Byghjem.dk

Arbejdsbord til kontor

Festool arbejdsbord MFT/3 Conturo
5.194 kr.
Mere info
Festool Arbejdsbord MFT/3 Conturo-AP
6.940 kr.
Mere info
Metabo Universal Arbejdsbord KSU 251
1.205 kr.
Mere info
Milwaukee Arbejdsbord MSL 3000
1.780 kr.
Mere info
Festool Arbejdsbord MFT 3 Basic
4.675 kr.
Mere info
Festool Arbejdsbord MFT/3
5.955 kr.
Mere info
Metabo Arbejdsbord KSU 100
780 kr.
Mere info
Metabo Universal Arbejdsbord KSU 401
1.350 kr.
Mere info
AEG Arbejdsbord PSU1000
1.400 kr.
Mere info
WST10 Arbejdsbord Holzmann
373 kr.
Mere info
WST20 Arbejdsbord Holzmann
750 kr.
Mere info
Høvlbænk/arbejdsbord med skuffer Holzmann WB210C
9.299 kr.
Mere info
WT37 Arbejdsbord Holzmann
1.761 kr.
Mere info
Festool Arbejdsbord MFT/3 Conturo
4.200 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Arbejdsbord, master 600, højdeindst.
848 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Arbejdsbord, master 200
725 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Arbejdsbord, master 700
1.495 kr.
Mere info
Festool Arbejdsbord MFT/3
6.248 kr.
Mere info
Festool Arbejdsbord MFT/3 Basic
4.800 kr.
Mere info
Festool Arbejdsbord MFT KAPEX
3.373 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig super vigtigt at undersøge, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggecenteret. Ellers kan du kigge hos de andre.
Du vil finde ulighed i udsalgspriserne på billige arbejdsbord til kontor fra byggemarked til byggemarked. En del har fokus på billige priser, hvorimod nogle satser på service. Du må tænke på hvad du foretrækker.
Nogle byggecentre tilbyder et stort sortiment af varer, imens andre er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du skal beslutte om det er vigtigt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge fra, foruden blot arbejdsbord til kontor.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser der gælder for dit køb online, så du slipper for problemer med eksempelvis returret. Du bør derfor læse byggemarkedets betingelser.
For nogle er gør-det-selv projekter ens betydende med alverdens spørgsmål. Derfor kan det være en god idé at købe fra en online byggeshop, hvor du tilbydes information omkring arbejdsbord til kontor.
Hvis du vil have produkterne nu og her eller blot har lyst til at blive fri for fragtomkostningen, så kunne du overveje at hente varerne på eget initiativ. Det er i høj grad muligt hos de kendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og kendte forretninger, hvilket kan give ubekymrethed når man stopper online. Det kan du se som positivt.
De velkendte byggecentre køber produkter fra mange forskellige producenter, og takket være dette kan du vælge fra et stort udvalg af arbejdsbord til kontor online.
De udbredte byggekæder er tilgængelige i de større byer, og derfor har de fleste mulighed for at handle online og køre byggematerialerne selv. Derved har man valget om at undgå fragtgebyret, og samtidig hente varerne nu og her.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops med fokus på en enkelt niche er producenter af de produkterne som du finder i byggemarkederne. Ved at købe direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online er det muligt at få et ekstra godt tilbud.
Majoriteten af webshops i små nicher er små familiefirmaer, der typisk har danske ejere, muligvis tilmed fra dit lokalområde. Dem kan du hjælpe når du bestiller arbejdsbord til kontor online på deres webshop.
Størsteparten af webshops som sælger få produkter er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktsortiment, da de kun sælger disse produkter. Ergo kan du modtage super indsigtsfuld rådgivning fra mennesker der er specialister i netop arbejdsbord til kontor.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
arbejdsbord til kontor harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger nu mere end 2.000 mennesker i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

arbejdsbord til kontor jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og omfatter i dag omkring 2.100 personer i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

arbejdsbord til kontor bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger nu omtrent 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og udgøres i dag af omkring 1.000 personer i selskabets 9 varehuse. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og styres dagligt af i nærheden af 2.300 kollegaer i firmaets 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger nu ca. 100 personer i firmaets 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og beskæftiger nu flere end 500 mennesker i kædens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

