Byghjem.dk

Akku Multisliber

Metabo Multisliber FMS 200 Intec
540 kr.
Mere info
Multisliber 260 watt 3 i 1
461 kr.
Mere info
Multisliber 180 watt med 100 dele
536 kr.
Mere info
Multisliber/fugeskærer 200 W med tilbehørssæt - TE-MG 300 EQ Kit
699 kr.
Mere info
Multisliber 135 watt PowerPlus POW1820
299 kr.
Mere info
Multisliber 300 watt med tilbehør PowerPlus POWE80010
440 kr.
Mere info
Slibemus 140 watt PowerPlus
209 kr.
Mere info
Fugeskærer/multisliber 280 watt ProBuilder 43615
329 kr.
Mere info
Multisliber 3-i-1 200W MAX
328 kr.
Mere info
Slibemus 135 watt PowerPlus POW4001
199 kr.
Mere info
Slibemus 140 Watt i kuffert med 100 stk. PowerPlus
494 kr.
Mere info
Tilbehørssæt til multisliber PowerPlus
118 kr.
Mere info
Multisliber 220 watt PowerPlus POWX0480
421 kr.
Mere info
Multisliber til bor, knive, sakse og sten PowerPlus POWX1350
360 kr.
Mere info
Multisliber 130 watt ProBuilder 43627
170 kr.
Mere info
Slibe- og pudsesæt 28 dele ProBuilder
70 kr.
Mere info
Slibemus 140 watt PowerPlus
199 kr.
Mere info
Multisliber 200W med 126 dele PowerPlus
529 kr.
Mere info
Tilbehørssæt til Multisliber 135 watt PowerPlus POW18205
70 kr.
Mere info
Sibesæt til boremaskine/minisliber ProBuilder
69 kr.
Mere info
Gips- og loftsliber 225 mm 1220 watt PowerPlus POWX0478
1.300 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør kende de betingelser webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for problemer med eksempelvis returret. Du bør derfor læse firmaets betingelser.
Det er naturligvis utrolig vigtigt at vide, om det produkt du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggemarkedet. Alternativt må du kigge hos de andre.
Nogle byggecentre udbyder et stort sortiment af varer, og andre specialiserer sig i en bestemt type af vare. Du kan tænke på om det er afgørende for dig at have mange produkter at vælge i blandt, udover bare akku multisliber.
For mange er byggeri ens betydende med adskillige spørgsmål. Derfor kan du med fordel vælge en webshop, hvor du har mulighed for at få råd og vejledning til valg af akku multisliber.
Hvis du skal have byggematerialerne nu og her eller blot ønsker at undgå fragten, så kan du overveje at transportere varerne selv. Dette er i høj grad en mulighed hos de store byggecentre.
Der er variationer i prisniveauet på billige akku multisliber fra byggekæde til byggekæde. Enkelte har lave priser, hvorimod øvrige har fokus på faglig rådgivning. Du bør gøre dig tanker om hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre er fysisk til stede i det meste af landet, og som følge af det har mange chancen for at handle online og fragte materialerne på eget initiativ. Af den grund kan du undvære fragtomkostningen, og sågar få fat i produkterne lige nu.
De store byggecentre er populære og kendte firmaer, som bidrager til en tryghedsfølelse når du shopper online. Det vil nogle se som fordelagtigt.
De gængse byggemarkeder tilbyder varer fra flere leverandører, og takket være dette kan du bestille fra et stort udvalg af akku multisliber online.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops som sælger få produkter er iværksættervirksomheder, som i de fleste tilfælde har danske ejere, muligvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse hjælper du idet du køber akku multisliber online på deres hjemmeside.
Hovedparten af nicheforretninger på nettet er specialister i deres online produktkategori, idet de har skarpt fokus på disse varer. Pga. dette bør du forvente ekstremt nyttig service fra mennesker som er eksperter i lige præcis akku multisliber.
Flertallet af nicheforhandlere er producenter af produkterne der kan købes fra de større webshops. Ved køb direkte igennem nichebutikkerne online kan du muligvis få skarpere priser.
Danmarks største byggekæder

