Bernardo Båndpudser MS 150 x 2000 S-2
8.082 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser MS 150 x 2000 S
7.557 kr.
Mere info
Makita Båndpudser 100X610MM
2.395 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser BS 100x1220 S-2
4.547 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser KRPS 100 x 2000 Duo
15.019 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser BDS 75-2
5.654 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser MS 75 x 2000 S
5.691 kr.
Mere info
Makita Båndpudser 9403
3.295 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser BS 100 x 1220 S - 230 V
4.163 kr.
Mere info
Makita Båndpudser 76x457mm
1.840 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser BS 100 x 1220 S - 400 V
4.163 kr.
Mere info
JET Båndpudser 80S 230V
17.995 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser BDS 75
5.016 kr.
Mere info
JET Båndpudser og Kantpudsemaskine EHVS80 400V
11.995 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser MS 75 x 2000 S-2
6.460 kr.
Mere info
HV 80 OSZI Bernardo båndpudser
9.011 kr.
Mere info
Båndpudser Luna BBS 2000
5.623 kr.
Mere info
Båndpudser 950 Watt
869 kr.
Mere info
Båndpudser 1010 watt
536 kr.
Mere info
AEG akku båndpudser 18V 0-vers BHBS18-75BL-0 uden batteri og lader
1.560 kr.
Mere info
Makita båndpudser 9404J 100x610mm 1010W 230V
2.995 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart super vigtigt at undersøge, om de produkter du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Ellers kan du kigge andetsteds.
Hvis du skal bruge produkterne nu og her eller bare gerne vil slippe for fragtgebyret, så kan du overveje at hente produkterne på eget initiativ. Det er specielt muligt i de kendte byggecentre.
Nogle byggekæder udbyder et enormt sortiment af varer, imens øvrige er specialiserede i en specifik gruppe af vare. Du bør reflektere over hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge i mellem, foruden blot båndpudser med udsugning.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår udfordringer med bl.a. reklamationer. Man bør derfor kende forretningens betingelser.
Du kan finde forskelle i salgspriserne på billige båndpudser med udsugning hos de forskellige online byggemarkeder. En del har de bedste priser, hvorimod andre vil have faglig rådgivning. Du bør overveje hvad du foretrækker.
For mange er byggeri forbundet med en stor portion spørgsmål. Dermed kan du overveje at bestille ved en netbutik, hvor du kan få sparring og vejledning omkring båndpudser med udsugning.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og landskendte butikker, hvilket bidrager til ubekymrethed i forbindelse med dit køb online. Det kan du se fordele ved.
De udbredte byggecentre sælger varer fra adskillige leverandører, og hermed kan du vælge fra et bredt sortiment af båndpudser med udsugning online.
De udbredte byggecentre er tilgængelige i hele landet, og som følge af det har du mulighed for at handle online og fragte byggematerialerne på egen hånd. Af den grund kan man spare fragtgebyret, og sågar få fat i varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Majoriteten af nicheforretninger på nettet har en enorm viden om deres online produktudvalg, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Altså vil du modtage ekstra kyndig rådgivning fra mennesker med ekspertviden i lige præcis båndpudser med udsugning.
Diverse nichefokuserede netbutikker producerer selv de varer der sælges i de kendte byggemarkeder. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online bør du få en billigere pris.
Alverdens webshops med fokus på et smalt varesortiment er mindre virksomheder, der tit drives i Danmark, eventuelt ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem bidrager du til når du køber båndpudser med udsugning online hos dem.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
båndpudser med udsugning silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres i dag af over 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 butikker. Silvan sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres nu af omtrent 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og styres dagligt af cirka 100 mennesker i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

båndpudser med udsugning jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og lønner i dag over 2.100 mennesker i de 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark satser på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

båndpudser med udsugning harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 mennesker i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og styres dagligt af over 500 ansatte i firmaets 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

