Afisoleringstang automatisk
60 kr.
Mere info
Afisoleingstang teng tools cp53
238 kr.
Mere info
Afisoleringstang Teng Tools CP55
228 kr.
Mere info
Afisoleringstang 150 mm - 6"
68 kr.
Mere info
Afisoleringstang
89 kr.
Mere info
Afisoleringstang mb 499-7t
172 kr.
Mere info
Afisoleringstang 1242-195
912 kr.
Mere info
Afisoleringstang embla
611 kr.
Mere info
Afisoleringstang Teng Tools CP60
311 kr.
Mere info
Afisoleringstang automatisk
216 kr.
Mere info
Afsiolerings- og klippetang. Knipex 13 05 160 T
423 kr.
Mere info
Afisoleringstang/kabelskotang
114 kr.
Mere info
Knipex afisoleringstang 1106 160 VDE 1000V
236 kr.
Mere info
Knipex afisoleringstang 1102 160
174 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal have fokus på hvilke regler webshoppen udsteder når du køber online, så du kan slippe for udfordringer med fx reklamationer. Af den grund bør du tjekke firmaets betingelser.
Flere byggecentre fremviser et stort sortiment af produkter, og nogle specialiserer sig i en specifik gruppe af vare. Du skal vurdere hvorvidt det er afgørende for dig at have mange grupper af varer at vælge i blandt, foruden blot afisoleringstang.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med en lang række spørgsmål. Derfor er det en fordel at købe fra et online byggecenter, som tilbyder sparring og vejledning omkring afisoleringstang.
Ifald du skal bruge produkterne hurtigst muligt eller bare har lyst til at spare leveringsomkostningen, så kan du med fordel køre byggematerialerne personligt. Det er i særdeleshed en mulighed ved de store byggecentre.
Der kan være forskel på prisniveauet på billige afisoleringstang alt efter hvor du handler online. Nogle vil have billige priser, hvorimod andre tilbyder kompetent rådgivning. Du skal gøre dig tanker om hvad der for dig betyder mest.
Det er selvsagt ekstremt relevant at vide, hvorvidt de produkter du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og højtprofilerede butikker, som medvirker til øget sikkerhed til dig som køber online. Det vil nogle se fordele ved.
De udbredte byggecentre forhandler produkter fra diverse leverandører, så du kan købe fra et stort sortiment af afisoleringstang online.
De kendte byggekæder har butikker i hele landet, og dermed har du adgang til at handle online og køre produkterne på eget initiativ. På grund af det er der mulighed for at undvære fragtomkostningen, samt endda have varerne nu og her.

Nichewebshop

Flertallet af niche netbutikker ved ekstremt meget om de varer de sælger online, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Således kan du modtage endnu mere anvendelig vejledning fra personale som er eksperter i lige præcis afisoleringstang.
Majoriteten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er producenter af varerne der sælges i de kendte byggemarkeder. Ved at købe direkte fra niche netbutikkerne online får du lavere priser.
Hovedparten af små butikker er opstartsfirmaer, som oftest har danske ejere, eventuelt ovenikøbet lokalt nær dig. Disse støtter du når du handler afisoleringstang online på deres side.

automatisk, Bahco, Irwin, Knipex, Millarco, Mitsutomo, Stanley, blå

Danmarks største byggemarkeder
afisoleringstang harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og styres dagligt af ca. 2.000 medarbejdere i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og styres dagligt af flere end 2.000 mennesker i deres 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

afisoleringstang bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres i dag af omkring 1.000 kollegaer i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

afisoleringstang jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og styres dagligt af omtrent 2.100 kollegaer i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger nu omtrent 2.300 kollegaer i deres 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres nu af omtrent 2.000 medarbejdere i firmaets 72 varehuse. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og omfatter i dag i omegn af 1.000 medarbejdere i forretningens 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

