Byghjem.dk

Arbejdsbord til haven

Festool arbejdsbord MFT/3 Conturo
5.194 kr.
Mere info
Festool Arbejdsbord MFT/3 Conturo-AP
6.940 kr.
Mere info
Metabo Universal Arbejdsbord KSU 251
1.205 kr.
Mere info
Milwaukee Arbejdsbord MSL 3000
1.780 kr.
Mere info
Festool Arbejdsbord MFT 3 Basic
4.675 kr.
Mere info
Festool Arbejdsbord MFT/3
5.955 kr.
Mere info
Metabo Arbejdsbord KSU 100
780 kr.
Mere info
Metabo Universal Arbejdsbord KSU 401
1.350 kr.
Mere info
AEG Arbejdsbord PSU1000
1.400 kr.
Mere info
WST10 Arbejdsbord Holzmann
373 kr.
Mere info
WST20 Arbejdsbord Holzmann
750 kr.
Mere info
Høvlbænk/arbejdsbord med skuffer Holzmann WB210C
9.299 kr.
Mere info
WT37 Arbejdsbord Holzmann
1.761 kr.
Mere info
Festool Arbejdsbord MFT/3 Conturo
4.200 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Arbejdsbord, master 600, højdeindst.
848 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Arbejdsbord, master 200
725 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Arbejdsbord, master 700
1.495 kr.
Mere info
Festool Arbejdsbord MFT/3
6.248 kr.
Mere info
Festool Arbejdsbord MFT/3 Basic
4.800 kr.
Mere info
Festool Arbejdsbord MFT KAPEX
3.373 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig utrolig relevant at se, om de produkter du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Ellers kan du kigge hos de andre.
Du vil finde ulighed i prisniveauet på billige arbejdsbord til haven hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte vil have billige priser, hvorimod nogle giver kompetent sparring. Du må vide hvad der for dig betyder mest.
Nogle byggemarkeder præsterer et bredt udvalg, imens øvrige specialiserer sig i en specifik varetype. Du kan afveje hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange varetyper at vælge fra, foruden bare arbejdsbord til haven.
Du skal kende de retningslinjer der gælder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returnering. Derfor skal man kende butikkens betingelser.
For mange er gør-det-selv projekter ens betydende med mange spørgsmål. Hermed er det fordelagtigt at handle hos en netbutik, som kan give tips og tricks til valg af arbejdsbord til haven.
Når du vil have dine byggematerialer hurtigt eller blot vil undgå leveringsomkostningen, så kan du tænke over at fragte varerne personligt. Dette er i særdeleshed en mulighed i de kendte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre sælger varer fra diverse leverandører, hvilket giver dig mulighed for at købe fra et stort sortiment af arbejdsbord til haven online.
De store byggecentre er populære og højtprofilerede butikker, hvilket kan medvirke til øget tryghed til dig som køber online. Det kan du se en fordel i.
De udbredte byggekæder har butikker overalt i landet, og takket være dette har folk tilbuddet om at bestille online og hente materialerne selv. I kraft af det har man chancen for at undgå fragtgebyret, og samtidig hente produkterne straks.

Nichewebshop

Størstedelen af niche netbutikker er producenter af produkterne som byggekæderne sælger. Når du køber direkte hos disse nichewebshops online vil du få lavere priser.
Størsteparten af webshops i små nicher er mindre firmaer, som i de fleste tilfælde har danske ejere, gerne tilmed lokalt fra dit område. Dem støtter du idet du køber arbejdsbord til haven online hos dem.
Størsteparten af specialiserede netshops har en enorm viden om deres online produktsortiment, da de ikke sælger andre varer. Følgelig er det forventeligt at du får mere kompetent sparring fra personale der er specialister i lige præcis arbejdsbord til haven.
De største byggecentre i Danmark
arbejdsbord til haven bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres nu af over 1.000 mennesker i deres 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres nu af cirka 2.000 personer i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.300 personer i selskabets 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

arbejdsbord til haven jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 2.100 personer i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

arbejdsbord til haven silvan

Silvan kom frem i 1968, og udgøres nu af over 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og styres dagligt af ca. 100 personer i selskabets 6 butikker. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 500 millioner kroner.

arbejdsbord til haven harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 personer i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg satser på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres nu af omtrent 500 mennesker i kædens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

