Milwaukee Varmepistol M18 BHG-502C
2.590 kr.
Mere info
Holzmann Varmepistol HLP2000
713 kr.
Mere info
Varmluftspistol 2000 watt
563 kr.
Mere info
Varmepistol 2000 watt - ergonomisk greb
398 kr.
Mere info
Varmepistol 2.000 W - TH-HA 2000/1
199 kr.
Mere info
Varmluftspistol Ferax BHG-1800
417 kr.
Mere info
Varmepistol 2.000 W - TE-HA 2000 E
399 kr.
Mere info
Varmluftspistol 1600 watt
211 kr.
Mere info
Varmepistol 2000 watt
474 kr.
Mere info
Varmluftspistol 2000 watt
380 kr.
Mere info
Steinel varmepistol HL1620S 1600W
349 kr.
Mere info
Steinel varmepistol HG2120E 2200W
599 kr.
Mere info
Steinel varmepistol HL1920E 2000W
599 kr.
Mere info
Steinel varmepistol HL2020E 2200W
799 kr.
Mere info
Varmepistol 2000 watt - ergonomisk greb
371 kr.
Mere info
Varmluftpistol 2000W MAX
140 kr.
Mere info
Varmepistol 2000 watt PowerPlus POWX1020
480 kr.
Mere info
Ryobi Ehg2000 Varmepistol 2000w
350 kr.
Mere info
Ryobi R18hg-0 Akku Varmepistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
800 kr.
Mere info
Varmluftpistol 2000 watt ProBuilder 43501
199 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig ekstremt afgørende at tjekke, om de produkter du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Når du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare gerne vil slippe for fragten, så kan du overveje at transportere materialerne på eget initiativ. Dette er først og fremmest et alternativ ved de udbredte byggemarkeder.
For en del er byggeprojekter lig med en lang række spørgsmål. Dermed kan det være en god idé at shoppe hos et online byggemarked, hvor du tilbydes rådgivning til valg af akku varmepistol.
Der er ikke lighed i udsalgspriserne på billige akku varmepistol fra webshop til webshop. Enkelte vil have lave priser, og andre vil have kompetent rådgivning. Du bør forholde dig til hvad du foretrækker.
Nogle byggecentre har et enormt vareudvalg, hvorimod øvrige er specialiserede i en bestemt varegruppe. Du bør tænke over om det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge fra, udover blot akku varmepistol.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returnering. Af den grund bør man tjekke butikkens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre findes i nærheden af dig selv, og derigennem har de fleste mulighed for at købe online og køre produkterne på eget initiativ. I kraft af det har du valget om at undgå fragtomkostningen, og sågar have varerne på kortere tid.
De udbredte byggemarkeder sælger produkter fra forskellige nicheshops, og giver dig dermed mulighed for at bestille fra et stort sortiment af akku varmepistol online.
De store byggemarkeder er etablerede og anerkendte firmaer, som kan bidrage til øget troværdighed når man handler online. Dette vil nogle se som positivt.

Nichewebshop

Størsteparten af små butikker producerer selv produkterne som byggemarkederne sælger. Når du køber direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online får du en bedre pris.
Mange specialiserede netbutikker er små virksomheder, der oftest er danske, givetvis sågar lokalt i dit område. Disse hjælper du når du bestiller akku varmepistol online hos dem.
Mange online nichebutikker er specialister i deres online produktkategori, idet de har skarpt fokus på disse varer. Følgelig kan du få mere god vejledning fra medarbejdere der er eksperter i netop akku varmepistol.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres nu af omtrent 2.000 kollegaer i deres 104 butikker. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og styres dagligt af omkring 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

akku varmepistol bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

akku varmepistol silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger nu omtrent 1.000 mennesker i de 41 butikker. Silvan fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og lønner i dag mere end 100 mennesker i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

akku varmepistol jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for over 2.100 kollegaer i deres 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger nu i omegn af 2.300 medarbejdere i deres 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er nu arbejdsplads for mere end 500 kollegaer i deres 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger i dag cirka 2.000 mennesker i virksomhedens 72 varehuse. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

