Askesuger 20 liter 1200 watt
456 kr.
Mere info
Askesuger 800 W - 10L-16 Cyclone
249 kr.
Mere info
Askesuger 20 liter 1200 watt PowerPlus POWX300
467 kr.
Mere info
Askesuger med spand 15 L DAY
290 kr.
Mere info
Askesuger 20 liter 1200 watt PowerPlus POWX308
549 kr.
Mere info
Filter til askesuger 12139
50 kr.
Mere info
Støv og aske suger 600 Watt Kärcher AD 2
899 kr.
Mere info
Premium askefilter Kärcher
485 kr.
Mere info
Askesuger 20 liter PowerPlus POWX302
233 kr.
Mere info
Askestøvsuger 600 Watt Kärcher AD 4 Premium
1.049 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der findes forskelle i prisniveauet på billige askesuger hos de forskellige online byggecentre. En del vil have de bedste priser, imens nogle satser på faglig rådgivning. Du bør bestemme hvad du foretrækker.
For nogle er byggeprojekter ens betydende med massevis af spørgsmål. Hermed kan du købe fra en netbutik, som giver gode råd til valg af askesuger.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du handler online, så du kan slippe for problemer med for eksempel returnering. Derfor bør man kende forretningens handelsbetingelser.
Ifald du skal bruge byggematerialerne hurtigt eller bare ønsker at undvære fragten, så kunne du tænke over at køre varerne selv. Dette er navnligt muligt hos de store byggemarkeder.
Flere byggemarkeder tilbyder et bredt udvalg, hvorimod nogle specialiserer sig i en specifik gruppe af vare. Du kan gennemtænke om det er afgørende for dig at have mange forskellige produkter at vælge i blandt, udover blot askesuger.
Det er helt klart meget afgørende at vide, om den vare du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers kan du tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og højtprofilerede butikker, hvilket kan medvirke til øget sikkerhed når du shopper online. Det vil nogle se fordele i.
De udbredte byggecentre tilbyder varer fra talrige leverandører, hvorfor du kan shoppe fra et stort sortiment af askesuger online.
De gængse byggecentre er tilgængelige i de større byer, og herigennem har de fleste chancen for at købe online og transportere materialerne personligt. På grund af det har du valget om at blive fri for fragten, samt sågar have produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

Størstedelen af små butikker er opstartsvirksomheder, der typisk har danske ejere, måske endda fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at støtte ved at købe askesuger online på deres side.
Størsteparten af nichespecifikke webshops er producenter af produkterne der sælges i de større byggemarkeder. Idet du køber direkte på niche netbutikkerne online kan du forvente at få en skarpere pris.
Mange webshops som fokuserer på en enkelt niche har en enorm viden om de produkter de sælger online, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Følgelig kan du modtage en høj grad af kyndig vejledning fra mennesker med specialistviden i lige præcis askesuger.
Danmarks største byggekæder

10-4 startede i 1947, og omfatter i dag i nærheden af 100 medarbejdere i selskabets 6 butikker. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 500 millioner kroner.

askesuger harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og udgøres i dag af omkring 2.000 kollegaer i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og udgøres i dag af over 500 medarbejdere i de 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger i dag omkring 2.000 ansatte i forretningens 72 byggecentre. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres nu af ca. 2.300 ansatte i virksomhedens 56 butikker. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

askesuger silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 medarbejdere i de 41 varehuse. Silvan sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

askesuger bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og lønner i dag mere end 1.000 personer i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 ansatte i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