båndpudser med udsugning bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og styres dagligt af omtrent 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres i dag af flere end 2.000 personer i forretningens 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og er nu arbejdsplads for flere end 2.300 ansatte i selskabets 56 varehuse. Bygma tilstræber salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Ofte vil det være afgørende at lave et regnskab for renoveringen, så man har et overblik over økonomien. Det vil blive sundt at dokumentere alle udgifter, og herefter dokumentere ens udgift ved hver enkelt.
2Det er muligt at søge økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det tilbydes hvis byggeprojektet er klimavenligt. Den økonomiske støtte betinger at byggeriet har positiv betydning for planeten.
3Man vil aldrig nogensinde mangle arbejdsredskaber. Typisk vil det vise sig afgørende at have udstyret ved hånden forinden du igangsætter dit byggeprojekt. Du bør i øvrigt huske at tillægge de tilhørende udgifter i byggeriets budget.
4Måske du burde vurdere om du selv vil klare hele projektet, eller du skal skaffe hjælp fra en fagmand til dele af byggeriet. Ifald du ønsker eksperthjælp er det lukrativt at lede efter tilbud fra forskellige virksomheder.
5Der viser sig altid utidige hovedpiner når det handler om omfangsrige byggeprojekter, og derfor kan det vise sig meningsfuldt at der afsættes passende tid i agendaen, så man kan føle sig sikker på at nå i mål til tiden.
6Det er betydningsfuldt at have samtlige materialer disponible før du indleder dit arbejde. Du har fordel af at nedskrive en hurtig indkøbsliste hvoraf der fremgår alt det du har brug for, og bagefter tjekke oversigten, med øje for at du føler dig sikker på at du har husket alt.
7Godt forarbejde viser sig som nøglen til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du anbefales at have en velovervejet dagsorden, som beskriver hvilke opgaver der skal laves hvornår, og derudover en numerisk orden. Vær realistisk når du sammensætter din strategi.
8Ved udendørs projekter har vejret en fundamental rolle. På grund af dette kan du med jævne mellemrum tage et kig på vejrvarslen i dagene før starten på projektet, så du ikke kommer til at opleve at det pludselig går i gang med at vælte ned nøjagtig som du er i fuld gang med det vigtige byggeprojekt.
9Der findes utallige guides og videoer på internettet hvorfra du kan få gode råd. Ikke mindst YouTube yder assistance med en masse gavnlig info, ikke mindst ifald du kigger i hele verden.
10Du skal for alt i verden ikke glemme sikkerheden, så glem ej arbejdstøj som eksempelvis sikkerhedssko som beskyttelse med henblik på mulige ulykker. Det er afgørende at du husker dit eget helbred i byggeriet, specielt såfremt du ikke får assistance fra en professionel.
11Det kan vise sig nødvendigt at indhente hjælp til dele af projektet, især ved krævende ombygninger. Krævende byggeprojekter kræver flere folk. Dertil bør det være mere produktivt og mere minderigt at dele arbejdet med nogen.
12Længe før du igangsætter dit byggeprojekt må det være ret fornuftigt at du sikrer dig, at dit projekt ikke er i strid med loven. Alt efter din boligtype vil der vise sig diverse retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
Danskernes foretrukne byggeshops
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket tydeligvis er ret så beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 23.161 ratings, hvor hele 69 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 8 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket klart er temmelig beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvor intet mindre end 84 % giver maksimum point, og blot 2 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ultra overlegent. Karakteren er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvoraf hele 59 % giver 5 stjerner, og blot 9 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er ret så imponerende. Ratingen er baseret på 28.109 bedømmelser, hvor imponerende 76 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 4 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er hamrende flot. Scoren er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmanér er bedst?

En lang række byggecentre tildeler i vore dage en lang række forskellige billige fragtmuligheder til båndpudser med udsugning. Den mest moderne er i vore dage udleveringssteder, hvor du selv kan hente bestillingen når det passer dig. Metoden er nemlig ekstremt problemfri, og desuden tillige den billigste fragtløsning.

Du kan ligeledes påtænke at få pakken leveret hjem til din privatadresse eller til adressen på dit arbejde. Leveringsmetoden er desværre lidt mere pebret, men ligeledes særligt fleksibel med båndpudser med udsugning online. Den mindst kostelige leveringstype er uden tvivl selv at hente varerne, som desværre står og falder med at du har bopæl tæt på internet selskabets byggemarked, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på båndpudser med udsugning er jo temmelig bestemmende når vi mangler produkterne om kort tid, så derfor er det fuldt ud klogt at man efterser det estimerede leveringstidspunkt for båndpudser med udsugning. En lang række online selskaber – fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – stiller garanti om billig 1 dags fragt på utallige varer online, men som ikke desto mindre stiller krav om at handlen gemmenføres tidligere end et bestemt klokkeslæt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få varen afsted forud for at logistikpersonalet drager hjemad.

Nogle enkelte internet foretagender sikrer portofri levering på båndpudser med udsugning online, men i de fleste tilfælde er det under betingelse af at der indkøbes for et bestemt beløb. I øvrigt skulle du vælge den mest betalelige type af levering, hvilket typisk er at få dem til at levere dine produkter til et udleveringssted.

