Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du skal bruge produkterne nu og her eller bare gerne vil undvære fragtomkostningen, så kunne du tænke over at hente materialerne på egen hånd. Det er særligt muligt ved de gængse byggemarkeder.
Det er naturligvis utrolig relevant at tjekke, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt må du tjekke de andre.
Nogle byggemarkeder udbyder et stort udvalg af produkter, og nogle er specialiserede i en bestemt gruppe af vare. Du skal afveje hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge i blandt, foruden bare automatisk ventilator.
Du skal have fokus på hvilke regler der gælder ved din bestilling online, så du slipper for problemer med bl.a. returret. Man bør derfor tjekke byggeshoppens handelsbetingelser.
For en del er byggeri lig med talrige spørgsmål. Derved kan du have fordel af at handle hos en online byggeshop, hvor du får hjælp til valg af automatisk ventilator.
Du vil finde forskellighed i prisen på billige automatisk ventilator hos de forskellige online byggekæder. Nogle tilbyder de bedste priser, hvorimod nogle fokuserer på en høj grad af service. Du må overveje hvad der betyder mest for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og landskendte butikker, hvilket kan bidrage til en tryghedsfølelse til dig som køber online. Det vil nogle se som en fordel.
De gængse byggemarkeder køber varer fra alverdens nicheshops, med det formål at du så kan bestille fra et bredt sortiment af automatisk ventilator online.
De kendte byggecentre er fysisk til stede i de større byer, og derigennem har mange valget om at handle online og fragte varerne på egen hånd. På grund af det har du mulighed for at undgå fragtgebyret, og sågar hente produkterne med det samme.

Nichewebshop

Hovedparten af nichefokuserede webshops er producenter af de produkterne som du kan finde hos byggekæderne. Ved køb direkte fra nichebutikkerne online får du lavere priser.
En masse webshops i små nicher er specialister i deres online produktsortiment, da de udelukkende sælger disse varer. Således vil du modtage super anvendelig assistance fra personale som er eksperter i lige præcis automatisk ventilator.
En masse specialiserede netshops er iværksættervirksomheder, som typisk har danske ejere, givetvis endda lokalt i dit område. Disse hjælper du idet du køber automatisk ventilator online fra deres webshop.
Danmarks største byggemarkeder
automatisk ventilator jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag i omegn af 2.100 personer i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

automatisk ventilator silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres i dag af over 1.000 medarbejdere i forretningens 41 byggecentre. Silvan satser på billige priser til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger nu i nærheden af 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og styres dagligt af over 2.000 personer i kædens 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger i dag omkring 2.000 personer i forretningens 72 byggecentre. Stark sætter ind på salg til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er nu arbejdsplads for omtrent 500 personer i de 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

automatisk ventilator bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af over 1.000 personer i deres 17 varehuse. Bauhaus har fokus på salg til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres nu af mere end 2.300 ansatte i firmaets 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

