Anlæg dine udendørsarealer med den rustikke Holmegaardsten

Forårs- og sommermånederne er ideelle til ombygning af din have. Måske det er tid til en ny terrasse eller blot en forandring af din have. Her er det ideelt at anvende en rustik og smuk sten, som Holmegaardsten er.

Holmegaardsten er unik kvalitet

Den rustikke udformning af Holmegaardstenen gør, at den er unik til al udendørs belægning af terrasser, haver m.m. Dertil er farven på Holmegaardstenen rustik, hvilket gør den tidsløs i designet. Det gør, at du vil kunne udforme en smuk og stenbelagt have mange år fremadrettet.

Pleje af Holmegaardsten

Vind og vejr påvirker selvfølgelig alle stene. Derfor undgås det ikke at pleje stenene til tider, for at de tager sig bedst ud. Hertil kan købes plejeprodukter, men du kan også få en fagperson ud, som tager sig af dette arbejde. Bl.a. algefjerning. Heraf vil Holmegaardsten være et kvalitetsbevidst valg, som du ikke vil fortryde et sekund Anlæg din have med den smukke holmegaardsten.

Nedfæld dine ønsker for din have og udendørs område

Inden du påtænker at gå i gang, sådan dig mulighederne for om, du kan forstørre din gamle terrasse eller om noget skal være anderledes i din have denne gang. En god ide kan være at lave en plan over dine og familiens ønsker. Udse dig også om mulighederne for den enkelte sten. Om du ønsker et anderledes mønster, som kan pryde din have.

Indtænk økonomi i dit valg

Med en plan i orden har du også et overblik over prisen. Måske du allerede har været i gang, men bare ønsker at tilføre din have en bålplads eller en lille terrasse i et hjørne af din have, hvor solens stråler kan fordøjes over en hjemmebrygget kop kaffe i den stille morgenstund. Det kan også være, at du ønsker små stier i haven, som kan bidrage til et nyt og smukt look. Eller en trappe til en nedsænket terrasse eller pool. Mulighederne er mange, så nedfæld dine ønsker, så du ikke gør et stort arbejde i uigennemtænkt.