Leica DISTO D1 Afstandsmåler
595 kr.
Mere info
Bosch AFSTANDSMÅLER GLM 250 VF PROF
2.595 kr.
Mere info
Leica Afstandsmåler Disto X4
3.495 kr.
Mere info
Leica Disto D510 afstandsmåler komplet I sæt
5.495 kr.
Mere info
Bosch Afstandsmåler GLM 50 C
1.195 kr.
Mere info
Leica Afstandsmåler Disto X4
2.849 kr.
Mere info
Leica Disto S910 Afstandsmåler
12.995 kr.
Mere info
Leica Afstandsmåler Disto X3
2.495 kr.
Mere info
Leica laser afstandsmåler X310 disto
1.995 kr.
Mere info
Leica Afstandsmåler Disto D2 New
1.595 kr.
Mere info
Leica Disto D110 Afstandsmåler
1.250 kr.
Mere info
Bosch AFSTANDSMÅLER GLM 120 C + BT 150
2.365 kr.
Mere info
Bosch AFSTANDSMÅLER GLM 30
685 kr.
Mere info
Bosch Afstandsmåler GLM 120 C
2.085 kr.
Mere info
Leica Disto D110 Afstandsmåler Ultra mini
875 kr.
Mere info
Leica Disto D2 New Afstandsmåler
1.119 kr.
Mere info
Leica Disto laser afstandsmåler D810 Touch
5.595 kr.
Mere info
PREXISO P50 afstandsmåler
835 kr.
Mere info
Leica DISTO D510 Afstandsmåler
2.995 kr.
Mere info
Leica Afstandsmåler Disto X3
1.939 kr.
Mere info
LM-400 Ridgid afstandsmåler
2.066 kr.
Mere info
Afstandsmåler Leica Disto D1
1.149 kr.
Mere info
BD25 Afstandsmåler
1.150 kr.
Mere info
LM-100 Ridgid afstandsmåler
1.260 kr.
Mere info
Spectra Afstandsmåler QM20 50m
1.075 kr.
Mere info
LEICA Afstandsmåler Disto D110
899 kr.
Mere info
HULTAFORS Laser afstandsmåler HDL 100-S
3.595 kr.
Mere info
Spectra Afstandsmåler QM10 30m
758 kr.
Mere info
LEICA Afstandsmåler Disto S910 komplet
11.619 kr.
Mere info
LEICA Afstandsmåler Disto D510
3.475 kr.
Mere info
LEICA Afstandsmåler Disto D810
5.738 kr.
Mere info
LEICA Afstandsmåler Disto S910
10.619 kr.
Mere info
geoFENNEL Afstandsmåler GeoDist 30
478 kr.
Mere info
HULTAFORS Laser afstandsmåler HDL 20
548 kr.
Mere info
geoFENNEL Afstandsmåler GeoDist 50
560 kr.
Mere info
Hultafors laser afstandsmåler HDL 80m
1.060 kr.
Mere info
LEICA Afstandsmåler Disto X310 120m
1.848 kr.
Mere info
LEICA Afstandsmåler Disto D1
599 kr.
Mere info
Prexiso Afstandsmåler P50
560 kr.
Mere info
LEICA Afstandsmåler Disto D2 New
1.150 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder tilbyder et bredt produktsortiment, og andre specialiserer sig i en enkelt gruppe af vare. Du bør afveje hvorvidt det er essentielt for dig at have mange typer af varer at vælge fra, udover blot afstandsmåler.
Hvis du skal bruge byggematerialerne med det samme eller blot vil slippe for fragten, så kunne du overveje at transportere varerne på egen hånd. Det er navnligt en mulighed hos de gængse byggemarkeder.
Det er naturligvis utrolig relevant at undersøge, om det produkt du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke må du kigge hos de andre.
Du bør vide hvilke regler der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. returnering. Af den grund skal man læse firmaets regler.
Der findes forskelle i prisniveauet på billige afstandsmåler fra byggekæde til byggekæde. Enkelte fokuserer på de bedste tilbud, og nogle fokuserer på et højt serviceniveau. Du må vide hvad der er vigtigst for dig.
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med en stor portion spørgsmål. Derved kan det være en god idé at vælge en netbutik, som kan tilbyde sparring og vejledning omkring afstandsmåler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder er tilgængelige i de større byer, og herigennem har man adgang til at handle online og køre byggematerialerne personligt. Derigennem er der mulighed for at undvære fragtomkostningen, samt samtidig hente produkterne lige nu.
De store byggekæder sælger produkter fra flere specialbutikker, og af den grund kan du købe fra et stort sortiment af afstandsmåler online.
De store byggecentre er etablerede og højtprofilerede virksomheder, hvilket kan give øget troværdighed når man skal handle online. Det vil nogle se fordele ved.

