Elektrisk løvsuger 3.000 W - GC-EL 3000 E
599 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 3000 watt
336 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 40 Volt - SOLO
1.188 kr.
Mere info
POWPG60140 Benzin løvblæser og løvsuger 27.6 cc
2.484 kr.
Mere info
Løvsuger benzin 30cc
1.499 kr.
Mere info
Løvsuger/-blæser 3.000 W - GE-EL 3000 E
799 kr.
Mere info
Akku-løvsuger/-blæser 2 × 18 V Li-ion Solo - GE-CL 36 Li E
799 kr.
Mere info
Løvsuger/-blæser 2.500 W - GC-EL 2500 E
349 kr.
Mere info
Løvsuger Kärcher IC 15/240 W
99.950 kr.
Mere info
Stiga Sbl 2600 El Løvblæser/-suger 2600w
700 kr.
Mere info
Løvblæser benzin PowerPlus POWXG4060
1.040 kr.
Mere info
Bosch Als 2400 El-løvsuger/blæser 2400w
700 kr.
Mere info
Grouw El-løvsuger/blæser M/kværn 3000w
250 kr.
Mere info
Løvsuger PowerPlus POWXG4050
1.387 kr.
Mere info
Løvblæser 20 Volt - SOLO PowerPlus
401 kr.
Mere info
Stiga Sbl 327 V Benzin Løvblæser/-suger
1.699 kr.
Mere info
Akku Løvblæser 40V (SOLO) GROUW 17952
699 kr.
Mere info
Benzin løvblæser og løvsuger 27.6 cc PowerPlus
2.006 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser PowerPlus POWEG9011
344 kr.
Mere info
Bosch ALS 2400 Løvsuger - 06008A1005
949 kr.
Mere info
Løvblæser 40 Volt - SOLO PowerPlus
1.000 kr.
Mere info
Bosch UniversalGardenTidy Havestøvsuger - 06008B1000
1.099 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 40 Volt - SOLO PowerPlus
1.000 kr.
Mere info
Ryobi Rbv36b Akku Løvblæser/suger 36v Solo (u/batteri Og Lader)
1.799 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 3000 watt 45 liter PowerPlus POWXG4037
675 kr.
Mere info
Bosch ALS 25 Løvsuger - 06008A1000
612 kr.
Mere info
Ryobi Obv18 Akku Løvblæser/suger 18v Solo (u/batteri Og Lader)
1.799 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der vil være forskel på priserne på billige AL-KO løvsuger fra byggekæde til byggekæde. Enkelte satser på de bedste priser, hvorimod øvrige tilbyder service. Du skal bestemme hvad du foretrækker.
Det er helt klart super vigtigt at se, om den vare du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Alternativt kan du være tvunget til lede andre steder.
For nogle er gør-det-selv projekter ens betydende med massevis af spørgsmål. Af den grund vil du med fordel kunne købe fra en webshop, som tilbyder tips og tricks til valg af AL-KO løvsuger.
Du bør kende de betingelser webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du undgår problemer med fx reklamationer. Af den grund bør man læse webshoppens regningslinjer.
Flere byggemarkeder tilbyder et bredt udvalg af produkter, hvorimod andre fokuserer på en enkelt varegruppe. Du bør vide om det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige varer at vælge fra, foruden blot AL-KO løvsuger.
Hvis du har brug for byggematerialerne nu og her eller bare gerne vil blive fri for fragtomkostningen, så kunne du tænke over at transportere materialerne selv. Dette er navnligt muligt hos de store byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre er tilgængelige i det meste af landet, og hermed har flertallet valget om at købe online og køre varerne personligt. Dermed er der mulighed for at undvære fragtgebyret, samt samtidig hente varerne lige nu.
De gængse byggemarkeder køber varer fra flere nichebutikker, så du kan handle fra et bredt udvalg af AL-KO løvsuger online.
De store byggemarkeder er etablerede og almenkendte virksomheder, som kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når du skal købe online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.