askesuger jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og lønner i dag cirka 2.100 medarbejdere i deres 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du har mulighed for at hente hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det tilbydes i tilfælde af at projektet er CO2-besparende. At få tilskud er altså afhængig af at ombygningen har en positiv effekt på naturen.
2Inden du opstarter byggeprojektet kan det blive temmelig essentielt at man sikrer sig, at projektet er lovligt. Alt efter din bopæl kan der gælde mange regler for, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
3Man skal under ingen omstændigheder fattes grej. I mange tilfælde kan det vise sig erstatteligt at have grejet klar akkurat som du går løs med byggeriet. Husk også at indregne omkostningerne hertil i budgettet for byggeriet.
4Du kan overveje om byggeriet er et du kan klare selv, eller du må fremskaffe hjælp fra en professionel til delelementer af det. Ifald du benytter hjælp fra en professionel kan du spare penge ved at at lede efter prisoverslag fra en håndfuld selskaber.
5Det bliver meningsfuldt at du har de presserende materialer klar før du går i gang med håndværket. Du får god gavn af at sammenfatte en hurtig huskeliste med alt hvad der er nødvendige, og bagefter granske hvert eneste punkt, hvormed du sikrer dig at du ikke har glemt noget.
6Det er en god idé at spørge om assistance til byggeprojektet, hovedsageligt i tilfælde af omfattende ombygninger. Større opgaver kræver mere end en person. Samtidig vil det være mere produktivt og sjovere når man er flere om det.
7For opgaver udendørs har vind og vejr en essentiel rolle. Således skal du hyppigt holde øje med vejrberetningerne i tiden op til igangsættelsen af arbejdet, så du undgår at det pludselig begynder at regne nøjagtig som du er gået i gang med det komplicerede byggeprojekt.
8Godt forarbejde bliver metoden til at komme i mål med byggeprocessen. Du må lave en klar handlingsplan, som beskriver hvilke gøremål der laves på hvilke tidspunkter, med en tilhørende rækkefølge. Husk at være konkret i udarbejdelsen af din tidsplan.
9Du skal aldrig nedprioritere sikkerheden, så husk sikkerhedstøj som arbejdssko der hjælper dig med henblik på potentielle uheld. Det er fornuftigt at du husker sikkerheden i arbejdet, i særdeleshed når du ikke sikrer dig hjælp fra en fagperson.
10Du har adgang til mange hjælpeartikler og videoer fra alverdens hjemmesider hvor du kan få gratis hjælp. Særligt YouTube giver dig adgang til ekstremt meget almennyttig information, ikke mindst såfremt du skriver søgeordene på engelsk.
11Typisk vil det vise sig meningsfuldt at udarbejde en budgetoversigt for renoveringen, så du giver sig selv et overblik. Det kan blive rationelt at beskrive samtlige poster, hvorefter man kan gennemgå eventuelle tilbud på dem én og én.
12Der præsenterer sig typisk pludselige bump på vejen i tilfælde med større projekter, og som følge heraf kan det vise sig essentielt at der er afsat god nok tid i handlingsplanen, med formålet om at man føler sig overbevist om at komme i mål.
Danskernes favorit byggeshops
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er rigtig godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 59 % har givet topkarakter, og alene 9 % har givet den dårligste rating. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er kolossalt betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med toprating, og bare 8 % har givet den dårligste rating. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er enormt overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvor hele 84 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er temmelig flot. Vurderingen grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvor imponerende 86 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % giver den laveste karakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er temmelig godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og bare 4 % har givet den laveste karakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Hvilken leveringsmåde skal du vælge?

En lang række online firmaer tilbyder til alt held et hav af forskellige billige leveringsløsninger til askesuger. Førstevalget hos mange er for nærværende pakkeshoppen, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente dine varer når du har mulighed for det. Fragtløsningen er jo rigtig enkel, samt endda tillige den mest prisbevidste fragtform.

Du kan lige så vel afveje for og imod at vælge udbringning til din privatbolig eller til når du er på job. Fragtløsningen bliver gerne en anelse dyrere, men ydermere temmelig nem ift. askesuger online. Den mindst kostelige slags levering kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne, men dette er betinget af at du har bopæl i nærheden af e-firmaets butikker, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på askesuger kan være særdeles vital ifald du skal bruge varerne lige om lidt, så af den grund er det temmelig relevant at vi gransker den estimerede leveringsdato for askesuger. Flere online selskaber – fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – giver billig levering på blot en enkelt hverdag på de fleste af deres varenumre online, men vær påpasselig da det forudsætter at transaktionen gennemføres forud for et fastsat tidspunkt, med det formål at de har udsigt til at kunne nå at få varen afsted forinden de logistikansatte holder fyraften.

En række online butikker præsterer levering uden omkostninger på askesuger online, men i de fleste tilfælde er det under forudsætning af at der shoppes for et bestemt beløb. Derudover kunne man udse dig den prisbilligste type af levering, som gerne vil blive at få dem til at levere varerne til et afhentningssted.