afisoleringstang silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og lønner i dag cirka 1.000 medarbejdere i selskabets 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og lønner i dag over 500 ansatte i selskabets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres i dag af cirka 100 kollegaer i deres 6 varehuse. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Måske det viser sig aktuelt at du har alle byggematerialer handlet ind forud for at du går i gang med dit arbejde. Du vil med fordel kunne lave en punktforms oversigt hvorpå der noteres de materialer som er nødvendige, og bagefter granske materialerne, hvormed du kan føle dig sikker på at du har husket alt.
2Forberedelse er metoden til succes med byggeprocessen. Du bør overveje at forfatte en klar dagsorden, som dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil løse hvornår, som også inkluderer en kronologisk rækkefølge. Vær skarp idet du sammensætter din arbejdsplan.
3Du bør ikke på noget tidspunkt negligere dit eget ve og vel, så glem ej beskyttelse som eksempelvis arbejdshjelm som hjælper dig mod potentielle uheld. Det er essentielt at have styr på din sikkerhed i dit byggeprojekt, ikke mindst når du ikke køber hjælp fra en ekspert.
4Måske burde du overveje hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du kan have fordel af at få hjælp fra en fagmand til færdiggørelsen af byggeprocessen. Forudsat at du tager imod professionel assistance er det en god idé at modtage forslag fra en håndfuld selskaber.
5Længe før du opstarter byggeprocessen kan det være yderst vigtigt at man sikrer sig, at projektet overholde de gældende regler. Alt efter din bopæl vil der vise sig diverse retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
6Ofte vil det være af stor betydning at nedskrive et budget for dit byggeri, så du har kontrol over udgifterne. Det vil blive en god idé at nedskrive samtlige udgiftsposter, og så tjekke ens købspris for hver enkelt.
7Ved udendørs byggeprojekter har vind og vejr en betydningsfuld rolle. Derfor må du ofte tage et kig på vejrprognosen i forbindelse med igangsættelsen af arbejdet, så det ikke med et brag begynder at stå ned i stænger når du netop er trukket i arbejdstøjet til dit krævende byggeprojekt.
8Der findes rigelige mængder af guides og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. Særligt YouTube yder assistance med temmelig meget almennyttig info, navnligt hvis du benytter engelske søgeord.
9Du vil aldrig undvære grej. Ofte kan det være klogt at du har det disponibelt før du går løs med byggeprocessen. Det er i øvrigt en fordel at indregne de tilhørende udgifter i dit budget.
10Du kan søge et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det kan man få i tilfælde hvor ombygningen er miljøvenligt. Af få tilbud om et bidrag er altså betinget af at byggeprojektet har en positiv indvirkning på naturen.
11Det bør overvejes at sikre sig hjælp til projektet, i særdeleshed ved større ombygninger. Omfangsrige byggeprojekter kræver mere end en person. Derudover vil det blive mere effektivt og sjovere når man er flere om opgaven.
12Der viser sig som regel ubelejlige udfordringer når det gælder omfattende projekter, og følgelig kan det være afgørende at der afsættes en god portion plads i arbejdsplanen, som gør at man kan føle sig tryg ved at have tid nok til det.
De bedst vurderede byggemarkeder
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som tydeligvis er ualmindeligt godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 4 % har givet den laveste karakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er yderst godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 ratings, hvoraf hele 59 % har givet den højeste karakter, og bare 9 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er enormt imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvor intet mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og alene 8 % har givet 1 stjerne. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som uden tvivl er utrolig overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 84 % har givet topkarakter, og alene 2 % giver den laveste karakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er temmelig beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvor imponerende 86 % giver den bedste karakter, og bare 2 % giver den laveste karakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsmåde er smartest?

En lang række byggeforretninger udlover i vore dage en lang række forskellige billige leveringsmodeller til afisoleringstang. En af de mest almindelige er lige nu at afsende til en pakkeshop, og så kan du blot hente dine nye varer på et selvvalgt tidspunkt. Fragtmuligheden er altså i høj grad praktisk, og endda tillige den billigste mulighed for levering.

Du kunne ydermere beslutte dig for at bestille pakken til levering til dit hus eller til adressen på dit arbejde. Denne bliver tit en kende mere omkostningsfuld, men på den anden side ultra simpel ift. afisoleringstang online. Den mest prisbevidste mulighed for levering er dog at hente ordren selv, men dette forudsætter at du befinder dig tæt på internet shoppens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Fragtperioden på afisoleringstang er selvfølgelig usædvanlig vital når man absolut skal bruge dine nye produkter lige om lidt, og i det øjemed er det rigtig væsentligt at man ser leveringstidspunktet ved afisoleringstang. Flere e-forretninger – fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – giver løfte om billig dag-til-dag levering på en hel del varer online, men husk at det afhænger af at bestillingen køres igennem inden et aftalt klokkeslæt, sådan at de har mulighed for at nå at få produktet ordnet inden logistikmedarbejderne drager hjemad.

Indtil flere online firmaer garanterer fragt uden omkostninger på afisoleringstang online, men undertiden er det så præmissen at man indkøber for en bestemt pris. Derudover bør du gribe den mest billige fragtløsning, som oftest er at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til et udleveringssted.

