Festool Arbejdsbord MFT/3 Conturo-AP
6.940 kr.
Mere info
Metabo Universal Arbejdsbord KSU 251
1.205 kr.
Mere info
Milwaukee Arbejdsbord MSL 3000
1.780 kr.
Mere info
Festool Arbejdsbord MFT 3 Basic
4.675 kr.
Mere info
Festool Arbejdsbord MFT/3
5.955 kr.
Mere info
Metabo Arbejdsbord KSU 100
780 kr.
Mere info
Metabo Universal Arbejdsbord KSU 401
1.350 kr.
Mere info
AEG Arbejdsbord PSU1000
1.400 kr.
Mere info
WST10 Arbejdsbord Holzmann
373 kr.
Mere info
WST20 Arbejdsbord Holzmann
750 kr.
Mere info
Høvlbænk/arbejdsbord med skuffer Holzmann WB210C
9.299 kr.
Mere info
WT37 Arbejdsbord Holzmann
1.761 kr.
Mere info
Festool Arbejdsbord MFT/3 Conturo
4.200 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Arbejdsbord, master 600, højdeindst.
848 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Arbejdsbord, master 200
725 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Arbejdsbord, master 700
1.495 kr.
Mere info
Festool Arbejdsbord MFT/3
6.248 kr.
Mere info
Festool Arbejdsbord MFT/3 Basic
4.800 kr.
Mere info
Festool Arbejdsbord MFT KAPEX
3.373 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør være opmærksom på hvilke regler webshoppen udsteder når du køber online, så du kan undgå problemer med bl.a. reklamationer. Derfor bør du kende virksomhedens regler.
For mange er byggeprojekter forbundet med en verden af spørgsmål. Derved kan du med fordel vælge et online byggecenter, hvor du har mulighed for at få gode råd til valg af arbejdsbord.
Hvis du skal have dine byggematerialer nu og her eller blot ønsker at undvære leveringsgebyret, så kan du med fordel køre varerne selv. Dette er hovedsageligt muligt i de velkendte byggekæder.
Nogle byggekæder udbyder et bredt sortiment, hvorimod øvrige fokuserer på en enkelt varetype. Du bør forholde dig til hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige varegrupper at vælge i blandt, udover bare arbejdsbord.
Det er naturligvis ekstremt afgørende at se, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Alternativt kan du være tvunget til finde et andet.
Der vil være forskel på udsalgspriserne på billige arbejdsbord fra netbutik til netbutik. Enkelte tilbyder lave priser, hvorimod øvrige fokuserer på et højt serviceniveau. Du skal gennemtænke hvad du vurderer er vigtigst.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder udbyder produkter fra mange forskellige specialbutikker, hvilket giver dig mulighed for at købe fra et bredt sortiment af arbejdsbord online.
De udbredte byggemarkeder findes nær dig, og derfor har de fleste chancen for at handle online og transportere materialerne personligt. I kraft af det er det muligt at undgå fragtomkostningen, samt tilmed få varerne straks.
De store byggekæder er populære og almenkendte firmaer, som kan bidrage til øget tryghed når man skal handle online. Dette er noget nogle vil se som en fordel.

Nichewebshop

De fleste niche netbutikker er mindre firmaer, som tit har danske ejere, muligvis tilmed lokalt i dit område. Dem kan du støtte ved at købe arbejdsbord online hos dem.
Majoriteten af nicheforhandlere står selv for produktion af de produkterne der sælges i de større byggemarkeder. Ved køb direkte fra nichebutikkerne online bør du få bedre priser.
De fleste nichebutikker på nettet er ekstraordinært passionerede omkring de varer de sælger online, da de kun sælger disse produkter. Derfor bør du få super erfaren vejledning fra medarbejdere som er specialister i lige præcis arbejdsbord.

elektrisk, foldbar, hjørne, komplet, lille, mini, mobil, rustfri, sammenklappelig, smalt, stort, transportabel, universal, væghængt, vægmonteret, Black & Decker, Blika, Bosch, Dewalt, Festool, Keter, Makita, Metabo, ProBuilder, Rawlink, Ryobi, Raaco, SKIL, Stanley, Toolmate, Wolfcraft, hjul, skuffer, vask, hjul, børn, drivhus, haven, kontor, køkken, snedker, tømrer, udendørs, værksted

