Grensaks professional aluminium Grunda
535 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft m/armbolt, SK5
218 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft m/armbolt, SK5
281 kr.
Mere info
Grensaks PLUS-800
599 kr.
Mere info
Grensaks Profossionel 2 Grunda
299 kr.
Mere info
Grensav med teleskop
349 kr.
Mere info
Grensav foldbar
60 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær
218 kr.
Mere info
Grensaks Profossionel 4 Grunda
299 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft
169 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær
281 kr.
Mere info
Gardena Comfort Græssaks - 08733-20
143 kr.
Mere info
Gardena Comfort Grensaks 500BL - 08770-20
290 kr.
Mere info
Grensav til teleskop håndtag GROUW 97733
179 kr.
Mere info
Fiskars Lille Hobby Grensaks - 1002104
329 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft m/armbolt, SK5 Kreator KRTGR4024
288 kr.
Mere info
Felco 200A-60 - Grensaks
799 kr.
Mere info
Fiskars Lille Hobby Grensaks - 1001556
299 kr.
Mere info
Fiskars Stor Grensaks 70cm
430 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft med armbolt, SK5 Kreator KRTGR4014
223 kr.
Mere info
Ørnenæb med teleskop og sideskær GROUW 97523
299 kr.
Mere info
Felco 220 - Grensaks 80 cm
1.299 kr.
Mere info
Fiskars Lille Grensaks 40 Cm
200 kr.
Mere info
Gardena Comfort Græssaks - 08735-30
242 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær Kreator KRTGR4023
288 kr.
Mere info
Ørnenæb med teleskop og modskær GROUW 97522
249 kr.
Mere info
Gardena Comfort Græssaks - 08734-30
169 kr.
Mere info
Ørnenæb med gear og sideskær GROUW 97521
176 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær Kreator KRTGR4013
223 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre fremviser et enormt sortiment, hvorimod øvrige har fokus på en enkelt type af vare. Du kan overveje om det er essentielt for dig at have mange typer af varer at vælge i blandt, udover bare akku grensaks.
Når du står og skal bruge byggematerialerne med det samme eller bare har lyst til at blive fri for fragten, så kunne du overveje at transportere produkterne på eget initiativ. Dette er specielt muligt ved de velkendte byggecentre.
For en del er byggeprojekter forbundet med talrige spørgsmål. Af den grund bør du overveje at vælge et online byggecenter, hvor du bliver tilbudt gode råd til valg af akku grensaks.
Det er selvsagt utrolig vigtigt at undersøge, om den vare du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke bør du overveje at kigge andetsteds.
Du vil finde variationer i udsalgspriserne på billige akku grensaks fra webshop til webshop. Nogle fokuserer på billige priser, og øvrige har fokus på et højt serviceniveau. Du må afveje hvad der betyder mest for dig.
Du bør kende de handelsbetingelser webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for udfordringer med fx returnering. Af den grund skal man kende virksomhedens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder findes i de større byer, og hermed har mange valget om at handle online og køre materialerne personligt. Herigennem har man chancen for at blive fri for fragten, samt endda hente varerne hurtigere.
De store byggecentre er populære og bekendte virksomheder, hvilket kan medvirke til en tryghedsfølelse når man handler online. Dette kan du se fordele i.
De gængse byggecentre forhandler varer fra mange forskellige producenter, og derigennem kan du shoppe fra et bredt sortiment af akku grensaks online.

Nichewebshop

Diverse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er producenter af varerne som du kan købe i byggecentrene. Ved at købe direkte igennem de nichefokuserede webshops online vil du få en billig pris.
Alverdens nicheforretninger på nettet ved ekstremt meget om det produktsortiment de har online, idet de udelukkende sælger disse produkter. Følgelig kan du opleve en høj grad af begavet hjælp fra folk som er specialister i lige præcis akku grensaks.
Mange webshops med fokus på en enkelt niche er mindre virksomheder, som typisk er dansk ejede, givetvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem understøtter du idet du bestiller akku grensaks online på deres webshop.
De største byggemarkeder i Danmark
akku grensaks jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger nu ca. 2.100 medarbejdere i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

akku grensaks bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og styres dagligt af over 1.000 ansatte i forretningens 17 butikker. Bauhaus satser på billige priser til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og udgøres nu af mere end 500 medarbejdere i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og styres dagligt af mere end 2.000 personer i firmaets 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres i dag af ca. 1.000 ansatte i virksomhedens 9 butikker. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 personer i firmaets 72 varehuse. Stark sætter ind på salg til professionelle, og sælger årligt for cirka 7 milliarder kroner.

