Er du på udkig efter akustikplader? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 12.927 kr. Det er 56 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 akustikplader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
12.927 kr.Køb
16.611 kr.Køb
16.611 kr.Køb
17.444 kr.Køb
17.712 kr.Køb
22.080 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til oplimning til loft til væggen til print

Varianter: med lys med kunst med tryk med motiv med huller med print med stof

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der kan være forskel på salgspriserne på billige akustikplader fra netbutik til netbutik. En del fokuserer på lave priser, imens nogle vil have kompetent sparring. Du må overveje hvad du foretrækker.
For nogle er byggeri ens betydende med stribevis af spørgsmål. Dermed kan du bestille ved et online byggecenter, hvor du får hjælp og vejledning omkring akustikplader.
Ifald du skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot ønsker at undvære leveringsgebyret, så kan du med fordel hente produkterne selv. Dette er hovedsageligt muligt ved de udbredte byggecentre.
Du bør vide hvilke betingelser butikken udsteder når du køber online, så du undgår problemer med fx returnering. Af den grund bør du undersøge byggemarkedets regler.
Det er selvsagt super afgørende at tjekke, hvorvidt den vare du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers må du kigge hos de andre.
Flere byggecentre tilbyder et stort produktsortiment, og nogle er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du kan tænke igennem hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange varetyper at vælge fra, foruden bare akustikplader.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder har butikker nær dig, og derigennem har de fleste adgang til at bestille online og køre materialerne på egen hånd. Af den grund er det muligt at undvære fragtgebyret, og sågar skaffe produkterne nu og her.
De store byggekæder er folkekære og bekendte virksomheder, hvilket kan bidrage til en tryghedsfølelse når du shopper online. Det kan du se som fordelagtigt.
De kendte byggekæder forhandler varer fra alverdens nicheshops, og som følge af dette kan du shoppe fra et bredt udvalg af akustikplader online.

Nichewebshop

De fleste nichespecifikke netbutikker er ekstraordinært passionerede omkring deres varer, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Ergo forventes det at du får super indsigtsfuld vejledning fra mennesker som er specialister i lige præcis akustikplader.
Flertallet af webshops med fokus på en enkelt niche er små familievirksomheder, som typisk drives i Danmark, måske ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse støtter du når du bestiller akustikplader online på deres side.
Alverdens nichebutikker på internettet er producenter af de varer der kan købes fra de større webshops. Idet du køber direkte på disse nichewebshops online er det muligt at få en bedre pris.
De største byggekæder i Danmark

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres nu af over 2.000 personer i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og omfatter i dag i omegn af 500 ansatte i selskabets 9 butikker. Johannes Fog satser på salg til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger i dag cirka 2.000 kollegaer i selskabets 72 butikker. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger årligt for over 7 milliarder kroner.

akustikplader jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres nu af mere end 2.100 ansatte i kædens 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

akustikplader silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 ansatte i kædens 41 butikker. Silvan satser på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

akustikplader bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og beskæftiger nu over 1.000 mennesker i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