Mange byggemarkedskæder tilbyder afhentning hvor du køber billig afisoleringstang på nettet men afhenter i butikken. For eksempel Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan og Bygma. Byggecentrene foreslår fx afhentning af afisoleringstang i disse byer:

Helsingør, Hvidovre, Rønne, Sønderborg, Jyllinge, Aalborg, Lystrup, Ikast, Lyngby, Glostrup, Frederikshavn, Ishøj, Nakskov, Skanderborg, Nykøbing Falster, Tilst, Hobro, Højbjerg, Ringsted, Odder, Nørresundby, Vordingborg, Thisted, Svendborg, Allerød, Haslev, Herlev, Grenaa, Brøndby, Holbæk, Hillerød, Ølstykke, Kolding, Vanløse, Lillerød, Kokkedal, Slagelse, Næstved, Odense, Korsør, København, Silkeborg, Roskilde, Struer, Greve, Vejle, Virum, Gladsaxe, Frederikssund, Brønshøj, Solrød Strand, Herning, Farum, Haderslev, Køge, Aarhus, Varde, Birkerød, Hedehusene, Randers, Hjørring, Risskov, Brønderslev, Horsens, Fredericia, Holstebro, Taastrup, Kalundborg, Albertslund, Stenløse, Dragør, Gentofte, Tårnby, Charlottenlund, Frederiksværk, Middelfart, Rudersdal, Viborg, Esbjerg, Nyborg, Aabenraa, Ballerup, Brabrand, Vallensbæk, Hedensted, Rødovre, Værløse, Nærum, Hørsholm, Søborg, Skive, Frederiksberg, Åbyhøj, og Valby, .

Klik-og-hent ift. afisoleringstang er en mulighed i alle områder af Danmark: Sjælland (Falster, Lolland, Østsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Amager, Bornholm, Sydsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland), Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland) og Fyn (Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn).

Ses der på søgedata bliver det tydeligt, at internetbrugere ofte leder efter bl.a. køb afisoleringstang og afisoleringstang priser. Foruden dette ser man tit online shoppere søge efter fx afisoleringstang tilbud, afisoleringstang online samt billig afisoleringstang, plus de store byggekæder som Davidsen, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Harald Nyborg og Stark.

Den bedste pris på afisoleringstang

Det er jo efterhånden ekstremt hensigtsmæssigt for internetbrugere at prissammenligne på billige afisoleringstang online i blandt flere internet webshops, og derfor har de fleste internet varehuse ikke kunne slippe for at trykke priserne på afisoleringstang drastisk, og derudover præstere fragtfri levering.

Til gengæld kan det stadigvæk vise sig rentabelt at undersøge nogle enkelte netshops efter tilbud og udsalg på afisoleringstang online forinden du gennemfører din handel, sådan at du er på den sikre side med at antage den skarpeste pris. Se ikke bare hos de store byggecentre som Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Bygma og Stark.

Du må bare være obs på, at når en webbutik annoncerer billige afisoleringstang online til salg for en tilbudspris der er usædvanlig billig, kan det tit være et faresignal om en uægte internet handler. Kortbestillinger er imidlertid omsluttet af et regelsæt, som assisterer kunden overfor fup firmaer på nettet.

Vi tilråder generelt kortbetalinger eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kunne du benytte et tilbud fra fx ViaBill, såfremt du gerne vil finansiere regningen på afisoleringstang over tid. Det fås ofte ved nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de store byggekæder som eksempelvis 10-4, Davidsen, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg og Stark.

Når der ses på søgedata fremstår det markant, at mennesker typisk søger eksempelvis billig afisoleringstang og køb afisoleringstang. Derudover oplever vi typisk online shoppere søge blandt andet afisoleringstang tilbud, afisoleringstang priser samt afisoleringstang online.

Tjek tidligere brugeres anmeldelser

Trustpilot genererer en række fine genveje til at betragte en længere række andre køberes betragtninger og af den grund er det godt, at du kigger på internet selskabets vurderinger forinden du shopper billige afisoleringstang online.

Facebook præsterer for øvrigt tilpas værdifulde chancer for at få kendskab til online virksomhedens kundefokus. Herinde ses en række e-forhandlere som tilbyder folk at udfærdige en omtale af deres købsoplevelse, hvilket tilmed burde udnyttes til vurdering af hvor tilfredse kunderne er.

Inden folk handler billige afisoleringstang online på en e-shop kan man for at være på den sikre side have øje for netbutikkens vilkår, det er dog oftest ikke super spændende, især med de kendte byggemarkeder som XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Stark, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma og 10-4.