akku grensaks harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger i dag cirka 2.000 ansatte i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

akku grensaks silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger nu omkring 1.000 medarbejdere i forretningens 41 byggecentre. Silvan tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger nu cirka 2.300 medarbejdere i de 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og udgøres i dag af i nærheden af 100 medarbejdere i firmaets 6 varehuse. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Der kan findes endeløse hjælpeartikler og videoer via internettet hvorfra du kan få inspiration. Specielt YouTube er kilde til ret så meget udbytterig viden, ikke mindst såfremt man bruger engelske søgeord.
2Før du igangsætter dit byggeprojekt kan det blive vanvittigt fornuftigt at sikre sig, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Alt efter din bopæl kan der gælde begrænsende retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
3Du skal på ingen måde forsømme dit velbefindende, så glem ikke påklædning herunder fod- og hovedbeklædning der skåner dig imod hændelige risici. Det er vigtigt med fokus på din sikkerhed i byggeriet, navnlig når du ikke sikrer dig assistance fra en fagperson.
4For byggeprojekter udendørs har eventuelt regnvejr en stor rolle. Således skal du med jævne mellemrum tage et kig på vejrvarslen i forbindelse med byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det ganske ubelejeligt går i gang med at regne når du lige er gået i gang med dit avancerede projekt.
5Planlægning vil altid være vejen til succes med dit arbejde. Du bør liste en velovervejet arbejdsplan, som beskriver hvilke gøremål du vil udføre på hvilket tidspunkt, med en tilhørende kronologisk orden. Det anbefales at være realistisk i udarbejdelsen af din strategi.
6Du bør på ingen måde fattes udstyr. I mange tilfælde vil det være en fordel at du har udstyret parat forinden du iværksætter byggeprojektet. Derudover er det godt at tage højde for de her udgifter i din økonomiske plan.
7Det kan give mening at tænke over hvorvidt du selv vil klare hele projektet, eller du skal købe assistance fra en fagperson til områder af byggeriet. Når du køber professionel assistance kan det være fordelagtigt at lede efter uforpligtende tilbud fra en håndfuld foretagender.
8Det anbefales at spørge om assistance til arbejdet, i særdeleshed såfremt det er omfangsrige byggeopgaver. Nogle ting stiller krav om flere personer. Derudover viser det sig hurtigere og mere socialt at lave arbejdet med andre.
9Typisk vil det være meningsfuldt at udfærdige et regnskab for optimeringen, så du har et økonomisk overblik. Det er fornuftigt at beskrive alle udgifter, hvorefter man bør dokumentere ens omkostning ved dem én og én.
10Der præsenterer sig utvivlsomt utidige problemer i forbindelse med større projekter, og følgelig vil det vise sig væsentligt at der er afsat tilstrækkelig tid i arbejdsplanen, som vil medvirke til at man føler sig sikker på at nå det inden ens deadline.
11I visse tilfælde kan man forsøge at få et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det får man når byggeriet er miljøvenligt. Tilskudet kræver altså at byggeprojektet har positiv betydning for naturen.
12Muligvis vil det vise sig fundamentalt at du har de fornødne materialer tilgængelige inden du går til værks med dit byggeprojekt. Du har god gavn af at forfatte en enkel liste indeholdende alt der er nødvendige, og så gennemløbe materialerne, med det formål at du føler dig sikker på at du har husket alt.
De mest folkekære byggemarkeder
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som uden tvivl er kolossalt imponerende. Ratingen grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvor ikke mindre end 84 % giver toprating, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvsagt er usædvanligt overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvoraf hele 76 % har givet den bedste karakter, og kun 4 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er virkelig beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvoraf imponerende 59 % giver den højeste karakter, og kun 9 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som selvsagt er ualmindeligt betryggende. Scoren er regnet ud fra 23.161 ratings, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med toprating, og blot 8 % kvitterer med bundkarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket vel at mærke er kolossalt flot. Karakteren grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 86 % giver maksimum point, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Hvilken fragtmulighed skal du vælge?

En række byggecentre foreslår nu om dage et bredt udvalg af billige fragtmetoder til akku grensaks. En der er meget almindelig er i øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, og så kan du blot hente bestillingen på et valgfrit tidspunkt. Leveringsmetoden er altså særligt gnidningsløs, samt desuden ligeledes den mest prisbevidste leveringsversion.

Du bør tillige udse dig at få pakken bragt til din adresse eller til din arbejdsplads. Metoden er godt nok en kende mindre billig, men tillige meget ligetil ift. akku grensaks online. Den prisbilligste leveringsudgave er dog at hente varerne selv, som dog betinges af at du har bopæl nærved online shoppens byggemarked, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på akku grensaks er naturligvis ret vigtig når du står og skal bruge dine nye varer omgående, og i det øjemed er det faktisk fornuftigt at vi dobbelttjekker den estimerede leveringsdato for akku grensaks. En række online virksomheder – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – giver billig 1 hverdags levering på de fleste varenumre online, men husk at det er forudsat at bestillingen gennemføres før et fast tidspunkt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få varen hen til fragtfirmaet før medarbejderne holder fyraften.

