Værkstedsbord grundmodel 3m BLIKA VBB-1.30
7.295 kr.
Mere info
Værkstedsbord 890x1000x770mm BLIKA VBB-1.10 basic
3.549 kr.
Mere info
Værkstedsbord model VBB-1.15 BLIKA
4.885 kr.
Mere info
Værkstedsbord med skuffeskab 3 meter BLIKA VBB-1.30
12.945 kr.
Mere info
Værkstedsbord Hæve/sænke BLIKA VBB-2.20 Ergo 525
19.385 kr.
Mere info
Værkstedsbord model VBB-1.25 BLIKA
6.199 kr.
Mere info
Værkstedsbord Hæve/sænke BLIKA VBB-2.20 Ergo 300
13.495 kr.
Mere info
Værktøjsbord BLIKA VBM-1.15
4.085 kr.
Mere info
Værkstedsbord BLIKA VBB-1.15+SS1.5
8.499 kr.
Mere info
Værktøjsbord BLIKA VBM-1.25
5.749 kr.
Mere info
Værkstedsbord BLIKA VBB-1.20
9.249 kr.
Mere info
Værkstedsbord Hæve/sænke BLIKA VBB-2.25 Ergo 300
13.995 kr.
Mere info
Værkstedsbord inkl. vange, skuffe og hylde 3m BLIKA VBB-1.30
8.795 kr.
Mere info
Værkstedsbord BLIKA VBB-1.25
10.249 kr.
Mere info
Værkstedsbord Hæve/sænke BLIKA VBB-2.15 Ergo 525
18.349 kr.
Mere info
Værktøjsbord BLIKA VBM-1.20
4.749 kr.
Mere info
Værkstedsbord Hæve/sænke BLIKA VBB-2.15 Ergo 200
12.185 kr.
Mere info
Værkstedsbord 890x1000x770mm BLIKA VBB-1.10 komplet
4.699 kr.
Mere info
Værkstedsbord model VBB-1.20 BLIKA 141B0010
5.649 kr.
Mere info
Værkstedsbord Hæve/sænke BLIKA VBB-2.25 Ergo 525
20.399 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår udfordringer med fx returret. Derfor bør du tjekke butikkens handelsbetingelser.
Det er naturligvis super relevant at undersøge, om de varer du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Ellers kan du finde et andet.
Hvis du står og skal bruge produkterne med det samme eller blot vil spare leveringsomkostningen, så kan du overveje at fragte materialerne selv. Dette er specielt muligt hos de kendte byggekæder.
For mange er byggeprojekter forbundet med mange spørgsmål. Af den grund vil du med fordel kunne handle hos en netbutik, som kan give hjælp til valg af automatisk værkstedsbord.
Der kan være forskel på udsalgspriserne på billige automatisk værkstedsbord fra byggemarked til byggemarked. Enkelte fokuserer på gode priser, imens andre fokuserer på faglig rådgivning. Du bør overveje hvad der for dig betyder mest.
Flere byggemarkeder tilbyder et bredt sortiment af produkter, imens nogle fokuserer på en enkelt gruppe af vare. Du bør vide om det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige produkter at vælge i mellem, foruden bare automatisk værkstedsbord.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og velkendte butikker, hvilket medvirker til en tryghedsfornemmelse når man handler online. Det kan du se som fordelagtigt.
De kendte byggemarkeder udbyder produkter fra forskellige nichebutikker, og hermed kan du vælge fra et bredt udvalg af automatisk værkstedsbord online.
De gængse byggekæder finder du i store dele af landet, og hermed har folk mulighed for at bestille online og transportere varerne på egen hånd. Hermed kan man undvære fragtgebyret, og tilmed hente produkterne lige nu.

Nichewebshop

Diverse nichespecifikke webshops er eksperter i deres produkter, idet de udelukkende sælger disse varer. Ergo forventes det at du får en høj grad af anvendelig hjælp fra folk der er specialister i lige præcis automatisk værkstedsbord.
Alverdens små butikker er producenter af varerne der forhandles i de store byggecentre. Ved køb direkte hos de nichefokuserede netbutikker online vil du få gode tilbud.
Diverse specialiserede netshops er opstartsfirmaer, som typisk er danske, måske ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem bidrager du til ved at købe automatisk værkstedsbord online på deres side.
Danmarks største byggekæder
automatisk værkstedsbord silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres nu af cirka 1.000 personer i selskabets 41 byggecentre. Silvan fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og omfatter i dag ca. 2.000 medarbejdere i kædens 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger nu mere end 2.300 ansatte i firmaets 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger i dag flere end 500 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 personer i firmaets 9 butikker. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og styres dagligt af i omegn af 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

automatisk værkstedsbord harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 personer i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

automatisk værkstedsbord jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres nu af omkring 2.100 kollegaer i deres 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