De største byggekæder i Danmark
arbejdsbord jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag cirka 2.100 mennesker i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

arbejdsbord bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 personer i kædens 17 butikker. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 medarbejdere i selskabets 72 butikker. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 personer i kædens 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 mennesker i deres 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 butikker. Bygma har fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og omfatter i dag mere end 100 personer i forretningens 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

arbejdsbord harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 ansatte i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

arbejdsbord silvan

Silvan startede i 1968, og styres dagligt af over 1.000 medarbejdere i kædens 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i billige priser til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres i dag af flere end 500 mennesker i firmaets 9 butikker. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du skal aldrig undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så glem ej beklædning herunder hjelm og sko som beskytter dig med henblik på mulige skader. Det er essentielt med fokus på dit eget ve og vel i arbejdet, i særdeleshed hvis du ikke sikrer dig hjælp fra en fagperson.
2Der kommer utvivlsomt uforudsigelige problemer ved omfangsrige byggeprojekter, og altså vil det vise sig betydningsfuldt at man har afsat rimelig tid i handlingsplanen, som gør at man er overbevist om at nå i mål.
3Det kan være til god gavn at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprocessen, især når det kommer til omfangsrige byggeprojekter. Krævende projekter gør krav på flere mennesker. Dertil bør det være bedre og mere socialt at lave arbejdet med andre.
4Du kan overveje hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du alternativt skal have assistance fra en fagmand til områder af arbejdet. Hvis du køber hjælp fra en professionel kunne det være fordelagtigt at hente tilbud fra flere selskaber.
5Planlægning vil altid være metoden til succes med byggeprocessen. Du må udarbejde en klar arbejdsplan, der dikterer hvilke gøremål du planlægger at lave på hvilke dage, og derudover en kronologisk rækkefølge. Vær konkret når du udarbejder din agenda.
6Det er meningsfuldt at have lavet et budget for arbejdet, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det kan blive fornuftigt at nedskrive hver eneste udgiftspost, hvorefter man kunne nedskrive omkostningen ved dem hver især.
7Ved udendørs byggeprojekter har vind og vejr en vigtig rolle. På grund af dette kan du med jævne mellemrum tage notits af vejrvarslen når du nærmer dig byggeriets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det mod forventning starter med at stå ned i stænger når du lige er gået i gang med det svære byggeprojekt.
8Inden du indleder byggeprojektet må det være aldeles afgørende med en forsikring om, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i din boligtype kan der gælde diverse love omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
9Du kan forsøge at få et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det bliver givet hvis projektet hjælper miljøet. Det er altså afhængig af at projektet har betydning for miljøet.
10Det kan blive aktuelt at have de påkrævede materialer handlet ind forud for at du igangsætter arbejdet. Du kan med fordel notere en punktforms oversigt hvorpå der noteres alt det som er nødvendige, og dernæst gennemgå punkterne, således at du kan føle dig overbevist om at alt er som det skal være.
11Man skal aldrig nogensinde undvære værktøj. Tit kan det være en fordel at have det ved hånden forinden du begynder på byggeprocessen. Det er i øvrigt vigtigt at tillægge de her udgifter i dit budget.
12Der kan findes et bredt udvalg af instruktioner og videoer via internettet hvor du kan finde hjælp. Ikke mindst YouTube er anvendeligt med utrolig meget konstruktiv oplysning, i særlig grad hvis man bruger engelske søgeord.
De bedst anmeldte byggemarkeder
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som i særdeleshed er yderst betryggende. Vurderingen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvor imponerende 69 % har givet toprating, og blot 8 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket altså er ualmindeligt godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvoraf imponerende 59 % giver toprating, og bare 9 % giver 1 stjerne. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er ualmindeligt imponerende. Evalueringen er baseret på 28.109 kommentarer, hvor intet mindre end 76 % har givet maksimum point, og blot 4 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er ualmindeligt beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf hele 84 % har givet toprating, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket klart er utrolig imponerende. Scoren grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Hvilken leveringstype er smartest?

Mange online selskaber frembyder til alt held flere billige leveringsmetoder til arbejdsbord. En der er meget almindelig er efterhånden at få leveret til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de nyindkøbte varer på et valgfrit tidspunkt. Den er nemlig ualmindeligt smart, samt tit tilmed den mest billige fragttype.

Du kan på samme måde prøve at vælge at få leveret til hvor du bor eller til hvor du arbejder. Leveringstypen bliver godt nok en tand mere pebret, men til gengæld særdeles fremkommelig ved køb af arbejdsbord online. Den mest billige form for fragt kan ikke benægtes at være selv at hente varerne, men den løsning står og falder med at du bor nær netshoppens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på arbejdsbord er naturligvis ualmindeligt central hvis vi står og skal bruge produkterne inden for kort tid, så i det øjemed er det komplet passende at man checker det anslåede leveringstidspunkt på arbejdsbord. Mange internet webshops – for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – frembyder billig dag-til-dag levering på mange af shoppens varer online, hvilket nødvendiggør at bestillingen køres igennem før et aftalt tidspunkt, så at de har udsigt til at kunne nå at få de nye varer skippet afsted forinden de pakkeansatte holder fyraften.