akku varmepistol harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres nu af mere end 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Måske kan det blive af stor betydning at have de påkrævede bygningsmaterialer handlet ind forud for at du går i krig med byggeriet. Du kan med fordel nedskrive en hurtig huskeliste hvor der bør fremgå de materialer du får brug for, og derefter gennemløbe materialerne, med øje for at du bliver sikker på at du ikke har glemt noget.
2Husk at reflektere over hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du skal hente eksperthjælp til opstarten af byggeprocessen. Såfremt du henter hjælp fra en fagmand er der penge at spare ved at modtage prisoverslag fra diverse foretagender.
3Det kan vise sig nødvendigt at indhente en hjælpende hånd til dele af projektet, hovedsageligt hvis det er vigtige byggeopgaver. Omfattende byggeprojekter gør krav på mere end en person. Samtidig må det være mere effektivt og sjovere når der er flere der bidrager.
4Man bør under ingen omstændigheder mangle værktøj. Ofte kan det vise sig uundværligt at have udstyret klar når du starter byggeprojektet. I øvrigt er det afgørende at medregne omkostningerne hertil i dit budget.
5Der viser sig uden tvivl uventede vanskeligheder i forbindelse med store byggeprojekter, og på grund af det vil det vise sig afgørende at man afsætter passende plads i handlingsplanen, med formålet om at man kan føle sig selvsikker på at man får det færdiggjort.
6Det kan vise sig at være vigtigt at udfærdige et budget for istandsættelsen, så du har kontrol over omkostningerne. Det vil være behjælpeligt at gennemgå alle poster, hvorefter man kunne tjekke omkostningen ved dem én og én.
7For projekter udendørs kan vejrsituationen få stor betydning. Således må du hyppigt kigge på vejrmeldingerne i de dage der er op til arbejdets start, så du slipper for at det uden varsel starter med at stå ned i stænger i samme sekund som du er ved at færdiggøre det krævende byggeprojekt.
8Nogle gange kan man søge hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det tilbydes såfremt renoveringen er klimavenligt. Modtagelsen af støtte kræver med andre ord at ombygningen har positiv indfyldelse på naturen.
9Forberedelse vil altid være nøglen til at nå problemfrit i mål med byggeprocessen. Du skal forfatte en struktureret dagsorden, der beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal udføres på hvilken dag, med en tilhørende rækkefølge. Vær konkret idet du sammensætter din dagsorden.
10Du skal for alt i verden ikke undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så husk sikkerhedstøj bl.a. fod- og hovedbeklædning som skåner dig overfor eventuelle skader. Det er afgørende med fokus på dit eget ve og vel i byggeprojektet, navnlig ifald du ikke fremskaffer assistance fra en fagmand.
11Forud for at du iværksætter arbejdet kan det vise sig usandsynligt værdifuldt at man sikrer sig, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der vise sig diverse regler omkring, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
12Du finder mange forskellige instruktioner og videoer på forskellige hjemmesider som kan inspirere dig. Særligt YouTube tilbyder dig meget konstruktiv oplysning, især hvis man kigger i hele verden.
De højest ratede byggecentre
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er yderst beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 86 % giver maksimum point, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er ret så betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvoraf hele 84 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er rigtig imponerende. Scoren er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvor ikke mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og kun 8 % har givet bundkarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, som altså er utrolig beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvor ikke mindre end 76 % har givet maksimum point, og bare 4 % giver bundkarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er enormt godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 2.856 anbefalinger, hvor hele 59 % kvitterer med toprating, og bare 9 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Hvilken fragtløsning er smartest?

Adskillige e-handler tildeler nu om stunder en række forskellige billige leveringsudgaver til akku varmepistol. En af de mest moderne er lige nu afhentningssteder, hvor du selv kan hente de bestilte varer på et selvvalgt tidspunkt. Fragtmetoden er nemlig super praktisk, og tit ligeledes den mest betalelige form for levering.

Du bør omvendt beslutte dig for at vælge levering til hvor du bor eller til adressen hvor du arbejder. Leveringsformen bliver typisk en kende mindre billig, men samtidig ret så let gængelig med akku varmepistol online. Den mest billige mulighed for levering kan ikke benægtes at være selv at hente ordren, men den mulighed beroer på at du er nær webshoppens byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på akku varmepistol er usædvanlig essentiel såfremt du absolut skal bruge ordren fluks, og derfor er det selvsagt passende at man finder leveringstidspunktet ved akku varmepistol. En stor portion internet forretninger – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – tilbyder billig levering på næstkommende hverdag på mange af deres varenumre online, som kræver at bestillingen indsendes forud for et bestemt tidspunkt, så at de har udsigt til at kunne nå at få ordren betjent forinden de lageransatte drager hjemad.

Nogle få byggeforretninger tilbyder levering uden beregning på akku varmepistol online, men ofte kræves det at du køber for et konkret beløb. Ellers kan du gribe den billigste fragttype, der i de fleste tilfælde er at få fragtfirmaet til at bringe ordren til et udleveringssted.

