Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde variationer i priserne på billige AEG ventilator fra webshop til webshop. Enkelte satser på gode tilbud, og nogle giver faglig sparring. Du skal tænke igennem hvad du foretrækker.
Det er selvsagt super vigtigt at undersøge, om det produkt du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du lede andre steder.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du undgår problemer med fx returret. Af den grund bør man tjekke webshoppens regningslinjer.
Flere byggekæder præsterer et enormt sortiment af produkter, imens andre er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du skal gennemtænke hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige varer at vælge i blandt, foruden blot AEG ventilator.
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med adskillige spørgsmål. Af den grund kan det være en god idé at handle hos et online byggemarked, som kan give sparring og vejledning omkring AEG ventilator.
Hvis du vil have byggematerialerne nu og her eller bare vil undgå fragtomkostningen, så kan du med fordel køre byggematerialerne på egen hånd. Det er navnligt muligt i de kendte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder udbyder produkter fra forskellige nichebutikker, og dermed kan du købe fra et stort sortiment af AEG ventilator online.
De gængse byggecentre har butikker mange steder i landet, og derigennem har du mulighed for at bestille online og køre varerne selv. Herigennem er det muligt at undvære leveringsgebyret, og tilmed have varerne på kortere tid.
De store byggecentre er populære og højtprofilerede forretninger, som kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når du skal handle online. Dette er noget nogle vil se fordele ved.

Nichewebshop

Flertallet af niche webshops har ekstra meget forstand på deres online produktsortiment, da de udelukkende sælger disse produkter. Af den grund vil du få endnu mere gavnlig sparring fra personale der er specialister i netop AEG ventilator.
Størstedelen af niche netbutikker producerer selv produkterne som byggermarkederne forhandler. Idet du køber direkte fra nichebutikkerne online vil du få en skarpere pris.
Hovedparten af specialiserede netbutikker er iværksættervirksomheder, som typisk har danske ejere, måske ovenikøbet lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du køber AEG ventilator online fra deres webshop.
Danmarks største byggecentre

10-4 så dagens lys i 1947, og er nu arbejdsplads for over 100 ansatte i selskabets 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

AEG ventilator jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og beskæftiger i dag ca. 2.100 ansatte i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger nu i nærheden af 500 kollegaer i de 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og lønner i dag i nærheden af 1.000 personer i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

AEG ventilator bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag mere end 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger nu ca. 2.000 ansatte i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og udgøres nu af i nærheden af 2.300 personer i forretningens 56 varehuse. Bygma har fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres nu af ca. 2.000 mennesker i virksomhedens 72 byggecentre. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

AEG ventilator harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 kollegaer i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

