op til byggeprojektet, så du slipper for at det uanmeldt starter med at stå ned i stænger bedst som du er godt i gang med det ellers velplanlagte projekt.
12Du har adgang til et bredt udvalg af instruktioner og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få tips og tricks. Specielt YouTube tilbyder vældig meget anvendelig info, særligt ifald du skriver søgeordene på engelsk.
Danskernes favorit byggeshops
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er enormt imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvor ikke mindre end 84 % giver toprating, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er rigtig beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 ratings, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet topkarakter, og bare 9 % giver 1 stjerne. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som altså er rigtig imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvoraf imponerende 86 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket jo er hamrende flot. Ratingen grundlægges af 28.109 ratings, hvor hele 76 % har givet maksimum point, og blot 4 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som selvsagt er ultra godt arbejde. Ratingen grundlægges af 23.161 ratings, hvoraf ikke mindre end 69 % giver topkarakter, og kun 8 % har givet den laveste karakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Hvilken fragtmetode er smartest?

Temmelig mange webshops i Danmark foreslår i dag diverse forskellige billige leveringsmuligheder til båndpudser. En af de mest anvendte er nu til dags pakkeshoppen, og så skal du blot gå forbi efter produkterne når du har lyst. Løsningen er jo ultra enkel, samt oftest ydermere den billigste fragtløsning.

Du kan lige så vel overveje at bestille pakken til levering til dit hus eller til adressen hvor du arbejder. Muligheden bliver jævnligt et hak mere pebret, men derudover ekstremt enkel ved køb af båndpudser online. Den mindst kostelige leveringsversion er dog selv at hente ordren, men den løsning nødvendiggør at du fysisk befinder dig i nærheden af e-forhandlerens byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Fragttiden på båndpudser kan i nogle tilfælde være ret så vital når du skal bruge ordren straks, og af den grund er det skam fornuftigt at vi ser nærmere på den anslåede leveringstid på båndpudser. En masse online forhandlere – for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – stiller garanti om billig levering på blot en enkelt hverdag på en masse produkter online, hvilket er betinget af at ordren aflægges forinden et bestemt klokkeslæt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få de nye varer pakket forinden pakkemedarbejderne drager hjemad.

En række internet butikker sikrer levering uden beregning på båndpudser online, men i reglen kun ifald du bestiller for et fastslået beløb. Derudover bør man vælge den mindst kostelige fragtform, som tit vil være at få leveret ordren til et afhentningssted.

Temmelig mange byggemarkedskæder tildeler click-and-collect hvor man køber billig båndpudser online og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Harald Nyborg, Bygma, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Stark og Jem og Fix. Byggemarkederne foreslår fx click-and-collect på båndpudser i disse områder:

Thisted, Frederiksberg, Ølstykke, Gladsaxe, Vordingborg, Tilst, Hørsholm, Fredericia, Nakskov, Skive, Valby, Herning, Svendborg, Silkeborg, Kalundborg, Herlev, Odder, Rønne, Hillerød, Brønderslev, Brabrand, Vejle, Holbæk, Charlottenlund, Frederikshavn, Vanløse, Lillerød, Helsingør, Sønderborg, Dragør, Søborg, Grenaa, Nyborg, Stenløse, Rudersdal, Værløse, Kolding, Lyngby, Frederikssund, Gentofte, Næstved, Tårnby, Solrød Strand, Horsens, Greve, Glostrup, Højbjerg, Rødovre, Struer, Hobro, Lystrup, Ikast, Varde, Nærum, Brønshøj, Vallensbæk, Albertslund, Haslev, Esbjerg, Køge, Birkerød, Nørresundby, Aalborg, Aabenraa, Virum, Hedehusene, Odense, Ringsted, Åbyhøj, Skanderborg, Roskilde, Jyllinge, Randers, Ballerup, Brøndby, Frederiksværk, Aarhus, Taastrup, Hjørring, Viborg, Farum, Slagelse, Holstebro, Risskov, Hvidovre, Middelfart, Kokkedal, Korsør, Allerød, Hedensted, Nykøbing Falster, København, Haderslev, og Ishøj, .

Afhentning ift. båndpudser er tilgængeligt i de fleste dele af Danmark: Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland, Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland), Fyn (Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn) og Sjælland (Sydsjælland, Bornholm, Falster, Vestsjælland, Midtsjælland, Amager, Lolland, Nordsjælland, Hovedstaden, Østsjælland).

Når vi ser på statistikkerne er det markant, at internetbrugere mange gange efterspørger bl.a. båndpudser online og billig båndpudser. Foruden dette oplever man tit mennesker efterspørge fx båndpudser tilbud, båndpudser priser samt køb båndpudser, foruden de store byggecentre som Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Stark, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen og XL-Byg.

Tilbud på båndpudser

Det er jo efterhånden super bekvemt for internetbrugere at tjekke tilbud på billige båndpudser online hos diverse internet shops, og derfor har flere netshops ikke kunne lade være med at presse priserne på båndpudser en hel del, og ovenikøbet love levering uden gebyr.

Til gengæld kan det til hver en tid vise sig lukrativt at analysere enkelte butikker på nettet efter tilbud og rabatter på båndpudser online før du handler, så du er sikker på at skaffe sig den mest attraktive pris. Se ikke bare hos de udbredte byggekæder som Bauhaus, Bygma, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4 og Harald Nyborg.

Man må bare huske på, at når en e-butik frembyder billige båndpudser online for en pris der kan virke overordentlig god, kunne det for det meste være et symbol på en fup webbutik. Betalinger med kort er imidlertid inkluderet i en retningslinje, som beskytter os overfor fup internet handler.

