Milwaukee Loddelkolbe M12 SI-201C
1.260 kr.
Mere info
Proxxon Loddespids til LG 12
70 kr.
Mere info
Milwaukee Loddekolbe M12 SI-0 Kompakt
700 kr.
Mere info
Proxxon Loddekolbe LG 12
259 kr.
Mere info
Loddekolbe Stannol 750800
295 kr.
Mere info
Loddekolbe Sievert 8843
193 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt
74 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP80
338 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP15LEU
215 kr.
Mere info
Loddekolbe 500 gr., lige model
432 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 25 Watt
180 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 60 Watt
212 kr.
Mere info
Loddekolbe 600 gr., skrå model
485 kr.
Mere info
Loddekolbe 800 gr., lige model
593 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 15 Watt
199 kr.
Mere info
SIEVERT Loddekolbe u/kobberbolt 3/8" LH
875 kr.
Mere info
SIEVERT loddekolbe gas komplet PSI 3380
1.848 kr.
Mere info
Dremel Loddekolbe Versatip 2000ka Hobby Line
315 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt PowerPlus POWX1380
98 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 watt PowerPlus POWX1381
80 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 W MAX
75 kr.
Mere info
Ryobi R18soi-0 Akku Loddekolbe 18v Solo (u/batteri Og Lader)
499 kr.
Mere info
Loddekolbe 40W MAX
68 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre udbyder et bredt udvalg af produkter, og nogle specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du kan afveje om det er afgørende for dig at have adskillige typer af varer at vælge i mellem, foruden bare akku loddekolbe.
Du vil finde forskelle i udsalgspriserne på billige akku loddekolbe fra webshop til webshop. Enkelte har de bedste tilbud, og andre har fokus på kompetent rådgivning. Du skal gøre dig tanker om hvad der betyder mest for dig.
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med en masse spørgsmål. Dermed kan det være en god idé at bestille ved et online byggemarked, hvor du tilbydes sparring og vejledning omkring akku loddekolbe.
Når du skal bruge varerne nu og her eller bare har lyst til at slippe for leveringsgebyret, så kunne du tænke over at køre byggematerialerne på eget initiativ. Det er især en mulighed i de velkendte byggemarkeder.
Du bør have fokus på hvilke regler webshoppen udsteder når du handler online, så du undgår problemer med eksempelvis reklamationer. Af den grund skal man undersøge virksomhedens regningslinjer.
Det er selvsagt utrolig relevant at tjekke, om det produkt du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder samler produkter fra forskellige producenter, hvorfor du kan handle fra et stort udvalg af akku loddekolbe online.
De velkendte byggekæder har butikker nær dig, og af den grund har du adgang til at købe online og transportere materialerne selv. Som følge af det kan du vælge at blive fri for fragtomkostningen, samt ovenikøbet få varerne med det samme.
De store byggecentre er folkekære og bekendte virksomheder, hvilket kan medvirke til øget troværdighed til dig der shopper online. Det kan du se positivt på.

Nichewebshop

En masse nichefokuserede webshops er producenter af varerne der sælges i de større byggemarkeder. Ved at købe direkte på nicheforretningerne online vil du få en billig pris.
En masse specialiserede netbutikker er ekstremt passionerede omkring de varer de sælger online, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Herved bør du få super konstruktiv hjælp fra medarbejdere som er eksperter i netop akku loddekolbe.
Mange nichebutikker er iværksætterfirmaer, der i de fleste tilfælde er danske, givetvis tilmed lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe når du bestiller akku loddekolbe online på deres hjemmeside.
De største byggemarkeder i Danmark
akku loddekolbe bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og styres dagligt af mere end 1.000 medarbejdere i deres 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres nu af cirka 2.300 kollegaer i kædens 56 butikker. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

akku loddekolbe jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.100 kollegaer i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og udgøres nu af mere end 2.000 ansatte i deres 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og er i dag arbejdsgiver for over 100 mennesker i kædens 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger nu over 2.000 kollegaer i kædens 72 varehuse. Stark fokuserer på salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

akku loddekolbe silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres nu af omkring 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

