Plænelufter 1300 watt - 320 mm
999 kr.
Mere info
Bosch ALR 900 Plænelufter - 060088A000
1.281 kr.
Mere info
Texas plænelufter MPC1300 mosfjerner
945 kr.
Mere info
Texas plænelufter MPC1500 2-i-1 mosfjerner
995 kr.
Mere info
AL-KO Comfort 38 E CombiCare vertikalskærer plænelufter
899 kr.
Mere info
Gardena Elektrisk Plænelufter ES 500 Plæneklipper- 04066-20
1.430 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut super relevant at vide, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Hvis ikke kan du være tvunget til vælge et andet.
For mange er byggeri lig med talrige spørgsmål. På grund af det er det fordelagtigt at købe fra en netbutik, som tilbyder råd og vejledning til valg af akku plænelufter.
Nogle byggemarkeder præsterer et bredt sortiment af produkter, hvorimod nogle er specialiserede i en specifik type af vare. Du skal tænke på hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge i blandt, udover blot akku plænelufter.
Såfremt du har brug for byggematerialerne med det samme eller blot har lyst til at undgå fragten, så kan du tænke over at køre varerne på egen hånd. Dette er især et alternativ i de velkendte byggecentre.
Du bør vide hvilke retningslinjer butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returret. Af den grund skal man tjekke virksomhedens regningslinjer.
Du vil finde variationer i udsalgspriserne på billige akku plænelufter fra netbutik til netbutik. Nogle tilbyder lave priser, imens nogle satser på kompetent rådgivning. Du skal overveje hvad du vurderer er vigtigst.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder forhandler varer fra en lang række forskellige leverandører, og takket være dette kan du købe fra et bredt udvalg af akku plænelufter online.
De store byggekæder er populære og kendte firmaer, hvilket kan give ubekymrethed til dig der shopper online. Det kan du se en fordel i.
De velkendte byggekæder finder du mange steder i landet, og på grund af det har de fleste tilbuddet om at handle online og køre varerne på eget initiativ. Som følge af det har man chancen for at spare fragtgebyret, og samtidig have produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

De fleste specialiserede netbutikker er ekstremt passionerede omkring deres online produktsortiment, idet de udelukkende sælger disse produkter. Herved forventes det at du får en høj grad af nyttig sparring fra nogle som er eksperter i lige præcis akku plænelufter.
Flertallet af webshops med fokus på en enkelt niche er opstartsfirmaer, der typisk har danske ejere, givetvis sågar fra dit lokalområde. Dem understøtter du idet du bestiller akku plænelufter online fra deres webshop.
Størstedelen af specialiserede netbutikker er producenter af varerne som du finder i byggemarkederne. Når du køber direkte hos niche netbutikkerne online kan du muligvis få skarpere priser.
De største byggekæder i Danmark

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 mennesker i forretningens 72 byggecentre. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og lønner i dag mere end 1.000 mennesker i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger i dag flere end 2.000 mennesker i forretningens 104 butikker. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

akku plænelufter bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og omfatter i dag over 1.000 kollegaer i selskabets 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

akku plænelufter silvan

Silvan blev dannet i 1968, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 kollegaer i deres 41 byggecentre. Silvan sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

akku plænelufter harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og styres dagligt af omkring 2.000 personer i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