Adskillige kæder frembyder klik-og-hent hvor du handler billig askesuger online og afhenter i butikken. Fx Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Stark og Bauhaus. Byggemarkederne frembyder bl.a. click-and-collect på askesuger i disse byer:

Vordingborg, Tårnby, Haderslev, Kalundborg, Herning, Hvidovre, Lystrup, Svendborg, Glostrup, Dragør, Fredericia, Brøndby, Jyllinge, Frederikshavn, Rødovre, Brønshøj, Sønderborg, Hedehusene, Risskov, Haslev, Horsens, Kokkedal, Greve, Holbæk, Vanløse, Tilst, Struer, Hjørring, Valby, Køge, Albertslund, Esbjerg, Ølstykke, Ikast, Randers, Korsør, Charlottenlund, Stenløse, Helsingør, Søborg, Nærum, Kolding, Gentofte, Grenaa, Brabrand, København, Aalborg, Højbjerg, Skive, Odense, Ringsted, Slagelse, Taastrup, Holstebro, Silkeborg, Gladsaxe, Virum, Odder, Varde, Aabenraa, Frederiksberg, Herlev, Hobro, Brønderslev, Hørsholm, Nakskov, Næstved, Aarhus, Skanderborg, Farum, Rudersdal, Viborg, Nyborg, Lyngby, Hedensted, Værløse, Ballerup, Thisted, Lillerød, Solrød Strand, Nykøbing Falster, Rønne, Allerød, Hillerød, Vallensbæk, Vejle, Åbyhøj, Middelfart, Frederiksværk, Frederikssund, Birkerød, Nørresundby, Roskilde, og Ishøj, .

Afhentning ift. askesuger er muligt i de fleste dele af Danmark: Sjælland (Sydsjælland, Lolland, Østsjælland, Nordsjælland, Falster, Midtsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Amager), Fyn (Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn) og Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland).

Når vi kigger i tallene står det markant, at online shoppere ofte efterspørger bl.a. askesuger priser og askesuger tilbud. Derudover ser vi mange gange mennesker kigge efter fx billig askesuger, køb askesuger og askesuger online, foruden de velkendte byggekæder som Davidsen, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus og Stark.

Få den bedste pris på askesuger

Det er jo super smertefrit for folk at finde information om priser på billige askesuger online på tværs af forretninger på nettet, og derfor har en lang række internet selskaber i Danmark fundet det uundgåeligt at mindske priserne på askesuger betydeligt, og ovenikøbet yde fragt uden gebyr.

Men det kan ikke desto mindre blive gavnligt at tjekke en række butikker på nettet efter billige priser på askesuger online forinden du shopper, sådan at man er tryg ved at antage den bedste pris. Se ikke blot på de velkendte byggecentre som Silvan, Stark, XL-Byg, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix.

Man skal bare ikke glemme, at ifald en e-handler udlover billige askesuger online til salg for en tilbudspris der er mystisk billig, kunne det for det meste være et karakteristika der viser en fup internet virksomhed. Handler med kort er ikke desto mindre omfavnet af en lovbestemmelse, hvilket sikrer dig som kunde overfor uægte netbutikker.

Generelt slår vi et slag for betalinger med kort eller MobilePay. Som et alternativ kan du benytte et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, hvis du higer efter at afbetale beløbet til askesuger i flere bidder. Dette tilbydes typisk hos nichefokuserede webshops, men dog sjældent de udbredte byggecentre som eksempelvis Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Stark og Jem og Fix.

Når man ser på søgedata fremstår det markant, at internet shoppere ofte efterspørger for eksempel billig askesuger og askesuger priser. Foruden dette oplever man som regel online shoppere lede efter for eksempel askesuger tilbud, askesuger online samt køb askesuger.

Gennemsøg andre menneskers ratings

Trustpilot præsterer ret nyttige løsninger til at efterse en længere række øvrige forbrugeres iagttagelser og af den grund er det anbefalelsesværdigt, at du eftersøger online firmaets ratings forinden du lægger din bestilling på billige askesuger online.

Facebook præsterer ligeledes fuldkommen gunstige chancer for at få indtryk af internet firmaets kundefokus. Tilmed ses mange e-firmaer hvor man kan afgive en bedømmelse af deres købsoplevelse, som på samme måde bør benyttes til afvejning af kundetilfredsheden.

