Tajima G-Lock 19 mm båndmål 5 m
95 kr.
Mere info
Tajima Pocket båndmål 10 m
140 kr.
Mere info
Tajima 20 m båndmål Pocket
200 kr.
Mere info
Tajima 10 m Båndmål G-Lock 25 mm
195 kr.
Mere info
Assist Båndmål 8 m m/bælteclips i ABS Case 25mm
59 kr.
Mere info
Tajima Hi-Lock båndmål 10 m
149 kr.
Mere info
Assist Båndmål m/magnet | 5 m
45 kr.
Mere info
Tajima 7 m båndmål G-Lock 25 mm
135 kr.
Mere info
Assist Båndmål 5 m m/bælteclips i ABS Case
32 kr.
Mere info
Assist Båndmål 3 m m/bælteclips i ABS Case
22 kr.
Mere info
Tajima Hi-Lock båndmål 5 m
100 kr.
Mere info
Tajima 30 m båndmål Pocket
265 kr.
Mere info
Assist 8 m Båndmål Self Lock 25mm
55 kr.
Mere info
Assist 5 m Båndmål Self Lock 25 mm
59 kr.
Mere info
Assist 8 m Båndmål Self Lock 25 mm
79 kr.
Mere info
Assist Båndmål 2 m m/bælteclips i ABS Case
18 kr.
Mere info
Tajima 7 m båndmål Hi Lock
125 kr.
Mere info
Assist Båndmål m/magnet | 3 m
25 kr.
Mere info
Tajima Pocket båndmål 20 m
200 kr.
Mere info
Tajima G-Lock 25 mm båndmål 5 m
115 kr.
Mere info
Tajima Pocket båndmål 30 m
265 kr.
Mere info
Assist 5 m Båndmål Self Lock 19mm
32 kr.
Mere info
Tajima Hi-Lock båndmål på 3,0 meter
55 kr.
Mere info
Båndmål stål KL2 50m Hultafors YL 50 C
1.075 kr.
Mere info
Bacho Båndmål 20 M
190 kr.
Mere info
Båndmål Top Conve 5,5 m Tajima x 13 mm, Tajima
188 kr.
Mere info
Båndmål stål 30 m, KL 2 Hultafors YL 30 C
854 kr.
Mere info
Båndmål 50 meter HERO 3749-050
225 kr.
Mere info
Båndmål i metal 50 meter Hultafors SY 50M B
1.285 kr.
Mere info
Båndmål 5 m, KL 1 Hultafors BT 5, Hultafors356103
292 kr.
Mere info
Båndmål Top Conve 3,5 m x 13 mm, Tajima
138 kr.
Mere info
Bacho Båndmål 3 M
40 kr.
Mere info
Båndmål Power Winder 60m Stanley 2-34-775
340 kr.
Mere info
Båndmål, 100m Hultafors
1.740 kr.
Mere info
Bacho Båndmål 5 M
70 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis utrolig afgørende at undersøge, hvorvidt den vare du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ må du tjekke de andre.
Du bør kende de retningslinjer webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returret. Derfor bør du kende byggemarkedets regler.
Der vil være forskel på salgspriserne på billige båndmål fra netbutik til netbutik. Enkelte vil have de bedste priser, og øvrige satser på et højt serviceniveau. Du skal forholde dig til hvad du foretrækker.
Hvis du skal bruge dine byggematerialer nu og her eller blot gerne vil blive fri for fragtgebyret, så kunne du overveje at transportere byggematerialerne selv. Det er især en mulighed i de kendte byggekæder.
For nogle er byggeprojekter forbundet med en verden af spørgsmål. På grund af det kan det overvejes at købe fra en online byggeshop, hvor du får rådgivning til valg af båndmål.
Flere byggekæder sælger et bredt udvalg, og andre er specialiserede i en bestemt varegruppe. Du skal tænke på om det er essentielt for dig at have mange forskellige varetyper at vælge fra, foruden blot båndmål.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og landskendte butikker, som bidrager til en tryghedsfølelse når du skal handle online. Dette vil nogle se fordele i.
De velkendte byggekæder forhandler varer fra en lang række forskellige leverandører, så du kan shoppe fra et stort udvalg af båndmål online.
De udbredte byggemarkeder er tilgængelige i det meste af landet, og af den grund har flertallet mulighed for at handle online og hente produkterne personligt. Herigennem har du chancen for at blive fri for fragten, samt endda hente varerne straks.