AEG ventilator silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 mennesker i kædens 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du har mulighed for at spørge om økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det bliver givet hvis byggeprojektet hjælper miljøet. Tilskudet kræver med andre ord at byggeprojektet gør en positiv forskel for klimaet.
2Planlægning er vejen til at få en god oplevelse med projektet. Du bør overveje at sammensætte en velovervejet plan, som viser hvilke gøremål du planlægger at lave hvornår, samt en tilhørende prioriteringsliste. Husk at være konkret når du laver din dagsorden.
3For udendørs projekter kan vejrsituationen få en vigtig rolle. Således bør du ofte lægge mærke til vejrmeldingerne i tiden op til byggeprocessen, så det ikke pludselig går i gang med at stå ned i stænger når du netop er gået i gang med det komplekse byggeprojekt.
4Det vil vise sig meningsfuldt at have de relevante materialer indkøbt forud for at du igangsætter håndværket. Du har god gavn af at lave en overskuelig huskeliste indeholdende alt det du får brug for, og efterfølgende gennemgå hver eneste ting, hvormed du er tryg ved at du ikke har glemt noget.
5Det kan overvejes at spørge om assistance til ens byggeprojekt, hovedsageligt i tilfælde af omfangsrige ombygninger. Flere projekter stiller krav om flere folk. Derudover må det blive bedre og mere minderigt at lave arbejdet med andre.
6Før du opstarter byggeriet kan det vise sig aldeles betydningsfuldt med en forsikring om, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvordan du bor kan der gælde begrænsende regler for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
7Du skal ikke på noget tidspunkt undvære udstyr. Typisk vil det vise sig fordelagtigt at have værktøjet disponibelt før du starter byggeriet. Det er desuden fordelagtigt at medtage de her udgiftsposter i dit økonomiske overblik.
8Der viser sig utvivlsomt uventede udfordringer i tilfælde med svære opgaver, og derfor kan det vise sig essentielt at der er afsat tilstrækkelig tid i kalenderen, så man kan være afslappet omkring at man får det færdiggjort.
9Du kan finde en hel del guides og videoer via internettet hvorfra du kan få inspiration. Særligt YouTube er formidler af enormt meget nyttig info, især såfremt du kigger i hele verden.
10Ofte vil det være essentielt at have et budget for projektet, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det kan være en fordel at gennemgå hver enkelt omkostning, og herefter tjekke prisen på dem én efter én.
11Måske du burde tage til overvejelse om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du hellere bør købe assistance fra en fagmand til opstarten af byggeriet. Forudsat at du vil benytte hjælp fra en fagmand er der penge at spare ved at modtage prisoverslag fra flere håndværkere.
12Du bør aldrig forsømme dit velbefindende, så glem ej sikkerhedstøj inklusiv sikkerhedshjelm som hjælper dig overfor potentielle risici. Det er vigtigt at have styr på din sikkerhed i byggeriet, specielt såfremt du ikke investerer i hjælp fra en fagperson.
De højest bedømte byggemarkeder
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som klart er temmelig overlegent. Ratingen grundlægges af 28.109 kommentarer, hvor ikke mindre end 76 % giver topkarakter, og kun 4 % giver bundkarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er ultra flot. Ratingen er baseret på 2.856 meninger, hvor hele 59 % har givet 5 stjerner, og blot 9 % giver den dårligste rating. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ultra godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvor ikke mindre end 86 % har givet maksimum point, og kun 2 % giver den dårligste rating. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er ekstremt flot. Ratingen er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvor intet mindre end 69 % giver den bedste karakter, og bare 8 % har givet 1 stjerne. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er virkelig betryggende. Evalueringen grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsmåde skal jeg vælge?

Adskillige internet virksomheder giver nu en hel del forskellige billige fragtmetoder til AEG ventilator. Et hit er for øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, som gør at du kan hente de købte varer når der er tid til det. Løsningen er altså ret gnidningsløs, samt typisk derudover den billigste leveringsudgave.

Du kan endvidere prøve at få pakken leveret til din private bopæl eller til hvor du arbejder. Metoden viser sig som regel en smule mere pebret, men lige så vel ret så nem for AEG ventilator online. Den prisbilligste fragtmulighed kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne, hvilket dog står og falder med at du opholder dig i nærheden af online firmaets butikker, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på AEG ventilator er naturligvis ret så udslagsgivende såfremt man står og skal bruge varen om kort tid, så i det øjemed er det altså relevant at du undersøger tidshorisonten for levering på AEG ventilator. En stor portion internet shops – fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – tilbyder billig dag-til-dag fragt på en masse varer online, men glem ikke at det nødvendiggør at bestillingen indsendes inden et konkret tidspunkt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få varen afsted inden lagerpersonalet holder fyraften.

En række netbutikker garanterer fragtfri levering på AEG ventilator online, men undertiden er det under forudsætning af at der shoppes for et konkret beløb. Ellers kan du snuppe den billigste leveringsmodel, hvilket tit vil blive at få fragtmanden til at køre produkterne til et udleveringssted.

En række webshops tilbyder click-and-collect hvor man køber billig AEG ventilator derhjemme og afhenter i byggecenteret. Fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Stark, Bygma, Silvan og XL-Byg. Byggecentrene tildeler eksempelvis click-and-collect på AEG ventilator i disse byer:

