Ryobi R18glu-0 Akku Limpistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
300 kr.
Mere info
Proxxon Proxxon Limpistol HKP 220
130 kr.
Mere info
Bosch LIMPISTOL GKP 200 CE
1.448 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG212 (20 W)
320 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG280
683 kr.
Mere info
RAPID Limpistol BGX300 accu 7,4v m/kuffert 12mm
734 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG212 25w 12mm limstift
213 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG250 25w 12mm incl.lim 3 dyser
400 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG280 35w 12mm limstift
416 kr.
Mere info
STEINEL Limpistol Gluefix incl 11mm lim Hobby
249 kr.
Mere info
STEINEL Accu NEO2 Limpistol incl 7mm lim
561 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 940ja
300 kr.
Mere info
Limpistol 7.2MM m/limstifter MAX
32 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 910ja
105 kr.
Mere info
Ryobi R18glu-0 Akku Limpistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
300 kr.
Mere info
Hobbysæt med ledningsfri limpistol og hobbykniv
214 kr.
Mere info
Limpistol 11.2MM m/limstifter MAX
59 kr.
Mere info
Limpistol 7,2MM 30W MAX
32 kr.
Mere info
Limpistol opladelig 35 watt i kuffert PowerPlus POWX145
220 kr.
Mere info
Limpistol 78 watt + 2 stk Ø11 mm stifter PowerPlus POWX143
90 kr.
Mere info
Bosch Limpistol Pkp 18 E 20 Gram/min.
270 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder sælger et stort varesortiment, og øvrige fokuserer på en bestemt varegruppe. Du kan vurdere om det er essentielt for dig at du har mange forskellige produkter at vælge i blandt, foruden bare akku limpistol.
Du vil finde variationer i prisen på billige akku limpistol alt efter hvor du handler online. Nogle giver gode priser, imens øvrige fokuserer på kompetent rådgivning. Du skal tænke på hvad der for dig er det vigtigste.
For de fleste er byggeri ens betydende med en lang række spørgsmål. Af den grund kan du overveje at handle hos et online byggecenter, som giver hjælp og vejledning omkring akku limpistol.
Det er absolut super afgørende at tjekke, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Som alternativ må du kigge hos de andre.
Du bør vide hvilke regler butikken udsteder når du handler online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel returret. Af den grund skal man kende netbutikkens regningslinjer.
Når du har brug for produkterne nu og her eller blot vil undgå fragtgebyret, så kunne du tænke over at køre materialerne selv. Det er først og fremmest en mulighed i de store byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder udbyder varer fra talrige nicheshops, og dermed kan du bestille fra et stort udvalg af akku limpistol online.
De udbredte byggemarkeder har butikker overalt i landet, og takket være dette har flertallet valget om at bestille online og transportere varerne selv. Som følge af det kan du vælge at undvære fragtomkostningen, og samtidig skaffe produkterne nu og her.
De store byggecentre er udbredte og kendte virksomheder, hvilket medvirker til øget troværdighed når du skal købe online. Dette kan du se positivt på.

Nichewebshop

Alverdens webshops som sælger få produkter er opstartsvirksomheder, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, eventuelt sågar lokalt fra dit område. Dem bidrager du til ved at købe akku limpistol online på deres side.
En masse små butikker producerer selv produkterne der sælges i de store byggekæder. Ved køb direkte på niche netbutikkerne online bør du få en lavere pris.
Majoriteten af webshops i små nicher har ekstra meget forstand på de varer de sælger online, da de ikke sælger andet. Herved bør du modtage super begavet assistance fra medarbejdere der er specialister i netop akku limpistol.
De største byggemarkeder i Danmark
akku limpistol silvan

Silvan kom frem i 1968, og beskæftiger nu cirka 1.000 ansatte i selskabets 41 byggecentre. Silvan har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres nu af over 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 butikker. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og udgøres nu af i omegn af 100 kollegaer i selskabets 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for over 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og styres dagligt af flere end 500 mennesker i selskabets 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger nu cirka 2.000 mennesker i selskabets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

akku limpistol harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 kollegaer i de 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

akku limpistol bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og lønner i dag i nærheden af 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og styres dagligt af omtrent 2.000 kollegaer i forretningens 72 butikker. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger årligt for mere end 7 milliarder kroner.