automatisk ventilator harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og lønner i dag mere end 2.000 personer i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 medarbejdere i firmaets 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1For byggeprojekter udenfor har vejret en betydningsfuld rolle. Af den årsag skal du løbende kigge på meldingerne om vejret i tiden op til igangsættelsen af arbejdet, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det begynder at stå ned i stænger bedst som du vil i gang med dit komplekse projekt.
2Godt forarbejde viser sig som vejen til et godt forløb med arbejdet. Du bør lave en klar plan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave på hvilket tidspunkt, med en tilhørende rækkefølge. Det anbefales at være skarp når du nedskriver din plan.
3Man bør nødig mangle grej. Tit kan det vise sig smart at have værktøjet klar til brug før du tager fat på dit byggeprojekt. I øvrigt er det afgørende at medtage de her udgifter i dit regnskab for byggeriet.
4Forinden du opstarter dit byggeprojekt må det være ret værdifuldt med et tilsagn om, at det du vil lave overholder gældende love. Alt efter hvorhenne du bor vil der vise sig diverse retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
5Der præsenterer sig typisk overraskende problemer når det kommer til avancerede projekter, og herved kan det vise sig betydningsfuldt at der afsættes betragtelig plads i agendaen, med formålet om at man er sikker på at man når det til siden.
6Det er en god idé at spørge om assistance til byggearbejdet, specielt når der er tale om store arbejdsopgaver. Omfattende ombygninger skal gerne udføres af flere mennesker. Samtidig vil det vise sig mere produktivt og mere interessant når man ikke er alene om det.
7Måske det ville være relevant at overveje om du selv skal stå for hele projektet, eller du burde tilkøbe hjælp fra en ekspert til delelementer af byggeprocessen. Når du ønsker professionel hjælp kan det godt betale sig at hente uforpligtende tilbud fra diverse firmaer.
8Man kan hente et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det bliver givet i tilfælde af at byggeprojektet bidrager positivt til klimaet. Det kræver dermed at byggeriet har betydning for planeten.
9Det er fundamentalt at have et budget for projektet, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det vil blive rationelt at kortlægge samtlige omkostninger, hvorefter man kan nedskrive billige priser på hver enkelt.
10Det viser sig meningsfuldt at du har de nødvendige bygningsmaterialer indkøbt på forhånd inden du går til værks med byggeriet. Du vil med fordel kunne udfærdige en simpel liste som samler alt det du har brug for, og som det næste granske hvert eneste punkt, således at du kan føle dig overbevist om at du har husket det hele.
11Du må for alt i verden ikke nedprioritere din sikkerhed, så glem ej sikkerhedsbeklædning som arbejdshjelm som beskyttelse med henblik på hændelige uheld. Det er uundværligt at have styr på sikkerheden i byggeprojektet, i særdeleshed når du ikke har hjælp fra en fagperson.
12Der ligger vældig mange artikler og videoer fra alverdens hjemmesider som kan give dig inspiration. Især YouTube giver betydelige mængder konstruktiv viden, navnligt ifald man benytter den engelske version.
De højest bedømte byggekæder
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket naturligvis er hamrende overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvoraf ikke mindre end 84 % giver toprating, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er ualmindeligt imponerende. Karakteren er baseret på 2.856 anmeldelser, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med toprating, og kun 9 % giver bundkarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er enormt beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 28.109 meninger, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 4 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket vel at mærke er hamrende betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvoraf imponerende 69 % giver topkarakter, og bare 8 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er enormt godt arbejde. Ratingen grundlægges af 11.467 meninger, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringstype skal du vælge?

Temmelig mange online forretninger tildeler på nuværende tidspunkt diverse billige fragtformer til automatisk ventilator. En der er meget anvendt er i øjeblikket at afsende til en pakkeshop, så du selv kan hente din pakke lige når det passer dig. Den er jo temmelig problemfri, samt oftest tilmed den mest billige fragtmetode.

Du burde lige så vel planlægge at vælge at få sendt til din bopæl eller til dit arbejdes adresse. Den bliver undertiden en anelse mere omkostningsfuld, men samtidig yderst let ved køb af automatisk ventilator online. Den billigste leveringstype kan ikke modsiges at være at hente ordren selv, men den løsning beroer på at du er lige ved online shoppens byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på automatisk ventilator kan være særdeles udslagsgivende om man mangler ordren om få sekunder, og herved er det forholdsvis vigtigt at vi gransker den forventede leveringsdato på automatisk ventilator. Størstedelen af butikker på nettet – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – annoncerer billig 1 dags fragt på deres bedst sælgende varenumre online, men vær på vagt da det er regnet ud fra at der bestilles forud for et besluttet klokkeslæt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få produkterne fikset før lagerpersonalet holder fyraften.

Flere e-butikker byder på levering uden gebyr på automatisk ventilator online, men ofte er det under forudsætning af at man indkøber for en konkret sum. Alternativt må du overveje den mest prisbevidste metode til levering, som gerne vil være at få dem til at køre dine produkter til en pakkeshop.