Nichewebshop

Diverse webshops som fokuserer på en enkelt niche har et indgående kendskab til deres varer, idet de har skarpt fokus på disse varer. På grund af det kan du forvente ekstremt konstruktiv hjælp fra nogle som er specialister i lige præcis afstandsmåler.
Størstedelen af nichespecifikke webshops er producenter af de produkterne der sælges i de store byggecentre. Ved køb direkte fra nichebutikkerne online er det muligt at få en lavere pris.
Størstedelen af nichefokuserede webshops er mindre firmaer, der oftest er danske, måske ovenikøbet lokalt nær dig. Disse kan du hjælpe når du bestiller afstandsmåler online hos dem.

automatisk, digital, elektrisk, industri, laser, AEG, Bosch, Dewalt, Einhell, Falke, Fluke, Hilti, Hultafors, Leica, Makita, Metabo, Milwaukee, Nikon, Ridgid, Ryobi, Stanley, Vortex, Wisent, Würth, 100 meter, 3 mm, bluetooth, grader, kamera, laser, iPhone, bil, golf, iPhone, jagt, udendørs

De største byggecentre i Danmark

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger i dag cirka 2.000 mennesker i de 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

afstandsmåler harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 personer i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres nu af omkring 100 mennesker i kædens 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

afstandsmåler bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og lønner i dag omkring 1.000 kollegaer i deres 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og lønner i dag i nærheden af 1.000 medarbejdere i de 9 varehuse. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

afstandsmåler jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og omfatter i dag cirka 2.100 personer i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

afstandsmåler silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger nu omtrent 1.000 kollegaer i de 41 butikker. Silvan er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og lønner i dag flere end 500 personer i de 9 byggecentre. Johannes Fog satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres nu af omkring 2.300 mennesker i virksomhedens 56 butikker. Bygma tilstræber salg til professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres i dag af over 2.000 personer i byggemarkedets 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1For projekter udenfor kan vejrsituationen få en fundamental rolle. Derfor må du ofte se femdøgnsprognosen i den tid der er op til projektets start, så du slipper for at det pludselig begynder at regne nøjagtig som du er gået i gang med det svære byggeprojekt.
2Det bliver afgørende at du har de fornødne byggematerialer til rådighed forud for at du påbegynder eksekveringen. Du vil med fordel kunne udfærdige en overskuelig oversigt som indeholder de materialer der er nødvendige, og dernæst eftergå materialerne, med det formål at du bliver sikker på at du har styr på det.
3Husk at du kan spørge om økonomisk støtte til renoveringer. Det ydes i tilfælde hvor byggeprojektet er CO2-besparende. Modtagelsen af støtte beroer altså på at ombygningen har en positiv betydning for klimaet.
4Du skal nødig undlade at tage højde for dit velbefindende, så husk påklædning såsom arbejdshjelm der skåner dig mod eventuelle skader. Det er af stor betydning at du har styr på dit eget ve og vel i byggeprocessen, navnlig såfremt du ikke investerer i eksperthjælp.
5Typisk vil det være vigtigt at udfærdige et udgiftsbudget for byggeprojektet, så man har styr på penge-delen af det. Det vil blive en fordel at notere samtlige udgifter, hvorefter man bør notere prisen på dem hver især.
6Forberedelse er vejen til at nå problemfrit i mål med arbejdet. Du er nødt til at sammensætte en effektiv køreplan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal laves hvornår, inklusiv en prioriteringsliste. Det anbefales at være konkret når du udarbejder din handlingsplan.
7Du kunne tænke over om du magter at stå for hele projektet selv, eller du skal have hjælp fra en ekspert til dele af det. Ifald du indhenter professionel hjælp kan du spare penge ved at at søge tilbud fra en håndfuld leverandører.
8Der er stribevis af instruktioner og videoer via nettet som du kan finde inspiration i. Specielt YouTube giver dig adgang til ret så meget udbytterig oplysning, ikke mindst når du søger på engelsk.
9Man bør under ingen omstændigheder fattes arbejdsredskaber. Typisk kan det vise sig klogt at have udstyret til rådighed inden du tager fat på dit byggeprojekt. Glem ikke at tage højde for de medfølgende omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
10Inden du iværksætter byggeprocessen kan det vise sig meget betydningsfuldt at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Alt efter din boligtype vil der gælde gældende regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
11Der præsenterer sig stort set altid uforudsigelige udfordringer ved større opgaver, og pga. dette kan det være essentielt at der afsættes rigeligt med plads i agendaen, med det formål at man kan føle sig overbevist om at man når det til siden.
12Det er en god idé at spørge om assistance til byggearbejdet, ikke mindst når det kommer til større arbejdsopgaver. Krævende byggeprojekter behøver flere folk. Dertil bliver det mere effektivt og mere socialt når der er flere der bidrager.
De mest vellidte byggeshops
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er ekstremt flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvor intet mindre end 84 % har givet topkarakter, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, som uden tvivl er utrolig betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvor ikke mindre end 76 % giver maksimum point, og bare 4 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket altså er rigtig imponerende. Karakteren er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvor imponerende 86 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket naturligvis er temmelig flot. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 59 % giver den højeste karakter, og bare 9 % giver den dårligste rating. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket altså er absolut godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og alene 8 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Hvilken fragtmulighed er bedst?