akku limpistol jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og beskæftiger i dag i omegn af 2.100 medarbejdere i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix satser på salg til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen sætter ind på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du må aldrig gå ned på arbejdsredskaber. Ofte kan det vise sig strategisk at have det tilgængeligt før du går løs med byggeprojektet. Det er derudover en fordel at påregne de tilhørende omkostninger i dit budget.
2Der præsenterer sig altid uventede problematikker ved avancerede opgaver, og altså viser det sig værdifuldt at der afsættes en god portion tid i kalenderen, som vil medvirke til at man kan være ubekymret om at man ikke kommer i tidsmangel.
3Ved udendørs opgaver kan vejret få en vigtig rolle. Således kan du jævnligt se vejrberetningerne i dagene op til projektets start, så du slipper for at det pludselig går i gang med at regne absolut lige når du er gået i gang med dit svære byggeprojekt.
4Du kunne overveje om det er optimalt at klare det hele selv, eller du hellere bør investere i assistance fra en fagmand til områder af arbejdet. Såfremt du henter assistance fra en professionel vil det normalt anbefales at notere uforpligtende tilbud fra flere entreprenører.
5Planlægning vil altid være kilden til at lykkes med din byggeproces. Du må forfatte en effektiv køreplan, der fortæller hvilke opgaver der skal laves på hvilket tidspunkt, med en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være konkret når du laver din tidsplan.
6Det kan vise sig at være fundamentalt at udarbejde et budget for optimeringen, så du har kontrol over udgifterne. Det kan være sundt at nedfærdige samtlige udgiftsposter, og bagefter nedskrive billige priser på dem alle sammen.
7Du skal aldrig nogensinde undlade at tage højde for sikkerheden, så husk beklædning bl.a. arbejdssko der skåner dig imod potentielle skader. Det er vigtigt at du husker sikkerheden i dit byggeprojekt, navnlig hvis du ikke får professionel assistance.
8Nogle gange kan man hente hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det fås hvis byggeprojektet gør en forskel for miljøet. Støtten kræver med andre ord at renoveringen har positiv betydning for planeten.
9Forinden du igangsætter byggeriet er det temmelig værdifuldt at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvor du bor vil der være mange regler for, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
10Det vil vise sig af stor betydning at have samtlige byggematerialer parat forud for at du starter eksekveringen. Du har fordel af at udarbejde en enkel indkøbsliste hvor der bør fremgå de materialer der skal bruges, og dernæst eftergå listen, med det formål at du føler dig sikker på at du har husket alt.
11Der er en hel del guides og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. Specielt YouTube tilbyder dig ekstremt meget gavnlig information, i særlig grad såfremt du skriver søgeordene på engelsk.
12Det kan være en god idé at få assistance til projektet, hovedsageligt hvis det er store ombygninger. Krævende ombygninger bør udføres af mere end en person. Endvidere er det hurtigere og mere interessant når man er flere til at løse opgaven.
De mest vellidte byggemarkeder
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket jo er meget beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % har givet den bedste karakter, og bare 4 % har givet dumpekarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er kolossalt beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som naturligvis er rigtig flot. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvor ikke mindre end 86 % giver den bedste karakter, og kun 2 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som selvsagt er temmelig betryggende. Ratingen er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvoraf imponerende 59 % har givet den højeste karakter, og alene 9 % har givet bundkarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er utrolig beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvor ikke mindre end 69 % giver den højeste karakter, og bare 8 % giver 1 stjerne. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsmulighed er smartest?

Masser af internet forretninger foreslår nu alverdens billige leveringsformer til akku limpistol. En af dem der er mest populær er på nuværende tidspunkt pakkeshoppen, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente ordren når der er tid til det. Løsningen er altså særligt bekvem, og i mange tilfælde også den mest betalelige leveringsmåde.

Du kan tillige vælge at bestille ordren til levering hjem til hvor du bor eller ud på din arbejdsplads. Leveringsformen bliver ofte en tand mere omkostningsfuld, men endda meget fleksibel ift. akku limpistol online. Den mest billige leveringsmetode kan ikke modsiges at være selv at hente varerne, hvilket kræver at du fysisk befinder dig nærved e-forretningens byggemarked, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Fragtperioden på akku limpistol er naturligvis ualmindeligt udslagsgivende når du står og skal bruge din ordre inden for få dage, så herved er det virkelig essentielt at du finder den forventede leveringsdato for akku limpistol. En masse internet shops – herunder Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – reklamerer med billig dag-til-dag levering på en hel del varenumre online, men vær på vagt da det afhænger af at ordren indsendes før et bestemt tidspunkt, med det formål at de har mulighed for at nå at få de nye varer på posthuset forinden logistikmedarbejderne drager hjemad.

En hel del internet webshops lover fragt uden betaling på akku limpistol online, men i de fleste tilfælde stiller det krav om at man køber for et konkret beløb. Ellers burde du udse dig den billigste fragtform, som tit er at få dem til at bringe bestillingen til et afhentningssted.