Størstedelen af netbutikker tilbyder klik-og-hent hvor du handler billig båndpudser med udsugning online men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, 10-4 og XL-Byg. De tildeler bl.a. afhentning af båndpudser med udsugning i disse byer:

Odder, Sønderborg, Fredericia, Hedensted, Randers, Virum, Varde, Greve, Frederikssund, Albertslund, Holstebro, Næstved, Haderslev, Kokkedal, Roskilde, Herlev, Middelfart, Gentofte, Nykøbing Falster, Taastrup, Hvidovre, Hjørring, Korsør, Kalundborg, Helsingør, Hedehusene, Esbjerg, Skive, Søborg, Struer, Ringsted, Brøndby, Silkeborg, Farum, Viborg, Vejle, Rudersdal, Ishøj, Dragør, Svendborg, Lystrup, Lyngby, Tilst, Hillerød, Ølstykke, Hørsholm, Allerød, Glostrup, Frederiksberg, Nakskov, Ballerup, Skanderborg, Solrød Strand, Gladsaxe, Hobro, Frederikshavn, Højbjerg, Rødovre, Lillerød, Nærum, Ikast, Thisted, Haslev, Holbæk, Birkerød, Slagelse, Kolding, Aabenraa, Aalborg, Grenaa, Stenløse, Jyllinge, Horsens, Risskov, Vanløse, Brønderslev, Odense, Brønshøj, Åbyhøj, Brabrand, Værløse, København, Valby, Tårnby, Aarhus, Herning, Vallensbæk, Nørresundby, Rønne, Vordingborg, Charlottenlund, Frederiksværk, Nyborg, og Køge, .

Klik-og-hent for båndpudser med udsugning er tilgængeligt i samtlige regioner af landet: Jylland (Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Sydjylland), Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn) og Sjælland (Amager, Sydsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Falster, Nordsjælland, Lolland).

Ses der på søgedata er det klart, at internetbrugere jævnligt søger efter blandt andet båndpudser med udsugning online og billig båndpudser med udsugning. Man ser desuden jævnligt internet shoppere søge fx båndpudser med udsugning tilbud, køb båndpudser med udsugning samt båndpudser med udsugning priser, plus de velkendte byggekæder som Silvan, Bygma, XL-Byg, Stark, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Davidsen.

Den bedste pris på båndpudser med udsugning

Det er efterhånden ualmindeligt gnidningsløst for forbrugerne at søge sig frem til priser på billige båndpudser med udsugning online på tværs af e-shops, og ergo har masser af internet selskaber i Danmark fundet det nødvendigt at sænke prisen på båndpudser med udsugning eftertrykkeligt, og ovenikøbet yde fri fragt.

Det kan dog alligevel blive nyttigt at kigge forbi nogle få e-butikker efter rabatter og tilbud på båndpudser med udsugning online forinden du gennemfører dit køb, sådan at du ikke er i tvivl om at få den billigste pris. Kig ikke bare hos de velkendte byggemarkeder som Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Stark, Bauhaus, 10-4 og Bygma.

Du skal alligevel være opmærksom på, at ifald en webbutik tilbyder billige båndpudser med udsugning online til en udsalgspris der anses for helt ekstremt billig, bør det for det meste være en varsel om en uoprigtig shop. Kortbestillinger er på den anden side dækket ind under en forordning, hvilket begunstiger os imod svindlende internet varehuse.

Vi anbefaler generelt shopping med kort eller MobilePay. Som en anden løsning bør du udnytte en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, hvis du efterspørger at afbetale betalingen af båndpudser med udsugning over flere uger. Det fås typisk i niche netbutikker, men ikke de kendte byggemarkeder som eksempelvis Davidsen, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Stark og Harald Nyborg.

Når der ses på tendenserne bliver det klart, at mennesker jævnligt leder efter for eksempel billig båndpudser med udsugning og båndpudser med udsugning online. Man ser derudover som regel mennesker søge bl.a. båndpudser med udsugning tilbud, køb båndpudser med udsugning og båndpudser med udsugning priser.

Analyser tidligere brugeres anmeldelser

Trustpilot byder på relativt fine muligheder for at kigge nærmere på en række aktuelle brugeres betragtninger og herved anbefaler vi, at du efterforsker e-handlens kritik inden du shopper billige båndpudser med udsugning online.

Facebook bringer dig tillige nogenlunde gode muligheder for at få kendskab til e-shoppens troværdighed. Her ser vi nogle online outlets hvor det er muligt at notere en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket lige så vel kan anvendes til at vurdere kundernes tilfredshed.