akku loddekolbe harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og omfatter i dag ca. 2.000 ansatte i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger nu over 1.000 kollegaer i forretningens 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger i dag omtrent 500 personer i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Potentielt kan det blive meningsfuldt at have de presserende materialer klar forud for at du går til værks med byggeriet. Du har god gavn af at forfatte en punktforms oversigt som indeholder det der bliver brug for, og som det næste efterse punkterne, hvormed du bliver sikker på at du har husket alt.
2Du skal for alt i verden ikke gå på kompromis med dit eget ve og vel, så glem ikke beskyttelse herunder hjelm og sko som sikrer dig med henblik på eventuelle skader. Det er afgørende at have styr på dit velbefindende i byggeprocessen, specielt ifald du ikke sikrer dig hjælp fra en professionel.
3Du vil under ingen omstændigheder gå ned på grej. Tit vil det vise sig fornuftigt at du har værktøjet parat når du iværksætter arbejdet. Det er derudover afgørende at indkalkulere de medfølgende udgifter i din økonomi.
4Typisk vil det være fundamentalt at lave et budget for byggeriet, så du har kontrol over udgifterne. Det vil blive fordelagtigt at nedfærdige alle udgiftsposter, hvorefter man kunne finde frem til mulige tilbud på dem enkeltvis.
5Der kommer næsten altid utidige problemstillinger i tilfælde med avancerede byggeprojekter, og derfor kan det vise sig af stor betydning at man afsætter rimelig tid i handlingsplanen, med formålet om at man kan være selvsikker på at nå i mål.
6Planlægning vedbliver at være nøglen til succes med byggeriet. Du skal nedskrive en gennemarbejdet strategi, der beskriver hvilke gøremål der laves hvornår, samt en dertilhørende nummerorden. Forsøg at være konkret idet du laver din køreplan.
7Der er en verden af vejledninger og videoer online som du kan finde inspiration i. Ikke mindst YouTube tilbyder dig en masse gavnlig viden, navnligt når man leder på engelsk.
8Ved byggeprojekter udenfor har vejret en fundamental rolle. Af den årsag kan du regelmæssigt tjekke femdøgnsprognosen i dagene før byggeprojektet, så du undgår at det med et brag går i gang med at stå ned i stænger når du netop vil i gang med det avancerede projekt.
9Du har mulighed for at forsøge at få støtte fra det offentlige til ombygninger. Det bliver givet hvis projektet er positivt for miljøet. Den økonomiske støtte forudsætter med andre ord at projektet har en positiv betydning for planeten.
10Det kan være nyttigt at søge en hjælpende hånd til byggeprocessen, i særdeleshed når det kommer til store byggerier. Omfangsrige opgaver gør krav på flere end en enkelt person. Derudover viser det sig hurtigere og mere interessant at dele arbejdet med nogen.
11Måske du burde regne på om du selv bør stå for hele projektet, eller du kan have fordel af at investere i professionel hjælp til noget af byggeriet. Hvis du skal have professionel hjælp er det normalt at lede efter tilbud fra en håndfuld entreprenører.
12I god tid inden at du påbegynder byggeprojektet kan det vise sig ufatteligt essentielt at sikre sig, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der være en række regler omkring, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
Danskernes favorit byggecentre
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er enormt godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 69 % giver toprating, og alene 8 % har givet den laveste karakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som jo er enormt flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvoraf intet mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og kun 4 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er temmelig betryggende. Bedømmelsen er baseret på 2.856 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med toprating, og alene 9 % har givet den laveste karakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er yderst overlegent. Evalueringen er baseret på 19.208 kommentarer, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er enormt betryggende. Evalueringen grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvoraf hele 86 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Hvilken fragtmulighed er smartest?

En stor portion netshops tildeler til alt held en hel del forskellige billige fragtmetoder til akku loddekolbe. Den mest benyttede er p.t. at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente de nyindkøbte varer den dag der passer dig. Leveringstypen er altså virkelig ligetil, og oftest ligeledes den mest prisbevidste form for levering.

Du kan derudover tænke over at få varerne sendt til din hjemmeadresse eller ud til dit arbejde. Metoden er i mange tilfælde en anelse mindre billig, men til gengæld ret enkel ved køb af akku loddekolbe online. Den billigste mulighed for levering vil dog altid være at du selv henter varerne, hvilket dog nødvendiggør at du har bopæl nærved internet shoppens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på akku loddekolbe er jo yderst udslagsgivende om man har brug for varen straks, så herved er det i sandhed essentielt at du tjekker den estimerede leveringstid ved akku loddekolbe. En stor portion online shops – for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – tilsiger billig levering på næstkommende hverdag på de fleste af deres varer online, som trods alt er påkrævet at ordren laves før et givent klokkeslæt, så at de med sikkerhed kan nå at få produkterne ekspederet inden lagermedarbejderne har fri.

Nogle enkelte internet handler frembyder fri fragt på akku loddekolbe online, men i mange tilfælde er det kun gældende hvis du aftager for et præcist beløb. I øvrigt må du vælge den mest prisbevidste fragtmetode, som typisk vil blive at få fragtmanden til at køre din bestilling til et udleveringssted.