Nichewebshop

Majoriteten af niche webshops er små virksomheder, der oftest drives i Danmark, gerne sågar fra dit lokalområde. Dem kan du hjælpe idet du handler båndmål online hos dem.
Flertallet af webshops med fokus på et smalt varesortiment styrer selv produktionen af de produkterne som byggemarkederne sælger. Ved at købe direkte hos de nichefokuserede netbutikker online bør du få bedre priser.
Forskellige nichebutikker på internettet har ekstra meget forstand på de produkter de sælger online, idet de kun sælger disse produkter. Af den grund bør du få ekstremt konstruktiv sparring fra ansatte som er eksperter i lige præcis båndmål.
De største byggecentre i Danmark

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger nu omkring 2.000 personer i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark satser på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

båndmål bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og styres dagligt af i omegn af 1.000 kollegaer i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

båndmål jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres i dag af cirka 2.100 medarbejdere i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og lønner i dag i nærheden af 500 personer i deres 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

båndmål harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og omfatter i dag mere end 2.000 personer i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 ansatte i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

båndmål silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger nu flere end 1.000 mennesker i de 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og omfatter i dag flere end 100 mennesker i de 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger årligt for over 500 millioner kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1I nogle tilfælde kan man indhente hjælp rent økonomisk til byggerier. Det ydes hvis ombygningen gør en forskel for klimaet. Støtten er altså betinget af at byggeriet har betydning for planeten.
2Du bør for alt i verden ikke forsømme dit eget helbred, så glem ej sikkerhedstøj såsom arbejdssko som hjælp overfor hændelige uheld. Det er klogt at du har styr på sikkerheden i byggeprojektet, navnlig ifald du ikke sikrer dig assistance fra en fagmand.
3Før du igangsætter dit byggeprojekt kan det være aldeles essentielt at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Alt efter hvorhenne du bor vil der være forskellige regler for, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
4Muligvis vil det vise sig fundamentalt at du har samtlige byggematerialer indkøbt før du tager fat på arbejdet. Du kunne lave en hurtig huskeliste indeholdende alle de ting du har brug for, og dernæst efterse hver eneste ting, således at du kan føle dig overbevist om at du har det hele.
5Det kan vise sig nødvendigt at spørge om hjælp til dele af projektet, navnlig ift. større byggeprocesser. Flere opgaver gør krav på flere mennesker. Samtidig bør det blive hurtigere og mere interessant når man er flere til at løse opgaven.
6Der præsenterer sig uden tvivl uforudsete problematikker i tilfælde med omfangsrige opgaver, og ergo vil det vise sig meningsfuldt at man har afsat god plads i arbejdsplanen, med formålet om at man kan være tryg ved at nå i mål med projektet.
7Du har adgang til vældig mange instruktioner og videoer online hvorfra du kan få inspiration. Specielt YouTube tilbyder dig enorme mængder nyttig information, ikke mindst når man benytter engelske ord i din søgning.
8For byggeprojekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en afgørende rolle. Derfor må du med jævne mellemrum undersøge vejrforudsigelserne i tiden op til igangsættelsen af arbejdet, så du undgår at det mod forventning går i gang med at piske ned når du netop vil i gang med dit komplekse projekt.
9Det kan give mening at tænke over om du selv bør stå for hele projektet, eller du alternativt burde skaffe hjælp fra en fagperson til afslutningen af byggeriet. Når du henter eksperthjælp kan det godt betale sig at lede efter forslag fra en håndfuld foretagender.
10Det er vigtigt at lave et udgiftsbudget for projektet, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det kan være en god idé at beskrive hver enkelt udgift, hvorefter man kan finde frem til ens omkostning ved dem slavisk.
11Forberedelse vedbliver at være nøglen til at komme i mål med projektet. Du skal udarbejde en velovervejet strategi, der beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal udføres hvornår, og som ligeledes indeholder en prioriteringsliste. Forsøg at være skarp når du sammensætter din strategi.
12Man bør aldrig nogensinde stå uden det nødvendige grej. Ofte vil det være betydningsfuldt at have grejet parat akkurat som du går løs med byggeprocessen. Det er desuden fordelagtigt at tage højde for de tilhørende udgifter i din økonomi.
Danskernes favorit byggekæder
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er fantastisk betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvor ikke mindre end 86 % giver toprating, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er usædvanligt beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvoraf imponerende 76 % giver 5 stjerner, og blot 4 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er virkelig beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvoraf hele 69 % har givet maksimum point, og kun 8 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som jo er ret så betryggende. Evalueringen er baseret på 2.856 meninger, hvor imponerende 59 % kvitterer med topkarakter, og bare 9 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket klart er fantastisk overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvor ikke mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % giver dumpekarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmodel skal du vælge?

