Byghjem.dk

Akku Fliserenser

Battery Power batteri 18V 2,5Ah Kärcher
649 kr.
Mere info
Nylonbørster til ukrudtsfjerner WRE 4 Kärcher
99 kr.
Mere info
Hurtiglader 18 Volt Kärcher BATTERY POWER 16
399 kr.
Mere info
Battery Power batteri 18V 5,0Ah Kärcher
1.049 kr.
Mere info
Green-It Fliserenser 8\'
35 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du kan finde forskelle i priserne på billige akku fliserenser fra byggemarked til byggemarked. Enkelte har fokus på lave priser, og nogle har faglig rådgivning. Du bør tænke på hvad du vil prioritere.
Det er helt klart meget relevant at tjekke, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du være nødt til at kigge hos de andre.
For mange er et byggeprojekt ens betydende med en lang række spørgsmål. Af den grund vil du med fordel kunne handle hos en webshop, hvor du kan få hjælp til valg af akku fliserenser.
Flere byggekæder udbyder et enormt sortiment, hvorimod nogle fokuserer på en specifik varegruppe. Du skal vurdere hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige varegrupper at vælge i mellem, foruden bare akku fliserenser.
Hvis du vil have dine byggematerialer nu og her eller bare gerne vil undgå leveringsgebyret, så kunne du overveje at fragte varerne personligt. Det er navnligt en mulighed ved de gængse byggecentre.
Du skal have fokus på hvilke regler der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår problemer med for eksempel returret. Derfor skal man tjekke firmaets handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre udbyder produkter fra alverdens leverandører, og som følge af dette kan du købe fra et stort udvalg af akku fliserenser online.
De store byggekæder er populære og landskendte forretninger, hvilket bidrager til øget tryghed til dig der shopper online. Dette kan du se fordele i.
De udbredte byggecentre er tilgængelige i nærheden af dig selv, og som følge af det har kunderne valget om at bestille online og fragte produkterne på egen hånd. Herigennem er det muligt at undvære leveringsgebyret, og samtidig have varerne hurtigere.

Nichewebshop

Hovedparten af nichespecifikke netbutikker er producenter af varerne som du kan finde i byggecentrene. Idet du køber direkte hos niche netbutikkerne online er det muligt at få en billigere pris.
Forskellige nichefokuserede webshops har en dyb forståelse for deres produkter, idet de ikke sælger andet. På grund af det får du formentlig ekstremt gavnlig vejledning fra mennesker der er eksperter i lige præcis akku fliserenser.
Flertallet af nichespecifikke netbutikker er opstartsvirksomheder, som oftest er danske, gerne sågar lokalt i dit område. Dem kan du støtte ved at købe akku fliserenser online fra deres webshop.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
akku fliserenser harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og styres dagligt af mere end 2.000 kollegaer i deres 33 butikker. Harald Nyborg satser på salg til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

akku fliserenser jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.100 medarbejdere i deres 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og omfatter i dag over 2.000 ansatte i kædens 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger i dag over 2.000 mennesker i virksomhedens 72 butikker. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og omfatter i dag ca. 100 medarbejdere i selskabets 6 varehuse. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres nu af omkring 500 kollegaer i kædens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

akku fliserenser bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og lønner i dag cirka 1.000 personer i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres nu af omtrent 1.000 medarbejdere i firmaets 9 varehuse. Davidsen tilstræber billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