Masser af kæder frembyder klik-og-hent hvor man køber billig automatisk ventilator online men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Bygma, Stark, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus og Harald Nyborg. Byggekæderne frembyder bl.a. afhentning af automatisk ventilator i disse byer:

Nørresundby, Ishøj, Åbyhøj, Rudersdal, Aabenraa, Charlottenlund, Køge, Hjørring, Thisted, Middelfart, Højbjerg, Lillerød, Vordingborg, Brøndby, Valby, Nærum, Sønderborg, Værløse, Greve, Varde, Holbæk, Ølstykke, Gentofte, Frederikshavn, Hvidovre, Allerød, Glostrup, Skive, Nykøbing Falster, Søborg, Farum, Frederiksværk, Hørsholm, Esbjerg, Kalundborg, Slagelse, Odense, Taastrup, Horsens, Haslev, Skanderborg, Frederikssund, Virum, Kolding, Silkeborg, Hedensted, Rødovre, Tilst, Ballerup, Aalborg, Aarhus, Birkerød, Viborg, Nyborg, Vejle, Korsør, Brabrand, Svendborg, Hedehusene, Grenaa, Jyllinge, Lyngby, Haderslev, Albertslund, Herlev, Stenløse, Hillerød, Solrød Strand, Vallensbæk, Gladsaxe, Helsingør, Odder, Risskov, Tårnby, Brønderslev, Rønne, Ikast, Hobro, Herning, Holstebro, Fredericia, Vanløse, Frederiksberg, Lystrup, Dragør, Brønshøj, Struer, Randers, Ringsted, Næstved, Kokkedal, Roskilde, Nakskov, og København, .

Afhentning ift. automatisk ventilator er muligt i samtlige regioner af landet: Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn), Sjælland (Hovedstaden, Lolland, Østsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Falster, Amager, Bornholm, Vestsjælland) og Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland).

Ses der på søgedata er det tydeligt, at folk som regel søger efter fx automatisk ventilator online og automatisk ventilator priser. Man ser desuden typisk folk kigge efter for eksempel køb automatisk ventilator, billig automatisk ventilator samt automatisk ventilator tilbud, foruden de velkendte byggekæder som Stark, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, 10-4 og Harald Nyborg.

Få den bedste pris på automatisk ventilator

Det er vældig gnidningsløst for købere at finde tilbud på billige automatisk ventilator online i blandt diverse outlets på nettet, og herved har adskillige internet handler i Danmark ikke kunne lade være med at reducere salgspriserne på automatisk ventilator eftertrykkeligt, og ovenikøbet sikre levering uden omkostninger.

Dog kan det trods alt være profitabelt at se nærmere på en række webshops efter rabatter og tilbud på automatisk ventilator online inden du shopper, så man er på den sikre side med at skaffe sig den bedste pris. Kig ikke bare hos de udbredte byggekæder som 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Silvan, XL-Byg og Jem og Fix.

Du må alligevel være obs på, at når en netbutik reklamerer billige automatisk ventilator online til en pris der virker grænseløst billig, kunne det undertiden være et signal om en uærlig webbutik. Bestillinger med betalingskort er heldigvis inkluderet i en bestemmelse, som støtter dig imod svindlende internet outlets.

Generelt går vi ind for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning bør du drage fordel af en afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, såfremt du foretrækker at honorere betalingen af automatisk ventilator over tid. Det tilbydes typisk hos specialiserede netshops, men dog sjældent de store byggecentre som eksempelvis Silvan, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus og Stark.

Ved indkig i søgedata står det tydeligt, at online shoppere som regel kigger efter bl.a. billig automatisk ventilator og automatisk ventilator priser. Foruden dette oplever man tit internet shoppere efterspørge eksempelvis automatisk ventilator tilbud, automatisk ventilator online samt køb automatisk ventilator.

Kig på tidligere kunders meninger

Trustpilot yder faktisk gode genveje til at se nøjere på ret mange eksisterende brugeres iagttagelser og derved er det klogt, at du gennemsøger internet selskabets omtaler forud for at du færdiggør din shopping med billige automatisk ventilator online.

Facebook medfører for øvrigt de facto ønskværdige chancer for at få indblik i online virksomhedens troværdighed. Derudover ses faktisk online shops i Danmark hvor kunder kan aflevere en omtale af virksomhedens service, hvilket også bør tages i brug til at fornemme kundernes tilfredshed.

Forud for at folk shopper billige automatisk ventilator online i en e-handler kunne man i virkeligheden have øje for webshoppens handelsbetingelser, men det er i mange tilfælde ikke super spændende, især på de store byggekæder som Silvan, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Stark, 10-4, XL-Byg og Harald Nyborg.

Alternativet er at undersøge hvorvidt internet forhandleren er godkendt af e-mærket, som skulle være en forsikring om at internet forretningen efterlever de gældende danske regler, foruden at e-forhandleren rutinemæssigt kontrolleres af fagmænd som behersker vedtægterne på området.