Mange netbutikker i Danmark giver efterhånden et hav af forskellige billige leveringsformer til afstandsmåler. En af dem der er mest anvendt er nu om dage at få leveret til et afhentningssted, hvor du kan afhente ordren når det passer dig. Fragttypen er nemlig i høj grad enkel, samt mange gange tillige den mindst kostelige leveringsmåde.

Du kunne omvendt overveje at bestille levering hjem til dig privat eller ud til din arbejdsplads. Fragtmuligheden er mange gange en tand dyrere, men ligeledes ret hensigtsmæssig ved køb af afstandsmåler online. Den billigste løsning vil dog altid være at hente ordren selv, som desværre stiller krav om at du lever i nærheden af online forretningens byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragttiden på afstandsmåler kan vise sig at være virkelig væsentlig ifald du har behov for varen straks, og i det øjemed er det sandelig essentielt at du undersøger den anslåede leveringsdato for afstandsmåler. En hel del internet webshops – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – reklamerer med billig 1 dags levering på deres favorit varer online, som dog nødvendiggør at ordren placeres forinden et givent tidspunkt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få de nye varer pakket inden de logistikansatte holder fyraften.

Nogle få internet varehuse garanterer fragt uden omkostninger på afstandsmåler online, men for det meste forudsætter det at du shopper for et bestemt beløb. Som alternativ bør du foretrække den billigste leveringsversion, som tit er at få fragtfirmaet til at køre ordren til et afhentningssted.

En række webbutikker udlover afhentning hvor man handler billig afstandsmåler online og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Stark, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix og Davidsen. De frembyder eksempelvis afhentning af afstandsmåler i disse byer:

