Er du på udkig efter armeringsnet? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er DavidsenShop.dk, som sælger 100 m2 for kun 2.821 kr. Det er 63 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 armeringsnet inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.821 kr.Køb
3.739 kr.Køb
4.154 kr.Køb
4.224 kr.Køb
5.509 kr.Køb
7.619 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til planter til sokkel til vægge til hegn til facadepuds til betongulv til pudsning til græs til puds

Varianter: galvaniseret rustfri

Størrelser: 9 mm 10 mm 4 mm 8 mm 6 mm 5 mm 7 mm

Brands: Weber Skalflex Sanistål

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis super relevant at tjekke, om de varer du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du kigge hos de andre.
Såfremt du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller blot ønsker at slippe for fragtomkostningen, så kunne du tænke over at hente byggematerialerne på egen hånd. Det er hovedsageligt en mulighed i de gængse byggemarkeder.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer butikken udsteder når du handler online, så du slipper for udfordringer med fx returnering. Derfor bør man kende firmaets handelsbetingelser.
Du vil finde variationer i udsalgspriserne på billige armeringsnet fra netbutik til netbutik. Enkelte har fokus på gode tilbud, og nogle har fokus på kompetent rådgivning. Du bør beslutte hvad du vurderer er vigtigst.
For de fleste er byggeprojekter ens betydende med talrige spørgsmål. Derved kan det være en god idé at shoppe hos et online byggemarked, som tilbyder information omkring armeringsnet.
Flere byggecentre udbyder et stort produktudvalg, og øvrige har fokus på en bestemt type af vare. Du skal tænke på hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige varetyper at vælge i blandt, udover bare armeringsnet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder udbyder produkter fra adskillige leverandører, og dermed har du mulighed for at vælge fra et bredt udvalg af armeringsnet online.
De kendte byggemarkeder har butikker i det meste af landet, og dermed har man chancen for at bestille online og hente byggematerialerne selv. Af den grund kan du undgå leveringsomkostningen, samt ovenikøbet hente varerne på kortere tid.
De store byggekæder er populære og landskendte butikker, hvilket bidrager til øget tryghed når du skal handle online. Dette kan du se som positivt.

Nichewebshop

Forskellige niche netbutikker er iværksættervirksomheder, som i de fleste tilfælde er danske, gerne endda fra dit lokalområde. Disse understøtter du idet du handler armeringsnet online på deres hjemmeside.
Flertallet af nichebutikker har et indgående kendskab til det produktudvalg de har online, da de udelukkende sælger disse varer. Altså vil du få ekstra kompetent assistance fra ansatte der er eksperter i netop armeringsnet.
Flertallet af nichespecifikke webshops styrer selv produktionen af de varer der forhandles i de store byggecentre. Når du køber direkte hos nicheforretningerne online kan du få billigere priser.
De største byggecentre i Danmark

Johannes Fog startede i 1920, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 500 kollegaer i de 9 butikker. Johannes Fog har fokus på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

armeringsnet jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.100 mennesker i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

armeringsnet harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og omfatter i dag flere end 2.000 mennesker i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger i dag flere end 100 medarbejdere i firmaets 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

armeringsnet bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu omtrent 1.000 medarbejdere i deres 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og styres dagligt af cirka 2.000 kollegaer i selskabets 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 medarbejdere i selskabets 9 butikker. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