akku fliserenser silvan

Silvan blev etableret i 1968, og omfatter i dag i omegn af 1.000 kollegaer i deres 41 varehuse. Silvan satser på salg til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma begyndte i 1952, og lønner i dag i nærheden af 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Der viser sig stort set altid overraskende problemer når det kommer til svære opgaver, og på grund af det viser det sig væsentligt at man afsætter en del tid i handlingsplanen, således at man kan føle sig afslappet omkring at man ikke kommer i tidsmangel.
2I god tid inden at du opstarter arbejdet må det være temmelig værdifuldt at du sikrer dig, at det du vil bygge er lovligt. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der vise sig gældende love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
3Ofte vil det være meningsfuldt at nedskrive et udgiftsbudget for renoveringen, så man har et overblik over økonomien. Det vil blive økonomisk at gennemgå hver enkelt udgiftspost, hvorefter man kan indsamle ens omkostning ved dem enkeltvis.
4Husk at du kan få offentligt tilskud til renoveringer. Det tilbydes hvis byggeriet er CO2-besparende. Den økonomiske støtte betinges altså af at renoveringen har en positiv indvirkning på klimaet.
5Ved projekter udendørs har eventuelt regnvejr en vigtig rolle. Derfor kan du jævnligt tjekke vejrberetningerne i forbindelse med arbejdets start, så du undgår at det uden varsel begynder at stå ned i stænger bedst som du er trukket i arbejdstøjet til det store projekt.
6Man bør på ingen måde undvære værktøj. Ofte vil det være fornuftigt at du har det til rådighed inden du går løs med byggeprojektet. Det er derudover fordelagtigt at medregne de medfølgende omkostninger i budgettet for byggeriet.
7Du har adgang til vældig mange instruktioner og videoer på nettet hvorfra du kan få tips og tricks. Navnligt YouTube er kilde til overvældende meget brugbar info, særligt hvis du benytter engelske søgeord.
8Muligvis vil det vise sig vigtigt at have de fornødne byggematerialer indkøbt forud for at du igangsætter din byggeproces. Du har god gavn af at sammensætte en enkel indkøbsliste hvor der bør fremgå alle de ting som er nødvendige, og dernæst granske materialerne, med det formål at du føler dig tryg ved at du har det hele.
9Planlægning vedbliver at være metoden til et godt forløb med byggeriet. Du er nødt til at liste en velovervejet agenda, der dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil lave på hvilke dage, og en tilhørende numerisk orden. Det anbefales at være skarp når du nedskriver arbejdsplanen.
10Det kan give mening at overveje om projektet kan klares alene, eller du må have assistance fra en fagmand til noget af byggeriet. Såfremt du vil benytte hjælp fra en professionel kan det være en god idé at notere en pris fra flere selskaber.
11Det bør overvejes at sikre sig assistance til arbejdet, hovedsageligt ved omfattende byggeopgaver. Krævende opgaver kræver flere mennesker. Derudover vil det vise sig hurtigere og mere socialt når man er flere om det.
12Du bør ikke på noget tidspunkt nedprioritere dit velbefindende, så husk sikkerhedstøj som fx hoved- og fodbeklædning som hjælper dig med henblik på mulige uheld. Det er afgørende at du husker sikkerheden i byggeprojektet, i særdeleshed ifald du ikke skaffer hjælp fra en ekspert.
De mest vellidte byggecentre
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, hvilket altså er kolossalt overlegent. Vurderingen grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvoraf hele 76 % giver 5 stjerner, og bare 4 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er ultra godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 19.208 meninger, hvoraf ikke mindre end 84 % giver 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er temmelig imponerende. Evalueringen er baseret på 2.856 kommentarer, hvoraf hele 59 % har givet den højeste karakter, og bare 9 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvsagt er utrolig beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 69 % har givet topkarakter, og blot 8 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er usædvanligt overlegent. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvoraf imponerende 86 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsversion skal du vælge?

En hel del internet webshops frembyder nu om dage en hel del forskellige billige leveringsmetoder til akku fliserenser. En af favoritterne er nu om dage at få leveret til et afhentningssted, hvor du selv afhenter de bestilte varer på et valgfrit tidspunkt. Leveringstypen er jo ret let, og ofte derudover den mest betalelige mulighed for fragt.

Du kan lige så vel afveje for og imod at få produkterne leveret til din lejlighed eller til adressen hvor du arbejder. Denne er jævnligt en tand mindre billig, men på den anden side ret let gængelig med akku fliserenser online. Den mest betalelige fragtmulighed er uden tvivl at hente varerne selv, men den mulighed nødvendiggør at du er nær e-firmaets butikker, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på akku fliserenser kan være yderst betydningsfuld forudsat du absolut skal bruge pakken om kort tid, og af den grund er det selvsagt essentielt at du tjekker den forventede leveringstid ved akku fliserenser. En hel del outlets på nettet – fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – frembyder billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række af deres varer online, men som ikke desto mindre er forudsat at ordren indsendes før et nøjagtigt tidspunkt, således at de sandsynligvis kan nå at få produktet fikset forud for at de logistikansatte har fri.

Nogle enkelte online selskaber byder på gratis levering på akku fliserenser online, men tit er det under forudsætning af at du indkøber for en fastsat sum. Som alternativ kunne man overveje den mest betalelige form for fragt, som i mange tilfælde vil blive at få bragt pakken til et udleveringssted.

