Byghjem.dk

Anlægsstige

Silkeborg Anlægsstige Lam. Ergo 10 trin
133.854 kr.
Mere info
Silkeborg Anlægsstige Ergo 9 trin
113.295 kr.
Mere info
Silkeborg Anlægsstige Ergo 6 trin
66.073 kr.
Mere info
Silkeborg Anlægsstige Ergo 18 trin
3.125 kr.
Mere info
Silkeborg Anlægsstige Ergo 12 trin
16.769 kr.
Mere info
Silkeborg Anlægsstige Ergo 8 trin
101.965 kr.
Mere info
Silkeborg Anlægsstige Ergo 16 trin
2.375 kr.
Mere info
Silkeborg Anlægsstige Lam. Ergo 14 trin
207.041 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder tilbyder et stort udvalg af varer, hvorimod andre specialiserer sig i en specifik gruppe af vare. Du bør tænke på hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange typer af varer at vælge i blandt, udover blot anlægsstige.
For nogle er byggeri forbundet med massevis af spørgsmål. Derved bør du vælge en webshop, som giver gode råd til valg af anlægsstige.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for problemer med for eksempel returret. Derfor bør man kende byggemarkedets regningslinjer.
Der kan være forskel på udsalgspriserne på billige anlægsstige hos de forskellige online byggemarkeder. En del vil have gode priser, og andre har et højt serviceniveau. Du skal tænke igennem hvad du vil prioritere.
Når du har brug for byggematerialerne med det samme eller bare gerne vil undgå fragten, så kunne du overveje at hente byggematerialerne på egen hånd. Dette er først og fremmest en mulighed ved de velkendte byggemarkeder.
Det er absolut super vigtigt at vide, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder samler varer fra mange forskellige specialbutikker, og giver dig dermed mulighed for at vælge fra et stort udvalg af anlægsstige online.
De velkendte byggemarkeder finder du mange steder i landet, og pga. det har folk adgang til at bestille online og transportere varerne på eget initiativ. I kraft af det har du chancen for at spare leveringsomkostningen, samt sågar skaffe produkterne på kortere tid.
De store byggecentre er etablerede og landskendte forretninger, som kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når man stopper online. Det kan du se en fordel i.

Nichewebshop

Hovedparten af online nichebutikker er eksperter i det produktsortiment de har online, da de udelukkende sælger disse produkter. Herved bør du få ekstremt indsigtsfuld vejledning fra medarbejdere der er eksperter i lige præcis anlægsstige.
De fleste nichefokuserede netbutikker er producenter af de produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Ved at købe direkte igennem disse nichewebshops online bør du få skarpere priser.
Majoriteten af nichefokuserede webshops er iværksætterfirmaer, der i de fleste tilfælde har danske ejere, måske ovenikøbet lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du handler anlægsstige online på deres hjemmeside.
Danmarks største byggecentre

Bygma begyndte i 1952, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.300 mennesker i firmaets 56 varehuse. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 personer i deres 104 butikker. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

anlægsstige bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger i dag ca. 1.000 mennesker i forretningens 17 butikker. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

anlægsstige silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger nu flere end 1.000 medarbejdere i kædens 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres i dag af ca. 2.000 medarbejdere i de 72 byggecentre. Stark satser på salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 7 milliarder kroner.

anlægsstige harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og omfatter i dag i omegn af 2.000 kollegaer i deres 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