En hel del forretninger på nettet udlover i vore dage diverse billige leveringsmuligheder til båndmål. Det mest populære er på nuværende tidspunkt at få leveret til et afhentningssted, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente de nyindkøbte varer den dag der passer dig. Leveringstypen er jo vældig overkommelig, og i mange tilfælde ydermere den mest betalelige mulighed for levering.

Du kunne også overveje at vælge at få sendt til din bolig eller til dit arbejdes adresse. Leveringsformen er i regelen et hak mere pebret, men også temmelig enkel for båndmål online. Den mest billige leveringsmulighed er unægtelig at hente produkterne selv, men dette kræver at du har bopæl i nærheden af e-shoppens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på båndmål er naturligvis særdeles bestemmende om vi har brug for din pakke inden for få dage, så derfor er det relativt afgørende at man tjekker den estimerede leveringsdato ved båndmål. Flere shops på nettet – eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – tilsiger billig levering på blot en enkelt hverdag på en række varenumre online, men som ikke desto mindre nødvendiggør at bestillingen laves forud for et aftalt klokkeslæt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få dit nye produkt ekspederet inden logistikpersonalet har fri.

Flere internet foretagender byder på levering uden gebyr på båndmål online, men for det meste gælder det kun hvis du bestiller for en præcis sum. Som alternativ burde du overveje den mest letkøbte leveringsform, der tit er at få fragtmanden til at køre varerne til et udleveringssted.

Masser af byggecentre yder klik-og-hent hvor du køber billig båndmål online men selv henter i butikken. Eksempelvis XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Silvan, 10-4, Jem og Fix og Davidsen. Byggecentrene foreslår for eksempel afhentning af båndmål i følgende områder:

Nakskov, Hedehusene, Silkeborg, Kalundborg, Kokkedal, Risskov, Holstebro, Frederiksberg, Hørsholm, Højbjerg, Ølstykke, Gentofte, Slagelse, Valby, Skive, Rødovre, Haderslev, København, Esbjerg, Korsør, Kolding, Gladsaxe, Odense, Lystrup, Hedensted, Køge, Holbæk, Roskilde, Herlev, Brabrand, Hjørring, Åbyhøj, Aabenraa, Birkerød, Fredericia, Skanderborg, Jyllinge, Randers, Horsens, Virum, Vanløse, Vejle, Hvidovre, Taastrup, Ikast, Solrød Strand, Ballerup, Viborg, Aalborg, Tårnby, Middelfart, Stenløse, Brønderslev, Rudersdal, Svendborg, Varde, Frederiksværk, Rønne, Brønshøj, Greve, Charlottenlund, Aarhus, Ishøj, Vordingborg, Allerød, Haslev, Nørresundby, Søborg, Sønderborg, Hillerød, Ringsted, Albertslund, Frederikshavn, Nyborg, Herning, Odder, Næstved, Frederikssund, Lyngby, Hobro, Brøndby, Værløse, Lillerød, Grenaa, Struer, Tilst, Nærum, Dragør, Nykøbing Falster, Thisted, Helsingør, Farum, Glostrup, og Vallensbæk, .