Et alternativ er at kontrollere hvorvidt netshoppen er e-mærket, fordi det skulle være et fingerpeg om at online forhandleren opretholder den officielle danske lovgivning, foruden at netshoppen rutinemæssigt ses til af sagkyndige som er meget bekendte med de gældende love.

Det giver dig chance for at få bistand, hvis du møder vanskeligheder i processen med din ordre på afisoleringstang. Derudover er det klogt at køber er opmærksom på de mest essentielle betingelser der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af afisoleringstang online, som for eksempel den byttepolitik online forhandleren anvender.

I relation til det er det samtidig relevant, at man permanent beholder ens faktura e-mail, således man en anden gang vil kunne bevidne sit køb af afisoleringstang, uanset om man har handlet hos Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Silvan eller Jem og Fix.

Lone B gav 5 stjerner

Bestilte online

Martin Sørensen gav 4 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Mette gav 5 stjerner

Det fungerer jo bare

Anne gav 5 stjerner

Handlet meget og handler stadig

9 tips til køb på nettet
1Størstedelen af internet selskaber yder nu mange forskellige billige former for levering til afisoleringstang. En af de populære er for nærværende at afsende til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente dine produkter når du har lyst. Leveringsformen er jo vældig hensigtsmæssig, samt desuden tillige den mest prisbevidste form for levering.
2Det er usædvanlig enkelt for internetbrugere at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige afisoleringstang hos flere internet virksomheder, og på grund af dette lover langt de fleste online outlets levering uden betaling. Det kan immervæk være smart at sammenholde nogle internet webshops efter udsalg og tilbud før du gennemfører din bestilling, sådan at du er velinformeret til at antage den billigste pris.
3Den mindst kostelige mulighed for fragt vil altid vise sig at være at hente ordren selv, men den mulighed forudsætter at du lever med kort afstand til e-forhandlerens tilholdssted. Den leveringsløsning er selvfølgelig ualmindeligt aktuel såfremt man skal bruge afisoleringstang fluks. Alternativt så yder visse e-shops i Danmark levering uden omkostninger, men for det meste er det under forudsætning af at du køber for en fastsat pris.
4Før folk køber billige afisoleringstang på en shop på nettet kan man ideelt set sætte sig ind i e-butikkens forretningsaftale, det er dog almindeligvis et tidskrævende projekt. Foruden dette rekommanderer vi at køber er sat ind i de vigtigste vedtægter der har indflydelse på handlen med billige afisoleringstang online, til eksempel den bytteret online forhandleren kører med.
5Leveringsdygtigheden kan være ret så vigtig ifald vi skal bruge ordren straks, så i det øjemed er det selvfølgelig essentielt at du tjekker tidshorisonten for levering for afisoleringstang. En masse internet firmaer lover billig levering på blot en enkelt hverdag på utallige varenumre, men glem ikke at det afhænger af at der bestilles forinden et besluttet klokkeslæt.
6Trustpilot tilbyder regulære gunstige løsninger til at kortlægge mange tidligere brugeres observationer og på grund af dette går vi ind for, at du tjekker online webshoppens vurderinger forud for at du handler billige afisoleringstang online. Facebook medfører ydermere tilpas gavnlige løsninger til at få kendskab til webbutikkens troværdighed.
7Vi går generelt ind for kortbestillinger eller mobilbetaling. Handler med kort er indbefattet af en bestemmelse, som bistår en overfor uægte online firmaer. Alternativt bør du bruge et afbetalingstilbud som fx ViaBill, for så vidt du hellere vil afdrage omkostningerne over et længere tidsrum.
8Nogle få internet shops frembyder fragt uden beregning på afisoleringstang, men for det meste kun såfremt du aftager for en bestemt pris. Som alternativ må du gribe den prisbilligste leveringsmodel, der typisk er at få dem til at levere din ordre til et udleveringssted. Fragtmuligheden viser sig ofte lige så vel usædvanlig praktisk. Den mest betalelige løsning til levering vil dog utvivlsomt være at hente ordren selv.
9Generelt foreslår vi at finde ud af om internet butikken er e-mærke godkendt, hvilket typisk er en angivelse af at netshoppen understøtter dansk lovgivning, tillige med at netbutikken tit vurderes af specialister som behersker de gældende regulativer. Før nogen køber billige afisoleringstang på en online butik burde man i princippet få overblik over e-butikkens handelsvilkår.