armeringsnet silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og lønner i dag over 1.000 kollegaer i selskabets 41 butikker. Silvan sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 varehuse. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og lønner i dag omkring 2.300 personer i kædens 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Inden du iværksætter byggeriet kan det vise sig usandsynligt betydningsfuldt at sikre sig, at det du vil lave overholder loven. Alt efter din boligtype kan der være en række retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
2For opgaver udenfor har vejret en essentiel rolle. Af den årsag kan du jævnligt lægge mærke til vejrforudsigelserne lige før starten på projektet, så du undgår at det uden du havde set det komme starter med at stå ned i stænger i samme sekund som du vil påbegynde dit svære byggeprojekt.
3Det bør overvejes at søge en hjælpende hånd til arbejdet, i særdeleshed hvis det er omfattende projekter. Flere projekter gør krav på flere mennesker. I øvrigt vil det være bedre og mere interessant når der er flere der bidrager.
4Muligvis kan det blive aktuelt at du har de nødvendige materialer indkøbt forud for at du går i krig med dit arbejde. Du bør lave en punktforms note hvoraf der fremgår det du har brug for, og bagefter efterse hver enkelt ting, således at du kan føle dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
5Ofte vil det vise sig af stor betydning at lave en budgetoversigt for byggeprojektet, så du har en økonomisk ramme. Det kan blive rationelt at nedskrive samtlige udgiftsposter, og herefter indsamle online tilbud på dem én efter én.
6Der findes endeløse instruktioner og videoer på diverse hjemmesider som kan vejlede dig. Ikke mindst YouTube giver overvældende meget konstruktiv info, navnligt når du søger på engelsk.
7Du bør nødig stå uden det nødvendige grej. Typisk kan det vise sig fornuftigt at have værktøjet til rådighed forinden du iværksætter byggeprojektet. Derudover er det godt at inkludere de her omkostninger i regnskabet for byggeriet.
8Der viser sig som regel overraskende problemstillinger når det gælder større byggeprojekter, og pga. dette kan det vise sig væsentligt at man afsætter rimelig tid i agendaen, så man kan være tryg ved at man får det færdiggjort.
9Forberedelse bliver kilden til succes med projektet. Du bør forfatte en effektiv agenda, som dikterer hvilke opgaver du planlægger at lave hvornår, samt derudover en kronologisk rækkefølge. Husk at være konkret idet du laver arbejdsplanen.
10Måske det burdes overvejes om byggeriet er et du kan klare selv, eller du hellere skal få assistance fra en fagmand til færdiggørelsen af byggeriet. Når du anskaffer hjælp fra en professionel kan det være fornuftigt at indhente forslag fra diverse virksomheder.
11Du skal unden ingen omstændigheder nedprioritere dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedstøj som fx hjelm og sko der skåner dig med henblik på hændelige skader. Det er essentielt at have styr på din sikkerhed i byggeprojektet, specielt såfremt du ikke fremskaffer assistance fra en fagmand.
12Nogle gange kan man indhente økonomisk støtte til byggeprojekter. Det gives hvis projektet bidrager positivt til miljøet. Af få tilbud om et bidrag kræver dermed at byggeprojektet påvirker miljøet.
Danskernes foretrukne byggekæder
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er meget godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er utrolig godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og blot 9 % giver dumpekarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er ret så godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ekstremt flot. Ratingen er baseret på 28.109 kommentarer, hvoraf intet mindre end 76 % giver topkarakter, og alene 4 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som uden tvivl er fantastisk overlegent. Ratingen er baseret på 23.161 bedømmelser, hvor intet mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og alene 8 % giver 1 stjerne. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Hvilken leveringstype skal du vælge?

Størstedelen af internet firmaer udlover nu om dage diverse forskellige billige leveringsformer til armeringsnet. En favorit iblandt mange er for øjeblikket afhentningssteder, hvor det er muligt at hente produkterne når det passer ind i din hverdag. Fragtmuligheden er nemlig yderst smertefri, og mange gange ligeledes den billigste leveringsmanér.

Du burde alternativt vælge at få varerne sendt til din bopæl eller ud til dit arbejde. Fragttypen viser sig almindeligvis en smule mere pebret, men ligeledes ekstremt nem ift. armeringsnet online. Den prisbilligste fragtmulighed vil dog altid være at du selv henter varerne, men den løsning forudsætter at du fysisk befinder dig lige ved online shoppens butikker, fx Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Fragttiden på armeringsnet er usædvanlig betydningsfuld om du står og skal bruge din pakke om kort tid, og af den grund er det rimelig aktuelt at man ser den anslåede leveringsdato på armeringsnet. En hel del forretninger på nettet – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – yder billig levering på næstkommende hverdag på en lang række varenumre online, men det er påkrævet at ordren indsendes tidligere end et fast tidspunkt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få ordren ekspederet forinden pakkepersonalet får fri.

Nogle få online webshops byder på gratis levering på armeringsnet online, men i mange tilfælde er det under forudsætning af at der bestilles for et fastsat beløb. Som alternativ må man overveje den mest betalelige leveringsform, som typisk vil være at få leveret dine varer til en pakkeshop.

