Er du på udkig efter akustikloft? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 12.927 kr. Det er 56 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 akustikloft inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
12.927 kr.Køb
16.611 kr.Køb
16.611 kr.Køb
17.444 kr.Køb
17.712 kr.Køb
22.080 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er forskel på priserne på billige akustikloft hos de forskellige online byggemarkeder. En del satser på de bedste priser, og nogle har kompetent rådgivning. Du må afveje hvad du vurderer er vigtigst.
Det er selvfølgelig super vigtigt at vide, om den vare du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Hvis du skal have dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot har lyst til at spare fragtgebyret, så kunne du tænke over at transportere byggematerialerne på eget initiativ. Det er i særdeleshed et alternativ i de udbredte byggecentre.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer butikken udsteder når du handler online, så du slipper for udfordringer med for eksempel reklamationer. Af den grund skal man læse netbutikkens handelsbetingelser.
Flere byggekæder tilbyder et bredt sortiment, og nogle har fokus på en specifik varegruppe. Du skal tænke på om det er vigtigt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i blandt, foruden blot akustikloft.
For mange er gør-det-selv projekter lig med adskillige spørgsmål. På grund af det er det fordelagtigt at shoppe hos en online byggeshop, som kan give tips og tricks til valg af akustikloft.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og bekendte forretninger, som kan give øget troværdighed når man skal købe online. Dette er noget nogle vil se som en fordel.
De kendte byggekæder udbyder varer fra talrige producenter, og dermed har du mulighed for at vælge fra et bredt udvalg af akustikloft online.
De udbredte byggekæder findes i hele landet, og i kraft af det har mange tilbuddet om at handle online og transportere varerne personligt. Takket være dette kan du overveje at spare fragtomkostningen, og tilmed hente produkterne nu og her.

Nichewebshop

Størstedelen af nichebutikker er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktsortiment, idet de kun sælger disse varer. Derigennem vil du modtage ekstra indsigtsfuld rådgivning fra personale som er specialister i netop akustikloft.
Majoriteten af nichespecifikke netbutikker er opstartsvirksomheder, der tit er danske, eventuelt tilmed lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at støtte idet du bestiller akustikloft online fra deres webshop.
Mange niche netbutikker producerer selv varerne som byggekæderne sælger. Ved køb direkte fra niche netbutikkerne online kan du få en billigere pris.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Johannes Fog blev etableret i 1920, og lønner i dag omkring 500 ansatte i forretningens 9 butikker. Johannes Fog har fokus på salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

akustikloft jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu over 2.100 ansatte i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og omfatter i dag mere end 1.000 mennesker i forretningens 9 varehuse. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

akustikloft bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres nu af cirka 1.000 ansatte i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og omfatter i dag i omegn af 2.300 medarbejdere i deres 56 butikker. Bygma satser på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 kollegaer i selskabets 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er nu arbejdsplads for flere end 100 personer i virksomhedens 6 butikker. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

akustikloft silvan

Silvan blev etableret i 1968, og udgøres nu af flere end 1.000 personer i deres 41 varehuse. Silvan tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