Lystrup, Nakskov, Vallensbæk, Charlottenlund, Nykøbing Falster, Hørsholm, Næstved, Ballerup, Stenløse, Silkeborg, Brøndby, Taastrup, Grenaa, Frederiksværk, Roskilde, Tilst, Greve, Herning, Hvidovre, Kokkedal, Ringsted, Albertslund, Valby, Kolding, Viborg, Esbjerg, Rødovre, Gladsaxe, Frederikshavn, Slagelse, Skanderborg, Højbjerg, Kalundborg, Aabenraa, Ikast, Risskov, Åbyhøj, Hobro, Fredericia, Gentofte, Rønne, Birkerød, Nørresundby, Helsingør, Hedensted, Middelfart, Brønshøj, Odder, Hillerød, Vanløse, Thisted, Virum, Sønderborg, Rudersdal, Hjørring, Glostrup, Nyborg, København, Farum, Haslev, Brønderslev, Varde, Aarhus, Korsør, Ishøj, Hedehusene, Vordingborg, Horsens, Aalborg, Nærum, Odense, Værløse, Vejle, Holbæk, Allerød, Solrød Strand, Søborg, Brabrand, Haderslev, Ølstykke, Svendborg, Struer, Køge, Jyllinge, Tårnby, Randers, Lyngby, Skive, Dragør, Frederikssund, Frederiksberg, Holstebro, Herlev, og Lillerød, .

Click-and-collect ift. AEG ventilator er tilgængeligt i alle dele af Danmark: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn), Jylland (Midtjylland, Østjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland) og Sjælland (Lolland, Amager, Midtsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Falster, Hovedstaden, Østsjælland).

Når man ser på statistikkerne fremstår det markant, at mennesker tit søger bl.a. køb AEG ventilator og billig AEG ventilator. Foruden dette oplever man som regel mennesker kigge efter bl.a. AEG ventilator tilbud, AEG ventilator online og AEG ventilator priser, foruden de velkendte byggemarkeder som Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Davidsen, Bygma og XL-Byg.

Den bedste pris på AEG ventilator

Det er i dag ekstremt bekvemt for almindelige mennesker at finde de laveste priser på billige AEG ventilator online fra flere firmaer på nettet, og til gengæld har langt de fleste online webshops set sig tvunget til at nedskære salgspriserne på AEG ventilator voldsomt, og endda præstere levering uden beregning.

Det kan immervæk være indbringende at granske diverse internet handler efter billige priser på AEG ventilator online før du gennemfører dit køb, således at man er usvigeligt sikker på at antage den skarpeste pris. Kig ikke kun på de store byggekæder som Stark, 10-4, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Davidsen.

Man bør dog huske på, at hvis en online webshop udlover billige AEG ventilator online til en pris der er utrolig tiltalende, så burde det undertiden være et faresignal om en snydagtig shop. Køb med kort er på den anden side omfavnet af en ordning, som skærmer os imod svindlende internet webshops.

Generelt foreslår vi køb med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kunne du drage nytte af et afbetalingstilbud som for eksempel ViaBill, når du ser en fordel i at afdrage betalingen af AEG ventilator over et længere tidsrum. Dette fås typisk hos nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de udbredte byggekæder som fx Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4 og Stark.

Når der ses på tendenserne fremstår det klart, at internet shoppere typisk leder efter for eksempel køb AEG ventilator og billig AEG ventilator. Foruden dette ser vi typisk mennesker kigge efter eksempelvis AEG ventilator priser, AEG ventilator online samt AEG ventilator tilbud.

Analyser tidligere kunders bedømmelser

Trustpilot giver dig nogle pæne genveje til at betragte flere eksisterende brugeres anmeldelser og derved anbefales det, at du gennemgår internet webshoppens vurderinger inden du placerer din ordre på billige AEG ventilator online.

Facebook medfører også altid gode chancer for at få indsigt i internet selskabets kundetilfredshed. Foruden det møder vi en række e-butikker som giver kunderne mulighed for at nedfælde en omtale af ordreforløbet, som ligeledes bør benyttes til at bedømme hvor tilfredse kunderne er.

Inden nogen shopper billige AEG ventilator online hos en internet virksomhed kan man når alt kommer til alt løbe igennem webshoppens handelsvilkår, det er dog bare et omfattende arbejde, særligt hos de velkendte byggekæder som XL-Byg, Silvan, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Bygma og Stark.

Et andet forslag kunne derfor være at se nærmere på hvorvidt online forhandleren er medlem af e-mærket, eftersom det er en indikation om at webshoppen understøtter de danske love, foruden at butikken hyppigt overvåges af fagmænd som har megen viden om de gældende regulativer.

