Plænelufter 1800 watt - 360 mm
1.494 kr.
Mere info
Plænelufter 1300 watt - 320 mm
999 kr.
Mere info
Bosch ALR 900 Plænelufter - 060088A000
1.281 kr.
Mere info
Texas plænelufter MPC1300 mosfjerner
945 kr.
Mere info
Texas plænelufter MPC1500 2-i-1 mosfjerner
995 kr.
Mere info
AL-KO Comfort 38 E CombiCare vertikalskærer plænelufter
899 kr.
Mere info
Gardena Elektrisk Plænelufter ES 500 Plæneklipper- 04066-20
1.430 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre sælger et enormt produktudvalg, imens øvrige fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du bør tænke igennem hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge i mellem, udover blot AL-KO plænelufter.
Der er variationer i prisniveauet på billige AL-KO plænelufter fra byggekæde til byggekæde. Enkelte har fokus på billige priser, imens øvrige fokuserer på service. Du bør gøre dig tanker om hvad der for dig er det vigtigste.
Du bør vide hvilke regler der gør sig gældende når du handler online, så du slipper for udfordringer med bl.a. returnering. Derfor bør du undersøge virksomhedens handelsbetingelser.
For nogle er et byggeprojekt forbundet med alverdens spørgsmål. Hermed kan du overveje at shoppe hos en netbutik, som tilbyder information omkring AL-KO plænelufter.
Det er naturligvis meget afgørende at undersøge, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Såfremt du vil have dine byggematerialer nu og her eller blot vil undvære fragtomkostningen, så kunne du med fordel fragte produkterne personligt. Dette er særligt muligt hos de velkendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder udbyder produkter fra forskellige nichebutikker, og hermed kan du vælge fra et stort udvalg af AL-KO plænelufter online.
De store byggecentre er populære og velkendte forretninger, hvilket medvirker til øget troværdighed når du skal købe online. Det er noget nogle vil se en fordel i.
De velkendte byggemarkeder er tilgængelige i de større byer, og takket være dette har man tilbuddet om at købe online og fragte materialerne på eget initiativ. Herigennem kan du spare fragten, og endda få fat i produkterne nu og her.

Nichewebshop

Hovedparten af nichebutikker er iværksættervirksomheder, der typisk har danske ejere, gerne ovenikøbet lokalt i dit område. Disse bidrager du til idet du bestiller AL-KO plænelufter online på deres webshop.
Majoriteten af nicheforretninger på nettet har meget ekspertise i deres online produktsortiment, idet de ikke sælger andre produkter. Følgelig får du formentlig endnu mere anvendelig service fra ansatte med ekspertviden i lige præcis AL-KO plænelufter.
De fleste nichespecifikke webshops styrer selv produktionen af de produkterne som byggemarkederne sælger. Ved at købe direkte på disse nichewebshops online bør du få en billig pris.
De største byggecentre i Danmark

Bygma åbnede i 1952, og udgøres i dag af ca. 2.300 medarbejdere i selskabets 56 butikker. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

AL-KO plænelufter harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og lønner i dag i omegn af 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres i dag af over 100 medarbejdere i kædens 6 byggecentre. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Stark åbnede i 1896, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 butikker. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

AL-KO plænelufter bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og omfatter i dag mere end 1.000 personer i selskabets 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og omfatter i dag omkring 2.000 ansatte i firmaets 104 butikker. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og er nu arbejdsplads for cirka 500 kollegaer i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog satser på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

AL-KO plænelufter jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu mere end 2.100 personer i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