akustikloft harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og lønner i dag omtrent 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger nu omtrent 2.000 ansatte i de 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Husk at gennemtænke hvorvidt projektet kan klares alene, eller du i stedet for bør få hjælp fra en fagmand til afslutningen af arbejdet. Såfremt du ønsker assistance fra en fagperson vil det normalt anbefales at søge forslag fra flere leverandører.
2Ved projekter udendørs kan vejrsituationen få meget at sige. På grund af dette skal du ofte undersøge vejrberetningerne i perioden for projektets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde regnet med det går i gang med at stå ned i stænger bedst som du er ved at færdiggøre dit komplekse byggeprojekt.
3Man skal ikke gå ned på værktøj. Tit vil det være meningsfuldt at du har det tilgængeligt idet du igangsætter dit byggeprojekt. Det er i øvrigt vigtigt at indregne de her udgiftsposter i økonomien.
4Godt forarbejde bliver kilden til at lykkes med byggeriet. Du bør lave en strømlinet køreplan, som viser hvilke arbejdsopgaver der løses hvornår, samt en tilhørende prioriteringsliste. Vær konkret i udarbejdelsen af planen.
5Forinden du indleder byggeriet kan det blive ubeskriveligt centralt med en forsikring om, at dit projekt er lovligt. Afhængigt af din bopæl vil der gælde diverse regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
6Der ligger en hel del guides og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. Ikke mindst YouTube supporterer dig med betydelige mængder almennyttig info, især såfremt du skriver søgeordene på engelsk.
7Typisk vil det vise sig vigtigt at have lavet en budgetoversigt for dit byggeri, så man har kontrol over udgifterne. Det kan vise sig at være behjælpeligt at beskrive samtlige poster, og efterfølgende finde frem til ens købspris for dem én efter én.
8I visse tilfælde kan man forsøge at få støtte fra det offentlige til renoveringer. Det kan man få i tilfælde af at renoveringen gør en forskel for klimaet. Af få støtte kræver altså at projektet influerer positivt på planeten.
9Du skal ikke se bort fra dit eget helbred, så husk påklædning som fod- og hovedbeklædning som beskytter dig med henblik på mulige uheld. Det er klogt at du har styr på dit eget ve og vel i byggeprojektet, hovedsageligt hvis du ikke skaffer professionel hjælp.
10Det kan være en god idé at få hjælp til byggeprocessen, navnlig når der er tale om omfattende byggeopgaver. Enkelte projekter bør udføres af mere end en person. Dertil vil det blive mere effektivt og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
11Der præsenterer sig typisk uventede problematikker når det handler om krævende byggeprojekter, og herved kan det være meningsfuldt at der afsættes betragtelig tid i tidsplanen, så man kan føle sig selvsikker på at nå i mål til tiden.
12Det er essentielt at du har de fornødne byggematerialer tilgængelige inden du starter byggeprocessen. Du kunne notere en hurtig indkøbsliste med det der er nødvendige, og dernæst granske punkterne, så du kan føle dig tryg ved at du har husket alt.
De mest folkekære byggeshops
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som klart er fantastisk godt arbejde. Karakteren er baseret på 2.856 anmeldelser, hvor imponerende 59 % kvitterer med toprating, og blot 9 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er temmelig imponerende. Ratingen er baseret på 19.208 anmeldelser, hvor intet mindre end 84 % giver den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som altså er ekstremt godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 4 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som tydeligvis er ultra overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvoraf imponerende 86 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % giver bundkarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er ualmindeligt flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 69 % giver 5 stjerner, og bare 8 % har givet den laveste karakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsform er bedst?

Adskillige forretninger på nettet foreslår i dag diverse forskellige billige former for levering til akustikloft. En af dem der er mest populær er nu til dags at få leveret til et afhentningssted, hvor du kan afhente dine nye varer lige når det passer dig. Fragtmetoden er altså ekstremt hensigtsmæssig, og tit endda den mest betalelige leveringsmodel.

Du kan lige så vel afveje for og imod at få produkterne leveret til din bolig eller til dit arbejde. Fragtmetoden viser sig gennemsnitligt en sjat dyrere, men tillige ret problemfri ved køb af akustikloft online. Den billigste leveringsmodel er dog at du selv henter varerne, men dette står og falder med at du er nærved e-forretningens byggemarked, fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på akustikloft kan vise sig at være ret aktuel forudsat du absolut skal bruge dine nye varer fluks, og herved er det aldeles meningsfuldt at vi kigger nærmere på det anslåede leveringstidspunkt for akustikloft. Masser af internet foretagender – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – yder billig levering efter en enkelt hverdag på en masse varer online, men som ikke desto mindre beroer på at ordren køres igennem forud for et nøjagtigt klokkeslæt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få varen klargjort forud for at de lageransatte har fyraften.

Flere online forhandlere tilbyder levering uden beregning på akustikloft online, men oftest forudsætter det at du aftager for et fastslået beløb. Ellers burde du overveje den prisbilligste fragtmulighed, som gerne vil blive at få kørt bestillingen til et afhentningssted.

