Tesa Afdækningstape Universal - Gullig 50mx19mm
25 kr.
Mere info
Tesa Afdækningstape Classic 50 m x 19 mm
35 kr.
Mere info
Tesa Afdækningstape Universal - Gullig 50mx50mm
40 kr.
Mere info
Tesa Afdækningstape X 2
90 kr.
Mere info
Tesa Afdækningstape Universal
32 kr.
Mere info
Tesa Afdækningstape Universal
45 kr.
Mere info
Tesa Afdækningstape
80 kr.
Mere info
Tesa Afdækningstape Uv
60 kr.
Mere info
Tesa Afdækningstape Universal - Gullig 50mx38mm
32 kr.
Mere info
Tesa Afdækningstape Universal
55 kr.
Mere info
Tesa Afdækningstape Universal
30 kr.
Mere info
Tesa Universal Afdækningstape 50 M X 38 Mm Lysgul
15 kr.
Mere info
Tesa Afdækningstape M/label
13 kr.
Mere info
Tesa Universal Afdækningstape 50 M X 50 Mm Lysgul
19 kr.
Mere info
Tesa Afdækningstape M/label
20 kr.
Mere info
Tesa Afdækningstape Classic 50 m x 30 mm
55 kr.
Mere info
Tesa Afdækningstape Universal - Gullig 50mx25mm
28 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig meget relevant at vide, hvorvidt den vare du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke må du lede andre steder.
Du skal kende de regler der gør sig gældende når du handler online, så du slipper for udfordringer med bl.a. reklamationer. Af den grund bør du undersøge virksomhedens regler.
For de fleste er byggeprojekter lig med en verden af spørgsmål. Derved kan du overveje at bestille ved et online byggecenter, hvor du tilbydes tips og tricks til valg af afdækningstape.
Nogle byggecentre udbyder et enormt produktsortiment, og øvrige har fokus på en specifik gruppe af vare. Du bør overveje om det er vigtigt for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge i blandt, udover blot afdækningstape.
Der findes forskelle i salgspriserne på billige afdækningstape fra byggekæde til byggekæde. Enkelte fokuserer på billige priser, hvorimod andre tilbyder faglig sparring. Du skal beslutte hvad du helst vil have.
Når du har brug for dine byggematerialer nu og her eller bare gerne vil undgå fragtomkostningen, så kunne du overveje at hente materialerne selv. Dette er i særdeleshed en mulighed ved de kendte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder finder du nær dig, og derfor har de fleste adgang til at bestille online og transportere varerne selv. På grund af det er det muligt at blive fri for fragten, samt samtidig få fat i varerne med det samme.
De store byggemarkeder forhandler varer fra forskellige nichebutikker, så du kan købe fra et bredt sortiment af afdækningstape online.
De store byggemarkeder er folkekære og velkendte firmaer, hvilket kan bidrage til øget sikkerhed i forbindelse med dit køb online. Det vil nogle se fordele ved.

Nichewebshop

Mange specialiserede netbutikker har meget ekspertise i det produktsortiment de har online, da de har skarpt fokus på disse produkter. Herved vil du få super god sparring fra personale med ekspertviden i netop afdækningstape.
De fleste webshops i små nicher står selv for produktion af produkterne som de store byggekæder sælger. Ved køb direkte hos nicheforretningerne online kan du forvente at få en bedre pris.
Hovedparten af nichebutikker på nettet er mindre virksomheder, der oftest drives i Danmark, givetvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem bidrager du til når du handler afdækningstape online fra deres webshop.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
afdækningstape harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og lønner i dag omtrent 2.000 kollegaer i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

afdækningstape silvan

Silvan åbnede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 kollegaer i kædens 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

afdækningstape bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag cirka 1.000 ansatte i de 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 personer i kædens 9 byggecentre. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er nu arbejdsplads for over 500 ansatte i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres i dag af omtrent 100 personer i de 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 500 millioner kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres nu af cirka 2.000 kollegaer i deres 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