anlægsstige jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 2.100 mennesker i de 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er nu arbejdsplads for flere end 500 personer i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og styres dagligt af flere end 1.000 mennesker i kædens 9 butikker. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og styres dagligt af i omegn af 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeri
1Det kan vise sig nødvendigt at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprojektet, navnlig når det er væsentlige byggeprojekter. Omfattende ombygninger behøver flere personer. Samtidig bør det være mere effektivt og sjovere når man ikke er ene om det.
2Der præsenterer sig stort set altid pludselige bump på vejen ved omfangsrige opgaver, og på grund af det vurderes det essentielt at der er afsat betragtelig plads i arbejdsplanen, med det formål at man kan være selvsikker på at man får det færdiggjort.
3Man kan få økonomisk støtte til byggerier. Det kan man få forudsat at ombygningen er miljøvenligt. At få tilbud om støtte forudsætter dermed at byggeprojektet gør en positiv forskel for naturen.
4Muligvis kan det blive værdifuldt at have de fornødne byggematerialer parat i god tid før du går i gang med dit byggeprojekt. Du har god gavn af at lave en simpel oversigt som indeholder alt som er nødvendige, og efterfølgende granske hver eneste ting, hvormed du sikrer dig at alt er som det skal være.
5Forberedelse er nøglen til succes med projektet. Du skal have en gennemarbejdet tidsplan, som dikterer hvilke opgaver du vil lave hvornår, inklusiv en kronologisk orden. Vær skarp når du laver oversigten.
6Der kan findes stribevis af guides og videoer online som du kan finde inspiration i. I særlig grad YouTube kan hjælpe med overvældende meget gavnlig oplysning, i særlig grad forudsat at du skriver søgeordene på engelsk.
7Du må for alt i verden ikke gå ned på udstyr. Typisk kan det være strategisk at du har det parat forinden du starter byggeprocessen. Det er derudover vigtigt at medregne omkostningerne hertil i budgettet for byggeprojektet.
8Ved udendørs opgaver kan vejret få en afgørende rolle. Således bør du jævnligt undersøge vejrforudsigelserne i forbindelse med byggeriets start, så det ikke uden du havde set det komme går i gang med at stå ned i stænger når du netop er godt i gang med dit komplicerede byggeprojekt.
9Du skal aldrig nogensinde forsømme din sikkerhed, så glem ej påklædning som fx arbejdssko der skåner dig imod hændelige uheld. Det er fornuftigt at have styr på din sikkerhed i byggeprojektet, ikke mindst når du ikke sikrer dig assistance fra en fagperson.
10Forud for at du starter byggeprojektet må det være ret betydningsfuldt at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der vise sig begrænsende retningslinjer for, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
11Typisk vil det være af stor betydning at have en budgetoversigt for byggeprojektet, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det må være forstandigt at dokumentere alle poster, hvorefter man kan indsamle udgiften ved dem én efter én.
12Du bør reflektere over om du selv ønsker at klare det hele, eller du kan have fordel af at sikre dig assistance fra en fagmand til opstarten af det. Forudsat at du indhenter hjælp fra en fagmand vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at modtage en pris fra flere foretagender.
De mest vellidte byggekæder
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er usædvanligt beundringsværdigt. Scoren er baseret på 2.856 bedømmelser, hvor hele 59 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 9 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er ret så overlegent. Ratingen er baseret på 28.109 ratings, hvoraf ikke mindre end 76 % giver 5 stjerner, og kun 4 % giver bundkarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er enormt godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 11.467 meninger, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er meget flot. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvoraf intet mindre end 84 % har givet maksimum point, og blot 2 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som klart er ekstremt godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 69 % har givet den højeste karakter, og blot 8 % giver den dårligste rating. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Hvilken slags levering skal jeg vælge?

En masse online selskaber udlover i vore dage alverdens billige fragtmetoder til anlægsstige. Førstevalget hos mange er for nærværende pakkeshoppen, fordi du dermed nemt kan hente de købte produkter når der er tid til det. Metoden er nemlig i høj grad simpel, samt desuden også den billigste leveringsmetode.

Du kan ligeledes planlægge at vælge udbringning til din bopæl eller ud på din arbejdsplads. Leveringsmetoden er somme tider en sjat mere pebret, men lige så vel super smertefri for anlægsstige online. Den mest prisbevidste leveringsmetode kan ikke modsiges at være at hente ordren selv, hvilket dog forudsætter at du fysisk befinder dig i kort afstand af online virksomhedens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på anlægsstige er ualmindeligt betydningsfuld når du mangler varen med det samme, så herved er det altså meningsfuldt at du studerer leveringstiden for anlægsstige. Flere shops på nettet – fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – lover billig dag-til-dag fragt på massevis af varenumre online, men vær obs på at det kræver at bestillingen fuldbyrdes forud for et aftalt klokkeslæt, så de garanteret kan nå at få ordren afsted forud for at pakkemedarbejderne har fyraften.

Flere netbutikker garanterer fragt uden gebyr på anlægsstige online, men for det meste gælder det kun hvis du handler for en præcis sum. Derudover kunne man beslutte sig for den mest betalelige fragttype, der gerne vil være at få kørt produkterne til en pakkeshop.

