Bosch LIMPISTOL GKP 200 CE
1.448 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG212 (20 W)
320 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG280
683 kr.
Mere info
RAPID Limpistol BGX300 accu 7,4v m/kuffert 12mm
734 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG212 25w 12mm limstift
213 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG250 25w 12mm incl.lim 3 dyser
400 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG280 35w 12mm limstift
416 kr.
Mere info
STEINEL Limpistol Gluefix incl 11mm lim Hobby
249 kr.
Mere info
STEINEL Accu NEO2 Limpistol incl 7mm lim
561 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 940ja
300 kr.
Mere info
Limpistol 7.2MM m/limstifter MAX
32 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 910ja
105 kr.
Mere info
Ryobi R18glu-0 Akku Limpistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
300 kr.
Mere info
Hobbysæt med ledningsfri limpistol og hobbykniv
214 kr.
Mere info
Limpistol 11.2MM m/limstifter MAX
59 kr.
Mere info
Limpistol 7,2MM 30W MAX
32 kr.
Mere info
Limpistol opladelig 35 watt i kuffert PowerPlus POWX145
220 kr.
Mere info
Limpistol 78 watt + 2 stk Ø11 mm stifter PowerPlus POWX143
90 kr.
Mere info
Bosch Limpistol Pkp 18 E 20 Gram/min.
270 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er variationer i udsalgspriserne på billige automatisk limpistol hos de forskellige online byggecentre. En del tilbyder gode priser, hvorimod andre har fokus på en høj grad af service. Du bør tænke igennem hvad der betyder mest for dig.
Det er helt klart super afgørende at se, hvorvidt de produkter du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers kan du kigge hos de andre.
Flere byggemarkeder tilbyder et bredt varesortiment, hvorimod øvrige fokuserer på en bestemt type af vare. Du bør overveje hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have adskillige produkter at vælge i blandt, udover blot automatisk limpistol.
For en del er et byggeprojekt lig med en masse spørgsmål. Derfor kan det overvejes at bestille ved et online byggecenter, hvor du kan modtage information omkring automatisk limpistol.
Ifald du står og skal bruge produkterne hurtigt eller blot ønsker at spare fragtomkostningen, så kan du tænke over at hente varerne selv. Det er først og fremmest et alternativ ved de gængse byggemarkeder.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer der gør sig gældende når du bestiller online, så du kan slippe for problemer med fx returret. Derfor bør man tjekke netbutikkens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder finder du i de større byer, og af den grund har man tilbuddet om at handle online og transportere byggematerialerne personligt. Derigennem kan du slippe for fragtgebyret, og tilmed få produkterne hurtigere.
De store byggemarkeder er udbredte og almenkendte firmaer, hvilket kan give øget tryghed når man stopper online. Det kan du se en fordel i.
De udbredte byggecentre udbyder produkter fra talrige nichebutikker, og pga. det kan du bestille fra et bredt udvalg af automatisk limpistol online.

Nichewebshop

Alverdens nicheforhandlere er iværksætterfirmaer, der i de fleste tilfælde har danske ejere, muligvis endda lokalt fra dit område. Dem bidrager du til når du bestiller automatisk limpistol online hos dem.
Forskellige nichebutikker er ekstraordinært passionerede omkring deres varer, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Ergo får du formentlig en høj grad af begavet rådgivning fra medarbejdere med specialistviden i netop automatisk limpistol.
Majoriteten af nicheforretninger på nettet styrer selv produktionen af de produkterne som byggekæderne sælger. Ved at købe direkte fra nicheforretningerne online vil du få billigere priser.
De største byggecentre i Danmark

Bygma startede i 1952, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.300 personer i virksomhedens 56 butikker. Bygma satser på salg til professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

automatisk limpistol jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og lønner i dag mere end 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på gode tilbud til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger nu flere end 2.000 personer i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres i dag af omkring 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 butikker. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

automatisk limpistol bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og beskæftiger i dag omkring 1.000 ansatte i firmaets 17 varehuse. Bauhaus har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for cirka 500 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

automatisk limpistol harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 medarbejdere i de 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 personer i firmaets 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres nu af flere end 100 medarbejdere i de 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