afdækningstape jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 2.100 personer i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.300 mennesker i firmaets 56 varehuse. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du skal ikke på noget tidspunkt forsømme dit velbefindende, så glem ej sikkerhedstøj inklusiv sikkerhedshjelm der sikrer dig overfor eventuelle risici. Det er smart at have styr på din sikkerhed i byggeprocessen, i særdeleshed ifald du ikke sikrer dig professionel hjælp.
2Det vil vise sig betydningsfuldt at du har alle materialer klar på forhånd inden du indleder håndværket. Du kunne udfærdige en hurtig liste hvorpå der noteres hver eneste ting der skal bruges, og som det næste gennemgå hver eneste ting, således at du bliver sikker på at du har husket alt.
3Planlægning vedbliver at være metoden til succes med dit arbejde. Du bør overveje at liste en klar arbejdsplan, som viser hvilke opgaver der løses på hvilket tidspunkt, og en tilhørende numerisk orden. Forsøg at være realistisk når du laver din arbejdsplan.
4Der viser sig uden tvivl overraskende problemstillinger når det gælder omfangsrige opgaver, og af den grund vil det vise sig meningsfuldt at man afsætter en del plads i arbejdsplanen, så man kan føle sig sikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
5Det kan være en god idé at sikre sig hjælp til ens byggeprojekt, specielt når det kommer til omfangsrige byggerier. Store projekter skal gerne udføres af flere folk. Desuden er det mere produktivt og sjovere når man er flere om opgaven.
6Det er muligt at få økonomisk støtte til byggeprojekter. Det ydes når renoveringen er godt for miljøet. Modtagelsen af støtte kræver dermed at ombygningen har positiv betydning for miljøet.
7Du vil aldrig stå uden det nødvendige grej. Ofte vil det være essentielt at have det ved hånden idet du går løs med byggeprojektet. Det er i øvrigt vigtigt at indregne de medfølgende udgifter i budgettet for byggeriet.
8Du finder utrolig mange vejledninger og videoer online hvorfra du kan få gode råd. Ikke mindst YouTube yder assistance med en masse almennyttig viden, i særlig grad såfremt du bruger engelske søgeord.
9Ved byggeprojekter udenfor kan vejrsituationen få en fundamental rolle. Således kan du jævnligt holde øje med udsigten ift. vejret i dagene op til byggeprojektet, så det ikke med et brag går i gang med at vælte ned når du netop arbejder hårdt på det avancerede byggeprojekt.
10Husk at vurdere om du selv ønsker at klare det hele, eller du kan have fordel af at skaffe hjælp fra en ekspert til dele af projektet. Forudsat at du søger eksperthjælp kan det være optimalt at notere forslag fra en håndfuld foretagender.
11Længe før du går i gang med arbejdet må det være temmelig afgørende at du sikrer dig, at byggeriet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der være forskellige love omkring, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
12Ofte vil det være fundamentalt at have en budgetoversigt for byggeriet, så du giver sig selv et overblik. Det er rationelt at dokumentere alle udgifter, og så dokumentere ens omkostning ved dem én og én.
De mest populære byggemarkeder
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er ret så overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 86 % giver toprating, og alene 2 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ultra flot. Scoren grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % kvitterer med topkarakter, og alene 4 % giver dumpekarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som jo er absolut godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet toprating, og kun 9 % har givet den dårligste rating. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er ultra flot. Scoren er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvoraf intet mindre end 84 % giver 5 stjerner, og blot 2 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som utvivlsomt er ret så flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med toprating, og alene 8 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmåde skal jeg vælge?

De fleste internet firmaer giver nu om dage et stort udvalg af billige fragttyper til afdækningstape. Et hit er på nuværende tidspunkt at få leveret til et afhentningssted, og så afhenter du blot de købte produkter når der er mulighed for det. Leveringstypen er nemlig super let, og typisk derudover den billigste løsning til levering.

Du burde lige så vel beslutte dig for at få ordren bragt til hvor du bor eller ud på dit arbejde. Fragttypen viser sig i mange tilfælde en smule mere bekostelig, men til gengæld ultra ligetil ift. afdækningstape online. Den prisbilligste fragtmulighed vil dog til enhver tid være at hente produkterne selv, som desværre afhænger af at du er tæt på online virksomhedens byggecenter, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Leveringstiden på afdækningstape er selvfølgelig ret så relevant hvis vi skal bruge produkterne fluks, så i det øjemed er det uden tvivl klogt at du kontrollerer den estimerede leveringsdato for afdækningstape. En stor portion online webshops – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – stiller udsigt til billig levering på næstkommende hverdag på mange produkter online, men glem ikke at det afhænger af at du når at bestille inden et besluttet klokkeslæt, således at de har mulighed for at nå at få ordren fikset før de lageransatte tager hjem.

Nogle enkelte internet outlets tilbyder levering uden omkostninger på afdækningstape online, men typisk kræver det at du handler for en bestemt sum. Ellers kan du beslutte sig for den mest letkøbte leveringsform, som typisk er at få fragtfirmaet til at levere din bestilling til et udleveringssted.