Stark startede i 1896, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 kollegaer i firmaets 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Længe før du iværksætter byggeriet kan det blive højst fornuftigt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Alt efter hvorhenne du bor kan der være fastsatte retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
2Det anbefales at søge hjælp til byggearbejdet, hovedsageligt ved omfattende byggeprojekter. Nogle opgaver skal gerne udføres af flere folk. Dertil vil det være mere produktivt og sjovere når man ikke er ene om det.
3Du må på ingen måde undvære grej. Ofte kan det være en fordel at have grejet tilgængeligt akkurat som du iværksætter dit byggeprojekt. Du må heller ikke glemme at indregne de medfølgende omkostninger i regnskabet for byggeprojektet.
4Der præsenterer sig uden tvivl pludselige hovedpiner i forbindelse med avancerede projekter, og herved vil det vise sig værdifuldt at man har afsat nok tid i arbejdsplanen, som gør at man føler sig selvsikker på at nå i mål med projektet.
5Det er muligt at søge offentligt tilskud til renoveringer. Det tilbydes forudsat at ombygningen er klimavenligt. Modtagelsen af tilskud betinger at projektet påvirker naturen.
6Du bør aldrig nogensinde undlade at tage højde for dit velbefindende, så glem ej arbejdstøj herunder fod- og hovedbeklædning som skåner dig overfor potentielle risici. Det er essentielt at du har styr på dit eget ve og vel i byggeriet, især hvis du ikke får hjælp fra en ekspert.
7Det kan vise sig at være fornuftigt at lave en budgetoversigt for arbejdet, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det kan vise sig at være forstandigt at gennemgå alle udgifter, og efterfølgende notere udgiften ved dem hver især.
8Ved projekter udendørs kan vind og vejr få en essentiel rolle. Af den grund bør du tit se prognosen for vejret i dagene før byggeprojektet, så det ikke uventet går i gang med at vælte ned når du lige er i fuld gang med dit komplicerede projekt.
9Der ligger mange instruktioner og videoer online som du kan finde hjælp i. Specielt YouTube giver dig adgang til rigelig almennyttig info, specielt når man benytter den engelske version.
10Godt forarbejde vil være metoden til et uproblematisk forløb med byggeriet. Du er nødt til at have en struktureret tidsplan, som fortæller hvilke opgaver du planlægger at løse på hvilken dag, med en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være skarp når du udarbejder tidsplanen.
11Du bør gennemtænke om det er optimalt at klare det hele selv, eller du i stedet for skal anskaffe assistance fra en fagperson til opstarten af arbejdet. Ifald du anskaffer hjælp fra en professionel kan det være fordelagtigt at tage imod tilbud fra flere håndværkere.
12Det vil vise sig af stor betydning at du har de fornødne materialer til rådighed på forhånd inden du indleder din byggeproces. Du kunne udfærdige en enkel huskeliste hvoraf der fremgår alt der bliver brug for, og derefter granske oversigten, således at du sikrer dig at der ikke mangler noget.
De mest populære byggecentre
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er fantastisk flot. Evalueringen grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvoraf hele 69 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 8 % giver den laveste karakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvfølgelig er ekstremt flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med toprating, og bare 4 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er ekstremt flot. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % giver den dårligste rating. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er temmelig beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 11.467 kommentarer, hvor imponerende 86 % har givet toprating, og blot 2 % giver dumpekarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er ualmindeligt overlegent. Ratingen er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og alene 9 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsversion er smartest?

En del online forhandlere tilbyder nu om stunder mange forskellige billige fragtmetoder til arbejdsbord til haven. En af de mest moderne er i vore dage afhentningssteder, hvor du selv kan afhente din bestilling når du har lyst. Leveringstypen er jo usædvanlig let, og oftest tilmed den billigste leveringsversion.

Du kunne derudover foretrække at få pakken sendt til din privatbolig eller ud til dit arbejde. Fragtformen er undertiden en tak mere pebret, men samtidig ret så ligetil ved køb af arbejdsbord til haven online. Den mindst kostelige leveringsform kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv, hvilket afhænger af at du befinder dig i kort afstand af internet webshoppens butikker, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Antal dages levering på arbejdsbord til haven kan være meget essentiel ifald vi skal bruge din pakke om få sekunder, så med det formål er det jo centralt at man besigtiger det forventede leveringstidspunkt ved arbejdsbord til haven. Mange byggecentre – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – tilsiger billig levering på næstkommende hverdag på de fleste varenumre online, men glem ikke at det står og falder med at bestillingen indsendes forud for et fast klokkeslæt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få produktet afsted før de logistikansatte har fyraften.

Nogle få internet firmaer sikrer portofri levering på arbejdsbord til haven online, men oftest forudsætter det at du handler for en fastsat pris. Alternativt bør du snuppe den mest prisbevidste leveringsmodel, hvilket typisk vil blive at få fragtfirmaet til at levere din ordre til en pakkeshop.