AL-KO plænelufter silvan

Silvan startede i 1968, og lønner i dag flere end 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger i dag flere end 1.000 personer i firmaets 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Det kan være til god gavn at søge en hjælpende hånd til byggearbejdet, i særdeleshed når det er vigtige byggeopgaver. Omfattende ting kræver flere mennesker. Samtidig viser det sig bedre og mere minderigt når man ikke er alene om det.
2Husk at overveje hvorvidt det er muligt at klare det hele selv, eller du hellere burde tilkøbe eksperthjælp til noget af projektet. Ifald du indhenter hjælp fra en professionel anbefales det at søge priser fra en håndfuld leverandører.
3Det er fornuftigt at have lavet et regnskab for optimeringen, så du har styr på udgifterne. Det må være fornuftigt at dokumentere alle udgifter, og efterfølgende kortlægge ens købspris for dem hver især.
4Der præsenterer sig ofte overraskende problematikker når det handler om svære opgaver, og derfor viser det sig værdifuldt at man afsætter en god portion tid i planen, med det formål at man kan føle sig sikker på at have tid nok til det.
5Husk at du kan forsøge at få offentligt tilskud til byggerier. Det får man i tilfælde af at projektet er klimavenligt. Modtagelsen af støtte forudsætter dermed at projektet har positiv indfyldelse på klimaet.
6Du bør ikke på noget tidspunkt negligere sikkerheden, så glem ej sikkerhedstøj bl.a. hjelm og sko som hjælp mod hændelige ulykker. Det er vigtigt at have styr på dit eget helbred i byggeprocessen, specielt såfremt du ikke køber hjælp fra en ekspert.
7Før du starter dit byggeprojekt må det være højst essentielt at have styr på, at dit projekt ikke er i strid med loven. Alt efter hvorhenne du bor kan der gælde forskellige love omkring, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
8Ved opgaver udendørs kan vejrsituationen få en betydningsfuld rolle. Således kan du jævnligt se prognosen for vejret i dagene før byggeprocessen, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt begynder at regne nøjagtig som du er i fuld gang med dit ellers velplanlagte projekt.
9Planlægning er kilden til et godt forløb med projektet. Du skal sammensætte en gennemarbejdet strategi, der viser hvilke opgaver der skal udføres på hvilke dage, og en tilhørende nummerorden. Forsøg at være skarp når du sammensætter planen.
10Måske kan det blive meningsfuldt at have alle materialer handlet ind i god tid før du går til værks med byggeprocessen. Du har fordel af at sammensætte en overskuelig oversigt indeholdende det du har brug for, og dernæst gennemløbe listen, således at du føler dig overbevist om at alt er på sin plads.
11Du skal aldrig fattes værktøj. Typisk vil det være en fordel at du har udstyret parat når du igangsætter byggeprocessen. Det er desuden vigtigt at inkludere de her udgiftsposter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
12Du finder et stort udvalg af artikler og videoer på internettet som kan give dig inspiration. Ikke mindst YouTube er formidler af meget konstruktiv info, navnligt forudsat at man leder på engelsk.
Danskernes foretrukne byggeshops
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er enormt overlegent. Evalueringen er baseret på 2.856 kommentarer, hvor imponerende 59 % giver den højeste karakter, og bare 9 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som tydeligvis er ultra imponerende. Ratingen grundlægges af 23.161 meninger, hvor hele 69 % kvitterer med topkarakter, og kun 8 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er usædvanligt overlegent. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvor hele 86 % har givet toprating, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er virkelig imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvoraf hele 76 % giver topkarakter, og bare 4 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvfølgelig er yderst betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvor imponerende 84 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % har givet den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Hvilken leveringsmodel er smartest?

En hel del internet forhandlere foreslår nu om dage en lang række forskellige billige fragtmuligheder til AL-KO plænelufter. Det mest populære er nu om dage pakkeshoppen, hvor du selv henter de købte produkter når der er mulighed for det. Fragtløsningen er nemlig særdeles overkommelig, og mange gange endvidere den mest letkøbte metode til levering.

Du bør endvidere forsøge at få ordren leveret til din private bopæl eller til dit arbejde. Fragttypen viser sig almindeligvis en lille smule dyrere, men derudover usædvanlig let med AL-KO plænelufter online. Den billigste leveringsmulighed er unægtelig selv at hente pakken, men den løsning er betinget af at du har bopæl nær internet forhandlerens byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Fragttiden på AL-KO plænelufter er jo ekstremt vital i tilfælde af at du har behov for ordren inden for kort tid, og derfor er det jo væsentligt at vi finder den estimerede leveringstid på AL-KO plænelufter. De fleste shops på nettet – for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – stiller udsigt til billig dag-til-dag fragt på en række varenumre online, som trods alt betinges af at transaktionen realiseres tidligere end et fastslået tidspunkt, så at de har udsigt til at kunne nå at få produktet ekspederet inden de logistikansatte får fri.

Nogle e-forretninger i Danmark sikrer gratis levering på AL-KO plænelufter online, men typisk kun hvis der shoppes for en præcis sum. Alternativt bør du beslutte sig for den mest billige metode til levering, som i mange tilfælde vil være at få dem til at køre din ordre til et udleveringssted.