Nogle enkelte netshops præsterer gebyrfri levering på akku grensaks online, men i de fleste tilfælde kun hvis der aftages for et fastslået beløb. Som alternativ skulle man udvælge den billigste leveringsmulighed, der typisk vil blive at få dem til at bringe bestillingen til en pakkeshop.

En række webbutikker frembyder click-and-collect hvor du handler billig akku grensaks online og selv henter i butikken. Fx Bygma, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus og 10-4. Byggekæderne tildeler blandt andet klik-og-hent på akku grensaks i disse byer:

Varde, Glostrup, Haderslev, Viborg, Haslev, Valby, Holstebro, Randers, Brabrand, Kolding, Fredericia, Aabenraa, Lillerød, Nærum, Nyborg, Hillerød, Hedehusene, Hobro, Køge, Kokkedal, Skive, Frederikshavn, Højbjerg, Brøndby, Albertslund, Ringsted, Skanderborg, Lystrup, Grenaa, Rudersdal, Helsingør, Sønderborg, Silkeborg, Næstved, Nakskov, Odense, Hvidovre, Farum, Esbjerg, Vallensbæk, Vanløse, Hedensted, Stenløse, Dragør, Slagelse, Ikast, Taastrup, Tårnby, Odder, Hjørring, Gentofte, Ølstykke, Charlottenlund, Kalundborg, Roskilde, Herning, Jyllinge, Vordingborg, Frederiksberg, Rønne, Solrød Strand, Lyngby, Værløse, Nørresundby, Brønshøj, Rødovre, Ishøj, Frederiksværk, Horsens, Hørsholm, Vejle, Nykøbing Falster, Herlev, Tilst, Struer, Virum, Birkerød, Thisted, Frederikssund, Middelfart, Aalborg, Aarhus, København, Brønderslev, Ballerup, Greve, Holbæk, Søborg, Gladsaxe, Svendborg, Korsør, Åbyhøj, Allerød, og Risskov, .

Klik-og-hent for akku grensaks er muligt i de fleste regioner af landet: Sjælland (Sydsjælland, Falster, Midtsjælland, Hovedstaden, Lolland, Bornholm, Vestsjælland, Nordsjælland, Amager, Østsjælland), Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland) og Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn).

Når man ser på søgedata står det klart, at online shoppere jævnligt kigger efter blandt andet akku grensaks online og billig akku grensaks. Derudover oplever man som regel mennesker lede efter bl.a. køb akku grensaks, akku grensaks priser samt akku grensaks tilbud, foruden de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Stark, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus og XL-Byg.

Tilbud på akku grensaks

Det er jo særligt let gængeligt for almindelige mennesker at sammenholde priser på billige akku grensaks online fra flere internet varehuse, og for det har langt de fleste forhandlere på nettet ikke kunne slippe for at nedsætte prisen på akku grensaks enormt, og ydermere præstere billig fragt.

Det kan dog imidlertid blive lønsomt at besigtige en række webbutikker efter tilbud og rabatter på akku grensaks online før du færdiggør din shopping, således at man ikke er i tvivl om at opnå den billigste pris. Kig ikke kun på de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bauhaus, XL-Byg og Davidsen.

Du må ikke desto mindre være opmærksom på, at ifald en internet shop sælger billige akku grensaks online for en pris der kan ses som enormt fremragende, så bør det undertiden være en indikation på en svindel internet forhandler. Bestillinger med kort er imidlertid en del af en anordning, der dækker kunden overfor bedrageriske e-butikker.

Generelt anbefaler vi bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning kunne du vælge et tilbud fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du ønsker at dække regningen på akku grensaks over en periode. Det foreslåes normalt hos specialiserede netbutikker, men sjældent de store byggekæder som fx Silvan, 10-4, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg og Harald Nyborg.

Når man ser på statistikkerne bliver det tydeligt, at internet shoppere jævnligt søger efter eksempelvis akku grensaks priser og akku grensaks tilbud. Derudover oplever vi som regel folk kigge efter eksempelvis akku grensaks online, køb akku grensaks og billig akku grensaks.

Udforsk nuværende kunders anmeldelser

Trustpilot bringer dig visse fremragende løsninger til at kortlægge diverse tidligere forbrugeres betragtninger og derved er det prisværdigt, at du studerer e-butikkens bedømmelser forinden du handler billige akku grensaks online.

Facebook tilbyder dig lignende flere uafhængige løsninger til at få indblik i internet forretningens kundefokus. Tilmed er der endda webshops som giver folk mulighed for at give en kritik af købsoplevelsen, hvilket på samme måde må anvendes til at danne dig et indtryk af hvor glade kunderne er.