De fleste kæder udlover click-and-collect hvor du handler billig akku limpistol på nettet men afhenter i butikken. Fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4 og Stark. De yder eksempelvis klik-og-hent på akku limpistol i disse byer:

Varde, Tårnby, Sønderborg, Søborg, Kolding, Lyngby, Nørresundby, Svendborg, Taastrup, Hobro, Haslev, Køge, Lillerød, Struer, Åbyhøj, Aalborg, Værløse, Hvidovre, Stenløse, Hørsholm, København, Charlottenlund, Nakskov, Roskilde, Rødovre, Skive, Slagelse, Nykøbing Falster, Jyllinge, Frederiksberg, Frederiksværk, Odder, Viborg, Gladsaxe, Højbjerg, Holstebro, Lystrup, Hedehusene, Holbæk, Glostrup, Risskov, Virum, Birkerød, Gentofte, Ringsted, Næstved, Nærum, Herning, Ølstykke, Brabrand, Dragør, Silkeborg, Randers, Hjørring, Skanderborg, Greve, Fredericia, Frederikshavn, Vordingborg, Tilst, Hedensted, Nyborg, Horsens, Ishøj, Esbjerg, Thisted, Vallensbæk, Helsingør, Vanløse, Kokkedal, Rudersdal, Frederikssund, Grenaa, Kalundborg, Herlev, Rønne, Ikast, Brønshøj, Aabenraa, Haderslev, Allerød, Aarhus, Valby, Hillerød, Korsør, Ballerup, Brøndby, Brønderslev, Vejle, Middelfart, Farum, Odense, Albertslund, og Solrød Strand, .

Afhentning af akku limpistol er muligt i alle regioner af landet: Jylland (Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Vestjylland), Sjælland (Lolland, Østsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Midtsjælland, Falster, Hovedstaden, Nordsjælland, Amager) og Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn).

Når vi kigger i tallene står det tydeligt, at internet shoppere som regel efterspørger for eksempel billig akku limpistol og akku limpistol tilbud. Foruden dette oplever man tit online shoppere søge efter blandt andet akku limpistol online, akku limpistol priser samt køb akku limpistol, foruden de udbredte byggecentre som Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Silvan, 10-4, Davidsen, Stark, Bauhaus og Harald Nyborg.

Gode priser på akku limpistol

Det er rigtig nemt for enhver at vurdere tilbud på billige akku limpistol online på forskellige netbutikker, og ergo har langt de fleste internet varehuse været presset til at at stampe salgspriserne på akku limpistol markant, og derudover garantere fragt uden beregning.

Men det kan immervæk vise sig indbringende at eftergå nogle forskellige e-handler efter tilbud og udsalg på akku limpistol online forud for at du færdiggør din shopping, sådan at man er velinformeret til at modtage den laveste pris. Se ikke blot på de gængse byggemarkeder som Bygma, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Davidsen og Silvan.

Man skal imidlertid ikke glemme, at hvis en e-shop udlover billige akku limpistol online for en tilbudspris der er overordentlig letkøbt, så kunne det tit være et signal om en falsk webshop. Køb med betalingskort er heldigvis dækket ind under en lovbestemmelse, hvilket dækker en overfor svindlende e-butikker.

Vi går generelt ind for kortbestillinger eller MobilePay. Alternativt bør du drage fordel af en billig afdragsordning som eksempelvis ViaBill, hvis du tilstræber at dække regningen på akku limpistol senere. Det fås som regel hos niche netbutikker, men sjældent de gængse byggemarkeder som fx 10-4, Davidsen, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma og Harald Nyborg.

Ses der på statistikkerne bliver det tydeligt, at online shoppere som regel søger efter blandt andet akku limpistol online og billig akku limpistol. Man ser derudover typisk folk efterspørge blandt andet akku limpistol tilbud, køb akku limpistol og akku limpistol priser.

Analyser eksisterende kunders vurderinger

Trustpilot medfører egentlig fremragende genveje til at dechifrere ganske mange øvrige køberes omtaler og derved er det prisværdigt, at du gransker online webshoppens bedømmelser inden du shopper billige akku limpistol online.

Facebook resulterer i lignende rigtig troværdige muligheder for at få indblik i e-handlens troværdighed. Foruden det er der nogle online selskaber i Danmark hvor kunder kan udfærdige en bedømmelse af virksomhedens service, hvilket tillige bør benyttes til at få et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Inden nogen shopper billige akku limpistol online hos en e-butik kunne de utvivlsomt overveje butikkens forretningsaftale, men det er i reglen et omfattende projekt, særligt på de udbredte byggekæder som Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Stark og Davidsen.