Mange byggemarkeder tilbyder afhentning hvor man køber billig arbejdsbord til haven derhjemme og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Davidsen, XL-Byg, Stark, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4 og Silvan. De giver for eksempel klik-og-hent på arbejdsbord til haven i følgende områder:

Viborg, Virum, Frederiksværk, Tilst, Ikast, Vordingborg, Randers, Højbjerg, Aabenraa, Kolding, Næstved, Birkerød, Herning, Helsingør, Hedehusene, Ishøj, Åbyhøj, Gentofte, Holstebro, København, Albertslund, Brønderslev, Middelfart, Grenaa, Lyngby, Køge, Hillerød, Rødovre, Taastrup, Brøndby, Aarhus, Hobro, Dragør, Kokkedal, Greve, Tårnby, Gladsaxe, Esbjerg, Herlev, Værløse, Nærum, Nakskov, Nykøbing Falster, Thisted, Glostrup, Korsør, Ølstykke, Kalundborg, Hedensted, Aalborg, Struer, Nørresundby, Risskov, Skanderborg, Vallensbæk, Horsens, Valby, Sønderborg, Vanløse, Farum, Varde, Allerød, Slagelse, Haderslev, Solrød Strand, Søborg, Stenløse, Charlottenlund, Rønne, Brabrand, Lillerød, Nyborg, Haslev, Ringsted, Frederikssund, Ballerup, Odense, Jyllinge, Frederiksberg, Frederikshavn, Skive, Svendborg, Holbæk, Hvidovre, Fredericia, Silkeborg, Roskilde, Hjørring, Lystrup, Rudersdal, Odder, Hørsholm, Vejle, og Brønshøj, .

Klik-og-hent ift. arbejdsbord til haven er muligt i alle dele af landet: Jylland (Sydjylland, Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland), Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn) og Sjælland (Nordsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Bornholm, Falster, Vestsjælland, Lolland, Amager).

Når man ser på data står det markant, at internetbrugere mange gange leder efter eksempelvis arbejdsbord til haven tilbud og billig arbejdsbord til haven. Vi ser desuden mange gange netshoppere søge efter blandt andet arbejdsbord til haven online, arbejdsbord til haven priser samt køb arbejdsbord til haven, foruden de kendte byggemarkeder som Bygma, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Stark, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Få rabat på arbejdsbord til haven

Det er jo efterhånden ualmindeligt enkelt for alle og enhver at vurdere tilbud på billige arbejdsbord til haven online fra forskellige internet varehuse, og herved har adskillige internet shops ikke kunne lade være med at presse priserne på arbejdsbord til haven en hel del, og ydermere garantere fragt uden beregning.

Dog kan det ikke desto mindre vise sig gavnligt at checke nogle webshops efter billige priser på arbejdsbord til haven online før du bestiller, så man er skråsikker på at modtage den mest betalelige pris. Kig ikke bare på de store byggemarkeder som Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bygma, XL-Byg, 10-4 og Bauhaus.

Man må blot være opmærksom på, at hvis en butik afsætter billige arbejdsbord til haven online på tilbud til en salgspris der virker kolossalt letkøbt, kunne det i nogle tilfælde være en indikation på en snydagtig netbutik. Handler med kort er dog omfavnet af en anordning, som passer på dig som køber overfor uægte e-firmaer.

Generelt går vi ind for kortbetalinger eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du anvende et afbetalingstilbud fra fx ViaBill, hvis du ser en fordel i at betale omkostningerne til arbejdsbord til haven i flere bidder. Dette fås som regel i niche netbutikker, i modsætning til de udbredte byggecentre som eksempelvis Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Silvan og Bygma.

Når man ser på tallene er det klart, at folk typisk kigger efter for eksempel køb arbejdsbord til haven og arbejdsbord til haven online. Foruden dette ser man ofte mennesker lede efter for eksempel arbejdsbord til haven tilbud, arbejdsbord til haven priser og billig arbejdsbord til haven.

Kig på andre menneskers bedømmelser

Trustpilot fører til fuldt ud ønskværdige chancer for at sondere adskillige øvrige køberes bedømmelser og på grund af dette slår vi et slag for, at du betragter online shoppens vurderinger inden du bestiller billige arbejdsbord til haven online.

Facebook tilbyder dig lige så vel ganske solide løsninger til at få en idé om internet butikkens pålidelighed. Her møder vi mange online selskaber i Danmark hvor det er muligt at ytre en anmeldelse af virksomhedens service, hvilket ligeledes må benyttes til at fornemme kundernes tilfredshed.