En del webshops frembyder afhentning hvor man køber billig akku varmepistol hjemmefra men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Davidsen, 10-4, Silvan, Bygma og XL-Byg. Byggemarkederne foreslår blandt andet afhentning af akku varmepistol i disse byer:

Hørsholm, Hobro, Esbjerg, Køge, Brønshøj, Ikast, Virum, Fredericia, Hedehusene, Kokkedal, Korsør, Haderslev, Hillerød, Thisted, Kolding, Greve, Middelfart, Frederiksværk, Viborg, Haslev, Rønne, Randers, Hedensted, Charlottenlund, Gladsaxe, Svendborg, Skanderborg, Nyborg, Albertslund, Værløse, Odder, Frederikssund, Hvidovre, Allerød, Aabenraa, Vallensbæk, Farum, Ballerup, Kalundborg, Jyllinge, Frederiksberg, Odense, Gentofte, Frederikshavn, Roskilde, Birkerød, Vanløse, Glostrup, Brøndby, Hjørring, Lystrup, Søborg, Nykøbing Falster, Ringsted, Solrød Strand, Ølstykke, Tårnby, Grenaa, Horsens, Lillerød, Brabrand, Herning, Højbjerg, Struer, Næstved, Varde, Tilst, Aarhus, Nærum, Herlev, Vejle, Åbyhøj, Dragør, Holbæk, Ishøj, Helsingør, Rødovre, Valby, Aalborg, Skive, Taastrup, Nakskov, Risskov, Silkeborg, Rudersdal, Brønderslev, Vordingborg, Slagelse, Lyngby, Holstebro, Nørresundby, København, Stenløse, og Sønderborg, .

Afhentning ift. akku varmepistol er muligt i de fleste regioner af landet: Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn), Jylland (Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland) og Sjælland (Amager, Nordsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Hovedstaden, Lolland, Sydsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Falster).

Ved kig i statistikkerne fremstår det klart, at mennesker jævnligt søger bl.a. køb akku varmepistol og akku varmepistol online. Vi ser desuden mange gange netshoppere kigge efter blandt andet akku varmepistol priser, billig akku varmepistol og akku varmepistol tilbud, plus de gængse byggekæder som 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Silvan, Stark, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Få rabat på akku varmepistol

Det er yderst smertefrit for enhver at analysere tilbud på billige akku varmepistol online fra forskellige shops på nettet, og for det har flertallet af internet forhandlere fundet det uundgåeligt at nedsætte priserne på akku varmepistol betragteligt, og ovenikøbet frembyde fragt uden omkostninger.

Men det kan immervæk vise sig indbringende at udforske flere forretninger på nettet efter billige priser på akku varmepistol online inden du bestiller, således at man er skudsikker på at få den mest attraktive pris. Kig ikke kun hos de gængse byggemarkeder som XL-Byg, 10-4, Bygma, Stark, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Man må alligevel være så påpasselig, at ifald en netshop reklamerer billige akku varmepistol online for en pris som kan ses som helt ekstremt billig, kan det tit være en indikator for en fup shop. Køb med gængse betalingskort er imidlertid omfavnet af en lov, der værner dig som kunde imod uærlige butikker på nettet.

Generelt foreslår vi kortkøb eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning bør du overveje en afdragsordning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at afbetale betalingen af akku varmepistol senere. Dette fås typisk hos online nichebutikker, men sjældent de udbredte byggemarkeder som for eksempel Bygma, Stark, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og XL-Byg.

Ved indkig i tendenserne bliver det markant, at internetbrugere mange gange efterspørger fx akku varmepistol online og akku varmepistol priser. Foruden dette ser vi tit internet shoppere kigge efter for eksempel akku varmepistol tilbud, billig akku varmepistol samt køb akku varmepistol.

Undersøg nuværende kunders meninger

Trustpilot tilbyder dig evigt værdifulde løsninger til at læse en stor gruppe eksisterende kunders tanker og herved foreslåes det, at du evaluerer online forretningens bedømmelser før du handler billige akku varmepistol online.

Facebook præsterer også aldeles fantastiske chancer for at få en idé om internet shoppens kundefokus. Herinde er der en række online forhandlere hvor man kan aflevere en anmeldelse af deres køb, som ydermere burde tages i brug til at få et indblik i tilfredsheden hos kunderne.

Før nogen køber billige akku varmepistol online i en e-shop bør man når alt kommer til alt bese webbutikkens regler, men det er undertiden et omfattende arbejde, særligt med de udbredte byggemarkeder som 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Silvan og Stark.