Forud for at folk køber billige båndpudser med udsugning online på en internet forhandler burde man faktisk læse webbutikkens forretningsvilkår, dog er det for det meste ikke videre interessant, specielt ved de gængse byggemarkeder som Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Silvan og Stark.

Et andet forslag kunne være at undersøge om netbutikken er godkendt af e-mærket, fordi det burde være en antydning af at e-forhandleren opfylder gældende dansk lovgivning, foruden at internet forretningen fra tid til anden tilses af sagkyndige som kender til de gældende bestemmelser.

Det giver dig chance for en hjælpende hånd, hvis du bliver udsat for problemstillinger med din ordre på båndpudser med udsugning. Desuden er det prisværdigt at køberen er vidende om de grundlæggende betingelser der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af båndpudser med udsugning online, som fx hvilken returneringsret forretningen anvender.

I den relation er det virkelig vigtigt, at man permanent bibeholder sin kvitteringsmail, således man i fremtiden kan bevise sin bestilling af båndpudser med udsugning, ligegyldig om man har købt fra Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Bygma, 10-4 eller Davidsen.

Anna Pedersen gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

Pia I gav 4 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Maria gav 5 stjerner

Meget hurtig levering

Thomas G gav 4 stjerner

SUPER

9 tips til indkøb via nettet
1Vi foreslår generelt køb med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er omfattet af et regulativ, der sikrer en overfor uoprigtige online butikker. Som en alternativ mulighed kan du anvende en løsning fra fx ViaBill, forudsat du har i sinde at afdrage regningen over en periode.
2Vi anbefaler at granske hvorvidt online forretningen er verificeret af e-mærket, da det generelt er en indikator for at e-forretningen understøtter de gældende danske regler, udover at online forretningen tit monitoreres af eksperter der kender til reglerne på området. Før nogen bestiller billige båndpudser med udsugning hos en online webshop behøver de faktisk gennemgå butikkens handelsvilkår.
3Fragttiden er naturligvis ret så bestemmende om du står og skal bruge din ordre om et øjeblik, så derfor er det forholdsvis fornuftigt at man undersøger leveringstiden på båndpudser med udsugning. Masser af butikker på nettet lover billig 1 dags levering på deres favorit produkter, men det påkræver at transaktionen gennemføres forinden et aftalt klokkeslæt.
4Den billigste leveringsløsning vil i de fleste tilfælde være at hente pakken selv, men dette er betinget af at du fysisk befinder dig lige ved e-butikkens bopæl. Den fragtløsning er meget bestemmende om vi står og skal bruge båndpudser med udsugning nu og her. Alternativt så frembyder flere butikker på nettet fragt uden gebyr, men oftest kræves det at du køber for en fastsat sum.
5Forinden folk køber billige båndpudser med udsugning på en e-shop kunne man i og for sig betragte e-butikkens handelsbetingelser, men det er oftest ikke specielt ophidsende. Yderligere er det fornuftigt at kunden er klar over de grundlæggende betingelser der spiller ind i forbindelse med shopping af billige båndpudser med udsugning online, til eksempel den returpolitik online forhandleren benytter.
6Trustpilot præsterer en række fornemme muligheder for at dechifrere en lang række andre forbrugeres erfaringer og af den grund er det smart, at du kigger på internet butikkens vurderinger inden du køber billige båndpudser med udsugning online. Facebook frembringer endvidere nogenlunde troværdige chancer for at få indblik i netshoppens kundefokus.
7Det er i dag yderst bekvemt for os alle at analysere priser online på billige båndpudser med udsugning i blandt flere webbutikker, og så garanterer de fleste internet firmaer portofri fragt. Dog kan det alligevel vise sig gavnligt at sammenligne et par forskellige online forhandlere efter tilbud og udsalg forud for at du færdiggør din shopping, så du er på den sikre side med at skaffe sig den laveste pris.
8Mange internet handler udlover i øjeblikket en række forskellige billige muligheder for fragt til båndpudser med udsugning. Den mest almindelige er efterhånden udleveringssteder, fordi du dermed nemt kan hente de nyindkøbte produkter på et valgfrit tidspunkt. Fragttypen er jo usædvanlig smart, og mange gange endvidere den mindst kostelige mulighed for levering.
9Indtil flere forretninger på nettet frembyder fragt uden betaling på båndpudser med udsugning, men for det meste er det under forudsætning af at du shopper for en præcis sum. Alternativt skal man snuppe den mindst kostelige leveringsudgave, der gerne vil være at få fragtfirmaet til at levere bestillingen til en pakkeshop. Leveringsformen viser sig uheldigvis samtidig vældig gnidningsløs. Den mest billige leveringsløsning er dog at du selv henter varerne.