Flere kæder yder click-and-collect hvor du køber billig akku fliserenser online og afhenter i byggemarkedet. Fx 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Stark og Bygma. De foreslår fx click-and-collect på akku fliserenser i disse områder:

Silkeborg, Svendborg, Hørsholm, Vallensbæk, Tilst, Værløse, Skanderborg, Brønderslev, København, Frederiksberg, Dragør, Frederiksværk, Varde, Ringsted, Frederikshavn, Rønne, Hillerød, Greve, Sønderborg, Valby, Jyllinge, Farum, Aarhus, Gentofte, Frederikssund, Nykøbing Falster, Birkerød, Thisted, Vejle, Ishøj, Middelfart, Hedehusene, Fredericia, Stenløse, Lystrup, Nyborg, Lillerød, Allerød, Lyngby, Næstved, Struer, Odder, Haslev, Aalborg, Kokkedal, Risskov, Brønshøj, Tårnby, Randers, Virum, Horsens, Rødovre, Skive, Herlev, Taastrup, Vordingborg, Odense, Holstebro, Hjørring, Kalundborg, Haderslev, Nørresundby, Højbjerg, Charlottenlund, Holbæk, Roskilde, Rudersdal, Åbyhøj, Søborg, Glostrup, Vanløse, Korsør, Nakskov, Herning, Brabrand, Kolding, Slagelse, Solrød Strand, Ikast, Køge, Ølstykke, Helsingør, Gladsaxe, Grenaa, Hedensted, Nærum, Esbjerg, Hvidovre, Aabenraa, Ballerup, Hobro, Brøndby, Albertslund, og Viborg, .

Click-and-collect af akku fliserenser er muligt i alle regioner af landet: Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn), Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland) og Sjælland (Vestsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Lolland, Amager, Hovedstaden, Falster, Østsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland).

Når vi kigger i søgedata står det tydeligt, at internetbrugere ofte leder efter eksempelvis akku fliserenser tilbud og køb akku fliserenser. Foruden dette ser vi ofte online shoppere lede efter for eksempel akku fliserenser online, billig akku fliserenser og akku fliserenser priser, plus de udbredte byggemarkeder som Silvan, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg og Bygma.

Gode priser på akku fliserenser

Det er jo efterhånden temmelig overkommeligt for købere at finde frem til de bedste priser på billige akku fliserenser online på tværs af butikker på nettet, og af den grund har de fleste e-handler fundet det uundgåeligt at nedskære priserne på akku fliserenser betydeligt, og ydermere tilbyde fragt uden gebyr.

Men det kan imidlertid blive smart at undersøge nogle outlets på nettet efter udsalg og tilbud på akku fliserenser online forud for at du færdiggør din shopping, sådan at man er usvigeligt sikker på at opnå den mindst kostelige pris. Se ikke kun på de store byggekæder som Jem og Fix, Silvan, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4 og Bauhaus.

Man må imidlertid huske på, at ifald en shop udbyder billige akku fliserenser online til en pris der virker hamrende billig, kan det undertiden være et signal om en svindel internet forhandler. Kortkøb er dog indbefattet af et reglement, hvilket passer på dig som køber overfor snydagtige internet butikker.

Generelt slår vi et slag for kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Alternativt bør du anvende et tilbud fra f.eks. ViaBill, ifald du tilstræber at afdrage betalingen af akku fliserenser over et længere tidsrum. Det foreslåes som regel ved specialiserede netshops, i modsætning til de kendte byggemarkeder som fx Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Bygma og 10-4.

Ses der på tallene fremstår det klart, at netshoppere jævnligt søger efter eksempelvis akku fliserenser online og akku fliserenser priser. Vi ser desuden tit mennesker søge bl.a. akku fliserenser tilbud, billig akku fliserenser og køb akku fliserenser.

Gennemsøg eksisterende kunders oplevelser

Trustpilot leverer tilpas pæne løsninger til at blive klogere på diverse andre kunders erfaringer og derfor slår vi et slag for, at du gennemgår internet selskabets vurderinger forud for at du køber billige akku fliserenser online.

Facebook indebærer lignende ganske fordelagtige muligheder for at få kendskab til e-forretningens kundefokus. Tilmed er der nogle online butikker hvor man kan udfærdige en anmeldelse af ordreforløbet, som tilmed burde drages fordel af til at fornemme hvor glade kunderne er.

Før nogen handler billige akku fliserenser online i en e-butik behøver de i princippet tage stilling til webshoppens handelsvilkår, det er dog uden tvivl ikke super spændende, specielt ved de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, 10-4, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg og Stark.