En hel del internet butikker tilbyder fri fragt på arbejdsbord online, men undertiden gælder det kun hvis du shopper for en fastsat sum. Desuden skulle man overveje den mest betalelige type af levering, der i de fleste tilfælde vil blive at få kørt bestillingen til et afhentningssted.

De fleste byggemarkeder udlover klik-og-hent hvor man bestiller billig arbejdsbord på nettet og selv henter i butikken. Eksempelvis Bauhaus, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Bygma og Davidsen. De yder eksempelvis klik-og-hent på arbejdsbord i følgende byer:

Varde, Odder, Hobro, Hørsholm, Værløse, Charlottenlund, Hjørring, Greve, Holstebro, Haslev, Frederiksberg, Lystrup, Glostrup, Esbjerg, Nørresundby, Farum, Nyborg, Brønderslev, Holbæk, Middelfart, Vallensbæk, Roskilde, Kokkedal, Slagelse, Rødovre, Odense, Silkeborg, Dragør, Lillerød, Randers, Ikast, København, Gentofte, Hedehusene, Højbjerg, Sønderborg, Svendborg, Ringsted, Viborg, Vordingborg, Skive, Frederikshavn, Hvidovre, Frederiksværk, Brønshøj, Vanløse, Skanderborg, Helsingør, Fredericia, Gladsaxe, Solrød Strand, Kalundborg, Ballerup, Herlev, Køge, Kolding, Aabenraa, Brabrand, Ølstykke, Aarhus, Brøndby, Ishøj, Tilst, Nærum, Hillerød, Korsør, Søborg, Rudersdal, Jyllinge, Rønne, Nykøbing Falster, Haderslev, Herning, Birkerød, Frederikssund, Vejle, Grenaa, Risskov, Struer, Horsens, Virum, Allerød, Lyngby, Taastrup, Albertslund, Valby, Nakskov, Stenløse, Hedensted, Næstved, Tårnby, Aalborg, Thisted, og Åbyhøj, .

Klik-og-hent af arbejdsbord er tilgængeligt i alle regioner af landet: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn), Sjælland (Østsjælland, Hovedstaden, Lolland, Sydsjælland, Midtsjælland, Falster, Amager, Vestsjælland, Nordsjælland, Bornholm) og Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark).

Ved indkig i tallene står det markant, at netshoppere jævnligt søger efter eksempelvis arbejdsbord priser og billig arbejdsbord. Derudover oplever vi som regel mennesker kigge efter fx arbejdsbord tilbud, arbejdsbord online samt køb arbejdsbord, plus de gængse byggecentre som Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, 10-4, Stark, Bauhaus, Silvan, Davidsen og Harald Nyborg.

Tilbud på arbejdsbord

Det er super fremkommeligt for alle og enhver at sammenholde priser på billige arbejdsbord online fra forskellige internet webshops, og på grund af dette har masser af internet firmaer fundet det nødvendigt at trykke salgspriserne på arbejdsbord betragteligt, og ydermere garantere levering uden omkostninger.

Men det kan trods alt være lukrativt at besigtige diverse internet firmaer efter udsalg og tilbud på arbejdsbord online inden du færdiggør din shopping, sådan at du er skudsikker på at skaffe sig den skarpeste pris. Kig ikke bare hos de store byggemarkeder som Stark, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg og 10-4.

Man må lige meget hvad ikke overse, at når en e-handler sælger billige arbejdsbord online til en pris som er helt fantastisk tiltalende, bør det mange gange være et karakteristika der viser en bedragerisk e-shop. Betalinger med kort er ikke desto mindre inkluderet i en bestemmelse, der garanterer folk overfor snydagtige internet forretninger.

Vi tilråder køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som alternativ bør du benytte en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, når du ønsker at honorere omkostningerne til arbejdsbord over en længere periode. Det foreslåes som regel hos nichefokuserede netbutikker, men ikke de velkendte byggekæder som eksempelvis Jem og Fix, Davidsen, Stark, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan og Bauhaus.

Når man kigger i statistikkerne bliver det klart, at mennesker jævnligt kigger efter for eksempel køb arbejdsbord og billig arbejdsbord. Vi ser desuden tit internet shoppere efterspørge eksempelvis arbejdsbord tilbud, arbejdsbord online og arbejdsbord priser.

Tjek folks betragtninger

Trustpilot byder på visse gavnlige muligheder for at efterforske diverse eksisterende kunders observationer og herved støtter vi, at du udforsker internet selskabets anmeldelser før du shopper billige arbejdsbord online.