En lang række netshops yder click-and-collect hvor du handler billig akustikloft online og selv henter i butikken. For eksempel 10-4, Jem og Fix, Stark, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg og Bauhaus. De yder fx klik-og-hent på akustikloft i disse byer:

Hedehusene, Lyngby, Valby, Grenaa, Højbjerg, Åbyhøj, Sønderborg, Lillerød, Rudersdal, Virum, Ølstykke, Nykøbing Falster, Nærum, Ringsted, Varde, Slagelse, Dragør, Brønshøj, Brabrand, Albertslund, Aabenraa, Greve, Frederikssund, Solrød Strand, Taastrup, Nørresundby, Værløse, Thisted, Birkerød, Kalundborg, Randers, Brønderslev, Ballerup, Haderslev, Holstebro, Korsør, Køge, Frederikshavn, Frederiksberg, Herning, Svendborg, Kolding, Frederiksværk, Brøndby, Vejle, Farum, Rønne, Risskov, Haslev, Silkeborg, Vallensbæk, Odder, Gentofte, Hørsholm, Rødovre, Allerød, Stenløse, Fredericia, Vordingborg, Ishøj, Skive, Esbjerg, Kokkedal, Skanderborg, Glostrup, Viborg, Holbæk, Odense, Struer, Tårnby, Næstved, Nyborg, Gladsaxe, Søborg, Aalborg, Lystrup, Aarhus, Ikast, Hedensted, Herlev, Hjørring, Hillerød, Horsens, Hvidovre, Helsingør, Middelfart, Hobro, Charlottenlund, København, Jyllinge, Tilst, Roskilde, Vanløse, og Nakskov, .

Click-and-collect ift. akustikloft er muligt i alle områder af Danmark: Jylland (Midtjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland, Sydjylland), Fyn (Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn) og Sjælland (Vestsjælland, Falster, Midtsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Amager, Bornholm, Lolland, Nordsjælland).

Når der ses på tallene fremstår det markant, at mennesker mange gange søger for eksempel køb akustikloft og akustikloft tilbud. Vi ser derudover typisk mennesker lede efter for eksempel billig akustikloft, akustikloft priser og akustikloft online, plus de gængse byggekæder som 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Davidsen, Jem og Fix og Stark.

Den bedste pris på akustikloft

Det er jo efterhånden ultra uproblematisk for folk at finde de bedste priser på billige akustikloft online fra diverse webbutikker, og følgelig har adskillige e-handler fundet det uundgåeligt at formindske udsalgspriserne på akustikloft kolossalt, og ydermere byde på levering uden beregning.

Men det kan imidlertid blive nyttigt at kigge forbi diverse butikker på nettet efter udsalg og tilbud på akustikloft online inden du placerer ordren, så man er garanteret at antage den mest betalelige pris. Kig ikke blot hos de kendte byggekæder som Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Davidsen, XL-Byg og Stark.

Du bør trods alt huske på, at ifald en internet virksomhed annoncerer billige akustikloft online til en salgspris som kan virke ekstraordinært overkommelig, bør det ofte være et bevis på en fup internet webshop. Handler med kort er i hvert fald omfattet af en orden, der assisterer kunden imod fup online selskaber.

Vi foreslår generelt bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som alternativ bør du drage nytte af en billig afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, hvis du hellere vil betale prisen på akustikloft over flere uger. Dette tilbydes ofte ved specialiserede netbutikker, men dog sjældent de udbredte byggemarkeder som fx Bauhaus, Bygma, Silvan, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen og Jem og Fix.

Ved kig i tallene er det markant, at internet shoppere typisk søger for eksempel billig akustikloft og akustikloft online. Foruden dette ser vi mange gange netshoppere søge eksempelvis akustikloft tilbud, køb akustikloft samt akustikloft priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg akustikloft er 9810 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 7 brugeranmeldelser.

Simpelt og hurtigt service” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Udforsk tidligere kunders bedømmelser

Trustpilot frembyder en række passelige løsninger til at se nærmere på forskellige eksisterende konsumenters meninger og derfor rekommanderer vi, at du efterforsker netbutikkens omtaler forinden du lægger din bestilling på billige akustikloft online.

Facebook giver dig desuden visse stabile løsninger til at få kendskab til e-handlens pålidelighed. Her er der en række online firmaer hvor kunder kan levere en omtale af virksomhedens service, hvilket ydermere kan benyttes til at få et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at folk handler billige akustikloft online på en e-forhandler bør de egentlig se på butikkens handelsvilkår, dog er det bare et tidskrævende projekt, specielt ved de gængse byggemarkeder som Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma og Silvan.