Klik-og-hent af båndmål er en mulighed i de fleste dele af landet: Fyn (Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn), Jylland (Østjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland) og Sjælland (Amager, Falster, Bornholm, Østsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Lolland, Vestsjælland).

Ved indkig i tendenserne står det klart, at mennesker som regel efterspørger eksempelvis billig båndmål og båndmål tilbud. Vi ser derudover typisk mennesker søge fx båndmål priser, båndmål online og køb båndmål, plus de gængse byggekæder som 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Stark, Silvan og Jem og Fix.

Spar penge på båndmål

Det er i dag super hensigtsmæssigt for alle at finde frem til de bedste priser på billige båndmål online fra diverse internet foretagender, og af den grund har masser af online forretninger været presset til at at nedskære prisen på båndmål eftertrykkeligt, og derudover frembyde gratis levering.

Men det kan til hver en tid være lukrativt at studere nogle webbutikker efter udsalg og tilbud på båndmål online forinden du handler, således at du er skudsikker på at antage den skarpeste pris. Kig ikke kun hos de store byggecentre som XL-Byg, Stark, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Bygma og Harald Nyborg.

Man bør dog ikke glemme, at hvis en online butik udbyder billige båndmål online til en pris som anses for besynderligt tiltalende, kunne det i nogle tilfælde være et bevis på en bedragerisk e-forretning. Bestillinger med kort er i hvert fald omfavnet af et reglement, som støtter dig som kunde overfor falske internet foretagender.

Generelt slår vi et slag for køb med betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning burde du bruge en billig afbetalingsløsning fra fx ViaBill, for så vidt du har til hensigt at afbetale omkostningerne til båndmål af flere omgange. Dette foreslåes ofte ved specialiserede netbutikker, men ikke de udbredte byggemarkeder som fx Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Silvan, 10-4 og XL-Byg.

Ved indkig i tallene bliver det tydeligt, at internetbrugere ofte søger efter blandt andet båndmål tilbud og båndmål priser. Man ser derudover ofte online shoppere søge efter eksempelvis køb båndmål, billig båndmål og båndmål online.

Kig på tidligere brugeres oplevelser

Trustpilot fører til immervæk fine chancer for at gennemgå en længere række øvrige brugeres domme og af den grund er det at foretrække, at du vurderer online webshoppens anmeldelser forud for at du handler billige båndmål online.

Facebook fremskaffer også absolut gavnlige muligheder for at få kendskab til e-forhandlerens kundetilfredshed. Tilmed ser vi nogle netbutikker som tilbyder folk at formulere en evaluering af ordreforløbet, som ligeledes burde drages fordel af til vurdering af kundetilfredsheden.

Før nogen shopper billige båndmål online hos en internet webshop kan de ideelt set tage stilling til butikkens vilkår, det er dog naturligvis et tidskrævende projekt, særligt på de gængse byggekæder som 10-4, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg og Stark.

Et nemmere alternativ er at bemærke hvorvidt online forhandleren er e-mærke godkendt, eftersom det kan være en forsikring om at webshoppen respekterer de officielle regler, tillige med at netshoppen tit revurderes af fagfolk der har indsigt i de gældende bestemmelser.