Et alternativ kunne derfor være at finde ud af hvorvidt internet webshoppen er verificeret af e-mærket, da det burde være et tegn på at internet virksomheden følger de officielle regler, foruden at online forretningen en gang i mellem gennemses af fagmænd der har den nødvendige knowhow om lovene på området.

Derudover tilbydes du genvej til at få assistance, for så vidt du møder besvær som følge af din bestilling af akku varmepistol. Dertil er det smart at køberen er obs på de mest vedkommende reglementer der kan have betydning for bestillingen af akku varmepistol online, som for eksempel den ombytningsret e-forretningen lover.

I den forbindelse er det desuden afgørende, at man stadigvæk opbevarer ens kvittering på e-mail, så man til enhver tid kan bevise sit køb af akku varmepistol, uanset om man shopper hos Davidsen, Bauhaus, Bygma, Stark, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix eller XL-Byg.

Inge gav 5 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

Poul V gav 4 stjerner

I gør det super godt

Maria Madsen gav 5 stjerner

Det kører bare som det skal.

Per Andersen gav 5 stjerner

Virkelig god service

9 gode råd til køb på nettet
1Adskillige online outlets giver i øjeblikket diverse forskellige billige leveringsmetoder til akku varmepistol. En af de mest almindelige er for øjeblikket levering til et afhentningssted, og så afhenter du blot dine varer når det passer ind i din hverdag. Leveringsmetoden er jo vældig let, og tit derudover den billigste fragttype.
2Det er efterhånden ret praktisk for folk at finde de laveste priser online på billige akku varmepistol på tværs af firmaer på nettet, og til tak præsterer massevis af forretninger på nettet portofri fragt. Men det kan stadigvæk blive fordelagtigt at prøve diverse internet shops i Danmark efter tilbud og rabat forinden du gennemfører din handel, således at du er garanteret at skaffe sig den mindst kostelige pris.
3Trustpilot genererer fuldstændig gode chancer for at gennemstøve diverse aktuelle kunders iagttagelser og af den grund kan det være til hjælp, at du studerer online firmaets ratings forinden du køber billige akku varmepistol online. Facebook resulterer i for øvrigt aldeles ønskværdige genveje til at få en idé om online firmaets popularitet.
4Inden folk køber billige akku varmepistol i en shop behøver de på en vis måde gennemlæse netbutikkens handelsaftale, dog er det bare et omfattende projekt. Endvidere kan det være til hjælp at du er opmærksom på de væsentligste reglementer der har indvirkning på bestillingen af billige akku varmepistol online, som fx hvilken returpolitik netshoppen tilbyder.
5En hel del butikker på nettet byder på portofri fragt på akku varmepistol, men ofte er det så nødvendigt at du handler for et præcist beløb. Desuden kan man beslutte sig for den prisbilligste mulighed for levering, hvilket typisk vil blive at få fragtfirmaet til at køre pakken til en pakkeshop. Den viser sig typisk endvidere virkelig enkel. Den mindst kostelige leveringsløsning er unægtelig at hente varerne selv.
6Fragtperioden kan være ret så central såfremt vi har brug for din pakke inden for kort tid, så med det formål er det bestemt meningsfuldt at vi kontrollerer den anslåede leveringsdato på akku varmepistol. En række shops på nettet reklamerer med billig 1 dags levering på en masse produkter, men husk at det er afhængig af at bestillingen anbringes før et fastslået tidspunkt.
7Generelt foreslår vi at granske hvorvidt netshoppen er e-mærket medlem, fordi det burde være en garanti for at internet shoppen respekterer de danske regler, udover at virksomheden hyppigt kontrolleres af specialister der har nøje kendskab til vilkårene på området. Før folk handler billige akku varmepistol hos en internet webshop kunne man i reglen se på webbutikkens handelsbetingelser.
8Den prisbilligste fragtmulighed er utvivlsomt selv at hente produkterne, men den løsning betinges af at du bor nær internet forretningens hjemsted. Den leveringsversion er naturligvis vældig relevant i tilfælde af at man mangler akku varmepistol om få sekunder. Alternativt så præsterer indtil flere internet outlets fri fragt, men i mange tilfælde kræves det at der erhverves for en præcis sum.
9Vi slår generelt et slag for kortbetalinger eller mobilbetaling. Kortkøb er omfattet af en ordning, hvilket beskytter folk overfor snydagtige internet forhandlere. Som en alternativ mulighed kan du drage fordel af en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, når du har til hensigt at finansiere regningen over et længere tidsrum.