Nichewebshop

En masse niche webshops er producenter af varerne som du kan finde hos byggekæderne. Når du køber direkte igennem disse nichewebshops online kan du muligvis få en billig pris.
Størstedelen af specialiserede netshops er små familievirksomheder, som typisk drives i Danmark, givetvis endda fra dit lokalområde. Dem understøtter du idet du bestiller AL-KO løvsuger online på deres webshop.
Majoriteten af små butikker har en dybdegående viden om deres varer, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Følgelig vil du modtage ekstra erfaren service fra personale der er eksperter i lige præcis AL-KO løvsuger.
De største byggekæder i Danmark

Stark blev stiftet i 1896, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 kollegaer i forretningens 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 medarbejdere i deres 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og lønner i dag cirka 500 kollegaer i firmaets 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

AL-KO løvsuger silvan

Silvan åbnede i 1968, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 ansatte i virksomhedens 41 butikker. Silvan tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og styres dagligt af ca. 2.300 ansatte i de 56 butikker. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og omfatter i dag omkring 1.000 personer i deres 9 varehuse. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

AL-KO løvsuger bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og lønner i dag i nærheden af 1.000 mennesker i de 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

AL-KO løvsuger jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og omfatter i dag mere end 2.100 personer i deres 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

AL-KO løvsuger harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres i dag af ca. 2.000 personer i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og omfatter i dag omtrent 100 kollegaer i kædens 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeri
1Måske det viser sig betydningsfuldt at du har de relevante materialer indkøbt forud for at du iværksætter projektet. Du får god gavn af at udarbejde en hurtig oversigt indeholdende det du skal bruge, og så tjekke hver eneste ting, så du føler dig tryg ved at du har husket det hele.
2Det er oplagt at søge hjælp til byggeprojektet, specielt ved omfangsrige ombygninger. Enkelte byggerier kræver flere folk. Derudover vil det vise sig bedre og mere interessant at udføre arbejdet med andre.
3Du kan forsøge at få økonomisk støtte til byggerier. Det får man i tilfælde af at byggeriet hjælper miljøet. Støtten forudsætter med andre ord at projektet påvirker naturen.
4Ofte vil det vise sig af stor betydning at have en budgetoversigt for byggeprojektet, så du har styr på den økonomiske del. Det er økonomisk at nedskrive samtlige omkostninger, hvorefter man kunne notere ens omkostning ved dem enkeltvis.
5Før du påbegynder byggeprocessen er det ekstremt centralt at være sikker på, at det du vil bygge er lovligt. Alt efter din bopæl kan der være fastsatte retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
6Ved opgaver udendørs kan vejrsituationen få en essentiel rolle. Således bør du løbende tjekke femdøgnsprognosen lige før projektets begyndelse, så du undgår at det uventet begynder at vælte ned absolut lige når du vil påbegynde det komplicerede byggeprojekt.
7Du vil nødig gå ned på grej. I mange tilfælde vil det være uundværligt at have det ved hånden inden du tager fat på byggeprocessen. Du må heller ikke glemme at påregne omkostningerne hertil i dit udgiftsbudget.
8Der ligger utrolig mange hjælpeartikler og videoer online hvor du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube er formidler af en masse anvendelig information, specielt forudsat at du bruger engelske søgeord.
9Husk at reflektere over hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du alternativt bør købe eksperthjælp til delelementer af byggeprocessen. Hvis du benytter hjælp fra en fagmand anbefales det at notere tilbud fra forskellige håndværkere.
10Planlægning viser sig som nøglen til at få en god oplevelse med byggeprocessen. Du er nødt til at have en velovervejet arbejdsplan, der viser hvilke gøremål der skal løses på hvilket tidspunkt, med en dertilhørende numerisk orden. Vær skarp i sammensætningen af agendaen.
11Der kommer uden tvivl uforudsigelige problematikker når det kommer til avancerede byggeprojekter, og herved kan det vise sig afgørende at man afsætter god plads i planen, med det formål at man føler sig overbevist om at man ikke kommer i tidsmangel.
12Du skal aldrig nogensinde negligere sikkerheden, så husk arbejdstøj bl.a. fod- og hovedbeklædning som beskytter dig imod hændelige skader. Det er smart at du husker dit velbefindende i byggeprocessen, hovedsageligt såfremt du ikke fremskaffer professionel assistance.
De højest bedømte byggeshops
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som uden tvivl er kolossalt flot. Scoren grundlægges af 28.109 kommentarer, hvor intet mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og alene 4 % har givet dumpekarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er rigtig imponerende. Evalueringen er baseret på 11.467 bedømmelser, hvor intet mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket klart er virkelig beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og alene 8 % har givet 1 stjerne. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, som selvsagt er ualmindeligt overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvor hele 84 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvfølgelig er utrolig flot. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvor ikke mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og kun 9 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Hvilken fragtløsning er smartest?