automatisk limpistol silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres nu af cirka 1.000 kollegaer i selskabets 41 byggecentre. Silvan tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Der præsenterer sig ofte ubelejlige problematikker ved svære projekter, og af den grund vil det være betydningsfuldt at der afsættes tilstrækkelig plads i agendaen, som vil medvirke til at man er sikker på at nå i mål.
2Det kan give mening at overveje om du selv ønsker at klare det hele, eller du hellere bør anskaffe eksperthjælp til afslutningen af arbejdet. Hvis du indhenter hjælp fra en fagperson kunne det være fordelagtigt at få forslag fra en håndfuld leverandører.
3Forinden du starter byggeriet kan det blive ufatteligt centralt at være sikker på, at det du vil lave overholder loven. Alt efter din boligtype kan der være en række love omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
4Det er oplagt at sikre sig assistance til byggearbejdet, ikke mindst ved væsentlige byggerier. Omfangsrige opgaver bør udføres af flere folk. Samtidig viser det sig bedre og mere socialt når man er flere til at løse opgaven.
5Forberedelse viser sig som vejen til et uproblematisk forløb med byggeriet. Du anbefales at sammensætte en struktureret strategi, der dikterer hvilke gøremål der løses på hvilke tidspunkter, inklusiv en prioriteringsliste. Husk at være konkret idet du nedskriver din handlingsplan.
6Du vil på ingen måde mangle værktøj. Jævnligt kan det vise sig betydningsfuldt at du har grejet disponibelt når du begynder på byggeriet. Desuden er det afgørende at inkludere disse omkostninger i budgettet for byggeriet.
7Ved udendørs opgaver kan vejret få en stor rolle. Af den årsag kan du tit kigge på vejrberetningerne i den tid der er op til byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det uventet går i gang med at vælte ned nøjagtig som du er startet på det komplekse byggeprojekt.
8Det bliver værdifuldt at have de nødvendige materialer til disposition inden du tager fat på eksekveringen. Du får god gavn af at sammenfatte en punktforms liste hvor der bør fremgå det du får brug for, og som det næste tjekke punkterne, så du føler dig sikker på at du har husket alt.
9Der ligger vældig mange artikler og videoer online som kan inspirere dig. Særligt YouTube er kilde til rigelig almennyttig information, ikke mindst forudsat at du bruger den engelske version.
10Det er muligt at søge offentligt tilskud til ombygninger. Det fås når ombygningen er positivt for miljøet. Modtagelsen af støtte kræver altså at ombygningen påvirker miljøet.
11Ofte vil det vise sig af stor betydning at udarbejde et budget for projektet, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det er fordelagtigt at nedfærdige hver enkelt udgift, hvorefter man kunne gennemgå udgiften ved dem slavisk.
12Du skal nødig nedprioritere dit eget ve og vel, så glem ikke påklædning herunder arbejdssko der beskytter dig overfor potentielle ulykker. Det er afgørende at du husker din sikkerhed i byggeprojektet, navnlig såfremt du ikke skaffer assistance fra en fagperson.
De bedst anmeldte byggekæder
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er absolut flot. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvor imponerende 86 % giver 5 stjerner, og bare 2 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ultra overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvoraf hele 76 % har givet topkarakter, og bare 4 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er ualmindeligt godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 2.856 ratings, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 9 % har givet bundkarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er ret så beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvor imponerende 84 % giver den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er hamrende imponerende. Scoren er baseret på 23.161 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og bare 8 % har givet den dårligste rating. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken type af levering er bedst?

En hel del online firmaer frembyder efterhånden alverdens billige løsninger til levering til automatisk limpistol. En af de mest populære er p.t. at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente de nyindkøbte produkter på et valgfrit tidspunkt. Løsningen er jo usædvanlig let gængelig, samt ofte derudover den billigste leveringsløsning.

Du kan tillige vælge at vælge at få leveret til din adresse eller ud til dit arbejdes adresse. Leveringstypen er tit en anelse mindre billig, men på den anden side ekstremt let gængelig ift. automatisk limpistol online. Den mest betalelige fragtmulighed vil dog utvivlsomt være at du selv henter ordren, men dette nødvendiggør at du befinder dig nærved internet webshoppens byggemarked, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på automatisk limpistol kan være rigtig relevant forudsat man har brug for varerne inden for kort tid, og i det øjemed er det skam centralt at man kigger nærmere på den estimerede leveringstid for automatisk limpistol. En hel del netshops i Danmark – eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – udlover billig levering på næste hverdag på deres primære produkter online, men som trods alt står og falder med at ordren laves forud for et nøjagtigt klokkeslæt, så at de har en chance for at nå at få produkterne klargjort forinden logistikpersonalet får fri.

Nogle få outlets på nettet tilbyder fragt uden gebyr på automatisk limpistol online, men typisk gælder det kun hvis man bestiller for en præcis sum. Som alternativ kan man overveje den billigste fragttype, hvilket oftest vil være at få fragtmanden til at levere produkterne til et afhentningssted.