Et andet alternativ kunne måske være at granske om e-forhandleren er tilsluttet e-mærket, fordi det er et fingerpeg om at internet forretningen efterkommer den officielle danske lovgivning, og at e-forhandleren en gang i mellem revideres af fagfolk som er meget bekendte med vedtægterne på området.

Derudover tilbydes du lejlighed til support, når du får problemstillinger med din shopping med akustikloft. Tillige er det prisværdigt at kunden er omhyggelig omkring de vigtigste regler der kan influere på bestillingen af akustikloft online, til eksempel den returpolitik internet virksomheden lover.

Derfor er det på samme måde relevant, at man til enhver tid sikrer sin ordremail, således man når som helst vil kunne bevidne bestillingen af akustikloft, ligegyldig om man har bestilt hos Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, 10-4, Silvan, XL-Byg eller Jem og Fix.

Maria S gav 5 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

Mads N gav 4 stjerner

Det var godt !

Ole G gav 5 stjerner

Virkelig god service

Charlotte gav 5 stjerner

Fin omgående levering

9 tips til internetshopping
1Det er efterhånden super simpelt for købere at vurdere tilbud online på billige akustikloft fra flere internet forhandlere i Danmark, og så præsterer en hel del internet selskaber i Danmark gebyrfri levering. Derfor kan det til hver en tid vise sig udbytterigt at kontrollere nogle online forhandlere efter tilbud og rabat før du gennemfører din bestilling, således at man er skudsikker på at få den bedste pris.
2Forinden nogen shopper billige akustikloft i en e-shop kunne de i princippet sætte sig ind i virksomhedens handelsbetingelser, dog er det bare ikke videre spændende. Herudover foreslåes det at køber er vidende om de mest essentielle bestemmelser der kan influere på købet af billige akustikloft online, som fx hvilken byttepolitik e-forretningen kører med.
3En hel del internet forretninger giver i øjeblikket et stort udvalg af billige leveringsudgaver til akustikloft. En af de mest almindelige er efterhånden afhentningssteder, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Den er jo ultra fleksibel, samt desuden også den billigste fragtmetode.
4Leveringstidspunktet kan være særdeles betydningsfuld ifald du har behov for produkterne om kort tid, så i det øjemed er det øjensynligt meningsfuldt at du undersøger den anslåede leveringstid for akustikloft. Flere online butikker reklamerer med billig levering på blot en enkelt hverdag på en række varenumre, men glem ikke at det er afhængig af at bestillingen laves forinden et fastslået klokkeslæt.
5Generelt foreslår vi køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Shopping med kort er indbefattet af en bestemmelse, der værner dig som køber overfor uærlige forretninger på nettet. Som en anden løsning bør du benytte et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, såfremt du foretrækker at honorere omkostningerne over et længere tidsrum.
6Trustpilot tilbyder nogle gode muligheder for at kigge på en stor portion tidligere køberes domme og derved kan det være til hjælp, at du eftersøger online webshoppens ratings inden du handler billige akustikloft online. Facebook forærer dig endvidere ret gavnlige genveje til at få en idé om online firmaets pålidelighed.
7Nogle internet outlets yder levering uden betaling på akustikloft, men i reglen er det kun gældende hvis man shopper for et fastsat beløb. Desuden kunne man gribe den billigste fragttype, hvilket oftest er at få fragtfirmaet til at bringe bestillingen til et udleveringssted. Leveringsmetoden bliver somme tider endvidere yderst problemfri. Den mest billige leveringsudgave vil dog altid vise sig at være at hente varerne selv.
8Generelt anbefaler vi at efterse hvorvidt online webshoppen er tilsluttet e-mærket, fordi det burde være et fingerpeg om at netshoppen imødekommer de officielle danske regler, foruden at den løbende kigges til af specialister der kender til lovene på området. Inden nogen køber billige akustikloft i en internet handler burde man i virkeligheden bese butikkens vilkår.
9Den billigste leveringsform er dog at hente pakken selv, som jo forudsætter at du befinder dig tæt på online butikkens bopæl. Den leveringsversion er rigtig bestemmende ifald man har behov for akustikloft om et øjeblik. Alternativt så tilbyder enkelte online outlets fri fragt, men i de fleste tilfælde er det under betingelse af at der erhverves for en præcis sum.