Mange online varehuse tilbyder nu om dage flere billige fragttyper til AL-KO løvsuger. Førstevalget hos mange er nu om dage at afsende til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter din nyindkøbte vare lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringsformen er nemlig særdeles nem, samt ofte også den billigste mulighed for fragt.

Du kan ligeledes forsøge at vælge afsending hjem til dig privat eller til adressen på dit arbejde. Fragtløsningen viser sig jævnligt lidt mindre billig, men endvidere yderst enkel med AL-KO løvsuger online. Den billigste leveringsmulighed vil dog utvivlsomt være at du selv henter varerne, hvilket dog nødvendiggør at du har bopæl tæt på internet forretningens butikker, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Antal dages levering på AL-KO løvsuger kan være meget essentiel forudsat man absolut skal bruge ordren inden for få dage, og af den grund er det særdeles vigtigt at du finder den anslåede leveringstid på AL-KO løvsuger. En stor portion online shops – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – yder billig levering på næste hverdag på de fleste af deres varer online, som imidlertid er afhængig af at ordren køres igennem forud for et bestemt klokkeslæt, så at de garanteret kan nå at få de nye varer distribueret inden lagermedarbejderne holder fyraften.

Flere byggecentre lover levering uden beregning på AL-KO løvsuger online, men undertiden er det påkrævet at du køber for en bestemt pris. I øvrigt kunne man tage den mindst kostelige leveringsmodel, som oftest vil blive at få leveret pakken til et afhentningssted.

En stor portion byggemarkeder giver afhentning hvor du bestiller billig AL-KO løvsuger online og selv henter i butikken. Eksempelvis XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Silvan, 10-4, Stark, Davidsen og Harald Nyborg. Byggecentrene udlover bl.a. click-and-collect på AL-KO løvsuger i disse områder:

Horsens, Kolding, København, Viborg, Randers, Skive, Lyngby, Vejle, Hjørring, Ikast, Hillerød, Ballerup, Allerød, Gladsaxe, Dragør, Odder, Vallensbæk, Nakskov, Struer, Roskilde, Risskov, Silkeborg, Tilst, Albertslund, Søborg, Aarhus, Glostrup, Farum, Stenløse, Odense, Aalborg, Birkerød, Brabrand, Aabenraa, Haslev, Gentofte, Kalundborg, Nyborg, Ringsted, Helsingør, Tårnby, Lystrup, Nørresundby, Slagelse, Ølstykke, Åbyhøj, Brøndby, Hedensted, Fredericia, Varde, Jyllinge, Thisted, Haderslev, Vanløse, Frederiksværk, Greve, Taastrup, Solrød Strand, Køge, Sønderborg, Hørsholm, Værløse, Esbjerg, Holstebro, Nærum, Rudersdal, Nykøbing Falster, Vordingborg, Hedehusene, Herlev, Frederiksberg, Skanderborg, Rønne, Brønshøj, Virum, Næstved, Korsør, Lillerød, Hobro, Middelfart, Brønderslev, Frederikssund, Grenaa, Ishøj, Højbjerg, Svendborg, Charlottenlund, Kokkedal, Rødovre, Hvidovre, Valby, Herning, Frederikshavn, og Holbæk, .