akku plænelufter jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.100 mennesker i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og lønner i dag flere end 100 personer i deres 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger nu i omegn af 2.300 ansatte i kædens 56 varehuse. Bygma satser på salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger nu mere end 500 mennesker i de 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Det er afgørende at have de påkrævede materialer tilgængelige forinden du tager fat på dit byggeprojekt. Du har fordel af at udarbejde en punktforms indkøbsseddel hvorpå der noteres alt hvad der skal bruges, og derefter granske listen, med øje for at du føler dig overbevist om at alt er som det skal være.
2Du bør regne på om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du alternativt skal hente hjælp fra en ekspert til afslutningen af projektet. Ifald du får assistance fra en fagmand kan det være optimalt at modtage tilbud fra diverse håndværkere.
3Man vil for alt i verden ikke gå ned på udstyr. Typisk vil det være en fordel at du har grejet klar før du indleder dit byggeprojekt. Derudover er det godt at indregne disse udgiftsposter i budgettet.
4Inden du opstarter arbejdet må det være vildt essentielt at du sikrer dig, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Afhængigt af hvor du bor kan der gælde en række love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
5Du kan finde stribevis af guides og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. Navnligt YouTube bringer dig ret så meget konstruktiv viden, navnligt når man bruger engelske søgeord.
6Det er oplagt at spørge om hjælp til arbejdet, i særdeleshed når det kommer til omfangsrige ombygninger. Nogle ting gør krav på flere mennesker. Derudover må det blive bedre og mere minderigt at udføre arbejdet med andre.
7Planlægning vil altid være metoden til at komme i mål med byggeprocessen. Du bør liste en strømlinet køreplan, der dikterer hvilke opgaver der skal udføres på hvilket tidspunkt, samt en dertilhørende kronologisk orden. Forsøg at være konkret idet du laver din dagsorden.
8Det er afgørende at nedskrive en budgetoversigt for renoveringen, så man har kontrol over omkostningerne. Det kan være rationelt at kortlægge alle omkostninger, og herefter indsamle ens købspris for dem slavisk.
9Der præsenterer sig næsten altid uventede problemer når det kommer til større projekter, og ergo viser det sig væsentligt at man afsætter god nok plads i handlingsplanen, som gør at man er tryg ved at man får det færdiggjort.
10Ved udendørs opgaver har eventuelt regnvejr meget at sige. Derfor bør du hyppigt tage et kig på vejrvarslen i perioden for byggeriets start, så du ikke kommer til at opleve at det uventet begynder at regne absolut lige når du vil i gang med det vigtige byggeprojekt.
11Du skal unden ingen omstændigheder undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så glem ikke beklædning herunder fod- og hovedbeklædning der sikrer dig imod potentielle risici. Det er vigtigt med fokus på dit eget ve og vel i arbejdet, navnlig såfremt du ikke sikrer dig assistance fra en fagmand.
12I visse tilfælde kan man få offentligt tilskud til renoveringer. Det fås i tilfælde hvor byggeriet bidrager positivt til miljøet. Bidraget forudsætter med andre ord at byggeriet har en positiv betydning for klimaet.
De mest populære byggeshops
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er meget overlegent. Bedømmelsen er baseret på 2.856 meninger, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med toprating, og bare 9 % giver bundkarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er absolut beundringsværdigt. Scoren er baseret på 19.208 ratings, hvor hele 84 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er virkelig imponerende. Evalueringen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvor imponerende 69 % giver topkarakter, og alene 8 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvsagt er ultra flot. Scoren grundlægges af 28.109 ratings, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og blot 4 % har givet 1 stjerne. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er temmelig overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 86 % giver den bedste karakter, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragtmetode skal jeg vælge?

En stor portion internet selskaber udlover i vore dage et hav af forskellige billige former for fragt til akku plænelufter. Den mest anvendte er for nærværende pakkeshoppen, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de nyindkøbte varer når det passer dig bedst. Fragtløsningen er altså usædvanlig fremkommelig, samt tit desuden den mest billige leveringsudgave.

Du burde ligeledes overveje at få varerne sendt til din adresse eller ud til dit arbejde. Denne er godt nok lidt mere bekostelig, men på den anden side rigtig fleksibel for akku plænelufter online. Den billigste leveringsversion er unægtelig at hente varerne selv, som desværre kræver at du fysisk befinder dig tæt på webshoppens butikker, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Fragttiden på akku plænelufter er jo virkelig bestemmende hvis du behøver dine nye produkter inden for få dage, og herved er det fuldkommen vigtigt at du gransker tidshorisonten for levering for akku plænelufter. Størstedelen af internet forhandlere – herunder Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – yder billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af butikkens varenumre online, men vær opmærksom på at det er betinget af at der bestilles tidligere end et bestemt tidspunkt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få produkterne betjent før medarbejderne holder fyraften.

Nogle enkelte e-firmaer tilbyder fri fragt på akku plænelufter online, men undertiden er det så nødvendigt at der handles for et konkret beløb. Derudover skal du snuppe den prisbilligste fragtmetode, som tit vil være at få dem til at levere dine varer til et afhentningssted.