Facebook frembringer desuden de facto nyttige metoder til at få indblik i internet forhandlerens kundetilfredshed. Tilmed ses mange internet shops hvor det er muligt at give en bedømmelse af deres køb, hvilket tillige bør drages fordel af til at få et indblik i kundetilfredsheden.

Forud for at nogen bestiller billige arbejdsbord online i en e-handler kan man utvivlsomt overveje netbutikkens betingelser, dog er det mange gange ikke videre interessant, specielt med de velkendte byggekæder som 10-4, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg og XL-Byg.

Et andet alternativ kunne måske være at undersøge hvorvidt online webshoppen er medlem af e-mærket, grundet at det ofte er en påvisning af at webbutikken imødekommer de officielle regler, og at internet webshoppen tit undersøges af jurister der er indført i reglerne på området.

Desuden får du anledning til at få assistance, for så vidt du forvoldes vanskeligheder som følge af din handel med arbejdsbord. Herudover er det klogt at køberen er omhyggelig omkring de fundamentale retningslinjer gældende for bestillingen af arbejdsbord online, f.eks. hvilken returpolitik internet virksomheden tilbyder.

Her er det tilmed relevant, at man stadig opbevarer sin kvittering på e-mail, så man når som helst vil kunne eftervise købet af arbejdsbord, ligegyldig om man shopper fra Bygma, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Silvan eller 10-4.

Søren Nielsen gav 5 stjerner

Meget hurtig levering

Mads I gav 4 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Jens Olsen gav 5 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Anna T gav 5 stjerner

Fremragende service.

9 tips til din online shopping
1Den billigste leveringsmodel er unægtelig at du selv henter produkterne, men det betinges af at du opholder dig nær internet virksomhedens hjemsted. Den metode til levering er naturligvis ret så væsentlig i tilfælde af at vi absolut skal bruge arbejdsbord nu og her. Alternativt så garanterer visse online shops portofri levering, men typisk stiller det krav om at man handler for et fastslået beløb.
2Vi tilråder at bemærke hvorvidt online webshoppen er godkendt af e-mærket, siden det længe har været en indikator for at internet forhandleren imødekommer de danske regler, udover at internet selskabet løbende besigtiges af eksperter som har nøje kendskab til de gældende bestemmelser. Inden nogen bestiller billige arbejdsbord på en online butik burde man til hver en tid granske virksomhedens regler.
3Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være meget betydningsfuld ifald du har brug for pakken med det samme, og med det formål er det utvivlsomt fornuftigt at vi kigger nærmere på den estimerede leveringstid ved arbejdsbord. Masser af webshops stiller udsigt til billig 1 dags levering på mange varer, som trods alt er påkrævet at ordren indsendes inden et fastslået tidspunkt.
4En hel del e-forretninger tilbyder i vore dage en hel del forskellige billige leveringsmuligheder til arbejdsbord. Det mest almindelige er i dag udleveringssteder, fordi du på den måde nemt kan hente din nyindkøbte vare når du har lyst. Leveringsmetoden er altså super let gængelig, samt ofte endda den billigste leveringsmulighed.
5Trustpilot bringer dig sådan set relevante løsninger til at fortolke mange aktuelle kunders synspunkter og derved er det prisværdigt, at du verificerer online forretningens ratings før du shopper billige arbejdsbord online. Facebook præsterer lige så vel regulære fine genveje til at få kendskab til internet firmaets pålidelighed.
6Forinden nogen køber billige arbejdsbord hos en e-forhandler kunne man utvivlsomt gennemløbe butikkens regler, dog er det almindeligvis ikke særlig spændende. I øvrigt slår vi et slag for at kunden er påpasselig med de primære bestemmelser i forbindelse med købet af billige arbejdsbord online, som fx den byttepolitik internet shoppen garanterer.
7Nogle enkelte online varehuse garanterer fragt uden beregning på arbejdsbord, men typisk er det under forudsætning af at der shoppes for et bestemt beløb. Alternativt kunne man tage den mest billige fragtmulighed, der oftest vil være at få kørt dine varer til en pakkeshop. Denne viser sig som oftest samtidig ret fleksibel. Den mest prisbevidste fragtmulighed er uden tvivl selv at hente ordren.
8Generelt foreslår vi bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er omfattet af et regulativ, som dækker os overfor svindlende e-forretninger. Som en anden løsning kan du drage nytte af en løsning på afbetaling fra eksempelvis ViaBill, forudsat du tilstræber at afbetale regningen ude i fremtiden.
9Det er jo efterhånden temmelig let gængeligt for os alle at finde information om priser online på billige arbejdsbord i blandt diverse online outlets, og derfor præsterer en lang række e-handler levering uden betaling. Men det kan immervæk være lønsomt at undersøge et par online webshops efter tilbud og udsalg inden du shopper, sådan at du er skråsikker på at modtage den billigste pris.