Afhentning af AL-KO løvsuger er muligt i alle dele af Danmark: Fyn (Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn), Sjælland (Sydsjælland, Bornholm, Østsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Falster, Amager, Midtsjælland, Hovedstaden, Lolland) og Jylland (Midtjylland, Østjylland, Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland, Sønderjylland).

Når man kigger i søgedata bliver det klart, at netshoppere typisk leder efter blandt andet køb AL-KO løvsuger og AL-KO løvsuger tilbud. Derudover oplever vi jævnligt online shoppere lede efter blandt andet AL-KO løvsuger online, billig AL-KO løvsuger samt AL-KO løvsuger priser, plus de velkendte byggemarkeder som Bygma, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, 10-4, Harald Nyborg og Davidsen.

Bedste tilbud på AL-KO løvsuger

Det er jo ekstremt gnidningsløst for enhver at analysere tilbud på billige AL-KO løvsuger online på flere webshops, og derfor har adskillige internet foretagender været nødt til at tvinge prisniveauet på AL-KO løvsuger eftertrykkeligt, og derudover sikre fragt uden gebyr.

Trods dette kan det trods alt vise sig profitabelt at analysere visse internet handler efter udsalg og tilbud på AL-KO løvsuger online forud for at du færdiggør din shopping, således at du ikke er i tvivl om at skaffe sig den prisbilligste pris. Kig ikke bare hos de udbredte byggecentre som Stark, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma og Silvan.

Du skal lige meget hvad være årvågen med, at når en forhandler på nettet afsætter billige AL-KO løvsuger online til salg for en salgspris som kan virke ufattelig billig, så bør det mange gange være et symbol på en uoprigtig internet webshop. Køb med gængse betalingskort er på den anden side inkluderet i et reglement, som garanterer køber imod fup internet forhandlere.

Vi anbefaler generelt kortkøb eller mobilbetaling. Som en anden løsning bør du drage fordel af en løsning som fx ViaBill, hvis du gerne vil honorere prisen på AL-KO løvsuger i flere bidder. Dette tilbydes som regel ved specialiserede webshops, men sjældent de store byggecentre som fx 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Silvan, Jem og Fix og Stark.

Ved indkig i statistikkerne står det tydeligt, at internet shoppere ofte efterspørger eksempelvis køb AL-KO løvsuger og AL-KO løvsuger online. Foruden dette oplever man ofte netshoppere efterspørge blandt andet AL-KO løvsuger tilbud, billig AL-KO løvsuger samt AL-KO løvsuger priser.

Gennemsøg tidligere brugeres anbefalinger

Trustpilot bringer dig ultra gunstige muligheder for at se nærmere på flere tidligere brugeres oplevelser og på grund af dette stiller vi forslag om, at du eksaminerer e-shoppens kritik inden du placerer din ordre på billige AL-KO løvsuger online.

Facebook frembyder derudover ret udmærkede metoder til at få kendskab til online shoppens kundefokus. I øvrigt møder vi nogle internet firmaer som tilbyder kunderne at forfatte en omtale af deres køb, hvilket desuden bør tages i brug til afvejning af kundernes tilfredshed.

Før folk handler billige AL-KO løvsuger online hos en butik behøver de for at være på den sikre side gennemgå webshoppens vilkår, dog er det ofte ikke særlig spændende, specielt med de gængse byggemarkeder som Silvan, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Bygma, Harald Nyborg og Bauhaus.

En nem løsning kunne måske være at undersøge hvorvidt e-forretningen er e-mærket medlem, fordi det almindeligvis er en sikkerhed for at internet forretningen tilslutter sig de officielle danske regler, samt at shoppen tit tilses af sagkyndige der har megen viden om reglementet på området.

Desuden tilbydes du anledning til support, hvis du skulle få besvær ved din bestilling af AL-KO løvsuger. Desuden stiller vi forslag om at køber er vidende om de mest essentielle vilkår der kan have indflydelse på købet af AL-KO løvsuger online, f.eks. hvilken returret internet forretningen lover.