akustikplader harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger nu omkring 2.000 mennesker i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger nu flere end 100 personer i firmaets 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Davidsen startede i 1944, og udgøres nu af omkring 1.000 mennesker i de 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og udgøres nu af i omegn af 2.300 personer i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det kan blive væsentligt at du har de relevante byggematerialer parat forud for at du iværksætter dit byggeprojekt. Du kan sammenfatte en enkel huskeliste hvor der bør fremgå alle de ting der er nødvendige, og så eftergå hvert eneste punkt, så du kan føle dig overbevist om at alt er som det skal være.
2Der præsenterer sig uden tvivl uforudsigelige bump på vejen når det kommer til krævende byggeprojekter, og pga. dette kan det vise sig afgørende at man afsætter passende tid i planen, så man er ubekymret om at man ikke kommer i tidsmangel.
3Planlægning er metoden til et uproblematisk forløb med arbejdet. Du bør overveje at sammensætte en gennemarbejdet køreplan, der viser hvilke gøremål du vil klø på med på hvilke tidspunkter, og som ligeledes indeholder en kronologisk rækkefølge. Forsøg at være konkret i udarbejdelsen af oversigten.
4Det kan vise sig at være godt at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprocessen, ikke mindst i tilfælde af store byggeopgaver. Større byggeprojekter gør krav på flere personer. Ydermere bør det være mere produktivt og mere socialt at lave arbejdet med andre.
5Du må aldrig nedprioritere din sikkerhed, så glem ej beklædning som fx fod- og hovedbeklædning som skåner dig mod hændelige ulykker. Det er uundværligt at du har styr på sikkerheden i arbejdet, hovedsageligt hvis du ikke køber hjælp fra en professionel.
6Inden du starter arbejdet kan det være vildt vigtigt at du sikrer dig, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der vise sig en række regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
7Man skal under ingen omstændigheder gå ned på værktøj. Tit vil det vise sig uundværligt at have grejet ved hånden akkurat som du går løs med byggeriet. Det er desuden en fordel at medtage disse udgifter i dit udgiftsbudget.
8Husk at kalkulere hvorvidt du selv vil klare hele projektet, eller du hellere burde anskaffe hjælp fra en fagmand til områder af projektet. Hvis du fremskaffer eksperthjælp er der penge at spare ved at søge tilbud fra diverse leverandører.
9Man kan få tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det gives såfremt byggeprojektet gør en forskel for klimaet. Modtagelsen af tilskud forudsætter altså at byggeriet gør en positiv forskel for naturen.
10Ved udendørs byggeprojekter kan eventuelt regnvejr få meget at sige. Af den årsag skal du ofte lægge mærke til udsigten ift. vejret i tiden op til starten på projektet, så det ikke uanmeldt går i gang med at vælte ned absolut lige når du vil i gang med det avancerede byggeprojekt.
11Typisk vil det være afgørende at lave et udgiftsbudget for optimeringen, så du har styr på udgifterne. Det kan være behjælpeligt at nedskrive hver eneste udgift, hvorefter man kan kortlægge ens købspris for dem slavisk.
12Du kan finde rigelige mængder af hjælpeartikler og videoer fra alverdens hjemmesider som der kan findes inspiration i. Ikke mindst YouTube kan hjælpe med overvældende meget udbytterig viden, ikke mindst forudsat at du kigger på engelsk.
De mest populære byggemarkeder
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er ekstremt godt arbejde. Karakteren grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvor intet mindre end 69 % giver topkarakter, og blot 8 % giver dumpekarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som i særdeleshed er yderst imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er kolossalt imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvoraf hele 84 % har givet toprating, og kun 2 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er fantastisk beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 9 % har givet 1 stjerne. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er meget imponerende. Scoren grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % giver den bedste karakter, og alene 4 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.

Almindelige spørgsmål vedrørende akustikplader

 • Hvad er akustikplader lavet af?
 • Akustikplader hvor meget?
 • Hvad er akustikplader?
 • Hvad koster akustikplader?
 • Hvilken leveringsløsning skal du vælge?

  En del online firmaer tilbyder nu flere billige fragtmuligheder til akustikplader. Den mest populære er nu om stunder at få leveret til et afhentningssted, hvor du selv kan hente de bestilte produkter når det passer dig. Fragtformen er altså ultra uproblematisk, og endda endda den prisbilligste leveringsform.

  Du kunne alternativt overveje at få produkterne sendt hjem til dig eller ud på dit arbejde. Muligheden bliver for det meste en sjat dyrere, men ligeledes vældig uproblematisk ved køb af akustikplader online. Den billigste type af levering er utvivlsomt at hente pakken selv, men den løsning nødvendiggør at du bor nær online forretningens byggecenter, fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

  Leveringsdygtigheden på akustikplader kan vise sig at være ret vigtig ifald man står og skal bruge dine nye produkter med det samme, og med det formål er det virkelig centralt at man efterser den forventede leveringstid ved akustikplader. En masse internet shops – eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – byder på billig levering på næstkommende hverdag på masser af varer online, hvilket dog stiller krav om at orden realiseres før et konkret klokkeslæt, således at de garanteret kan nå at få de nye varer hen til fragtfirmaet forud for at de logistikansatte holder fyraften.

  Enkelte internet butikker frembyder portofri fragt på akustikplader online, men i de fleste tilfælde er det påkrævet at der erhverves for et fastslået beløb. Desuden kan man vælge den mest letkøbte leveringsmodel, som i mange tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at køre din pakke til en pakkeshop.