arbejdsbord til kontor silvan

Silvan åbnede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres nu af mere end 2.000 kollegaer i deres 104 varehuse. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og omfatter i dag omkring 2.000 mennesker i kædens 72 varehuse. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Forberedelse vil være metoden til at nå problemfrit i mål med arbejdet. Du anbefales at lave en strømlinet dagsorden, som viser hvilke gøremål du planlægger at lave på hvilken dag, med en tilhørende numerisk orden. Det anbefales at være realistisk i sammensætningen af planen.
2Det kan vise sig at være afgørende at have lavet et budget for optimeringen, så man har en økonomisk ramme. Det kan vise sig at være rationelt at gennemgå hver eneste udgiftspost, og dernæst indsamle mulige tilbud på dem en ad gangen.
3Der viser sig uden tvivl uventede bump på vejen ved omfattende byggeprojekter, og ergo viser det sig vigtigt at der afsættes passende tid i kalenderen, som vil medvirke til at man føler sig tryg ved at nå i mål med projektet.
4Det bliver essentielt at have de presserende byggematerialer klar forinden du går til værks med dit byggeprojekt. Du vil med fordel kunne lave en overskuelig oversigt hvoraf der fremgår alle de ting som er nødvendige, og så eftergå hver enkelt ting, hvormed du er overbevist om at du har styr på det.
5Der findes stribevis af vejledninger og videoer på diverse hjemmesider som du kan finde inspiration i. Navnligt YouTube kan hjælpe med enormt meget udbytterig information, ikke mindst såfremt man skriver søgeordene på engelsk.
6For opgaver udenfor har vind og vejr stor betydning. På grund af dette kan du jævnligt undersøge vejrvarslen i dagene før byggeprojektet, så det ikke ud af det blå går i gang med at regne i samme sekund som du er godt i gang med dit vigtige byggeprojekt.
7Husk at du kan spørge om offentligt tilskud til ombygninger. Det kan man få ifald byggeriet er klimavenligt. At få tilskud forudsætter altså at byggeriet influerer positivt på klimaet.
8Du bør reflektere over hvorvidt du selv vil klare hele projektet, eller du i stedet for skal hente hjælp fra en ekspert til dele af projektet. Hvis du anskaffer eksperthjælp kunne det være en god idé at få tilbud fra diverse selskaber.
9Du bør på ingen måde nedprioritere dit velbefindende, så husk arbejdstøj såsom hoved- og fodbeklædning som hjælper dig imod potentielle skader. Det er yderst relevant at have styr på din sikkerhed i byggeriet, navnlig ifald du ikke får hjælp fra en fagmand.
10Du bør aldrig mangle udstyr. Jævnligt kan det vise sig betydningsfuldt at du har værktøjet parat inden du tager fat på byggeriet. Glem ikke at tillægge disse udgifter i budgettet.
11Det er en god idé at indhente assistance til byggearbejdet, ikke mindst når det kommer til omfattende byggeprocesser. Omfangsrige byggeprojekter skal gerne udføres af mere end en person. Desuden viser det sig mere produktivt og mere socialt at udføre arbejdet med andre.
12Før du optager byggeprocessen er det usandsynligt centralt at du sikrer dig, at det du vil lave er lovligt. Alt efter din boligtype vil der vise sig diverse love som beskriver, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
De bedst anmeldte byggekæder
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som naturligvis er utrolig beundringsværdigt. Scoren er baseret på 23.161 ratings, hvoraf hele 69 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 8 % giver 1 stjerne. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er fantastisk overlegent. Scoren grundlægges af 28.109 ratings, hvoraf intet mindre end 76 % giver toprating, og kun 4 % giver den laveste karakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som jo er ultra imponerende. Bedømmelsen er baseret på 11.467 ratings, hvoraf imponerende 86 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er ualmindeligt overlegent. Scoren er baseret på 19.208 kommentarer, hvoraf intet mindre end 84 % giver maksimum point, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som klart er rigtig imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvor imponerende 59 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 9 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Hvilken leveringstype er bedst?

Temmelig mange firmaer på nettet tildeler nu til dags en lang række forskellige billige leveringsudgaver til arbejdsbord til kontor. Det mest almindelige er efterhånden udleveringssteder, hvor du så nemt kan hente din bestilling lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringsformen er altså meget hensigtsmæssig, og endda derudover den billigste metode til levering.

Du burde lige så vel udse dig at få ordren sendt til din bopæl eller ud på dit arbejde. Fragtformen er gerne et hak mere omkostningsfuld, men endvidere ultra ukompliceret med arbejdsbord til kontor online. Den mest letkøbte leveringsmanér vil dog til enhver tid være selv at hente varerne, men dette betinges af at du er tæt på internet forhandlerens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Antal dages levering på arbejdsbord til kontor er jo temmelig bestemmende når man behøver produktet om et øjeblik, så af den grund er det sandelig relevant at du besigtiger det estimerede leveringstidspunkt for arbejdsbord til kontor. De fleste online firmaer – herunder Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – tilsiger billig 1 hverdags levering på en række varer online, men vær på vagt da det er forudsat at ordren lægges forinden et givent klokkeslæt, så at de garanteret kan nå at få de nye varer pakket forinden pakkepersonalet får fri.

Nogle byggemarkeder frembyder fragt uden betaling på arbejdsbord til kontor online, men typisk stiller det krav om at du shopper for en fastsat pris. Derudover bør du snuppe den mest betalelige leveringsmetode, der i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at køre dine produkter til et udleveringssted.