En lang række byggemarkedskæder yder click-and-collect hvor man køber billig akku plænelufter online og selv henter i butikken. For eksempel Stark, Silvan, 10-4, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma og Jem og Fix. Byggekæderne giver for eksempel klik-og-hent på akku plænelufter i disse områder:

Frederiksværk, Ringsted, Stenløse, Nykøbing Falster, Horsens, Fredericia, Gentofte, Lystrup, Hedensted, Odder, Herning, Lillerød, Birkerød, Holstebro, Charlottenlund, Hillerød, Skanderborg, Højbjerg, Allerød, Varde, Korsør, Rønne, Randers, Brabrand, Hedehusene, Farum, Vallensbæk, Slagelse, Ølstykke, Aalborg, Rødovre, Greve, Vordingborg, Helsingør, Nærum, Lyngby, Tilst, Nørresundby, Køge, Frederikshavn, Åbyhøj, Haderslev, Frederiksberg, Risskov, Værløse, Hørsholm, Ballerup, Svendborg, Sønderborg, Glostrup, Kokkedal, Thisted, København, Kolding, Næstved, Skive, Frederikssund, Odense, Solrød Strand, Ishøj, Haslev, Virum, Vanløse, Rudersdal, Dragør, Brøndby, Hvidovre, Tårnby, Jyllinge, Herlev, Taastrup, Silkeborg, Vejle, Søborg, Ikast, Brønshøj, Aabenraa, Hjørring, Brønderslev, Aarhus, Roskilde, Valby, Nakskov, Albertslund, Struer, Grenaa, Esbjerg, Holbæk, Viborg, Gladsaxe, Nyborg, Middelfart, Kalundborg, og Hobro, .

Afhentning af akku plænelufter er muligt i samtlige regioner af Danmark: Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn), Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Østjylland, Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland) og Sjælland (Vestsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Falster, Lolland, Nordsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Amager, Bornholm).

Når vi kigger i data er det klart, at mennesker typisk kigger efter eksempelvis akku plænelufter priser og billig akku plænelufter. Foruden dette oplever vi typisk mennesker lede efter blandt andet køb akku plænelufter, akku plænelufter online samt akku plænelufter tilbud, plus de gængse byggemarkeder som Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bygma og Stark.

Tilbud på akku plænelufter

Det er rigtig ukompliceret for forbrugerne at finde information om priser på billige akku plænelufter online på forskellige internet forhandlere i Danmark, og derfor har masser af internet shops ikke kunne slippe for at formindske prisniveauet på akku plænelufter en hel del, og ovenikøbet frembyde fragt uden omkostninger.

Derfor kan det stadigvæk være gavnligt at kontrollere nogle enkelte firmaer på nettet efter udsalg og tilbud på akku plænelufter online før du gennemfører din handel, sådan at du er sikker på at skaffe sig den mest betalelige pris. Se ikke blot hos de store byggecentre som Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Bygma og Davidsen.

Man må lige meget hvad huske på, at når en e-forhandler udlover billige akku plænelufter online på tilbud til en pris som kan ses som utrolig beskeden, så bør det mange gange være et karakteristika der viser en snydagtig internet forhandler. Kortkøb er trods alt indbefattet af en lov, der assisterer dig imod bedrageriske netbutikker.

Generelt anbefaler vi handler med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed bør du drage nytte af en billig afbetalingsløsning som fx ViaBill, for så vidt du vil klare prisen på akku plænelufter over en periode. Det fås ofte hos specialiserede netbutikker, men ikke de kendte byggekæder som eksempelvis Silvan, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Stark og Jem og Fix.

Når man ser på statistikkerne står det tydeligt, at mennesker typisk søger efter fx akku plænelufter tilbud og akku plænelufter online. Foruden dette ser vi mange gange internet shoppere søge efter fx køb akku plænelufter, akku plænelufter priser og billig akku plænelufter.

Udforsk nuværende kunders vurderinger

Trustpilot forærer dig helt gode muligheder for at kigge på ret mange forhenværende brugeres erfaringer og på grund af dette er det prisværdigt, at du kigger på online webshoppens anmeldelser inden du lægger din bestilling på billige akku plænelufter online.

Facebook leverer for øvrigt visse ærlige løsninger til at få indblik i internet forretningens kundetilfredshed. Desuden er der endda online webshops hvor kunder kan give en omtale af deres køb, som på samme måde må bruges til vurdering af hvor glade kunderne er.

Før nogen køber billige akku plænelufter online i en internet butik behøver man reelt skimme forhandlerens regler, dog er det almindeligvis ikke særlig interessant, især hos de gængse byggecentre som Jem og Fix, Silvan, 10-4, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Davidsen og Bauhaus.