  De største byggecentre giver afhentning hvor man køber billig akustikplader hjemmefra og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Bauhaus, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Bygma, 10-4, Stark, Jem og Fix og Harald Nyborg. Byggecentrene frembyder eksempelvis click-and-collect på akustikplader i disse byer:

  Odense, Aarhus, Åbyhøj, Lyngby, Søborg, Køge, Risskov, Frederiksberg, Frederiksværk, Rønne, Varde, Odder, Hobro, Vallensbæk, Holbæk, Hillerød, Ringsted, Haslev, Albertslund, Thisted, Roskilde, Virum, Brønderslev, Vanløse, Frederikshavn, Hedehusene, Vordingborg, Kalundborg, Stenløse, Kokkedal, Farum, Skanderborg, Middelfart, Lystrup, Korsør, Hvidovre, Grenaa, Greve, Randers, Fredericia, Aabenraa, Haderslev, Holstebro, Helsingør, Brabrand, Næstved, Ballerup, Hedensted, Ølstykke, Silkeborg, Struer, Frederikssund, Vejle, Aalborg, Tilst, Solrød Strand, Hørsholm, Allerød, Valby, Esbjerg, Brønshøj, Glostrup, Birkerød, Sønderborg, Nykøbing Falster, Lillerød, Ishøj, Charlottenlund, Skive, Viborg, Gladsaxe, Tårnby, København, Rudersdal, Rødovre, Dragør, Horsens, Taastrup, Hjørring, Gentofte, Højbjerg, Slagelse, Ikast, Værløse, Nærum, Jyllinge, Brøndby, Svendborg, Nakskov, Herlev, Kolding, Herning, Nyborg, og Nørresundby, .

  Click-and-collect af akustikplader er muligt i alle områder af Danmark: Sjælland (Østsjælland, Falster, Sydsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Hovedstaden, Amager, Midtsjælland, Lolland), Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland, Østjylland) og Fyn (Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn).

  Ved indkig i statistikkerne står det markant, at internet shoppere jævnligt efterspørger bl.a. akustikplader online og køb akustikplader. Vi ser derudover typisk folk søge for eksempel akustikplader tilbud, billig akustikplader og akustikplader priser, foruden de velkendte byggekæder som Davidsen, 10-4, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan og Stark.

  Bedste tilbud på akustikplader

  Det er i dag temmelig let gængeligt for alle at vurdere tilbud på billige akustikplader online i blandt forskellige forhandlere på nettet, og derved har utallige webbutikker ikke kunne slippe for at nedbringe udsalgspriserne på akustikplader enormt, og i øvrigt sikre levering uden betaling.

  Derfor kan det til hver en tid vise sig fordelagtigt at eftergå enkelte forhandlere på nettet efter tilbud og rabatter på akustikplader online forud for at du gennemfører din bestilling, så man er garanteret at opnå den mindst kostelige pris. Se ikke bare hos de velkendte byggemarkeder som Davidsen, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix og Bygma.

  Du skal bare være så påvagt, at hvis en forhandler på nettet afhænder billige akustikplader online til en salgspris der virker enormt lav, kan det i nogle tilfælde være et kendetegn på en fup e-handler. Bestillinger med kort er heldigvis en del af en anordning, der sikrer dig som køber imod uægte webbutikker.

  Vi anbefaler bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ bør du vælge et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, såfremt du efterspørger at klare betalingen af akustikplader ude i fremtiden. Dette foreslåes som regel hos nichebutikker, men ikke de udbredte byggemarkeder som fx Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Stark og XL-Byg.

  Når vi kigger i data fremstår det klart, at online shoppere som regel søger efter fx køb akustikplader og akustikplader priser. Foruden dette oplever man tit internet shoppere søge efter bl.a. akustikplader online, billig akustikplader og akustikplader tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg akustikplader er 9810 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 19 brugeranmeldelser.

  Fuld tilfreds” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til loft til oplimning til væggen til print

  Varianter: med print med huller med tryk med motiv med stof med kunst med lys

  Gennemsøg eksisterende kunders bedømmelser

  Trustpilot fremskaffer temmelig passende muligheder for at se nøjere på en længere række øvrige brugeres reflektioner og derved kan det anbefales, at du ser nærmere på internet forretningens vurderinger før du lægger din bestilling på billige akustikplader online.

  Facebook yder på samme måde stort set ønskværdige metoder til at få indtryk af internet firmaets troværdighed. Foruden det er der endda e-shops som tilbyder folk at levere en bedømmelse af deres køb, som desuden kan udnyttes til afvejning af kundernes tilfredshed.

  Forud for at nogen shopper billige akustikplader online på en e-shop kan man i reglen betragte virksomhedens betingelser, men det er normalt ikke særlig interessant, specielt med de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Stark og Silvan.