automatisk værkstedsbord bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 kollegaer i forretningens 72 butikker. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Ved byggeprojekter udendørs kan eventuelt regnvejr få stor betydning. Derfor må du hyppigt lægge mærke til prognosen for vejret når du nærmer dig arbejdets start, så det forhåbentlig ikke mod forventning går i gang med at regne når du lige arbejder hårdt på det store projekt.
2Det kan vise sig nødvendigt at sikre sig assistance til ens byggeprojekt, ikke mindst hvis det er omfangsrige ombygninger. Større ting kræver flere folk. Dertil bliver det mere effektivt og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
3Der kommer typisk pludselige vanskeligheder når det gælder krævende projekter, og ergo vil det vise sig værdifuldt at man afsætter rigeligt med plads i kalenderen, med det formål at man er selvsikker på at kunne få det færdiggjort.
4Du burde måske tænke over om du selv ønsker at klare det hele, eller du alternativt bør købe hjælp fra en fagmand til noget af projektet. Hvis du ønsker eksperthjælp vil det ofte være fordelagtigt at lede efter forslag fra flere entreprenører.
5Du må ikke på noget tidspunkt fattes udstyr. Jævnligt kan det vise sig betydningsfuldt at du har det til disposition akkurat som du påbegynder arbejdet. Husk også at medtage udgifterne hertil i dit budget.
6Måske det viser sig vigtigt at du har de påkrævede byggematerialer tilgængelige i god tid før du kaster dig over eksekveringen. Du bør udfærdige en simpel liste indeholdende alle de ting der er nødvendige, og som det næste gennemgå materialerne, med det formål at du føler dig overbevist om at du har det hele.
7Du kan finde et bredt udvalg af artikler og videoer på internettet som kan være en stor hjælp. I særlig grad YouTube kan hjælpe med enorme mængder almennyttig oplysning, særligt ifald man søger på engelsk.
8Det er muligt at søge tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det ydes i tilfælde af at byggeprojektet er miljøvenligt. Tilskudet betinger at byggeprojektet har en positiv effekt på miljøet.
9Længe før du igangsætter byggeriet kan det blive ultra centralt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Alt efter hvordan du bor kan der gælde begrænsende retningslinjer for, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
10Ofte vil det være essentielt at lave et regnskab for projektet, så du har styr på udgifterne. Det kan blive en god idé at gennemgå alle udgiftsposter, og herefter undersøge omkostningen ved dem enkeltvis.
11Du skal ikke negligere din sikkerhed, så glem ej arbejdstøj herunder sikkerhedssko som hjælp mod hændelige skader. Det er smart med fokus på dit eget helbred i arbejdet, hovedsageligt såfremt du ikke får eksperthjælp.
12Planlægning bliver nøglen til at komme i mål med projektet. Du bør overveje at sammensætte en strømlinet arbejdsplan, som viser hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave på hvilket tidspunkt, inklusiv en kronologisk orden. Forsøg at være realistisk når du nedskriver strategien.
Danskernes foretrukne byggemarkeder
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er yderst godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvor imponerende 86 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er ultra godt arbejde. Karakteren grundlægges af 23.161 ratings, hvoraf intet mindre end 69 % har givet topkarakter, og kun 8 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er fantastisk betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med toprating, og kun 2 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som i særdeleshed er usædvanligt beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvor imponerende 76 % kvitterer med toprating, og alene 4 % giver den laveste karakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket jo er enormt overlegent. Scoren grundlægges af 2.856 ratings, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og blot 9 % giver bundkarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken metode til levering er smartest?

En række e-butikker giver efterhånden alverdens billige leveringsmetoder til automatisk værkstedsbord. Førstevalget hos mange er lige nu levering til en pakkeshop, så du selv kan hente de bestilte varer når det passer ind i din kalender. Leveringsformen er nemlig ekstremt problemfri, samt oftest derudover den billigste leveringsmanér.

Du bør også forsøge at vælge at få udbragt hjem til dig eller ud til din arbejdsplads. Den bliver som oftest en lille smule mere bekostelig, men samtidig vældig fremkommelig ift. automatisk værkstedsbord online. Den prisbilligste leveringsmetode er utvivlsomt at du selv henter ordren, som jo beroer på at du er i kort afstand af online shoppens byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Fragttiden på automatisk værkstedsbord er selvfølgelig meget væsentlig når vi behøver din ordre fluks, og herved er det øjensynligt på sin plads at vi checker den estimerede leveringstid for automatisk værkstedsbord. Flere online virksomheder – fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – giver billig levering efter en enkelt hverdag på masser af produkter online, men som ikke desto mindre er regnet ud fra at ordren placeres før et fastsat klokkeslæt, så at de kan nå at få pakken på posthuset inden logistikmedarbejderne tager hjem.