Masser af byggemarkeder frembyder click-and-collect hvor man bestiller billig akku loddekolbe online men selv henter i byggecenteret. For eksempel Silvan, Stark, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus og 10-4. De udlover blandt andet klik-og-hent på akku loddekolbe i følgende områder:

Køge, Frederiksberg, Nærum, Roskilde, Sønderborg, Risskov, Grenaa, Stenløse, Aabenraa, Vanløse, Rønne, Gladsaxe, Esbjerg, Holstebro, Rudersdal, Virum, Hobro, Hvidovre, Horsens, Herlev, Kalundborg, Odder, Højbjerg, Brønderslev, Nørresundby, Struer, Odense, Korsør, Nakskov, Ballerup, Randers, Frederiksværk, Hedehusene, Aarhus, Rødovre, Ikast, Jyllinge, Svendborg, Kolding, Skive, Lillerød, Frederikssund, Glostrup, Birkerød, København, Hørsholm, Silkeborg, Nykøbing Falster, Gentofte, Ishøj, Viborg, Valby, Allerød, Slagelse, Helsingør, Tårnby, Fredericia, Solrød Strand, Søborg, Thisted, Hillerød, Greve, Næstved, Frederikshavn, Vallensbæk, Middelfart, Vordingborg, Nyborg, Farum, Ølstykke, Dragør, Lystrup, Tilst, Værløse, Ringsted, Åbyhøj, Holbæk, Vejle, Haderslev, Varde, Brabrand, Haslev, Hjørring, Aalborg, Brønshøj, Charlottenlund, Albertslund, Lyngby, Herning, Hedensted, Taastrup, Skanderborg, Kokkedal, og Brøndby, .

Afhentning af akku loddekolbe er muligt i alle regioner af landet: Fyn (Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn), Sjælland (Midtsjælland, Amager, Lolland, Bornholm, Hovedstaden, Sydsjælland, Nordsjælland, Falster, Østsjælland, Vestsjælland) og Jylland (Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Østjylland, Sydjylland).

Når man kigger i tallene er det klart, at internetbrugere tit leder efter blandt andet akku loddekolbe online og billig akku loddekolbe. Foruden dette oplever man typisk netshoppere søge bl.a. akku loddekolbe priser, akku loddekolbe tilbud og køb akku loddekolbe, plus de udbredte byggekæder som Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark og Silvan.

Gode tilbud på akku loddekolbe

Det er efterhånden særdeles ukompliceret for internetbrugere at analysere tilbud på billige akku loddekolbe online hos flere internet outlets, og så har utallige forretninger på nettet fundet det uundgåeligt at nedbringe salgspriserne på akku loddekolbe helt i bund, og ydermere byde på levering uden omkostninger.

Trods dette kan det trods alt vise sig gavnligt at efterprøve indtil flere e-forretninger efter udsalg og tilbud på akku loddekolbe online inden du placerer ordren, sådan at man ikke er i tvivl om at antage den mest attraktive pris. Se ikke kun på de kendte byggecentre som Davidsen, 10-4, Stark, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus og Bygma.

Man skal dog huske på, at hvis en e-shop afhænder billige akku loddekolbe online til salg for en pris som kan virke uhørt billig, burde det for det meste være et karakteristika der viser en uoprigtig internet butik. Shopping med kort er i hvert fald omsluttet af en regel, som værner dig som kunde overfor uoprigtige webshops.

Vi foreslår generelt køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Alternativt kunne du drage nytte af en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, når du efterspørger at afdrage beløbet til akku loddekolbe over en længere periode. Dette foreslåes typisk ved nichefokuserede webshops, men sjældent de velkendte byggecentre som eksempelvis Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Davidsen og Bygma.

Ses der på statistikkerne står det klart, at online shoppere som regel søger for eksempel billig akku loddekolbe og køb akku loddekolbe. Derudover ser vi som regel folk efterspørge for eksempel akku loddekolbe online, akku loddekolbe priser samt akku loddekolbe tilbud.

Se nærmere på andre menneskers bedømmelser

Trustpilot fremskaffer uden sammenligning pæne muligheder for at verificere en længere række nuværende forbrugeres opfattelser og derved kan det være til hjælp, at du vurderer internet butikkens omtaler forud for at du færdiggør din shopping med billige akku loddekolbe online.

Facebook forærer dig desuden forholdsvis tiltalende løsninger til at få et kig ind i e-butikkens kundefokus. Desuden er der faktisk online butikker hvor kunder kan skrive en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket ligeledes burde bruges til afvejning af kundetilfredsheden.