En del byggemarkedskæder tilbyder klik-og-hent hvor du køber billig AL-KO plænelufter hjemmefra men selv henter i byggecenteret. Fx Bygma, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Stark. De giver fx klik-og-hent på AL-KO plænelufter i følgende områder:

Hillerød, Hedensted, Charlottenlund, Brabrand, Grenaa, Lystrup, Aalborg, Struer, Kalundborg, Brøndby, Holbæk, Aabenraa, Kolding, Vallensbæk, Greve, Herning, Vejle, Ballerup, Valby, Vordingborg, Fredericia, København, Middelfart, Odense, Højbjerg, Risskov, Helsingør, Frederikshavn, Allerød, Næstved, Aarhus, Nakskov, Glostrup, Ringsted, Hørsholm, Skive, Tilst, Nyborg, Frederiksværk, Viborg, Haslev, Brønshøj, Kokkedal, Åbyhøj, Skanderborg, Lyngby, Lillerød, Vanløse, Randers, Sønderborg, Roskilde, Horsens, Esbjerg, Hjørring, Dragør, Brønderslev, Nykøbing Falster, Gentofte, Solrød Strand, Birkerød, Søborg, Hobro, Jyllinge, Ikast, Gladsaxe, Rudersdal, Odder, Korsør, Slagelse, Værløse, Rønne, Frederiksberg, Farum, Varde, Nærum, Ishøj, Silkeborg, Taastrup, Nørresundby, Albertslund, Hvidovre, Haderslev, Frederikssund, Herlev, Holstebro, Stenløse, Hedehusene, Virum, Rødovre, Køge, Tårnby, Thisted, Ølstykke, og Svendborg, .

Click-and-collect for AL-KO plænelufter er en mulighed i de fleste områder af landet: Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark), Fyn (Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn) og Sjælland (Midtsjælland, Nordsjælland, Lolland, Bornholm, Østsjælland, Amager, Falster, Vestsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland).

Når man ser på tallene fremstår det markant, at netshoppere ofte efterspørger fx køb AL-KO plænelufter og AL-KO plænelufter tilbud. Man ser derudover som regel folk søge eksempelvis billig AL-KO plænelufter, AL-KO plænelufter priser og AL-KO plænelufter online, plus de store byggecentre som Bygma, Silvan, Davidsen, Stark, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus.

Priser på AL-KO plænelufter

Det er jo efterhånden ultra problemfrit for enhver at søge information om priser på billige AL-KO plænelufter online på flere outlets på nettet, og herved har massevis af online shops fundet det nødvendigt at nedskære priserne på AL-KO plænelufter helt i bund, og ydermere byde på gratis levering.

Dog kan det immervæk vise sig rentabelt at granske et par forretninger på nettet efter rabatter og tilbud på AL-KO plænelufter online forinden du gennemfører dit køb, således at man er garanteret at modtage den skarpeste pris. Se ikke blot hos de store byggemarkeder som XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Bygma og Bauhaus.

Man bør bare være så påpasselig, at ifald en e-shop reklamerer billige AL-KO plænelufter online på tilbud til en pris som virker urealistisk fordelagtig, så er det undertiden være et signal om en uærlig internet handler. Shopping med kort er på den anden side omfattet af en regel, der begunstiger køberen overfor falske netbutikker.

Generelt anbefaler vi kortbetalinger eller MobilePay. Som et alternativ burde du drage fordel af et afbetalingstilbud fra eksempelvis ViaBill, forudsat du ønsker at honorere regningen på AL-KO plænelufter i flere bidder. Det tilbydes som regel hos specialiserede netbutikker, men sjældent de kendte byggekæder som fx Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Stark.

Når der ses på tallene er det klart, at internet shoppere typisk leder efter fx køb AL-KO plænelufter og billig AL-KO plænelufter. Vi ser derudover som regel mennesker efterspørge eksempelvis AL-KO plænelufter online, AL-KO plænelufter tilbud og AL-KO plænelufter priser.

Se nærmere på andre menneskers meninger

Trustpilot frembyder nogenlunde anstændige muligheder for at iagttage adskillige nuværende forbrugeres erfaringer og af den grund er det anbefalelsesværdigt, at du ser nærmere på online shoppens ratings inden du handler billige AL-KO plænelufter online.

Facebook bringer dig tillige adskillige habile genveje til at få indtryk af webbutikkens troværdighed. Foruden det ses en række firmaer på nettet som giver folk mulighed for at registrere en kritik af ordreforløbet, som også kan drages fordel af til at vurdere hvor glade kunderne er.

Før folk shopper billige AL-KO plænelufter online i en internet shop bør man uden tvivl sætte sig ind i forhandlerens handelsvilkår, dog er det almindeligvis et tidskrævende projekt, især med de gængse byggemarkeder som Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen og Jem og Fix.