Størstedelen af netbutikker tildeler afhentning hvor man bestiller billig anlægsstige hjemmefra men selv henter i byggemarkedet. Fx Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Stark, XL-Byg og Bygma. Byggekæderne udlover for eksempel afhentning af anlægsstige i disse områder:

Herning, Hørsholm, Frederiksberg, Silkeborg, Rudersdal, Herlev, Ikast, Haslev, Brøndby, Varde, Slagelse, Svendborg, Kalundborg, Vallensbæk, Brønderslev, Greve, Dragør, Tilst, Brabrand, Køge, Hobro, Næstved, Viborg, Hjørring, Hedensted, Nakskov, Solrød Strand, Sønderborg, Haderslev, Gentofte, Virum, Grenaa, Jyllinge, Roskilde, Hvidovre, Struer, Frederikshavn, Vejle, Stenløse, Esbjerg, Valby, Korsør, Allerød, Skanderborg, Nykøbing Falster, Lyngby, Middelfart, Ishøj, Kokkedal, Holstebro, Ballerup, Frederiksværk, Thisted, Frederikssund, Værløse, Ringsted, Gladsaxe, Hillerød, Albertslund, Aarhus, Tårnby, Kolding, Holbæk, Aalborg, Taastrup, Risskov, Højbjerg, Skive, Randers, Nærum, Rønne, Charlottenlund, Nørresundby, Birkerød, Rødovre, Brønshøj, Søborg, København, Åbyhøj, Hedehusene, Odder, Farum, Fredericia, Vordingborg, Lystrup, Glostrup, Lillerød, Odense, Aabenraa, Ølstykke, Helsingør, Horsens, Nyborg, og Vanløse, .

Click-and-collect ift. anlægsstige er tilgængeligt i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Nordsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Bornholm, Amager, Lolland, Hovedstaden, Vestsjælland, Falster), Fyn (Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn) og Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland, Østjylland, Sydjylland).

Ses der på tallene bliver det klart, at mennesker jævnligt søger blandt andet billig anlægsstige og køb anlægsstige. Foruden dette oplever vi som regel netshoppere lede efter for eksempel anlægsstige online, anlægsstige priser samt anlægsstige tilbud, plus de kendte byggekæder som Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Stark, 10-4, Davidsen, XL-Byg og Bauhaus.

Priser på anlægsstige

Det er efterhånden ultra praktisk for almindelige dødelige at lave prissammenligning på billige anlægsstige online fra forskellige shops på nettet, og for det har masser af online shops fundet det nødvendigt at sænke priserne på anlægsstige betragteligt, og endda præstere levering uden beregning.

Dog kan det immervæk være gavnligt at kigge forbi nogle e-handler efter billige priser på anlægsstige online forinden du handler, således at du er tryg ved at skaffe sig den mest billige pris. Se ikke blot hos de store byggemarkeder som Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Stark, 10-4 og XL-Byg.

Du må alligevel være årvågen med, at såfremt en shop på nettet afsætter billige anlægsstige online på tilbud til en pris der kan ses som besynderligt billig, er det i nogle tilfælde være et symbol på en falsk netbutik. Kortbestillinger er på den anden side indbefattet af en lovbestemmelse, hvilket assisterer os imod snydagtige webshops.

Vi foreslår generelt shopping med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed burde du overveje et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, hvis du higer efter at afbetale beløbet til anlægsstige over flere uger. Det foreslåes normalt ved specialiserede netshops, men ikke de velkendte byggemarkeder som fx Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bygma, Harald Nyborg og Stark.

Når man ser på statistikkerne fremstår det tydeligt, at online shoppere tit kigger efter for eksempel billig anlægsstige og anlægsstige priser. Derudover oplever vi ofte online shoppere efterspørge eksempelvis anlægsstige tilbud, anlægsstige online og køb anlægsstige.

Kig på eksisterende kunders ratings

Trustpilot resulterer i relativt fine genveje til at finde ud af forskellige tidligere køberes omtaler og af den grund anbefales det, at du tager et kig på e-handlens bedømmelser inden du køber billige anlægsstige online.

Facebook indebærer lignende fuldt ud fordelagtige muligheder for at få indblik i internet shoppens popularitet. Tilmed møder vi nogle webbutikker som gør det muligt at udfærdige en bedømmelse af virksomhedens service, som også bør anvendes til at få et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at nogen handler billige anlægsstige online på en internet shop burde de i virkeligheden betragte forhandlerens regler, men det er almindeligvis ikke særlig sjovt, især på de velkendte byggemarkeder som Stark, Bauhaus, Bygma, 10-4, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg og Davidsen.