Før nogen bestiller billige akku grensaks online hos en e-handler kan de til hver en tid se på forhandlerens forretningsaftale, dog er det for det meste et tidskrævende projekt, specielt hos de gængse byggekæder som Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Bauhaus, Stark, 10-4 og XL-Byg.

En nem løsning kunne derfor være at undersøge hvorvidt online forhandleren er e-mærke tilsluttet, fordi det almindeligvis er en antydning af at online virksomheden lever op til gældende dansk lovgivning, samt at netbutikken ofte vurderes af jurister der er meget bekendte med vedtægterne på området.

Desuden tilbydes du chance for hjælpende service, ifald du møder udfordringer i processen med din shopping med akku grensaks. Desuden foreslår vi at du er klar over de primære betingelser der gælder for bestillingen af akku grensaks online, som eksempelvis hvilken byttepolitik online forhandleren tilbyder.

Her er det tillige relevant, at man permanent bevarer sin e-mail kvittering, så man altid kan bekræfte sin bestilling af akku grensaks, uagtet om man shopper fra Jem og Fix, Stark, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Silvan, Davidsen eller Harald Nyborg.

Susanne gav 5 stjerner

Quick expedit

Lene Nielsen gav 4 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Jette Pedersen gav 5 stjerner

Hurtig ekspedition

Lars V gav 4 stjerner

God til prisen

9 tips til køb på nettet
1Den mest letkøbte løsning til levering vil i de fleste tilfælde være at hente pakken selv, som dog betinges af at du bor nær internet butikkens arbejdslager. Den fragtmetode kan vise sig at være ekstremt vigtig i tilfælde af at vi har brug for akku grensaks lige om lidt. Alternativt så lover visse internet forhandlere billig levering, men i mange tilfælde gælder det kun hvis du bestiller for en præcis sum.
2Vi tilråder kortkøb eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er omfattet af en vedtægt, hvilket skærmer en overfor fup netbutikker. Som en anden løsning bør du bruge en billig afbetalingsløsning som fx ViaBill, såfremt du agter at betale betalingen over en periode.
3Trustpilot tilbyder dig helt tiltalende muligheder for at blive klogere på diverse tidligere kunders iagttagelser og derfor er det anbefalelsesværdigt, at du tjekker internet webshoppens omtaler inden du handler billige akku grensaks online. Facebook medfører tillige ganske ønskværdige løsninger til at få indblik i online webshoppens kundetilfredshed.
4Nogle få online webshops tilbyder gratis levering på akku grensaks, men typisk forudsætter det at du aftager for en fastsat pris. Alternativt burde man udse dig den mest prisbevidste fragtmetode, hvilket tit vil være at få kørt din ordre til et udleveringssted. Leveringsmetoden bliver ofte endda ualmindeligt ligetil. Den billigste leveringsløsning er unægtelig at du selv henter produkterne.
5Før nogen køber billige akku grensaks på en online butik kan de i virkeligheden skimme webbutikkens vilkår, men det er bare ikke særlig sjovt. Tilsvarende kan det anbefales at køberen er påpasselig med de mest betydningsfulde betingelser der kan influere på shopping af billige akku grensaks online, for eksempel den bytteret e-forretningen tilbyder.
6Vi foreslår generelt at kontrollere hvorvidt netshoppen er medlem af e-mærket, da det er et sympol på at netshoppen respekterer de officielle regler, og at internet virksomheden løbende efterses af specialister der forstår reglerne på området. Inden nogen køber billige akku grensaks på en online forretning kunne man i og for sig skimme butikkens forretningsaftale.
7Antal dages levering kan være yderst betydningsfuld ifald vi har brug for dine nye varer om et øjeblik, så i det øjemed er det forholdsvis centralt at du kontrollerer det forventede leveringstidspunkt for akku grensaks. Temmelig mange webshops stiller garanti om billig dag-til-dag levering på en hel del produkter, der dog forudsætter at ordren placeres tidligere end et aftalt tidspunkt.
8Det er jo ret nemt for almindelige mennesker at søge sig frem til priser online på billige akku grensaks hos forskellige internet virksomheder, og for det frembyder langt de fleste internet selskaber i Danmark fragt uden beregning. Det kan alligevel være lønnende at prøve forskellige internet virksomheder i Danmark efter tilbud inden du handler, så du er skråsikker på at få den bedste pris.
9De fleste internet forretninger giver heldigvis et bredt udvalg af billige fragtmuligheder til akku grensaks. En af de mest populære er i dag at få leveret til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente de nyindkøbte produkter når der er mulighed for det. Fragttypen er altså særligt problemfri, og mange gange endda den mindst kostelige fragtløsning.