I den forbindelse er det ydermere vigtigt, at man når som helst beholder sin ordrekvittering, således man til enhver tid kan vidne om sit køb af AL-KO løvsuger, uanset om man shopper ved XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Davidsen eller Stark.

Jesper Hansen gav 5 stjerner

Det fungerer jo bare

Thomas gav 4 stjerner

Fornuftigt sted at handle

Jesper Christensen gav 5 stjerner

Rigtig god service

Kirsten D gav 4 stjerner

Hurtig levering

9 tips til din online shopping
1Vi tilråder at undersøge hvorvidt e-butikken er e-mærke tilsluttet, hvilket generelt er et tegn på at webbutikken efterkommer den officielle danske lovgivning, udover at internet firmaet lejlighedsvis revideres af sagkyndige der har meget erfaring med bestemmelserne på området. Forud for at nogen bestiller billige AL-KO løvsuger hos en butik på nettet bør man for at være på den sikre side studere dens forretningsvilkår.
2Vi går generelt ind for bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er omsluttet af en retningslinje, hvilket begunstiger dig som køber overfor svindlende internet firmaer. Som et alternativ bør du drage fordel af en løsning som eksempelvis ViaBill, såfremt du efterspørger at finansiere betalingen ude i fremtiden.
3Trustpilot frembyder temmelig pæne genveje til at undersøge en stor portion forhenværende brugeres meninger og derfor går vi ind for, at du beser netshoppens vurderinger forud for at du shopper billige AL-KO løvsuger online. Facebook tilbyder dig ydermere fuldt ud ønskværdige muligheder for at få kendskab til webbutikkens pålidelighed.
4Antal dages levering er jo ultra vital i tilfælde af at man behøver dine nye varer om kort tid, og af den grund er det selvfølgelig relevant at du dobbelttjekker den anslåede leveringstid på AL-KO løvsuger. Adskillige internet virksomheder frembyder billig levering på næste hverdag på en lang række af deres varer, men vær påpasselig da det kræver at bestillingen anbringes forinden et nøjagtigt tidspunkt.
5Indtil flere e-forhandlere lover billig fragt på AL-KO løvsuger, men ofte er det betinget af at du køber for et fastsat beløb. Alternativt skal du snuppe den prisbilligste type af levering, der i mange tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at bringe pakken til et udleveringssted. Metoden bliver tit også ret så nem. Den prisbilligste leveringsmanér kan ikke benægtes at være selv at hente varerne.
6Mange online varehuse frembyder heldigvis en lang række forskellige billige former for levering til AL-KO løvsuger. En favorit iblandt mange er i øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, og så henter du bare bestillingen når du har tid. Leveringsmetoden er jo rigtig fleksibel, og typisk tilmed den mest betalelige mulighed for levering.
7Før nogen shopper billige AL-KO løvsuger i en forretning på nettet kunne de for at være på den sikre side betragte webbutikkens handelsbetingelser, men det er undertiden ikke videre spændende. Derudover rekommanderer vi at man er påpasselig med de mest centrale bestemmelser der har indvirkning på købet af billige AL-KO løvsuger online, som for eksempel den returret internet webshoppen garanterer.
8Den prisbilligste mulighed for fragt er dog selv at hente pakken, som jo stiller krav om at du fysisk befinder dig i kort afstand af netshoppens adresse. Den form for fragt kan vise sig at være ultra vital hvis du skal bruge AL-KO løvsuger om et øjeblik. Alternativt så tilbyder indtil flere e-forhandlere fragt uden gebyr, men oftest kræver det at du shopper for en konkret sum.
9Det er efterhånden yderst nemt for os alle at søge information om priser online på billige AL-KO løvsuger på forskellige internet firmaer i Danmark, og for det lover flertallet af internet forretninger i Danmark levering uden gebyr. Men det kan trods alt vise sig profitabelt at analysere et par forskellige e-butikker efter rabat og tilbud forud for at du bestiller, således at man er tryg ved at indhente den laveste pris.