Enkelte online selskaber præsterer fragtfri levering på automatisk værkstedsbord online, men typisk er det betinget af at der handles for en konkret sum. Som alternativ skulle man overveje den mindst kostelige leveringsmodel, der i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at køre bestillingen til en pakkeshop.

De største byggecentre frembyder afhentning hvor man handler billig automatisk værkstedsbord online men afhenter i byggemarkedet. For eksempel Stark, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Jem og Fix og Bauhaus. Byggemarkederne frembyder blandt andet afhentning af automatisk værkstedsbord i følgende byer:

Vanløse, Frederiksværk, Rødovre, Glostrup, Viborg, Ølstykke, Randers, Nakskov, Rønne, Ikast, Kokkedal, Vejle, Søborg, Holstebro, Svendborg, Valby, Odense, Ishøj, Vallensbæk, Esbjerg, Fredericia, Tårnby, Jyllinge, Åbyhøj, Hjørring, Haslev, Lyngby, Tilst, Taastrup, Hedehusene, Lystrup, Varde, Nørresundby, Odder, Nyborg, Slagelse, Brønshøj, Frederikssund, Hobro, Nykøbing Falster, Herlev, København, Hedensted, Charlottenlund, Køge, Aarhus, Holbæk, Horsens, Næstved, Højbjerg, Kalundborg, Kolding, Ringsted, Herning, Virum, Thisted, Solrød Strand, Nærum, Hvidovre, Brønderslev, Skanderborg, Værløse, Haderslev, Rudersdal, Sønderborg, Stenløse, Middelfart, Allerød, Farum, Gladsaxe, Albertslund, Hørsholm, Frederiksberg, Ballerup, Risskov, Dragør, Helsingør, Frederikshavn, Silkeborg, Hillerød, Gentofte, Greve, Roskilde, Skive, Korsør, Lillerød, Brabrand, Aabenraa, Struer, Vordingborg, Birkerød, Aalborg, Grenaa, og Brøndby, .

Click-and-collect for automatisk værkstedsbord er tilgængeligt i alle områder af landet: Jylland (Sønderjylland, Midtjylland, Syddanmark, Østjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sydjylland), Sjælland (Hovedstaden, Sydsjælland, Bornholm, Falster, Amager, Vestsjælland, Nordsjælland, Lolland, Østsjælland, Midtsjælland) og Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn).

Når man ser på tallene er det markant, at internetbrugere tit søger efter eksempelvis automatisk værkstedsbord tilbud og køb automatisk værkstedsbord. Foruden dette oplever man mange gange internet shoppere efterspørge for eksempel automatisk værkstedsbord online, automatisk værkstedsbord priser samt billig automatisk værkstedsbord, plus de kendte byggecentre som Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Bygma, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix og Stark.

Få rabat på automatisk værkstedsbord

Det er ultra ligetil for købere at søge information om priser på billige automatisk værkstedsbord online hos forskellige firmaer på nettet, og følgelig har flertallet af online selskaber ikke kunne slippe for at sænke prisen på automatisk værkstedsbord betragteligt, og i øvrigt præstere levering uden betaling.

Til gengæld kan det trods alt vise sig rentabelt at analysere nogle få internet webshops efter billige priser på automatisk værkstedsbord online forud for at du gennemfører din handel, sådan at man er tryg ved at få fat i den bedste pris. Se ikke bare på de udbredte byggekæder som Davidsen, Bauhaus, Stark, Bygma, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Man må ikke desto mindre være opmærksom på, at når en online webshop udlover billige automatisk værkstedsbord online på tilbud til en pris som anses for urealistisk billig, så kan det undertiden være en indikator for en falsk internet butik. Køb med betalingskort er ikke desto mindre inkluderet i en forordning, som garanterer kunden imod snydagtige internet forretninger.

Generelt foreslår vi bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kunne du bruge et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du vil afdrage pengene til automatisk værkstedsbord over et længere tidsrum. Dette foreslåes typisk hos specialiserede webshops, i modsætning til de udbredte byggekæder som fx 10-4, Jem og Fix, Bygma, Stark, Silvan, Bauhaus, XL-Byg og Harald Nyborg.

Når vi kigger i data er det markant, at internetbrugere tit leder efter eksempelvis automatisk værkstedsbord priser og billig automatisk værkstedsbord. Foruden dette oplever vi som regel online shoppere efterspørge blandt andet køb automatisk værkstedsbord, automatisk værkstedsbord online og automatisk værkstedsbord tilbud.

Kig på folks erfaringer

Trustpilot genererer tilpas fornemme muligheder for at vurdere en række forhenværende brugeres reflektioner og derved er det anbefalelsesværdigt, at du undersøger online firmaets omtaler forud for at du handler billige automatisk værkstedsbord online.