Masser af byggemarkeder tildeler click-and-collect hvor du køber billig arbejdsbord til kontor derhjemme og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Silvan, Stark, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Bauhaus og Harald Nyborg. Byggecentrene frembyder fx click-and-collect på arbejdsbord til kontor i disse byer:

Ikast, Varde, Hjørring, Risskov, Hedehusene, Gentofte, Greve, Frederikshavn, Højbjerg, Aabenraa, Tilst, Hillerød, Taastrup, Hobro, Lystrup, Grenaa, Hedensted, Dragør, Allerød, Helsingør, Vanløse, Brabrand, Brøndby, Gladsaxe, Skanderborg, Valby, Holstebro, Rudersdal, Haslev, Frederiksværk, Herlev, Aalborg, Odder, Haderslev, Holbæk, Birkerød, Rødovre, Ballerup, Svendborg, Hvidovre, Lyngby, Ringsted, Kalundborg, Nakskov, Odense, Nærum, Farum, Næstved, Korsør, Roskilde, Køge, Jyllinge, Silkeborg, Ishøj, Nyborg, Virum, Hørsholm, Skive, Frederikssund, Solrød Strand, Charlottenlund, Fredericia, Frederiksberg, København, Middelfart, Brønderslev, Horsens, Slagelse, Thisted, Aarhus, Sønderborg, Tårnby, Herning, Kolding, Struer, Nykøbing Falster, Randers, Ølstykke, Åbyhøj, Værløse, Vordingborg, Brønshøj, Vallensbæk, Esbjerg, Nørresundby, Glostrup, Viborg, Rønne, Stenløse, Vejle, Lillerød, Søborg, Albertslund, og Kokkedal, .

Klik-og-hent ift. arbejdsbord til kontor er muligt i alle dele af Danmark: Fyn (Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn), Sjælland (Amager, Vestsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Lolland, Sydsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Falster, Østsjælland) og Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland).

Når man ser på søgedata bliver det klart, at online shoppere som regel efterspørger fx køb arbejdsbord til kontor og arbejdsbord til kontor tilbud. Man ser derudover tit internet shoppere søge efter blandt andet arbejdsbord til kontor online, billig arbejdsbord til kontor samt arbejdsbord til kontor priser, plus de kendte byggemarkeder som Stark, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Jem og Fix og Bygma.

Rabat på arbejdsbord til kontor

Det er jo efterhånden vældig problemfrit for enhver at vurdere prisniveauet på billige arbejdsbord til kontor online i blandt forskellige butikker på nettet, og på grund af dette har langt de fleste e-butikker ikke kunne slippe for at nedbringe prisen på arbejdsbord til kontor en hel del, og endda præstere portofri fragt.

Men det kan immervæk blive gavnligt at kontrollere nogle enkelte internet selskaber efter tilbud og rabatter på arbejdsbord til kontor online inden du shopper, så du er velinformeret til at skaffe sig den mest billige pris. Kig ikke blot hos de udbredte byggecentre som Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus og Davidsen.

Man skal trods alt være klar over, at i tilfælde af at en internet forhandler udlover billige arbejdsbord til kontor online til salg for en pris der er uforståeligt attraktiv, kunne det i nogle tilfælde være et faresignal om en uoprigtig online shop. Køb med kort er i hvert fald omfattet af en bestemmelse, som værner dig overfor falske forretninger på nettet.

Vi tilråder kortkøb eller mobilbetaling. Som en anden løsning kan du bruge en afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, forudsat du ønsker at afdrage omkostningerne til arbejdsbord til kontor over et længere tidsrum. Dette fås ofte ved nichefokuserede netbutikker, men sjældent de udbredte byggecentre som fx Davidsen, Stark, Bygma, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Bauhaus og 10-4.

Når vi ser på søgedata bliver det tydeligt, at netshoppere typisk kigger efter eksempelvis arbejdsbord til kontor tilbud og arbejdsbord til kontor online. Foruden dette ser vi som regel folk efterspørge for eksempel køb arbejdsbord til kontor, arbejdsbord til kontor priser samt billig arbejdsbord til kontor.

Analyser nuværende kunders synspunkter

Trustpilot forærer dig regulære pålidelige chancer for at evaluere mange nuværende konsumenters synspunkter og på grund af dette foreslåes det, at du undersøger e-handlens anmeldelser forud for at du færdiggør din shopping med billige arbejdsbord til kontor online.

Facebook giver dig også flere fantastiske løsninger til at få indblik i e-shoppens pålidelighed. Tilmed ses en række internet foretagender hvor det er muligt at skrive en vurdering af købsoplevelsen, hvilket ligeledes må udnyttes til at bedømme tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at folk handler billige arbejdsbord til kontor online i en internet shop kan man altid gennemgå butikkens handelsbetingelser, det er dog typisk ikke videre interessant, i særdeleshed ved de udbredte byggekæder som 10-4, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Stark og Harald Nyborg.