Et nemt alternativ kunne være at efterse om internet virksomheden er e-mærket medlem, eftersom det ofte er en påvisning af at online butikken anerkender den officielle danske lovgivning, og at online butikken hyppigt besøges af sagkyndige som har indsigt i reglementet på området.

Dette er desuden en god chance for opbakning, for så vidt du bliver udsat for dilemmaer ved din ordre på AL-KO plænelufter. For øvrigt er det prisværdigt at køber er på vagt for de grundlæggende regler der kan håndhæves i forbindelse med købet af AL-KO plænelufter online, for eksempel hvilken bytteret internet virksomheden garanterer.

Derfor er det tillige essesentielt, at man stadigvæk bevarer sin kvittering på e-mail, således man en anden gang kan bevidne købet af AL-KO plænelufter, uafhængig af om man shopper fra Bauhaus, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Stark eller XL-Byg.

Jan gav 5 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

Jørgen Petersen gav 4 stjerner

Fornuftig pris

Søren O gav 5 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Pia G gav 5 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

9 tips til din online shopping
1Antal dages levering er naturligvis yderst central forudsat du har brug for varerne inden for kort tid, så herved er det fuldt ud på sin plads at vi ser nærmere på tidshorisonten for levering ved AL-KO plænelufter. Masser af internet shops stiller udsigt til billig levering efter en enkelt hverdag på adskillige varenumre, men vær obs på at det regnes ud fra at ordren indsendes før et fast klokkeslæt.
2Temmelig mange online varehuse tilbyder i dag flere billige fragtformer til AL-KO plænelufter. Den mest populære er i øjeblikket levering til en pakkeshop, hvor du så selv henter din bestilling når du har tid. Fragttypen er altså meget praktisk, samt endda tillige den billigste metode til levering.
3Det er efterhånden i høj grad fleksibelt for almindelige mennesker at søge information om priser online på billige AL-KO plænelufter i blandt forskellige internet virksomheder, og følgelig tilbyder en hel del webshops gebyrfri levering. Derfor kan det trods alt blive udbytterigt at analysere et par internet outlets efter tilbud forud for at du færdiggør din shopping, sådan at du ikke er i tvivl om at antage den mest attraktive pris.
4Enkelte internet forretninger byder på gratis fragt på AL-KO plænelufter, men undertiden kun hvis man bestiller for et præcist beløb. Derudover skulle du udvælge den mindst kostelige fragtform, hvilket i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at køre bestillingen til et udleveringssted. Metoden bliver typisk lige så vel vældig nem. Den mindst kostelige leveringsmodel vil dog til enhver tid være selv at hente ordren.
5Den mindst kostelige form for levering er dog at du selv henter varerne, som dog afhænger af at du lever tæt på online virksomhedens arbejdslager. Den fragtform er selvfølgelig ualmindeligt central forudsat man behøver AL-KO plænelufter om få sekunder. Alternativt så lover flere forretninger på nettet levering uden omkostninger, men tit under forudsætning af at du køber for et konkret beløb.
6Inden folk shopper billige AL-KO plænelufter hos en forretning på nettet kan man principielt gennemløbe webshoppens regler, det er dog uden tvivl ikke særlig morsomt. Udover dette stiller vi forslag om at man er klar over de fundamentale bestemmelser der kan håndhæves i forbindelse med købet af billige AL-KO plænelufter online, som for eksempel den returpolitik webshoppen garanterer.
7Trustpilot frembyder flere belejlige genveje til at se nærmere på en hel del forhenværende brugeres bedømmelser og derved foreslåes det, at du iagttager webbutikkens kritik før du bestiller billige AL-KO plænelufter online. Facebook medfører endvidere ultra anstændige muligheder for at få en idé om e-forhandlerens kundefokus.
8Generelt går vi ind for at kontrollere hvorvidt e-forhandleren er godkendt af e-mærket, som almindeligvis er en indikator for at internet butikken adlyder gældende dansk lovgivning, udover at internet firmaet jævnligt revurderes af fagfolk der kender til de gældende vilkår. Før folk handler billige AL-KO plænelufter hos en online virksomhed bør man altid løbe igennem deres regler.
9Vi går generelt ind for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er omfattet af et reglement, hvilket skærmer os overfor falske internet handler. Som et alternativ kunne du anvende et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, forudsat du har i sinde at godtgøre betalingen over flere uger.