Vi anbefaler generelt shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kan du bruge en billig afdragsordning som for eksempel ViaBill, såfremt du har til hensigt at klare prisen på båndpudser ude i fremtiden. Det foreslåes som regel i nichefokuserede webshops, men sjældent de store byggecentre som eksempelvis Stark, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg og XL-Byg.

Når man kigger i data står det markant, at internetbrugere jævnligt leder efter fx båndpudser online og køb båndpudser. Man ser desuden tit internet shoppere søge eksempelvis billig båndpudser, båndpudser priser og båndpudser tilbud.

Tjek tidligere brugeres anbefalinger

Trustpilot fremskaffer en del tiltalende løsninger til at blive klogere på ret mange aktuelle brugeres vurderinger og på grund af dette er det fornuftigt, at du gransker e-handlens kritik forud for at du handler billige båndpudser online.

Facebook genererer endvidere fuldstændig nyttige løsninger til at få indsigt i e-handlens popularitet. Her ses faktisk e-forretninger hvor det er muligt at sammensætte en bedømmelse af virksomhedens service, hvilket tillige må tages i brug til at danne dig et indtryk af kundetilfredsheden.

Før folk bestiller billige båndpudser online i en e-forretning kan de helt sikkert tyde webbutikkens vilkår, det er dog for det meste ikke særlig sjovt, specielt ved de gængse byggecentre som Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Silvan og 10-4.

En nemmere løsning kunne derfor være at kigge om internet butikken er støttet af e-mærket, som bør være et signal om at online webshoppen adlyder de danske retningslinjer, samt at online forhandleren af og til gennemses af fagmænd som er inde i retningslinjerne.

Desuden giver det dig mulighed for at få assistance, for så vidt du oplever besvær i processen med dit indkøb af båndpudser. Tilmed tilråder vi at man er vaks omkring de primære betingelser i forbindelse med bestillingen af båndpudser online, til eksempel hvilken returret internet selskabet benytter.

På grund af dette er det tillige vigtigt, at man stadig gemmer ens kvitteringsmail, således man en anden gang vil kunne vidne om købet af båndpudser, ligegyldig om man handler hos Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Stark, Silvan, Bygma, XL-Byg eller Davidsen.

Bente Nielsen gav 5 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

Hans S gav 4 stjerner

I gør det super godt

Niels D gav 5 stjerner

Alt som det skulle være.

Michael gav 5 stjerner

Intet at sætte en finger på

9 tips til køb på nettet
1En række online forhandlere tilbyder gratis fragt på båndpudser, men tit kun hvis du køber for en bestemt pris. Som alternativ må man snuppe den mest prisbevidste mulighed for levering, hvilket mange gange er at få fragtmanden til at levere dine varer til et afhentningssted. Den er af og til endda ultra ukompliceret. Den mest prisbevidste leveringstype vil dog utvivlsomt være selv at hente varerne.
2Generelt går vi ind for shopping med kort eller MobilePay. Køb med betalingskort er indbefattet af en vedtægt, hvilket skærmer en overfor uægte online firmaer. Som alternativ bør du udnytte en afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du har til hensigt at godtgøre omkostningerne over flere uger.
3De fleste internet varehuse giver på nuværende tidspunkt flere billige former for fragt til båndpudser. En favorit er lige nu levering til et afhentningssted, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente pakken lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er altså virkelig simpel, og oftest ligeledes den billigste leveringsversion.
4Den mest letkøbte form for fragt vil i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne, som desværre kræver at du bor tæt på online firmaets tilholdssted. Den fragtmetode er selvfølgelig særligt relevant ifald vi står og skal bruge båndpudser fluks. Alternativt så frembyder nogle enkelte internet webshops gratis fragt, men undertiden forudsætter det at man shopper for et konkret beløb.
5Trustpilot medfører evigt nyttige chancer for at udforske en hel del eksisterende køberes omtaler og af den grund er det fornuftigt, at du ser nærmere på e-firmaets omtaler forinden du køber billige båndpudser online. Facebook præsterer på samme måde super hensigtsmæssige løsninger til at få indblik i e-firmaets pålidelighed.
6Vi går generelt ind for at undersøge hvorvidt e-handlen er e-mærke godkendt, fordi det burde være et kendetegn for at online shoppen adlyder dansk lovgivning, og at e-shoppen hyppigt evalueres af sagkyndige som kender lovene på området. Forud for at nogen bestiller billige båndpudser hos en butik behøver de ideelt set gennemse webbutikkens regler.
7Leveringshastigheden er yderst aktuel hvis vi har behov for varen inden for få dage, og med det formål er det ret så aktuelt at du ser den estimerede leveringstid ved båndpudser. En del internet forretninger tilbyder billig levering på blot en enkelt hverdag på en masse produkter, der dog påkræver at handlen laves forud for et fastslået klokkeslæt.
8Det er jo ekstremt problemfrit for enhver at vurdere prisniveauet online på billige båndpudser på diverse webshops, og for det lover en lang række forhandlere på nettet levering uden beregning. Til gengæld kan det alligevel blive udbytterigt at prøve en række online forretninger efter billige priser inden du køber, så du ikke er i tvivl om at indhente den mest attraktive pris.
9Inden folk bestiller billige båndpudser hos en netbutik kunne man reelt have øje for netbutikkens handelsbetingelser, men det er ofte ikke særlig spændende. Yderligere er det smart at kunden er klar over de mest essentielle retningslinjer der kan spille ind i forbindelse med handlen med billige båndpudser online, eksempelvis hvilken bytteret e-firmaet tilsikrer.