En stor portion webshops tildeler click-and-collect hvor du køber billig afdækningstape hjemmefra men afhenter i byggecenteret. For eksempel Bauhaus, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Bygma og XL-Byg. De yder eksempelvis klik-og-hent på afdækningstape i følgende områder:

Nakskov, Solrød Strand, Vordingborg, Tilst, Dragør, Grenaa, Holbæk, Sønderborg, Rudersdal, Ballerup, Hillerød, Brøndby, Åbyhøj, Gentofte, Korsør, Birkerød, Hedehusene, Odder, Kolding, Struer, Højbjerg, Søborg, Odense, Taastrup, Brønshøj, Værløse, Lyngby, Greve, Vejle, Silkeborg, Frederiksberg, Brønderslev, Lillerød, Tårnby, Aabenraa, Frederikssund, Nyborg, Skive, Randers, Lystrup, Ishøj, Kalundborg, Thisted, Ølstykke, Esbjerg, Vanløse, Slagelse, Aalborg, Næstved, Fredericia, Nærum, Horsens, Kokkedal, Middelfart, Gladsaxe, Haderslev, Hvidovre, Risskov, Hedensted, Herlev, Valby, Køge, Charlottenlund, Haslev, Albertslund, Hobro, Ringsted, Stenløse, København, Hjørring, Ikast, Farum, Allerød, Viborg, Hørsholm, Frederikshavn, Frederiksværk, Vallensbæk, Herning, Virum, Jyllinge, Helsingør, Nørresundby, Rødovre, Glostrup, Nykøbing Falster, Holstebro, Svendborg, Roskilde, Brabrand, Aarhus, Rønne, Skanderborg, og Varde, .

Click-and-collect for afdækningstape er muligt i de fleste regioner af landet: Sjælland (Bornholm, Hovedstaden, Lolland, Amager, Østsjælland, Falster, Sydsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland), Jylland (Østjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland, Sydjylland, Sønderjylland) og Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn).

Når man ser på tallene bliver det markant, at netshoppere som regel søger for eksempel afdækningstape online og køb afdækningstape. Vi ser desuden tit netshoppere kigge efter blandt andet billig afdækningstape, afdækningstape tilbud samt afdækningstape priser, plus de velkendte byggecentre som Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Stark, Bauhaus og Silvan.

Den bedste pris på afdækningstape

Det har vist sig at være super smart for alle og enhver at analysere tilbud på billige afdækningstape online hos forskellige e-handler, og så har masser af online firmaer fundet det uundgåeligt at mindske salgspriserne på afdækningstape markant, og i øvrigt yde portofri levering.

Det kan dog imidlertid blive lukrativt at granske flere e-firmaer efter tilbud og rabatter på afdækningstape online inden du shopper, sådan at man er velinformeret til at få den laveste pris. Kig ikke bare hos de kendte byggemarkeder som XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Stark.

Du skal imidlertid være obs på, at når en shop på nettet udlover billige afdækningstape online til en tilbudspris som kan virke utopisk tiltalende, så er det undertiden være et bevis på en uægte netbutik. Køb med gængse betalingskort er i hvert fald en del af en anordning, hvilket forsvarer kunden imod fup e-forretninger.

Generelt foreslår vi køb med betalingskort eller MobilePay. Alternativt kan du anvende en løsning på afbetaling som f.eks. ViaBill, ifald du foretrækker at dække prisen på afdækningstape over tid. Det tilbydes normalt hos specialiserede netbutikker, men dog sjældent de udbredte byggekæder som eksempelvis 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix og Bygma.

Ved indkig i tallene står det tydeligt, at internetbrugere ofte søger eksempelvis afdækningstape online og afdækningstape priser. Derudover oplever vi typisk folk søge efter bl.a. køb afdækningstape, billig afdækningstape og afdækningstape tilbud.

Tjek tidligere køberes betragtninger

Trustpilot fører til uden sammenligning ærlige chancer for at verificere en længere række øvrige konsumenters reflektioner og derfor er det godt, at du ser nærmere på online virksomhedens vurderinger inden du shopper billige afdækningstape online.

Facebook medfører tilsvarende adskillige gavnlige chancer for at få en idé om netbutikkens troværdighed. I øvrigt ser vi en del online forhandlere som giver kunderne mulighed for at give en vurdering af deres købsoplevelse, som på samme måde burde bruges til at vurdere hvor glade kunderne er.