En række netshops tilbyder afhentning hvor du handler billig armeringsnet hjemmefra og afhenter i butikken. For eksempel Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Stark, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan. Byggemarkederne frembyder eksempelvis klik-og-hent på armeringsnet i følgende byer:

Greve, Hjørring, Ringsted, Brabrand, Højbjerg, Nyborg, Albertslund, Stenløse, Fredericia, Allerød, Ballerup, Nakskov, Horsens, Skanderborg, Herning, Taastrup, Struer, Haderslev, Næstved, Nærum, Lystrup, Rønne, Aabenraa, Lyngby, Charlottenlund, Brønshøj, Helsingør, Glostrup, Varde, Holbæk, Tårnby, Vanløse, Nørresundby, Farum, Slagelse, Brøndby, Værløse, Kalundborg, Ishøj, Aalborg, Kolding, Nykøbing Falster, Ikast, Viborg, Rudersdal, Gentofte, Vejle, Rødovre, Grenaa, Dragør, Odense, Risskov, Frederiksværk, Silkeborg, Brønderslev, Birkerød, Roskilde, Korsør, Frederikshavn, Vallensbæk, Køge, Lillerød, Hobro, Holstebro, Svendborg, Odder, Tilst, Herlev, Søborg, Frederikssund, Aarhus, Hillerød, Frederiksberg, Randers, Åbyhøj, Hedehusene, København, Haslev, Ølstykke, Valby, Esbjerg, Hvidovre, Hedensted, Thisted, Jyllinge, Kokkedal, Hørsholm, Middelfart, Solrød Strand, Virum, Sønderborg, Skive, Gladsaxe, og Vordingborg, .

Afhentning ift. armeringsnet er muligt i alle dele af landet: Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Østjylland, Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland), Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn) og Sjælland (Falster, Vestsjælland, Hovedstaden, Lolland, Midtsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Amager, Sydsjælland, Bornholm).

Ses der på statistikkerne bliver det markant, at netshoppere mange gange søger efter blandt andet armeringsnet online og armeringsnet tilbud. Vi ser desuden typisk online shoppere kigge efter bl.a. billig armeringsnet, armeringsnet priser samt køb armeringsnet, foruden de store byggemarkeder som Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Bygma, Stark, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og XL-Byg.

Find den bedste pris på armeringsnet

Det er jo efterhånden i høj grad fremkommeligt for almindelige dødelige at finde information om priser på billige armeringsnet online hos flere internet handler, og til gengæld har masser af webshops været nødt til at reducere salgspriserne på armeringsnet kolossalt, og i øvrigt præstere levering uden beregning.

Dog kan det til hver en tid vise sig udbytterigt at sammenligne indtil flere outlets på nettet efter tilbud og udsalg på armeringsnet online før du handler, således at man er velinformeret til at modtage den mest betalelige pris. Kig ikke blot på de udbredte byggekæder som XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Silvan, Jem og Fix og Bygma.

Du skal bare være opmærksom på, at såfremt en e-forhandler reklamerer billige armeringsnet online til en salgspris som anses for ubegribelig gunstig, så bør det mange gange være et faresignal om en uærlig internet forhandler. Bestillinger med kort er i hvert fald omfavnet af en regel, som passer på dig som køber overfor uærlige netshops.

Vi anbefaler generelt shopping med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kunne du benytte et afdragstilbud som for eksempel ViaBill, når du hellere vil betale prisen på armeringsnet over et længere tidsrum. Det foreslåes typisk hos nicheforhandlere, men ikke de velkendte byggecentre som fx Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Stark, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus og 10-4.

Når vi ser på tallene bliver det tydeligt, at netshoppere tit efterspørger bl.a. armeringsnet priser og køb armeringsnet. Derudover ser vi tit mennesker efterspørge eksempelvis billig armeringsnet, armeringsnet online samt armeringsnet tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg armeringsnet er 2821 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 13 brugeranmeldelser.

Altid et godt tilbud” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til sokkel til facadepuds til hegn til vægge til planter til pudsning til græs til puds til betongulv

Varianter: galvaniseret rustfri

Størrelser: 8 mm 5 mm 6 mm 9 mm 10 mm 4 mm 7 mm

Brands: Skalflex Sanistål Weber

Udforsk nuværende kunders meninger

Trustpilot medfører flere ærlige løsninger til at udforske forskellige nuværende kunders erfaringer og af den grund er det klogt, at du vurderer internet virksomhedens anmeldelser før du shopper billige armeringsnet online.

Facebook genererer lige så vel uden sammenligning uafhængige løsninger til at få et kig ind i e-firmaets kundefokus. Derudover er der faktisk forhandlere på nettet som giver kunderne mulighed for at frembringe en omtale af købsoplevelsen, hvilket desuden må drages fordel af til at få et indtryk af kundernes tilfredshed.