Adskillige kæder frembyder klik-og-hent hvor du køber billig automatisk limpistol online og afhenter i butikken. Eksempelvis Davidsen, Bauhaus, Bygma, Stark, 10-4, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix og Harald Nyborg. Byggekæderne tilbyder fx afhentning af automatisk limpistol i følgende byer:

Ballerup, Vordingborg, Greve, Rødovre, Esbjerg, Hvidovre, Herlev, Viborg, Haslev, Ishøj, Helsingør, Virum, Kalundborg, Hillerød, Silkeborg, Skanderborg, Slagelse, Varde, Holbæk, Stenløse, Korsør, Odense, Lystrup, Værløse, Aarhus, Svendborg, Køge, Søborg, Tilst, Nyborg, Middelfart, Rudersdal, Frederikssund, Hørsholm, Grenaa, Brønderslev, Struer, Haderslev, Herning, Glostrup, Hjørring, Åbyhøj, Charlottenlund, Vallensbæk, Holstebro, Nørresundby, Vanløse, Brønshøj, Tårnby, Højbjerg, Vejle, Ølstykke, Jyllinge, Sønderborg, Hedensted, Farum, Kolding, Nykøbing Falster, Risskov, Dragør, Brøndby, Gentofte, Kokkedal, Odder, Frederikshavn, Randers, Allerød, Ringsted, Hobro, Taastrup, Næstved, Nakskov, Hedehusene, Aabenraa, Roskilde, Rønne, Nærum, Solrød Strand, Lillerød, Thisted, Horsens, Albertslund, Fredericia, Brabrand, Frederiksværk, Gladsaxe, København, Frederiksberg, Birkerød, Lyngby, Ikast, Skive, Valby, og Aalborg, .

Afhentning ift. automatisk limpistol er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Sjælland (Falster, Østsjælland, Lolland, Midtsjælland, Amager, Vestsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Nordsjælland, Sydsjælland), Fyn (Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn) og Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland).

Ved indkig i data fremstår det tydeligt, at internet shoppere tit efterspørger blandt andet billig automatisk limpistol og køb automatisk limpistol. Vi ser desuden typisk netshoppere kigge efter bl.a. automatisk limpistol priser, automatisk limpistol tilbud og automatisk limpistol online, plus de udbredte byggemarkeder som Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4 og Stark.

Den bedste pris på automatisk limpistol

Det er særdeles uproblematisk for alle og enhver at prissammenligne på billige automatisk limpistol online fra forskellige online outlets, og derved har de fleste internet virksomheder ikke kunne slippe for at sænke prisniveauet på automatisk limpistol kolossalt, og i øvrigt sikre levering uden beregning.

Til gengæld kan det immervæk være lønnende at udforske forskellige internet firmaer efter tilbud og udsalg på automatisk limpistol online forinden du gennemfører din handel, sådan at du er tryg ved at få den bedste pris. Se ikke kun på de store byggemarkeder som Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Silvan, Davidsen og Bygma.

Du bør alligevel være klar over, at ifald en online virksomhed reklamerer billige automatisk limpistol online for en tilbudspris der kan virke himmelråbende billig, er det mange gange være et bevis på en bedragerisk netshop. Køb med betalingskort er dog omfattet af Indsigelsesordningen, der passer på dig overfor falske online webshops.

Vi foreslår generelt kortbetalinger eller mobilbetaling. Alternativt kan du anvende en billig afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, såfremt du ser en fordel i at finansiere prisen på automatisk limpistol over en længere periode. Det foreslåes ofte ved nichefokuserede webshops, men ikke de velkendte byggekæder som for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Davidsen og Bygma.

Når man ser på statistikkerne er det markant, at mennesker som regel kigger efter eksempelvis automatisk limpistol online og automatisk limpistol tilbud. Foruden dette oplever man jævnligt mennesker søge efter blandt andet køb automatisk limpistol, automatisk limpistol priser og billig automatisk limpistol.

Tjek folks anbefalinger

Trustpilot frembyder en del anstændige chancer for at tyde en række andre forbrugeres bedømmelser og på grund af dette foreslåes det, at du udforsker e-shoppens anmeldelser før du færdiggør din shopping med billige automatisk limpistol online.