Bygma kom frem i 1952, og lønner i dag omkring 2.300 mennesker i selskabets 56 byggecentre. Bygma har fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 500 ansatte i de 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er nu arbejdsplads for i omegn af 100 ansatte i kædens 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres nu af cirka 2.000 personer i de 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 mennesker i firmaets 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

akku multisliber harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 kollegaer i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

akku multisliber silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

akku multisliber bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 medarbejdere i selskabets 17 butikker. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og styres dagligt af mere end 2.000 mennesker i deres 104 butikker. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

akku multisliber jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres i dag af omtrent 2.100 ansatte i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Godt forarbejde vil være kilden til at få en god oplevelse med arbejdet. Du bør overveje at udarbejde en klar køreplan, som fortæller hvilke opgaver du vil løse på hvilke dage, som også inkluderer en prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være realistisk når du nedskriver agendaen.
2Man bør ikke gå ned på værktøj. I mange tilfælde kan det vise sig af stor betydning at du har grejet klar til brug inden du igangsætter dit byggeprojekt. Du må heller ikke glemme at inkludere de her udgiftsposter i byggeriets regnskab.
3Måske det ville være relevant at overveje hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du skal anskaffe hjælp fra en fagperson til afslutningen af byggeprocessen. Hvis du tager imod assistance fra en professionel vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at søge en pris fra forskellige leverandører.
4Husk at du kan søge støtte fra det offentlige til byggerier. Det fås når renoveringen er CO2-besparende. At få tilskud kræver med andre ord at ombygningen påvirker klimaet.
5Længe før du igangsætter byggeprocessen er det usandsynligt fundamentalt at man sikrer sig, at byggeriet ikke er ulovligt. Afhængigt af hvordan du bor kan der vise sig forskellige retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
6Der viser sig altid uforudsete vanskeligheder når det kommer til omfattende byggeprojekter, og pga. dette kan det være betydningsfuldt at der afsættes nok tid i tidsplanen, som bidrager til at man kan være overbevist om at have tid nok til det.
7Ofte vil det vise sig essentielt at nedskrive et budget for dit byggeri, så man har et økonomisk overblik. Det vil være sundt at kortlægge samtlige udgiftsposter, hvorefter man kan nedfælde eventuelle tilbud på dem én og én.
8Der findes en verden af hjælpeartikler og videoer på diverse hjemmesider som der kan findes inspiration i. Specielt YouTube yder assistance med vældig meget anvendelig viden, specielt hvis man søger på engelsk.
9Potentielt kan det vise sig betydningsfuldt at have samtlige materialer indkøbt før du indleder dit arbejde. Du kan med fordel forfatte en punktforms oversigt som indeholder de materialer du får brug for, og som det næste gennemgå hver eneste ting, så du er tryg ved at alt er som det skal være.
10Du bør nødig negligere dit eget ve og vel, så glem ej beklædning herunder arbejdshjelm der beskytter dig med henblik på eventuelle skader. Det er vigtigt at du har styr på din sikkerhed i byggeprocessen, især hvis du ikke skaffer hjælp fra en ekspert.
11Ved opgaver udendørs har vejret stor betydning. Af den årsag må du løbende lægge mærke til prognosen for vejret i dagene op til projektets start, så det forhåbentlig ikke uden varsel går i gang med at vælte ned absolut lige når du vil påbegynde det vigtige projekt.
12Det anbefales at få en hjælpende hånd til byggeprojektet, navnlig når der er tale om krævende ombygninger. Enkelte ting bør udføres af flere folk. Dertil må det være hurtigere og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
De mest vellidte byggekæder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er kolossalt imponerende. Karakteren er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % kvitterer med maksimum point, og blot 4 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ekstremt flot. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 59 % har givet maksimum point, og alene 9 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er virkelig beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 11.467 anbefalinger, hvor imponerende 86 % har givet toprating, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket klart er absolut betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvoraf imponerende 69 % giver den højeste karakter, og blot 8 % kvitterer med den laveste karakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ret så imponerende. Ratingen er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 84 % giver toprating, og blot 2 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmodel er smartest?

Mange firmaer på nettet giver til alt held en lang række forskellige billige fragttyper til akku multisliber. En af favoritterne er for nærværende levering til et afhentningssted, hvor du så nemt kan hente din ordre den dag der passer dig. Metoden er jo temmelig bekvem, samt i mange tilfælde endvidere den billigste fragtmetode.

Du kunne ydermere tænke over at bestille ordren til levering hjem til dig eller til når du er på job. Løsningen viser sig til tider en tak mindre billig, men endda usædvanlig uproblematisk for akku multisliber online. Den mest betalelige fragttype kan ikke benægtes at være selv at hente ordren, hvilket betinges af at du opholder dig tæt på online webshoppens byggecenter, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Leveringshastigheden på akku multisliber kan i nogle tilfælde være vældig afgørende såfremt vi står og skal bruge dine nye produkter straks, og derfor er det særdeles centralt at vi kigger nærmere på det estimerede leveringstidspunkt på akku multisliber. En del internet butikker – herunder Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – præsterer billig levering efter en enkelt hverdag på en række af deres varer online, men vær obs på at det tager udgangspunkt i at bestillingen indsendes før et nøjagtigt klokkeslæt, så at de har udsigt til at kunne nå at få pakken betjent forud for at lagerpersonalet tager hjem.