Forinden nogen køber billige armeringsnet online på en internet virksomhed bør man til hver en tid studere webshoppens vilkår, det er dog gerne en tidskrævende opgave, i særdeleshed på de udbredte byggecentre som Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, 10-4, Davidsen, Bauhaus og Stark.

Et nemt alternativ kunne være at undersøge om internet forhandleren er verificeret af e-mærket, grundet at det almindeligvis er en tryghed om at internet forhandleren føjer de danske regler, tillige med at internet shoppen rutinemæssigt revurderes af fagfolk som kender reglerne.

Desuden giver det dig mulighed for en håndsrækning, såfremt du får dilemmaer med dit indkøb af armeringsnet. Desuden anbefales det at man er oppe på mærkerne omkring de vigtigste vedtægter der spiller ind i forbindelse med bestillingen af armeringsnet online, f.eks. hvilken ombytningsrettighed online forhandleren bruger.

Her er det ydermere essesentielt, at man permanent sikrer sin kvitteringsmail, således man senere kan bevidne sin bestilling af armeringsnet, ligegyldig om man har handlet hos Stark, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix eller Bygma.

Marianne S gav 5 stjerner

Virkelig god service

Inge gav 4 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Lene gav 5 stjerner

Hurtig ekspedition

Per T gav 4 stjerner

Meget hurtig levering

9 tips til online shopping
1Indtil flere internet webshops garanterer levering uden gebyr på armeringsnet, men ofte kun såfremt du bestiller for en konkret pris. Som alternativ skal du gribe den mest billige fragtmulighed, der i mange tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at køre din pakke til et afhentningssted. Fragtløsningen viser sig tit desuden super fleksibel. Den mest prisbevidste form for levering er utvivlsomt selv at hente produkterne.
2Den billigste leveringsmetode er utvivlsomt selv at hente pakken, som jo er betinget af at du har bopæl med kort afstand til e-forhandlerens tilholdssted. Den løsning er rigtig vital om man har behov for armeringsnet inden for kort tid. Alternativt så lover flere netshops billig levering, men for det meste er det så nødvendigt at du aftager for et fastsat beløb.
3En lang række internet varehuse giver nu alverdens billige fragtmetoder til armeringsnet. En af de mest almindelige er i dag at få bragt ordren til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter varerne præcis når det passer dig. Fragtmetoden er nemlig usædvanlig smart, samt endda ydermere den prisbilligste leveringsmodel.
4Forinden nogen køber billige armeringsnet på en online webshop kunne man reelt gennemse e-butikkens handelsaftale, men det er uden tvivl et tidskrævende arbejde. Endvidere er det anbefalelsesværdigt at køberen er opmærksom på de grundlæggende vilkår der kan have indflydelse på købet af billige armeringsnet online, som for eksempel hvilken returneringsret online virksomheden har.
5Vi anbefaler generelt handler med kort eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er en del af en forordning, hvilket støtter køberen imod fup internet handler. Som et alternativ bør du overveje et tilbud som fx ViaBill, hvis du hellere vil dække pengene ude i fremtiden.
6Leveringstiden er jo usædvanlig aktuel i tilfælde af at du skal bruge varerne om kort tid, så herved er det temmelig centralt at man gransker den forventede leveringsdato ved armeringsnet. Temmelig mange online virksomheder annoncerer billig levering efter en enkelt hverdag på deres primære produkter, som imidlertid antager at ordren lægges inden et bestemt tidspunkt.
7Trustpilot byder på en række troværdige chancer for at vurdere ganske mange øvrige konsumenters kritik og på grund af dette anbefales det, at du undersøger webshoppens kritik inden du shopper billige armeringsnet online. Facebook resulterer i ligeledes temmelig gode chancer for at få kendskab til internet shoppens pålidelighed.
8Vi tilråder at kigge om webshoppen er e-mærket, som typisk er en garanti for at webbutikken tilslutter sig de danske retningslinjer, samt at internet selskabet regelmæssigt evalueres af fagfolk som kender til reglementet på området. Inden folk shopper billige armeringsnet på en internet virksomhed burde man til hver en tid bese webshoppens forretningsbetingelser.
9Det er rigtig uproblematisk for enhver at finde information om priser online på billige armeringsnet på tværs af firmaer på nettet, og ergo garanterer de fleste internet forretninger i Danmark billig fragt. Trods dette kan det trods alt være fordelagtigt at kigge forbi enkelte online virksomheder efter billige priser forinden du færdiggør din shopping, så du er velinformeret til at få fat i den skarpeste pris.