Derudover giver det dig lejlighed til at blive assisteret, for så vidt du bliver udsat for dilemmaer med dit indkøb af automatisk ventilator. Tilmed er det klogt at kunden er på vagt for de vigtigste regler der kan have indflydelse på bestillingen af automatisk ventilator online, som eksempelvis den ombytningspolitik e-firmaet benytter.

I den forbindelse er det ligeledes relevant, at man altid bibeholder ens ordrekvittering, således man fremadrettet vil kunne eftervise sit køb af automatisk ventilator, uagtet om man har handlet hos Bygma, Silvan, Davidsen, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix eller 10-4.

Bente Poulsen gav 5 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

Marianne gav 4 stjerner

Intet at klage over

Camilla Olsen gav 5 stjerner

Udmærket

Peter T gav 5 stjerner

Jeg fik min pakke

9 tips til når du køber online
1Nogle få internet varehuse frembyder fragt uden beregning på automatisk ventilator, men tit afkræver det at man bestiller for en fastsat pris. Desuden skal du tage den prisbilligste metode til levering, som gerne er at få dem til at bringe bestillingen til en pakkeshop. Metoden viser sig af og til derudover vældig nem. Den mest letkøbte leveringsmetode vil dog altid være at du selv henter pakken.
2Generelt går vi ind for handler med kort eller betalinger med mobilen. Køb med kort er dækket ind under en ordning, som hjælper os imod bedrageriske netshops. Som en anden løsning kan du drage nytte af en afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, såfremt du har i sinde at dække betalingen over en periode.
3Inden nogen handler billige automatisk ventilator på en online forretning bør de utvivlsomt have øje for webshoppens forretningsvilkår, men det er normalt ikke videre spændende. For øvrigt støtter vi at køber er obs på de mest essentielle regler der spiller ind i forbindelse med bestillingen af billige automatisk ventilator online, fx hvilken returneringsret internet firmaet tilbyder.
4Trustpilot tilbyder relativt hensigtsmæssige muligheder for at gøre dig bekendt med flere nuværende brugeres anmeldelser og derved kan det anbefales, at du sonderer online forhandlerens vurderinger inden du handler billige automatisk ventilator online. Facebook præsterer lige så vel altid fornemme genveje til at få kendskab til online webshoppens kundetilfredshed.
5Det er jo efterhånden ret ligetil for folk at finde de bedste priser online på billige automatisk ventilator i blandt flere online webshops, og derved tilbyder flertallet af netshops portofri fragt. Dog kan det til hver en tid blive nyttigt at eftergå en række internet firmaer efter tilbud og udsalg før du placerer ordren, sådan at man er garanteret at skaffe sig den laveste pris.
6Leveringshastigheden er naturligvis vældig bestemmende såfremt man har brug for dine nye produkter straks, så derfor er det nemlig aktuelt at du kontrollerer leveringstidspunktet for automatisk ventilator. De fleste internet selskaber udlover billig levering på næstkommende hverdag på adskillige varer, men vær vagtsom da det regnes ud fra at bestillingen anbringes tidligere end et besluttet klokkeslæt.
7En række internet firmaer tilbyder på nuværende tidspunkt en hel del forskellige billige former for fragt til automatisk ventilator. En yndling er for øjeblikket levering til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente de bestilte varer når det passer ind i din kalender. Fragtformen er altså særligt let, og ofte tilmed den mindst kostelige mulighed for levering.
8Vi tilråder at kigge hvorvidt netbutikken er godkendt af e-mærket, grundet at det længe har været en sikring om at e-handlen forstår de opstillede regler, udover at internet forretningen løbende monitoreres af sagkyndige der forstår de gældende regler. Inden nogen bestiller billige automatisk ventilator hos en internet forhandler behøver man utvivlsomt have øje for webbutikkens forretningsbetingelser.
9Den billigste slags levering vil til enhver tid være at hente ordren selv, som desværre stiller krav om at du opholder dig nærved internet selskabets tilholdssted. Den metode til levering kan i nogle tilfælde være særdeles bestemmende såfremt du har brug for automatisk ventilator med det samme. Alternativt så præsterer nogle enkelte internet outlets levering uden gebyr, men i mange tilfælde afkræver det at der shoppes for et bestemt beløb.