Desuden giver det dig anledning til opbakning, for så vidt du forvoldes dilemmaer i forbindelse med dit køb af AEG ventilator. Tilmed rekommanderer vi at kunden er hensynstagende til de fundamentale reglementer der kan influere på købet af AEG ventilator online, som fx hvilken ombytningsrettighed e-shoppen anvender.

Her er det tilmed afgørende, at man stadig bevarer sin faktura e-mail, så man senere kan dokumentere købet af AEG ventilator, uafhængig af om man bestiller hos Stark, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Inger Møller gav 5 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

Maria T gav 4 stjerner

Nemt køb

Christian M gav 5 stjerner

hurtig og præcis levering

Helle Andersen gav 4 stjerner

God pris og alt ok

9 tips til online shopping
1Vi anbefaler shopping med kort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er inkluderet i en regel, hvilket garanterer kunden overfor bedrageriske forretninger på nettet. Som en anden løsning kan du benytte en afdragsordning som for eksempel ViaBill, ifald du ser en fordel i at dække prisen i flere bidder.
2Generelt slår vi et slag for at tjekke hvorvidt online forhandleren er godkendt af e-mærket, som typisk er et fingerpeg om at internet firmaet understøtter de opstillede regler, samt at e-forretningen tit monitoreres af eksperter som mestrer vilkårene på området. Forud for at folk handler billige AEG ventilator på en internet virksomhed kan de ideelt set overveje netshoppens regler.
3Nogle internet butikker tilbyder billig levering på AEG ventilator, men undertiden forudsætter det at du shopper for et fastsat beløb. Som alternativ skulle du udvælge den mest letkøbte mulighed for levering, hvilket mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at bringe produkterne til et afhentningssted. Den er tit tillige ualmindeligt gnidningsløs. Den prisbilligste slags levering er uden tvivl at du selv henter produkterne.
4Trustpilot fører til i højeste grad uafhængige genveje til at udforske en længere række forhenværende konsumenters meninger og af den grund kan det være til hjælp, at du eftersøger e-handlens vurderinger forinden du shopper billige AEG ventilator online. Facebook leverer desuden relativt fantastiske chancer for at få kendskab til netshoppens kundetilfredshed.
5Den mest letkøbte leveringsmanér er uden tvivl at hente ordren selv, hvilket kræver at du lever i nærheden af internet webshoppens arbejdslager. Den leveringsmetode er naturligvis meget vital såfremt du står og skal bruge AEG ventilator fluks. Alternativt så tilbyder en hel del internet forretninger fragt uden omkostninger, men typisk er det så præmissen at man køber for et fastsat beløb.
6Fragtperioden kan være ultra vigtig såfremt du står og skal bruge din pakke inden for få dage, så i det øjemed er det i sandhed på sin plads at man gransker det forventede leveringstidspunkt for AEG ventilator. Størstedelen af internet firmaer byder på billig 1 dags fragt på flere varenumre, som trods alt afhænger af at ordren placeres inden et angivent tidspunkt.
7Inden folk bestiller billige AEG ventilator i en online butik bør man for at være på den sikre side få overblik over webshoppens forretningsaftale, men det er mange gange ikke særlig interessant. Endvidere anbefaler vi at kunden er sat ind i de mest basale bestemmelser der er gældende for handlen med billige AEG ventilator online, eksempelvis den ombytningspolitik shoppen bruger.
8Det er ret så enkelt for internetbrugere at finde frem til de bedste priser online på billige AEG ventilator på forskellige internet virksomheder, og følgelig præsterer adskillige internet outlets portofri levering. Dog kan det ikke desto mindre vise sig gavnligt at se nærmere på indtil flere internet forhandlere efter tilbud og rabat før du gennemfører din handel, så man er garanteret at få fat i den mest betalelige pris.
9En masse internet selskaber foreslår nu om dage et bredt udvalg af billige leveringsmuligheder til AEG ventilator. Et hit er i øjeblikket afhentningssteder, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente dine varer på et selvvalgt tidspunkt. Fragtmetoden er jo ret så ukompliceret, og endda tilmed den mest betalelige slags levering.