  Et alternativ er at undersøge hvorvidt e-handlen er medlem af e-mærket, da det kan være et kendetegn for at internet butikken efterfølger de danske love, og at e-shoppen nu og da føres tilsyn med af specialister som har megen viden om de gældende bestemmelser.

  Derudover tilbydes du anledning til støtte, for så vidt du udsættes for besvær i forbindelse med dit køb af akustikplader. Ydermere anbefales det at kunden er hensynstagende til de fundamentale reglementer der kan have indflydelse på bestillingen af akustikplader online, eksempelvis hvilken byttepolitik webbutikken garanterer.

  I den forbindelse er det virkelig relevant, at man til enhver tid bibeholder sin ordrekvittering, således man til enhver tid vil kunne påvise sit køb af akustikplader, uafhængig af om man har handlet ved Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Stark, Davidsen, Bauhaus eller 10-4.

  Anders gav 5 stjerner

  Stjerneklar service!

  Morten gav 4 stjerner

  Fremragende service

  Birthe F gav 5 stjerner

  Alt som det skal være.

  Henrik F gav 5 stjerner

  God pris og extremt hurlig levering

  9 tips til når du køber online
  1Det er meget gnidningsløst for os alle at finde information om priser online på billige akustikplader hos forskellige webshops, og derfor lover en lang række butikker på nettet gratis levering. Til gengæld kan det alligevel vise sig nyttigt at kontrollere enkelte internet varehuse i Danmark efter billige priser inden du shopper, sådan at du er skudsikker på at antage den billigste pris.
  2Vi slår generelt et slag for at efterse om internet forhandleren er verificeret af e-mærket, hvilket typisk er en forsikring om at e-shoppen tilslutter sig de officielle danske regler, og at netbutikken nu og da kigges til af fagfolk der forstår de gældende regulativer. Forinden nogen køber billige akustikplader i en webbutik burde man reelt tage stilling til webbutikkens forretningsvilkår.
  3Den mest betalelige løsning til levering er uden tvivl at hente varerne selv, men dette beroer på at du er nær internet firmaets adresse. Den leveringsmetode er jo rigtig vital når vi behøver akustikplader inden for kort tid. Alternativt så præsterer nogle internet outlets gratis levering, men oftest er det så præmissen at du køber for et bestemt beløb.
  4Leveringshastigheden er selvfølgelig særligt vital når man har behov for produktet fluks, og herved er det øjensynligt meningsfuldt at vi undersøger den estimerede leveringstid for akustikplader. De fleste internet handler giver billig dag-til-dag levering på massevis af produkter, der dog afhænger af at ordren aflægges forinden et besluttet tidspunkt.
  5Enkelte online virksomheder frembyder portofri fragt på akustikplader, men i de fleste tilfælde under forudsætning af at der bestilles for en præcis sum. Ellers bør man overveje den mest betalelige fragtmulighed, der i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at levere bestillingen til et udleveringssted. Fragtløsningen er mange gange tillige temmelig smart. Den mest betalelige mulighed for fragt er dog at hente pakken selv.
  6Trustpilot indebærer forholdsvis udmærkede muligheder for at eftergå en stor portion nuværende forbrugeres observationer og af den grund er det smart, at du tjekker internet forretningens vurderinger inden du bestiller billige akustikplader online. Facebook leverer på samme måde egentlig belejlige metoder til at få kendskab til internet selskabets kundetilfredshed.
  7Vi anbefaler køb med kort eller mobilbetaling. Kortbestillinger er inkluderet i en vedtægt, som bistår kunden imod uoprigtige webshops. Som et alternativ burde du overveje en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du agter at dække prisen i flere bidder.
  8En række online butikker tildeler på nuværende tidspunkt mange forskellige billige leveringsløsninger til akustikplader. En af de mest moderne er i vore dage at få sendt til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter bestillingen når du har mulighed for det. Den er altså i høj grad gnidningsløs, samt i mange tilfælde også den billigste leveringsmetode.
  9Før folk køber billige akustikplader hos en online virksomhed kan de de facto tyde netbutikkens forretningsvilkår, det er dog tit ikke særlig interessant. Yderligere er det en hjælp at kunden er omhyggelig omkring de mest essentielle bestemmelser i forbindelse med bestillingen af billige akustikplader online, f.eks. den bytteret internet firmaet benytter.