Derudover giver det dig genvej til at blive assisteret, for så vidt du får problemstillinger som følge af din handel med båndmål. Derudover foreslår vi at man er oppe på mærkerne omkring de mest vitale vilkår der kan håndhæves i forbindelse med købet af båndmål online, f.eks. hvilken returneringsret internet firmaet har.

I den sammenhæng er det virkelig vigtigt, at man altid gemmer ens købsbekræftelse, så man til enhver tid vil kunne vidne om sit køb af båndmål, uanset om man bestiller ved Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan eller Stark.

Morten gav 5 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Lene U gav 4 stjerner

Hurtig ekspedition

Tina S gav 5 stjerner

Fremragende!

Søren gav 5 stjerner

Quick expedit

9 tips til indkøb via nettet
1Før folk shopper billige båndmål hos en online virksomhed kunne man ideelt set studere webbutikkens handelsbetingelser, men det er almindeligvis ikke særlig interessant. Foruden dette støtter vi at kunden er obs på de elementære reglementer der kan have indvirkning på handlen med billige båndmål online, som eksempelvis hvilken byttepolitik online forretningen garanterer.
2Den prisbilligste slags levering kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv, men dette beroer på at du er i kort afstand af online shoppens adresse. Den leveringsmulighed kan i nogle tilfælde være rigtig vital når man mangler båndmål om kort tid. Alternativt så tilbyder nogle enkelte e-firmaer portofri fragt, men i de fleste tilfælde er det forbeholdt når der bestilles for et konkret beløb.
3Leveringstidspunktet er selvfølgelig ekstremt vigtig når du mangler varerne nu og her, så derfor er det komplet centralt at du ser nærmere på leveringstiden ved båndmål. Adskillige forhandlere på nettet garanterer billig levering på blot en enkelt hverdag på de fleste af deres produkter, men det beroer på at bestillingen indsendes tidligere end et angivent tidspunkt.
4Det er jo særligt overkommeligt for almindelige mennesker at sammenholde priser online på billige båndmål hos forskellige online shops, og så præsterer en lang række internet selskaber i Danmark gratis levering. Det kan ikke desto mindre blive nyttigt at granske nogle få butikker på nettet efter tilbud og rabat før du shopper, så du er tryg ved at modtage den mest betalelige pris.
5Generelt anbefaler vi kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Køb med kort er en del af en ordning, der garanterer os overfor snydagtige online firmaer. Som alternativ kunne du drage nytte af en billig afbetalingsløsning som fx ViaBill, i tilfælde af at du agter at afdrage omkostningerne over et længere tidsrum.
6Temmelig mange netbutikker i Danmark giver nu om dage diverse billige leveringsformer til båndmål. En sikker vinder er lige nu at få leveret til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente dine varer på et valgfrit tidspunkt. Fragtformen er jo ret smertefri, samt i mange tilfælde endvidere den mest prisbevidste leveringsmetode.
7Visse internet handler præsterer fragt uden beregning på båndmål, men oftest kun ifald der bestilles for et præcist beløb. Alternativt kan man beslutte sig for den mest betalelige løsning til levering, hvilket mange gange er at få fragtfirmaet til at køre ordren til et afhentningssted. Leveringstypen viser sig i regelen omvendt virkelig hensigtsmæssig. Den mest prisbevidste form for fragt er unægtelig at du selv henter varerne.
8Trustpilot bringer dig rigtig solide muligheder for at kontrollere en række forhenværende forbrugeres meninger og derfor rekommanderer vi, at du kigger på netbutikkens ratings forinden du bestiller billige båndmål online. Facebook leverer tillige ret sikre metoder til at få en idé om e-forhandlerens kundefokus.
9Generelt anbefaler vi at tjekke om netbutikken er e-mærke tilsluttet, da det kan være en indikation om at internet forhandleren følger den officielle danske lovgivning, tillige med at internet virksomheden hyppigt revurderes af specialister der forstår vilkårene på området. Forud for at folk køber billige båndmål på en webshop burde man sådan set få overblik over webshoppens regler.