Facebook bringer dig lignende regulære habile løsninger til at få en idé om e-forretningens troværdighed. Derudover ses en del e-firmaer hvor du kan udfærdige en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket tillige må anvendes til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Forud for at nogen handler billige automatisk limpistol online hos en internet handler behøver man sådan set studere netshoppens forretningsvilkår, men det er gerne et omfattende projekt, specielt på de gængse byggekæder som Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix og Silvan.

Et andet forslag er at kontrollere om internet virksomheden er e-mærke godkendt, grundet at det er en antydning af at internet forretningen efterkommer de officielle danske regler, samt at butikken lejlighedsvis monitoreres af eksperter som er inde i lovene på området.

Desuden tilbydes du mulighed for at blive hjulpet, når du bliver udsat for problemer i forbindelse med din shopping med automatisk limpistol. I øvrigt kan det anbefales at køberen er hensynstagende til de vigtigste forhold der kan have indflydelse på bestillingen af automatisk limpistol online, eksempelvis den returret internet forretningen tilbyder.

På grund af dette er det desuden essesentielt, at man stadigvæk sikrer sin faktura e-mail, således man i fremtiden kan påvise sit køb af automatisk limpistol, uafhængig af om man køber ved Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, 10-4, Davidsen eller Bygma.

Anna Jørgensen gav 5 stjerner

Fornuftig pris

Else gav 4 stjerner

Hurtig ekspedition

Poul gav 5 stjerner

god service

Birthe gav 4 stjerner

Dag til dag levering

9 tips til indkøb via nettet
1Vi foreslår generelt at kigge hvorvidt webshoppen er e-mærket medlem, da det generelt er en sikkerhed for at e-butikken understøtter de danske love, foruden at e-shoppen løbende ses til af fagmænd som forstår reglerne på området. Inden nogen handler billige automatisk limpistol hos en webshop bør de i reglen sætte sig ind i dens forretningsbetingelser.
2Antal dages levering er rigtig afgørende såfremt vi absolut skal bruge produktet lige om lidt, så herved er det sandelig centralt at man ser den anslåede leveringsdato for automatisk limpistol. En hel del online virksomheder tilbyder billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række varenumre, som tager udgangspunkt i at bestillingen fuldbyrdes før et angivent tidspunkt.
3Før folk shopper billige automatisk limpistol på en online forretning burde man ideelt set bese webbutikkens handelsbetingelser, dog er det i reglen et tidskrævende projekt. Ligeså slår vi et slag for at du er omhyggelig omkring de mest centrale vedtægter der er gældende for handlen med billige automatisk limpistol online, for eksempel den returret internet forhandleren garanterer.
4Adskillige internet butikker tildeler på nuværende tidspunkt et bredt udvalg af billige fragttyper til automatisk limpistol. En sikker vinder er p.t. at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så kan du blot hente dine nye produkter når der er tid til det. Fragtmetoden er nemlig særdeles let, samt endda endda den mindst kostelige form for fragt.
5Generelt går vi ind for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er en del af en lov, som værner en imod svindlende netshops. Som en anden løsning bør du drage nytte af en løsning på afbetaling fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du foretrækker at afdrage beløbet af flere omgange.
6Det er efterhånden vældig smertefrit for os alle at tjekke tilbud online på billige automatisk limpistol i blandt flere butikker på nettet, og ergo yder de fleste e-forretninger fragt uden betaling. Dog kan det trods alt blive indbringende at sammenholde nogle forskellige online webshops efter rabat og tilbud før du køber, sådan at du er sikker på at modtage den laveste pris.
7Flere shops på nettet garanterer fragt uden betaling på automatisk limpistol, men oftest er det forudsat at du shopper for en fastsat sum. I øvrigt kunne du snuppe den prisbilligste mulighed for levering, som gerne er at få leveret dine produkter til en pakkeshop. Leveringsmetoden er gerne tillige særligt nem. Den mest betalelige leveringsversion kan ikke modsiges at være at hente varerne selv.
8Trustpilot medfører aldeles fornemme genveje til at analysere ret mange tidligere forbrugeres omtaler og herved er det klogt, at du tager et kig på online butikkens anmeldelser forinden du shopper billige automatisk limpistol online. Facebook bringer dig endvidere forholdsvis passende løsninger til at få en idé om e-firmaets kundefokus.
9Den mest letkøbte fragtløsning er unægtelig at du selv henter pakken, som jo står og falder med at du er nærved internet forretningens lager. Den fragtmetode er jo yderst aktuel forudsat du har brug for automatisk limpistol inden for kort tid. Alternativt så garanterer indtil flere internet varehuse gratis fragt, men tit afkræver det at du handler for en bestemt pris.