En anden valgmulighed er at undersøge om online forretningen er medlem af e-mærket, fordi det burde være en indikation om at e-forhandleren retter sig efter de officielle danske regler, og at online webshoppen lejlighedsvis besigtiges af jurister som har den nødvendige knowhow om de gældende vilkår.

Derudover giver det dig anledning til en håndsrækning, såfremt du oplever besvær i processen med din ordre på akku fliserenser. Desuden er det klogt at du er obs på de mest centrale vedtægter der influerer på bestillingen af akku fliserenser online, fx hvilken returret forretningen benytter.

Derfor er det desuden essesentielt, at man altid opbevarer ens ordremail, således man fremadrettet vil kunne eftervise sit køb af akku fliserenser, hvad end man køber hos Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Bygma, Stark, XL-Byg, Silvan eller Davidsen.

Karen Hansen gav 5 stjerner

Altid et godt tilbud

Anne S gav 4 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Poul Jensen gav 5 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Ole Madsen gav 4 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

9 gode råd til online indkøb
1Størstedelen af online forhandlere frembyder nu om dage et hav af forskellige billige leveringsmidler til akku fliserenser. Det mest almindelige er nu om dage afhentningssteder, fordi du på den måde nemt kan hente dine nye varer på et valgfrit tidspunkt. Denne er jo særdeles enkel, og endda tillige den mest betalelige mulighed for levering.
2Nogle e-butikker tilbyder fragt uden betaling på akku fliserenser, men ofte er det så nødvendigt at der købes for et bestemt beløb. Ellers kunne man overveje den prisbilligste slags levering, som i mange tilfælde vil være at få dem til at køre dine produkter til et udleveringssted. Denne bliver somme tider tillige rigtig praktisk. Den mest prisbevidste fragtløsning kan ikke modsiges at være selv at hente pakken.
3Fragtperioden er jo meget essentiel når man absolut skal bruge dine nye varer om et øjeblik, så i det øjemed er det aldeles centralt at man ser leveringstiden på akku fliserenser. Temmelig mange online varehuse reklamerer med billig 1 dags fragt på en række varenumre, men som trods alt stiller krav om at ordren placeres inden et fastsat klokkeslæt.
4Trustpilot yder de facto udmærkede løsninger til at kigge nærmere på ret mange aktuelle brugeres tanker og derfor anbefaler vi, at du analyserer internet selskabets kritik forinden du handler billige akku fliserenser online. Facebook genererer også ultra gode muligheder for at få kendskab til e-shoppens troværdighed.
5Det er i dag virkelig bekvemt for almindelige mennesker at finde de bedste tilbud online på billige akku fliserenser hos diverse online butikker, og derved præsterer langt de fleste e-butikker levering uden betaling. Men det kan immervæk være lønnende at checke en række internet selskaber efter billige priser inden du færdiggør din shopping, så du er skråsikker på at indhente den mest attraktive pris.
6Generelt anbefaler vi bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er omfattet af en bestemmelse, hvilket værner køberen imod uærlige online selskaber. Alternativt kan du drage nytte af et afdragstilbud fra f.eks. ViaBill, for så vidt du gerne vil honorere prisen over flere uger.
7Før nogen handler billige akku fliserenser i en online virksomhed kan de principielt løbe igennem virksomhedens regler, dog er det i mange tilfælde ikke super interessant. Ligeledes er det anbefalelsesværdigt at køberen er opmærksom på de fundamentale reglementer der kan håndhæves i forbindelse med shopping af billige akku fliserenser online, f.eks. den returret shoppen anvender.
8Generelt foreslår vi at kigge hvorvidt internet virksomheden er støttet af e-mærket, da det ofte er et tegn på at internet shoppen efterkommer de gældende danske regler, samt at e-forhandleren rutinemæssigt monitoreres af sagkyndige som har meget erfaring med vilkårene. Før nogen køber billige akku fliserenser på en internet forhandler burde man til hver en tid betragte e-butikkens handelsbetingelser.
9Den mest betalelige løsning vil altid vise sig at være at du selv henter ordren, men det kræver at du bor i kort afstand af webshoppens tilholdssted. Den fragttype er selvfølgelig usædvanlig vital ifald du står og skal bruge akku fliserenser om kort tid. Alternativt så yder nogle enkelte e-shops i Danmark levering uden omkostninger, men i mange tilfælde kun når man shopper for et konkret beløb.