En hel del online selskaber frembyder levering uden gebyr på akku multisliber online, men undertiden kun såfremt der erhverves for en præcis sum. Desuden kan man udvælge den mest billige fragtmulighed, der typisk vil blive at få fragtmanden til at levere din bestilling til en pakkeshop.

En hel del netbutikker udlover afhentning hvor du bestiller billig akku multisliber online og selv henter i byggemarkedet. Fx Bygma, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4 og Stark. Byggekæderne tildeler fx click-and-collect på akku multisliber i følgende områder:

Birkerød, Brøndby, Værløse, Korsør, Greve, Vordingborg, Taastrup, Lillerød, Esbjerg, Hobro, Rødovre, Nakskov, Allerød, Varde, Frederikshavn, Randers, Vejle, Ølstykke, Helsingør, Ikast, Hedensted, Haderslev, Virum, Holbæk, Brabrand, Hjørring, Hillerød, Frederiksberg, Søborg, Horsens, Nørresundby, Jyllinge, Aalborg, Herning, Haslev, Køge, Lystrup, Skanderborg, Hørsholm, Brønderslev, Næstved, Solrød Strand, Brønshøj, Ringsted, Charlottenlund, Risskov, Vallensbæk, Højbjerg, Rudersdal, Nyborg, Åbyhøj, Aabenraa, Frederiksværk, Kalundborg, Lyngby, Dragør, Nykøbing Falster, København, Holstebro, Vanløse, Kokkedal, Odense, Frederikssund, Nærum, Gentofte, Thisted, Albertslund, Viborg, Hedehusene, Stenløse, Grenaa, Odder, Sønderborg, Struer, Middelfart, Hvidovre, Ballerup, Rønne, Herlev, Tilst, Silkeborg, Svendborg, Kolding, Valby, Ishøj, Farum, Slagelse, Tårnby, Gladsaxe, Roskilde, Skive, Fredericia, Glostrup, og Aarhus, .

Afhentning af akku multisliber er muligt i alle regioner af Danmark: Fyn (Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn), Sjælland (Falster, Hovedstaden, Midtsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Lolland, Bornholm, Nordsjælland, Amager) og Jylland (Østjylland, Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sønderjylland).

Når vi kigger i tendenserne står det klart, at internetbrugere som regel kigger efter blandt andet akku multisliber tilbud og akku multisliber online. Vi ser desuden som regel internet shoppere søge bl.a. billig akku multisliber, køb akku multisliber og akku multisliber priser, plus de velkendte byggekæder som Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Bygma.

Rabat på akku multisliber

Det er efterhånden super nemt for folk at lave prissammenligning på billige akku multisliber online hos forskellige internet outlets, og for det har flertallet af internet varehuse været tvunget til at formindske priserne på akku multisliber enormt, og ydermere sikre levering uden omkostninger.

Derfor kan det trods alt vise sig indbringende at efterprøve flere internet selskaber efter tilbud og udsalg på akku multisliber online forud for at du placerer ordren, så du er skudsikker på at modtage den prisbilligste pris. Kig ikke bare på de store byggecentre som Jem og Fix, Stark, Silvan, 10-4, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg og Davidsen.

Man skal trods alt ikke undervurdere, at når en internet webshop afhænder billige akku multisliber online på tilbud til en pris som er umådelig tiltalende, kunne det i nogle tilfælde være et karakteristika der viser en svindel butik. Køb med betalingskort er dog en del af en anordning, som hjælper dig som køber overfor fup online butikker.

Vi anbefaler kortbestillinger eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du benytte en løsning på afbetaling som fx ViaBill, såfremt du agter at godtgøre pengene til akku multisliber i flere bidder. Det tilbydes som regel ved nichebutikker, men sjældent de udbredte byggecentre som fx Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Stark, Jem og Fix og XL-Byg.

Når der ses på tallene fremstår det tydeligt, at internet shoppere jævnligt søger efter fx akku multisliber tilbud og køb akku multisliber. Foruden dette ser vi jævnligt netshoppere søge efter fx akku multisliber online, akku multisliber priser og billig akku multisliber.

Tjek tidligere brugeres betragtninger

Trustpilot resulterer i temmelig fantastiske chancer for at gennemsøge en stor gruppe forhenværende forbrugeres erfaringer og af den grund er det at foretrække, at du bliver klogere på netshoppens bedømmelser før du køber billige akku multisliber online.