En anden løsning kunne derfor være at undersøge hvorvidt e-shoppen er e-mærket medlem, hvilket typisk er en angivelse af at e-forretningen efterlever de danske love, tillige med at online webshoppen tit føres tilsyn med af jurister som forstår reglementet på området.

Det giver dig lejlighed til en hjælpende hånd, for så vidt du møder problemer ved dit køb af akku plænelufter. Ydermere er det anbefalelsesværdigt at du er omhyggelig omkring de fundamentale betingelser der har indflydelse på købet af akku plænelufter online, f.eks. den bytteret webshoppen har.

I den relation er det ligeledes afgørende, at man når som helst sikrer ens kvitteringsmail, således man senere vil kunne dokumentere købet af akku plænelufter, ligegyldig om man har bestilt fra Davidsen, 10-4, Bygma, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Michael D gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

Christian Petersen gav 4 stjerner

God til prisen

Tina Christensen gav 5 stjerner

Bestilte online

Morten Jensen gav 5 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

9 tips til online indkøb
1Det er ultra overkommeligt for købere at undersøge tilbud online på billige akku plænelufter i blandt forskellige online forretninger, og altså garanterer masser af internet foretagender levering uden gebyr. Dog kan det stadigvæk vise sig indbringende at sammenholde nogle få webbutikker efter billige priser forud for at du handler, sådan at du er på den sikre side med at skaffe sig den mest attraktive pris.
2Antal dages levering er selvfølgelig ret afgørende forudsat du står og skal bruge produktet omgående, så herved er det fuldkommen klogt at man ser nærmere på den forventede leveringstid ved akku plænelufter. En stor portion e-butikker i Danmark stiller udsigt til billig levering på blot en enkelt hverdag på mange produkter, men vær vagtsom da det antager at ordren indsendes forinden et bestemt klokkeslæt.
3Vi anbefaler kortbetalinger eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er indbefattet af en foranstaltning, der beskytter en overfor falske e-shops. Som en anden løsning kunne du benytte en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du hellere vil afdrage prisen af flere omgange.
4Generelt anbefaler vi at se hvorvidt e-forretningen er medlem af e-mærket, siden det typisk er en tryghed om at internet webshoppen efterlever de gældende danske regler, udover at online virksomheden tit vurderes af eksperter som har den nødvendige knowhow om de gældende regulativer. Før folk køber billige akku plænelufter på en forhandler på nettet kan de uden tvivl gennemse deres forretningsaftale.
5Flere internet handler lover levering uden beregning på akku plænelufter, men i mange tilfælde er det betinget af at der indkøbes for et præcist beløb. Derudover skal man foretrække den mindst kostelige leveringstype, der i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at levere ordren til et afhentningssted. Fragtmuligheden viser sig gerne desuden meget nem. Den mest betalelige leveringsmanér er uden tvivl at hente pakken selv.
6Flere internet firmaer frembyder på nuværende tidspunkt alverdens billige metoder til levering til akku plænelufter. En af de mest benyttede er i øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente dine produkter på et selvvalgt tidspunkt. Fragtmetoden er jo ultra let, og typisk ydermere den prisbilligste leveringsmanér.
7Den mest letkøbte leveringsmanér vil altid være at du selv henter ordren, som dog betinges af at du fysisk befinder dig nærved webbutikkens arbejdslager. Den fragtform kan være særdeles udslagsgivende ifald du absolut skal bruge akku plænelufter om et øjeblik. Alternativt så præsterer nogle internet handler gratis levering, men oftest er det betinget af at du indkøber for en præcis sum.
8Forinden folk shopper billige akku plænelufter hos en internet virksomhed burde de egentlig gennemgå webbutikkens vilkår, men det er undertiden en tidskrævende opgave. Foruden dette slår vi et slag for at køberen er hensynstagende til de mest basale regler der spiller ind i forbindelse med shopping af billige akku plænelufter online, fx den byttepolitik online webshoppen garanterer.
9Trustpilot medfører nogenlunde passelige genveje til at finde ud af en lang række eksisterende konsumenters tanker og derved foreslår vi, at du ser nærmere på online forhandlerens anmeldelser forinden du handler billige akku plænelufter online. Facebook fører til for øvrigt evigt udmærkede chancer for at få en idé om online forhandlerens popularitet.