Forinden folk handler billige askesuger online i en internet forhandler burde de sådan set gennemlæse virksomhedens handelsvilkår, det er dog i mange tilfælde ikke særlig morsomt, særligt med de gængse byggekæder som Bygma, Stark, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Davidsen.

Et andet alternativ kan være at tjekke om internet shoppen er verificeret af e-mærket, grundet at det burde være et kendetegn for at online shoppen føjer den officielle danske lovgivning, udover at online firmaet jævnligt revurderes af fagfolk der er meget bekendte med lovene på området.

Desuden giver det dig mulighed for at få assistance, ifald du får udfordringer ved dit køb af askesuger. Derudover kan det være til hjælp at køber er hensynstagende til de elementære regler der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af askesuger online, fx den returneringsret e-shoppen tilbyder.

I den relation er det virkelig relevant, at man stadigvæk sikrer sin kvittering, så man altid vil kunne påvise sit køb af askesuger, ligegyldig om man har bestilt hos Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Stark, XL-Byg, Bygma eller Silvan.

Lars Thomsen gav 5 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Søren Christensen gav 4 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Kim Larsen gav 5 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

Michael Christiansen gav 4 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

9 tips til din online shopping
1Forinden folk bestiller billige askesuger i en netbutik burde man helt sikkert gøre sig bekendt med indholdet af netshoppens betingelser, dog er det i mange tilfælde ikke videre spændende. Foruden dette er det godt at køber er hensynstagende til de vigtigste retningslinjer der indvirker på bestillingen af billige askesuger online, fx den returret online forretningen benytter.
2Den mest prisbevidste form for levering vil altid vise sig at være at hente varerne selv, men dette er betinget af at du bor i kort afstand af e-handlens lager. Den leveringsmulighed er naturligvis usædvanlig central ifald du har behov for askesuger fluks. Alternativt så tilbyder en hel del e-forretninger i Danmark fragt uden gebyr, men for det meste forudsætter det at man aftager for en fastsat pris.
3De fleste internet forhandlere yder i dag et hav af forskellige billige løsninger til levering til askesuger. En af de mest populære er i dag levering til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente din nyindkøbte vare på et selvvalgt tidspunkt. Fragtmuligheden er jo rigtig gnidningsløs, samt ofte desuden den billigste leveringsmodel.
4Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være rigtig betydningsfuld i tilfælde af at man behøver ordren nu og her, så i det øjemed er det naturligvis passende at du kigger nærmere på den estimerede leveringstid på askesuger. Temmelig mange online shops garanterer billig 1 hverdags levering på en lang række varer, men vær obs på at det er påkrævet at bestillingen realiseres forinden et aftalt tidspunkt.
5Trustpilot yder egentlig nyttige chancer for at inspicere en stor portion forhenværende brugeres omtaler og herved er det smart, at du ser nærmere på webbutikkens bedømmelser inden du bestiller billige askesuger online. Facebook genererer ydermere fuldstændig fornemme chancer for at få indblik i netshoppens kundefokus.
6Generelt anbefaler vi at se om online webshoppen er e-mærke tilsluttet, grundet at det generelt er en angivelse af at e-firmaet følger gældende dansk lovgivning, tillige med at den ofte gennemses af eksperter som har den nødvendige knowhow om de gældende bestemmelser. Før nogen shopper billige askesuger i en internet shop bør man sådan set gennemgå shoppens forretningsbetingelser.
7Enkelte online butikker frembyder billig levering på askesuger, men typisk kun ifald der erhverves for en konkret sum. Desuden skulle man overveje den mest billige leveringsløsning, hvilket mange gange er at få fragtfirmaet til at bringe produkterne til en pakkeshop. Fragtmetoden er oftest også i høj grad smertefri. Den mest letkøbte type af levering kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne.
8Det er temmelig uproblematisk for alle at tjekke tilbud online på billige askesuger hos diverse online varehuse, og derved yder flertallet af firmaer på nettet portofri fragt. Trods dette kan det trods alt være rentabelt at udforske enkelte online firmaer efter udsalg og tilbud før du gennemfører din bestilling, så du er garanteret at skaffe sig den mest betalelige pris.
9Vi tilråder kortbetalinger eller MobilePay. Køb med betalingskort er indbefattet af et reglement, som redder os overfor uægte netbutikker. Som en anden løsning burde du anvende en billig afbetalingsordning som fx ViaBill, hvis du higer efter at godtgøre beløbet over en periode.