Forud for at nogen bestiller billige akku loddekolbe online på en shop kunne man altid se på forhandlerens forretningsvilkår, det er dog undertiden et tidskrævende projekt, specielt hos de store byggemarkeder som Bygma, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen og Silvan.

Et nemt alternativ kunne måske være at se nærmere på om webshoppen er tilsluttet e-mærket, eftersom det er et sympol på at online butikken lever op til de officielle regler, udover at e-butikken en gang i mellem revideres af fagmænd der mestrer de gældende vilkår.

Dette er en god chance for support, når du oplever problemer som følge af dit indkøb af akku loddekolbe. I øvrigt er det godt at du er klar over de fundamentale regler der har betydning for købet af akku loddekolbe online, eksempelvis hvilken returpolitik internet forhandleren lover.

I den sammenhæng er det i øvrigt relevant, at man stadigvæk bevarer sin faktura e-mail, således man senere kan påvise sit køb af akku loddekolbe, uagtet om man shopper fra Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4 eller Stark.

Hans gav 5 stjerner

Bestilte online

Mads V gav 4 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Ole gav 5 stjerner

Hurtigt og let

Tina E gav 4 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

9 gode råd til indkøb via nettet
1En del internet forhandlere tilbyder nu om dage en lang række forskellige billige fragttyper til akku loddekolbe. En af de mest moderne er for nærværende at få leveret til et afhentningssted, som giver dig mulighed for at hente de bestilte varer når der er mulighed for det. Denne er nemlig ultra gnidningsløs, samt typisk endda den billigste leveringsløsning.
2Antal dages levering er meget central ifald vi absolut skal bruge produkterne om få sekunder, så med det formål er det aldeles afgørende at vi gransker det estimerede leveringstidspunkt ved akku loddekolbe. En lang række online outlets frembyder billig 1 dags levering på mange varenumre, men vær opmærksom på at det kræver at bestillingen gennemføres før et fastslået klokkeslæt.
3Generelt foreslår vi at bemærke om online webshoppen er godkendt af e-mærket, som skulle være en indikation om at online shoppen tilslutter sig den officielle danske lovgivning, tillige med at internet selskabet tit besigtiges af sagkyndige der kender bestemmelserne på området. Før nogen handler billige akku loddekolbe på en online virksomhed kunne man de facto få overblik over butikkens handelsbetingelser.
4Det er jo efterhånden usædvanlig bekvemt for almindelige dødelige at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige akku loddekolbe hos flere forhandlere på nettet, og så yder flere webbutikker levering uden betaling. Men det kan ikke desto mindre vise sig gunstigt at udforske nogle få online outlets efter tilbud og udsalg inden du gennemfører din bestilling, således at du er tryg ved at antage den laveste pris.
5Generelt slår vi et slag for handler med kort eller betalinger med mobilen. Kortkøb er omsluttet af en anordning, som assisterer køberen imod bedrageriske butikker på nettet. Som en anden løsning bør du bruge en løsning som f.eks. ViaBill, forudsat du foretrækker at betale beløbet over tid.
6Før nogen bestiller billige akku loddekolbe på en internet virksomhed burde man i og for sig bese webshoppens forretningsaftale, dog er det mange gange ikke særlig morsomt. For øvrigt er det klogt at kunden er opmærksom på de fundamentale forhold der har indvirkning på shopping af billige akku loddekolbe online, som for eksempel hvilken returrettighed e-handlen tilsikrer.
7Nogle få butikker på nettet tilbyder levering uden beregning på akku loddekolbe, men typisk er det påkrævet at der bestilles for en fastsat sum. Alternativt burde man snuppe den prisbilligste leveringsversion, som i de fleste tilfælde er at få leveret din ordre til en pakkeshop. Denne viser sig almindeligvis ligeledes yderst problemfri. Den mest letkøbte leveringsløsning vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente varerne.
8Trustpilot leverer uden sammenligning gavnlige muligheder for at gennemsøge forskellige tidligere konsumenters bedømmelser og herved kan det anbefales, at du vurderer e-handlens omtaler forinden du handler billige akku loddekolbe online. Facebook giver dig for øvrigt tilpas stabile genveje til at få indsigt i internet firmaets pålidelighed.
9Den mindst kostelige løsning til levering er dog selv at hente varerne, men dette kræver at du har bopæl lige ved online forretningens lager. Den mulighed for levering er jo meget essentiel hvis man absolut skal bruge akku loddekolbe nu og her. Alternativt så frembyder nogle internet varehuse levering uden betaling, men i reglen er det betinget af at man handler for en konkret sum.