Søborg, Middelfart, Randers, Tårnby, Frederiksværk, Aalborg, Brønderslev, Hjørring, Køge, Hedehusene, Vallensbæk, Allerød, Nærum, Lillerød, Holbæk, Nykøbing Falster, Frederiksberg, Hillerød, Fredericia, Ikast, Struer, Stenløse, Charlottenlund, Ishøj, Brabrand, Nørresundby, Grenaa, Lystrup, Holstebro, Brøndby, Slagelse, Virum, Brønshøj, Åbyhøj, Gentofte, Thisted, Nakskov, Taastrup, Odense, Helsingør, Albertslund, Vanløse, Kokkedal, Vejle, Jyllinge, Haslev, Værløse, Frederikssund, Højbjerg, Svendborg, Aabenraa, Hørsholm, Tilst, Glostrup, Viborg, Frederikshavn, Silkeborg, Risskov, Sønderborg, Solrød Strand, Skanderborg, Esbjerg, Haderslev, Aarhus, Dragør, Ballerup, Horsens, København, Birkerød, Hedensted, Valby, Herlev, Rudersdal, Hvidovre, Gladsaxe, Rødovre, Varde, Greve, Korsør, Nyborg, Ringsted, Kolding, Roskilde, Odder, Skive, Lyngby, Rønne, Kalundborg, Ølstykke, Hobro, Næstved, Farum, Herning, og Vordingborg, .

Afhentning af afstandsmåler er en mulighed i alle regioner af Danmark: Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn), Sjælland (Midtsjælland, Bornholm, Amager, Hovedstaden, Lolland, Nordsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Falster, Sydsjælland) og Jylland (Midtjylland, Østjylland, Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sønderjylland).

Ses der på søgedata står det klart, at folk tit søger efter blandt andet afstandsmåler online og køb afstandsmåler. Derudover oplever man jævnligt internet shoppere efterspørge eksempelvis afstandsmåler priser, afstandsmåler tilbud og billig afstandsmåler, plus de udbredte byggecentre som Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Stark og 10-4.

Gode tilbud på afstandsmåler

Det er ekstremt simpelt for os alle at finde tilbud på billige afstandsmåler online på flere shops på nettet, og altså har masser af internet forhandlere fundet det nødvendigt at trykke udsalgspriserne på afstandsmåler drastisk, og i øvrigt præstere fragt uden gebyr.

Dog kan det ikke desto mindre vise sig rentabelt at studere nogle få internet webshops efter udsalg og tilbud på afstandsmåler online forud for at du gennemfører din handel, så du er usvigeligt sikker på at skaffe sig den mest attraktive pris. Se ikke blot hos de gængse byggecentre som Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Stark, Bauhaus og Jem og Fix.

Man bør blot være så påpasselig, at hvis en butik markedsfører billige afstandsmåler online til salg for en udsalgspris der er ekstraordinært billig, så er det for det meste være en indikation på en bedragerisk e-forretning. Handler med kort er imidlertid omfattet af en bestemmelse, hvilket beskytter os imod snydagtige online selskaber.

Vi tilråder betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kunne du bruge en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, når du har i sinde at godtgøre pengene til afstandsmåler over et længere tidsrum. Det tilbydes ofte ved niche webshops, men ikke de kendte byggemarkeder som fx Silvan, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Bauhaus og Davidsen.

Når man kigger i tallene fremstår det klart, at internet shoppere ofte efterspørger fx afstandsmåler online og køb afstandsmåler. Vi ser derudover mange gange folk søge efter for eksempel billig afstandsmåler, afstandsmåler tilbud samt afstandsmåler priser.

Udforsk eksisterende kunders vurderinger

Trustpilot tilbyder dig en lang række troværdige løsninger til at sondere en længere række andre kunders reflektioner og herved er det prisværdigt, at du ser nærmere på online butikkens ratings før du lægger din bestilling på billige afstandsmåler online.

Facebook bringer dig desuden en del hæderlige metoder til at få et kig ind i online forhandlerens kundefokus. Derudover møder vi mange online varehuse i Danmark hvor kunder kan aflevere en anmeldelse af virksomhedens service, hvilket på samme måde bør udnyttes til at tage stilling til tidligere kunders oplevelser.

Før nogen bestiller billige afstandsmåler online på en internet butik kan man reelt tyde virksomhedens betingelser, men det er tit ikke særlig interessant, i særdeleshed på de gængse byggekæder som Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Bauhaus og Silvan.

En anden valgmulighed kan derfor være at kigge hvorvidt internet butikken er verificeret af e-mærket, som burde være et bevis på at internet webshoppen tilslutter sig de officielle danske regler, udover at forretningen en gang i mellem overvåges af specialister som kender til lovgivningen.