En nemmere løsning kunne derfor være at granske hvorvidt webshoppen er støttet af e-mærket, siden det længe har været et sympol på at e-shoppen imødekommer de danske love, og at online butikken regelmæssigt revurderes af sagkyndige som har meget erfaring med retningslinjerne.

Dette er desuden en god chance for at blive assisteret, hvis du skulle få problemstillinger med dit køb af akku limpistol. Dertil foreslår vi at kunden er hensynstagende til de væsentligste forhold der kan have indflydelse på bestillingen af akku limpistol online, for eksempel hvilken byttepolitik internet shoppen tilsikrer.

Derfor er det også afgørende, at man stadig beholder ens købsbekræftelse, så man når som helst kan dokumentere sin bestilling af akku limpistol, uanset om man har handlet ved Bauhaus, Davidsen, Bygma, 10-4, Stark, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Susanne Thomsen gav 5 stjerner

Super hurtig levering.

Christian Larsen gav 4 stjerner

Jeg fik min pakke

Hanne gav 5 stjerner

Fornuftig pris

Jens T gav 4 stjerner

Alt var i orden

9 tips til online shopping
1En hel del internet outlets yder portofri levering på akku limpistol, men ofte er det så præmissen at man handler for et fastslået beløb. Desuden burde man beslutte sig for den prisbilligste fragtløsning, som mange gange vil blive at få dem til at levere dine produkter til en pakkeshop. Fragttypen er en gang i mellem tillige super ligetil. Den mest prisbevidste leveringsform vil dog i de fleste tilfælde være at hente pakken selv.
2Den mest betalelige leveringstype er unægtelig at hente pakken selv, hvilket afhænger af at du lever i nærheden af netshoppens bopæl. Den fragtform er naturligvis virkelig vigtig hvis man skal bruge akku limpistol med det samme. Alternativt så præsterer indtil flere netshops portofri fragt, men ofte er det betinget af at man indkøber for en bestemt pris.
3Før nogen handler billige akku limpistol på en butik på nettet behøver man i reglen løbe igennem netbutikkens forretningsvilkår, men det er typisk et tidskrævende projekt. Derudover kan det anbefales at køber er påpasselig med de mest betydningsfulde vedtægter der kan influere på shopping af billige akku limpistol online, som fx den returret online shoppen kører med.
4Det er i dag i høj grad praktisk for købere at sammenligne priser online på billige akku limpistol på diverse online shops, og på grund af dette frembyder flertallet af online firmaer levering uden omkostninger. Trods dette kan det til hver en tid vise sig indbringende at eftergå et par forskellige internet selskaber efter rabat og tilbud inden du køber, således at du er skråsikker på at få den bedste pris.
5Leveringstiden er naturligvis virkelig relevant hvis du har brug for dine nye varer lige om lidt, og i det øjemed er det relativt relevant at du besigtiger den anslåede leveringstid for akku limpistol. Mange webbutikker stiller garanti om billig levering på næste hverdag på de fleste varenumre, men det står og falder med at ordren aflægges før et fastslået tidspunkt.
6Trustpilot yder adskillige fornemme chancer for at se nøjere på en stor portion eksisterende forbrugeres bedømmelser og på grund af dette går vi ind for, at du eftergår e-firmaets bedømmelser forinden du bestiller billige akku limpistol online. Facebook yder desuden nogenlunde strålende chancer for at få indblik i netbutikkens troværdighed.
7En del netbutikker i Danmark tilbyder i dag flere billige metoder til levering til akku limpistol. En af dem der er mest anvendt er p.t. pakkeshoppen, fordi du så nemt kan hente ordren når det passer dig. Fragtformen er nemlig vældig overkommelig, og typisk også den mindst kostelige fragtmetode.
8Vi slår generelt et slag for kortbestillinger eller MobilePay. Kortbestillinger er en del af et regulativ, der redder folk imod uærlige internet shops. Som et alternativ burde du overveje en løsning som for eksempel ViaBill, ifald du higer efter at afdrage regningen af flere omgange.
9Generelt foreslår vi at finde ud af om netbutikken er medlem af e-mærket, fordi det er et kendetegn for at webbutikken anerkender de danske regler, foruden at internet forretningen regelmæssigt kontrolleres af fagfolk som mestrer de gældende love. Før nogen shopper billige akku limpistol i en online forretning kunne de på en vis måde sætte sig ind i netshoppens betingelser.