Et alternativt forslag kan være at tjekke hvorvidt e-forretningen er e-mærket medlem, eftersom det burde være en angivelse af at e-forretningen forsvarer de danske regler, tillige med at online webshoppen af og til revurderes af jurister som kender til reglerne på området.

Dette er en god anledning til støtte, når du skulle få dilemmaer i processen med din handel med anlægsstige. Tilmed kan det anbefales at du er omhyggelig omkring de væsentligste vilkår der kan have betydning for købet af anlægsstige online, som eksempelvis den bytteret webshoppen tilsikrer.

På grund af dette er det samtidig relevant, at man til enhver tid gemmer ens faktura, så man i fremtiden kan bevise bestillingen af anlægsstige, uanset om man handler ved Stark, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma eller Jem og Fix.

Kim gav 5 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Kirsten Sørensen gav 4 stjerner

Meget hurtig levering

Inger Thomsen gav 5 stjerner

Hurtig levering

Charlotte Olsen gav 5 stjerner

Hurtig og høflig betjening

9 gode råd til når du køber online
1Den mindst kostelige slags levering vil altid være selv at hente produkterne, men den løsning står og falder med at du lever lige ved internet butikkens tilholdssted. Den løsning til levering kan i nogle tilfælde være særdeles afgørende om du har brug for anlægsstige om et øjeblik. Alternativt så sikrer nogle enkelte internet webshops fragt uden beregning, men tit forudsætter det at der indkøbes for et bestemt beløb.
2Vi går generelt ind for at kigge om online shoppen er medlem af e-mærke ordningen, da det længe har været en angivelse af at netshoppen tilslutter sig de danske love, foruden at e-handlen fra tid til anden gennemses af specialister som kender til de gældende regler. Før nogen køber billige anlægsstige hos en forretning på nettet behøver de de facto studere butikkens forretningsbetingelser.
3Antal dages levering er jo meget udslagsgivende om du mangler dine nye varer inden for få dage, og af den grund er det naturligvis meningsfuldt at vi undersøger leveringstiden ved anlægsstige. Mange e-firmaer i Danmark tilsiger billig levering på blot en enkelt hverdag på adskillige produkter, men vær påpasselig da det stiller krav om at du bestiller forinden et fastsat tidspunkt.
4Generelt foreslår vi kortbestillinger eller MobilePay. Handler med kort er en del af et regelsæt, der garanterer kunden imod falske internet forhandlere. Som alternativ kan du benytte en billig afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, såfremt du har i sinde at afbetale omkostningerne over et længere tidsrum.
5Nogle få internet varehuse sikrer levering uden gebyr på anlægsstige, men i reglen er det så præmissen at du bestiller for et bestemt beløb. Desuden skulle man beslutte sig for den mest billige mulighed for fragt, hvilket i mange tilfælde vil blive at få fragtmanden til at bringe pakken til et udleveringssted. Denne bliver for det meste derudover ekstremt let gængelig. Den mindst kostelige leveringsversion vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente pakken.
6Trustpilot indebærer super udmærkede løsninger til at gøre dig bekendt med forskellige eksisterende forbrugeres bedømmelser og af den grund er det anbefalelsesværdigt, at du efterforsker online shoppens bedømmelser forud for at du køber billige anlægsstige online. Facebook yder ydermere temmelig ærlige løsninger til at få en idé om online butikkens kundetilfredshed.
7Forud for at folk handler billige anlægsstige i en e-handler bør de egentlig få overblik over shoppens forretningsvilkår, det er dog typisk ikke særlig spændende. Tilsvarende rekommanderer vi at du er opmærksom på de mest basale retningslinjer der kan have betydning for shopping af billige anlægsstige online, f.eks. hvilken byttepolitik online webshoppen garanterer.
8Det er efterhånden yderst gnidningsløst for forbrugerne at vurdere prisniveauet online på billige anlægsstige fra diverse online firmaer, og derfor yder utallige webshops portofri fragt. Trods dette kan det imidlertid være rentabelt at sammenholde forskellige online firmaer efter tilbud før du gennemfører din handel, sådan at man er sikret at indhente den bedste pris.
9Mange e-butikker tilbyder i dag diverse forskellige billige former for levering til anlægsstige. Den mest anvendte er p.t. at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente dine nye varer den dag der passer dig. Den er altså super overkommelig, og i mange tilfælde derudover den billigste fragtform.