Facebook frembyder tilsvarende altid strålende chancer for at få en idé om e-forretningens troværdighed. Derudover ses en del outlets på nettet hvor det er muligt at give en bedømmelse af deres køb, hvilket tilmed kan bruges til at bedømme tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at folk køber billige akku multisliber online i en webshop kunne de utvivlsomt bese webshoppens forretningsbetingelser, dog er det undertiden et tidskrævende projekt, især ved de store byggekæder som Silvan, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Stark, XL-Byg, Jem og Fix og 10-4.

En nemmere løsning kan være at kontrollere hvorvidt internet forhandleren er e-mærke godkendt, grundet at det generelt er en antydning af at e-shoppen efterfølger de danske love, foruden at hjemmesiden ofte undersøges af eksperter der behersker reglerne på området.

Dette er desuden en god lejlighed til at få bistand, såfremt du skulle få problemer ved dit indkøb af akku multisliber. Yderligere slår vi et slag for at man er opmærksom på de fundamentale vilkår der er gældende for købet af akku multisliber online, fx den byttepolitik butikken tilsikrer.

I den forbindelse er det virkelig essesentielt, at man stadigvæk opbevarer sin kvittering på e-mail, så man til enhver tid kan vidne om købet af akku multisliber, hvad end man handler ved Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Stark, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg eller Silvan.

Helle gav 5 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Inge U gav 4 stjerner

Fornuftig pris

Kim gav 5 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Thomas O gav 5 stjerner

Fornuftigt sted at handle

9 tips til online shopping
1Det er efterhånden virkelig let for almindelige mennesker at sammenligne priser online på billige akku multisliber i blandt forskellige online forretninger, og herved garanterer adskillige e-handler gratis fragt. Til gengæld kan det ikke desto mindre vise sig gavnligt at undersøge nogle forskellige online butikker efter rabat og tilbud inden du gennemfører dit køb, sådan at du er tryg ved at indhente den laveste pris.
2Vi anbefaler køb med betalingskort eller MobilePay. Shopping med kort er omfavnet af en regel, som forsvarer os overfor uærlige webbutikker. Som en anden løsning bør du anvende en billig afdragsordning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du hellere vil dække beløbet af flere omgange.
3Trustpilot tilbyder dig en del udmærkede løsninger til at se nøjere på en stor gruppe eksisterende brugeres vurderinger og derfor er det prisværdigt, at du eftersøger e-butikkens bedømmelser før du bestiller billige akku multisliber online. Facebook medfører tilsvarende fuldkommen gunstige metoder til at få en idé om e-shoppens kundefokus.
4Generelt anbefaler vi at se om online shoppen er medlem af e-mærke ordningen, siden det er en tilkendegivelse af at internet webshoppen accepterer den officielle danske lovgivning, og at online webshoppen undertiden besigtiges af fagmænd der mestrer reglementet på området. Inden nogen bestiller billige akku multisliber i en internet handler kunne de for at være sikker betragte e-shoppens vilkår.
5Den mest prisbevidste leveringsform er utvivlsomt at hente varerne selv, hvilket dog er betinget af at du befinder dig nærved e-forhandlerens arbejdslager. Den løsning til levering kan være ret så afgørende om du har brug for akku multisliber øjeblikkeligt. Alternativt så præsterer nogle enkelte butikker på nettet fragt uden betaling, men i de fleste tilfælde er det forudsat at der købes for en fastsat pris.
6Flere online forretninger byder på fragt uden omkostninger på akku multisliber, men typisk er det forbeholdt når der shoppes for en fastsat sum. Derudover skal man foretrække den mest letkøbte leveringsmulighed, der tit vil blive at få fragtmanden til at køre dine produkter til et afhentningssted. Fragtmetoden bliver som regel desuden ret så let gængelig. Den mest betalelige leveringsmetode er dog at du selv henter ordren.
7Forinden folk bestiller billige akku multisliber i en netbutik bør man når alt kommer til alt gennemlæse forhandlerens forretningsvilkår, men det er oftest ikke specielt ophidsende. Foruden dette er det prisværdigt at køber er vidende om de mest basale betingelser der har betydning for købet af billige akku multisliber online, eksempelvis den ombytningsrettighed butikken tilbyder.
8Flere internet virksomheder giver efterhånden en hel del forskellige billige metoder til levering til akku multisliber. En der er meget almindelig er i dag levering til en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente ordren når du har mulighed for det. Fragtformen er nemlig i høj grad let gængelig, samt ofte endvidere den prisbilligste leveringsmulighed.
9Antal dages levering kan vise sig at være ekstremt vigtig i tilfælde af at man mangler dine nye produkter lige om lidt, og herved er det ret væsentligt at man undersøger den estimerede leveringstid på akku multisliber. En masse netbutikker byder på billig 1 hverdags levering på massevis af varer, men husk at det betinges af at orden realiseres før et fastslået tidspunkt.