En anden mulighed er at undersøge hvorvidt online forretningen er støttet af e-mærket, da det generelt er en indikator for at internet webshoppen forsvarer dansk lovgivning, foruden at hjemmesiden nu og da ses til af fagfolk der har megen viden om vilkårene på området.

Derudover tilbydes du mulighed for hjælpende service, ifald du skulle få besvær i processen med dit indkøb af arbejdsbord til kontor. Endvidere er det prisværdigt at køberen er på vagt for de primære vedtægter gældende for bestillingen af arbejdsbord til kontor online, eksempelvis hvilken returneringsret netshoppen tilsikrer.

I den relation er det i øvrigt relevant, at man når som helst bevarer ens ordremail, således man senere vil kunne vidne om sin bestilling af arbejdsbord til kontor, ligegyldig om man har handlet ved Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Bygma eller XL-Byg.

Inger C gav 5 stjerner

Altid PERFEKT.

Inger Møller gav 4 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Inger gav 5 stjerner

Det kører bare som det skal.

Inge Møller gav 5 stjerner

Altid et godt tilbud

9 tips til indkøb via nettet
1Antal dages levering kan vise sig at være yderst essentiel forudsat man har brug for produkterne inden for kort tid, og med det formål er det virkelig meningsfuldt at du studerer den estimerede leveringstid ved arbejdsbord til kontor. En række e-forhandlere reklamerer med billig dag-til-dag levering på de fleste produkter, men vær vagtsom da det stiller krav om at ordren lægges tidligere end et besluttet klokkeslæt.
2Generelt går vi ind for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Kortkøb er omfavnet af et reglement, der hjælper dig som kunde imod fup e-shops. Som alternativ bør du udnytte et afbetalingstilbud som eksempelvis ViaBill, forudsat du ønsker at godtgøre regningen over en længere periode.
3Trustpilot tilbyder ultra ønskværdige genveje til at bese en stor portion andre konsumenters bedømmelser og på grund af dette foreslår vi, at du kigger nærmere på e-butikkens vurderinger før du bestiller billige arbejdsbord til kontor online. Facebook yder lige så vel evigt tiltalende chancer for at få kendskab til e-forhandlerens kundefokus.
4En stor portion online firmaer foreslår nu mange forskellige billige fragtmuligheder til arbejdsbord til kontor. Den mest anvendte er nu til dags pakkeshoppen, hvor du selv kan hente din pakke når der er mulighed for det. Denne er altså temmelig ukompliceret, samt typisk desuden den mest letkøbte løsning til levering.
5Den mest prisbevidste mulighed for levering vil altid vise sig at være at hente produkterne selv, men det forudsætter at du befinder dig lige ved netbutikkens adresse. Den leveringsmodel er yderst udslagsgivende i tilfælde af at vi absolut skal bruge arbejdsbord til kontor nu og her. Alternativt så yder en række internet forhandlere levering uden gebyr, men oftest er det så nødvendigt at der indkøbes for et fastslået beløb.
6Det er i høj grad simpelt for folk at søge information om priser online på billige arbejdsbord til kontor fra forskellige internet handler, og på grund af dette yder langt de fleste e-forretninger gebyrfri levering. Dog kan det imidlertid være udbytterigt at granske nogle forskellige online forretninger efter tilbud forud for at du handler, således at du er garanteret at få den mest attraktive pris.
7Generelt tilråder vi at undersøge hvorvidt online virksomheden er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det skulle være en angivelse af at internet selskabet forstår de officielle danske regler, samt at den tit tilses af sagkyndige der har meget erfaring med vedtægterne på området. Før nogen shopper billige arbejdsbord til kontor på en internet shop bør man til hver en tid gennemløbe virksomhedens forretningsvilkår.
8Før nogen køber billige arbejdsbord til kontor på en e-shop kan man utvivlsomt studere webshoppens forretningsaftale, det er dog bare ikke specielt ophidsende. Yderligere kan det anbefales at køberen er påpasselig med de mest aktuelle reglementer der har indflydelse på shopping af billige arbejdsbord til kontor online, eksempelvis den returneringsret e-butikken bruger.
9Nogle enkelte internet outlets byder på fragt uden beregning på arbejdsbord til kontor, men i reglen stiller det krav om at man indkøber for en konkret pris. Alternativt skulle man beslutte sig for den mest prisbevidste leveringsmanér, hvilket gerne vil blive at få fragtmanden til at bringe dine varer til en pakkeshop. Muligheden er gennemsnitligt på den anden side vældig hensigtsmæssig. Den mest betalelige fragttype er utvivlsomt selv at hente ordren.