Facebook leverer også flere udmærkede løsninger til at få en idé om online firmaets kundetilfredshed. Desuden møder vi mange webshops som giver folk mulighed for at forfatte en vurdering af virksomhedens service, hvilket på samme måde kan udnyttes til at få et indblik i tilfredsheden hos kunderne.

Før nogen handler billige automatisk værkstedsbord online i en e-shop behøver man principielt kigge på dens forretningsbetingelser, dog er det i mange tilfælde en tidskrævende opgave, i særdeleshed hos de udbredte byggecentre som Bauhaus, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Silvan, XL-Byg og Harald Nyborg.

Et andet forslag kan derfor være at tjekke om online webshoppen er e-mærket medlem, grundet at det typisk er et signal om at internet butikken følger de danske retningslinjer, foruden at webshoppen rutinemæssigt efterses af jurister der er meget fortrolige de gældende vilkår.

Desuden giver det dig anledning til at få bistand, for så vidt du møder problemer som følge af din bestilling af automatisk værkstedsbord. Ligeledes er det en hjælp at køber er oppe på mærkerne omkring de mest vitale vedtægter der har betydning for købet af automatisk værkstedsbord online, f.eks. hvilken byttepolitik online shoppen tilbyder.

Her er det desuden afgørende, at man til enhver tid opbevarer ens faktura e-mail, så man fremadrettet vil kunne påvise bestillingen af automatisk værkstedsbord, uanset om man handler ved 10-4, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma eller Jem og Fix.

Martin E gav 5 stjerner

Bliver leveret til dato

Jens B gav 4 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Morten Hansen gav 5 stjerner

Det kører bare som det skal.

Ole Møller gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

9 gode råd til internetshopping
1De fleste e-butikker frembyder nu til dags diverse forskellige billige leveringsmetoder til automatisk værkstedsbord. En af de populære er p.t. at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente varerne når der er tid til det. Leveringsmetoden er jo rigtig smertefri, samt oftest desuden den billigste leveringsmåde.
2Vi anbefaler bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Handler med kort er dækket ind under en lov, som beskytter kunden imod svindlende online forhandlere. Alternativt burde du anvende en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, ifald du ser en fordel i at afdrage beløbet af flere omgange.
3Før folk shopper billige automatisk værkstedsbord i en e-shop bør de for at være på den sikre side studere dens handelsvilkår, det er dog uden tvivl et omfattende projekt. Desuden tilrådes det at du er omhyggelig omkring de elementære vilkår der er gældende for shopping af billige automatisk værkstedsbord online, som for eksempel hvilken returneringsret e-firmaet benytter.
4Den mest letkøbte fragtmetode kan ikke modsiges at være selv at hente varerne, som jo nødvendiggør at du bor med kort afstand til internet forhandlerens lager. Den fragtform er jo ualmindeligt essentiel såfremt vi mangler automatisk værkstedsbord straks. Alternativt så yder enkelte e-handler i Danmark billig levering, men ofte kun hvis der shoppes for et konkret beløb.
5Trustpilot fremskaffer ret så ærlige genveje til at inspicere diverse eksisterende kunders oplevelser og herved foreslår vi, at du eksaminerer online butikkens kritik inden du handler billige automatisk værkstedsbord online. Facebook resulterer i ydermere evigt solide genveje til at få indtryk af online forhandlerens kundefokus.
6Det har vist sig at være vældig uproblematisk for almindelige mennesker at finde information om priser online på billige automatisk værkstedsbord hos diverse online webshops, og herved tilbyder flere e-shops levering uden betaling. Derfor kan det trods alt vise sig tiden værd at inspicere nogle få webshops efter billige priser før du gennemfører dit køb, så du er sikret at få fat i den laveste pris.
7Enkelte online firmaer lover gratis fragt på automatisk værkstedsbord, men tit gælder det kun hvis der købes for et bestemt beløb. Desuden kunne man vælge den mest letkøbte fragttype, der mange gange vil blive at få leveret dine varer til et afhentningssted. Den viser sig desværre til gengæld særligt overkommelig. Den mest betalelige leveringsmodel vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken.
8Vi går generelt ind for at undersøge om netshoppen er medlem af e-mærket, eftersom det kan være et signal om at internet forhandleren overholder gældende dansk lovgivning, og at online firmaet tit vurderes af sagkyndige som kender til reglerne. Forud for at nogen shopper billige automatisk værkstedsbord i en webshop burde de til hver en tid kigge på netshoppens betingelser.
9Fragttiden er jo ekstremt bestemmende hvis du har brug for varerne nu og her, og med det formål er det fuldkommen essentielt at vi finder den anslåede leveringstid ved automatisk værkstedsbord. Størstedelen af forretninger på nettet reklamerer med billig dag-til-dag levering på mange varenumre, men vær vagtsom da det er regnet ud fra at bestillingen placeres forinden et fastsat tidspunkt.