Før nogen bestiller billige afdækningstape online hos en internet virksomhed kan man reelt gennemlæse webbutikkens handelsvilkår, men det er uden tvivl ikke videre interessant, særligt med de kendte byggecentre som Davidsen, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Silvan og Stark.

En anden mulighed kan derfor være at se nærmere på hvorvidt webshoppen er e-mærke godkendt, da det er en forsikring om at online forretningen retter sig efter dansk lovgivning, udover at e-firmaet hyppigt overværes af sagkyndige der behersker de gældende regler.

Derudover giver det dig mulighed for hjælpende service, hvis du udsættes for problemer i processen med din handel med afdækningstape. Udover dette er det smart at du er vaks omkring de mest betydningsfulde reglementer der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af afdækningstape online, til eksempel hvilken returpolitik virksomheden kører med.

I relation til det er det i øvrigt vigtigt, at man stadigvæk beholder sin faktura e-mail, så man senere kan eftervise købet af afdækningstape, uanset om man har handlet ved XL-Byg, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg eller 10-4.

Hans Andersen gav 5 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Mads gav 4 stjerner

Fremragende service

Poul Sørensen gav 5 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

Louise C gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

9 gode råd til køb på nettet
1Generelt slår vi et slag for at kigge hvorvidt online virksomheden er e-mærket, grundet at det almindeligvis er en angivelse af at internet butikken anerkender de officielle regler, og at webbutikken regelmæssigt kontrolleres af fagmænd der mestrer reglerne. Inden nogen handler billige afdækningstape hos en internet webshop bør de til hver en tid tyde virksomhedens handelsbetingelser.
2Mange webbutikker i Danmark giver i dag flere billige løsninger til levering til afdækningstape. En der er meget populær er nu om dage at få sendt til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente bestillingen lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtmetoden er jo ret smertefri, og endda derudover den mest letkøbte fragtmetode.
3Den billigste leveringsløsning vil altid vise sig at være at hente pakken selv, men den mulighed afhænger af at du fysisk befinder dig nær internet selskabets bopæl. Den form for fragt er selvfølgelig ultra afgørende i tilfælde af at vi har behov for afdækningstape inden for få dage. Alternativt så yder enkelte online webshops billig fragt, men oftest kun hvis du køber for et konkret beløb.
4Trustpilot yder stort set relevante løsninger til at kontrollere en længere række tidligere konsumenters betragtninger og derved foreslåes det, at du eftergår internet forretningens anmeldelser forud for at du handler billige afdækningstape online. Facebook yder lignende egentlig stabile løsninger til at få indtryk af e-forretningens pålidelighed.
5Forinden nogen handler billige afdækningstape i en butik burde man utvivlsomt granske virksomhedens forretningsvilkår, dog er det naturligvis ikke specielt ophidsende. Udover dette tilrådes det at du er hensynstagende til de mest relevante vedtægter der gælder for shopping af billige afdækningstape online, f.eks. hvilken returret internet forretningen bruger.
6Vi anbefaler bestillinger med kort eller MobilePay. Betalinger med kort er omfavnet af en retningslinje, hvilket værner dig som køber overfor snydagtige webshops. Som en alternativ mulighed bør du udnytte en løsning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at dække regningen over en længere periode.
7Fragtperioden er ret så væsentlig i tilfælde af at man skal bruge din pakke inden for kort tid, så af den grund er det altså afgørende at vi besigtiger tidshorisonten for levering ved afdækningstape. Flere online varehuse byder på billig levering på næstkommende hverdag på deres bedst sælgende produkter, men vær vagtsom da det er betinget af at transaktionen realiseres forud for et angivent klokkeslæt.
8Det er i dag temmelig smertefrit for enhver at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige afdækningstape hos forskellige online selskaber, og til tak frembyder masser af internet forretninger i Danmark gebyrfri levering. Det kan til hver en tid være indbringende at analysere et par forskellige netbutikker efter rabat og tilbud forud for at du gennemfører din handel, så man er tryg ved at modtage den mest attraktive pris.
9Enkelte online forhandlere præsterer portofri levering på afdækningstape, men for det meste er det under betingelse af at du shopper for en bestemt sum. Som alternativ kunne du overveje den mest prisbevidste type af levering, som ofte vil være at få kørt dine varer til et afhentningssted. Metoden viser sig desværre tillige yderst ukompliceret. Den mest letkøbte mulighed for fragt vil dog altid vise sig at være at du selv henter produkterne.