Inden nogen handler billige arbejdsbord til haven online på en internet handler behøver man helt sikkert se på webbutikkens regler, men det er bare ikke specielt ophidsende, især med de udbredte byggecentre som Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Davidsen.

Alternativet kan være at granske om internet virksomheden er verificeret af e-mærket, siden det bør være en forsikring om at internet forretningen følger gældende dansk lovgivning, og at internet forhandleren fra tid til anden monitoreres af eksperter som forstår vilkårene på området.

Desuden giver det dig mulighed for at blive hjulpet, hvis du møder besvær i processen med din handel med arbejdsbord til haven. Desuden er det fornuftigt at køberen er omhyggelig omkring de grundlæggende betingelser der gælder for bestillingen af arbejdsbord til haven online, til eksempel hvilken returrettighed butikken tilsikrer.

I relation til det er det samtidig vigtigt, at man når som helst bevarer sin faktura, således man til enhver tid kan dokumentere bestillingen af arbejdsbord til haven, uanset om man bestiller fra Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Stark, XL-Byg, Jem og Fix eller 10-4.

Susanne Andersen gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Jan C gav 4 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Else gav 5 stjerner

Alt ok

Anna S gav 5 stjerner

Hurtig levering godt gået

9 gode råd til når du køber online
1Adskillige online forhandlere tilbyder nu om dage et bredt udvalg af billige leveringstyper til arbejdsbord til haven. Den mest almindelige er nu om stunder levering til en pakkeshop, hvor du kan afhente dine varer på et selvvalgt tidspunkt. Den er jo yderst ligetil, og endda tillige den mindst kostelige form for fragt.
2Trustpilot yder fuldkommen uafhængige chancer for at iagttage flere andre kunders anmeldelser og herved slår vi et slag for, at du sonderer netbutikkens kritik forinden du køber billige arbejdsbord til haven online. Facebook fører til for øvrigt nogle stabile løsninger til at få kendskab til netbutikkens popularitet.
3Visse internet forretninger sikrer levering uden gebyr på arbejdsbord til haven, men oftest gælder det kun hvis du aftager for et fastsat beløb. I øvrigt kan du gribe den billigste leveringsmanér, hvilket ofte vil blive at få fragtmanden til at levere produkterne til et afhentningssted. Leveringsmetoden er gennemsnitligt ligeledes temmelig smart. Den billigste fragtform vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken.
4Forinden nogen køber billige arbejdsbord til haven hos en shop burde de til hver en tid gennemlæse netshoppens vilkår, dog er det naturligvis ikke særlig spændende. Udover dette er det en hjælp at du er vaks omkring de mest essentielle vedtægter der gør sig gældende i forbindelse med handlen med billige arbejdsbord til haven online, til eksempel hvilken byttepolitik online shoppen kører med.
5Generelt slår vi et slag for kortkøb eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er inkluderet i en foranstaltning, der garanterer køberen overfor uærlige online firmaer. Som alternativ kan du overveje et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, hvis du agter at godtgøre pengene af flere omgange.
6Det er jo efterhånden særdeles let for enhver at sammenligne priser online på billige arbejdsbord til haven fra forskellige shops på nettet, og af den grund yder masser af netbutikker fragtfri levering. Men det kan imidlertid vise sig rentabelt at sammenholde en række internet varehuse i Danmark efter billige priser før du færdiggør din shopping, sådan at du er sikker på at modtage den mindst kostelige pris.
7Generelt anbefaler vi at tjekke om e-handlen er verificeret af e-mærket, siden det skulle være et sympol på at netbutikken opretholder dansk lovgivning, samt at webbutikken af og til revurderes af jurister der mestrer lovgivningen. Før nogen shopper billige arbejdsbord til haven på en webshop bør man sådan set tage stilling til e-butikkens handelsaftale.
8Den mest letkøbte fragtmetode vil altid være selv at hente produkterne, hvilket afhænger af at du lever tæt på internet forhandlerens tilholdssted. Den form for levering kan være temmelig bestemmende om vi har brug for arbejdsbord til haven om kort tid. Alternativt så yder en hel del internet firmaer levering uden betaling, men typisk er det under betingelse af at der erhverves for et bestemt beløb.
9Fragttiden er jo usædvanlig vigtig hvis du behøver din pakke nu og her, og herved er det helt centralt at vi studerer leveringstiden for arbejdsbord til haven. En hel del butikker på nettet frembyder billig levering efter en enkelt hverdag på massevis af varer, men det tager udgangspunkt i at ordren lægges forinden et nøjagtigt klokkeslæt.