Dette er desuden en god mulighed for støtte, når du forvoldes problemstillinger i processen med din bestilling af afstandsmåler. I øvrigt rekommanderer vi at køber er hensynstagende til de mest aktuelle bestemmelser der kan influere på købet af afstandsmåler online, fx hvilken bytteret virksomheden anvender.

Her er det desuden essesentielt, at man stadigvæk bibeholder sin ordremail, så man senere kan påvise købet af afstandsmåler, uanset om man har bestilt fra Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Stark eller Bygma.

Jette Rasmussen gav 5 stjerner

Virkelig god service

Maria gav 4 stjerner

Fik varen på under 24 timer

Lars Jensen gav 5 stjerner

Rigtig god service

Lone Kristensen gav 4 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

9 gode råd til køb på nettet
1Den prisbilligste leveringsform er unægtelig at hente pakken selv, som desværre beroer på at du opholder dig i nærheden af internet firmaets tilholdssted. Den leveringsform er ekstremt vital forudsat man står og skal bruge afstandsmåler omgående. Alternativt så yder nogle internet virksomheder gratis levering, men oftest kun såfremt du indkøber for en fastsat sum.
2Trustpilot byder på relativt udmærkede genveje til at fortolke en lang række øvrige køberes oplevelser og af den grund rekommanderer vi, at du tjekker online webshoppens ratings forud for at du køber billige afstandsmåler online. Facebook tilbyder dig på samme måde fuldkommen anstændige muligheder for at få kendskab til internet firmaets pålidelighed.
3Adskillige internet butikker foreslår efterhånden en række forskellige billige fragtmuligheder til afstandsmåler. En af de mest anvendte er p.t. at afsende til en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente de købte varer når det passer ind i din hverdag. Løsningen er nemlig vældig ukompliceret, samt typisk også den billigste leveringsudgave.
4Generelt foreslår vi at efterse hvorvidt internet webshoppen er e-mærke tilsluttet, grundet at det burde være et sympol på at internet shoppen lever op til de danske retningslinjer, udover at e-forhandleren løbende vurderes af fagmænd som er indført i de gældende vilkår. Forud for at nogen køber billige afstandsmåler på en e-forretning kan man i virkeligheden bese netbutikkens handelsvilkår.
5Inden folk shopper billige afstandsmåler i en shop på nettet kunne man til hver en tid gennemlæse virksomhedens regler, dog er det i reglen ikke specielt ophidsende. Ligeledes foreslår vi at køberen er vaks omkring de mest aktuelle retningslinjer der har indvirkning på bestillingen af billige afstandsmåler online, f.eks. hvilken returneringsret e-forhandleren tilsikrer.
6Visse internet foretagender tilbyder gebyrfri levering på afstandsmåler, men typisk er det under betingelse af at der erhverves for en konkret pris. I øvrigt skal du snuppe den mindst kostelige fragtform, som i de fleste tilfælde er at få fragtfirmaet til at bringe dine varer til et udleveringssted. Den viser sig som regel ydermere virkelig overkommelig. Den mindst kostelige leveringsløsning vil dog til enhver tid være at hente produkterne selv.
7Leveringshastigheden er naturligvis særligt udslagsgivende forudsat man behøver dine nye varer om et øjeblik, så med det formål er det uden tvivl vigtigt at man studerer den forventede leveringsdato ved afstandsmåler. En række netbutikker tilbyder billig 1 hverdags levering på de fleste produkter, men som ikke desto mindre beroer på at bestillingen laves forud for et konkret tidspunkt.
8Det har vist sig at være ultra ukompliceret for købere at analysere priser online på billige afstandsmåler på flere online virksomheder, og til gengæld garanterer en hel del e-handler fragt uden beregning. Derfor kan det stadigvæk være profitabelt at udforske nogle forskellige e-firmaer efter udsalg og tilbud inden du placerer ordren, således at man er skudsikker på at skaffe sig den bedste pris.
9Generelt tilråder vi kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Kortkøb er en del af en foranstaltning, der begunstiger os overfor svindlende webshops. Som en anden løsning kunne du vælge en billig afdragsløsning som fx ViaBill, forudsat du foretrækker at betale pengene over en længere periode.