AEG Stiksav BST18BLX(solo)
1.500 kr.
Mere info
AEG Stiksav ST 800 XE
1.445 kr.
Mere info
Metabo Stiksavklinge Sæt SP - 10 dele
90 kr.
Mere info
AEG Stiksav BST18X(solo)
1.295 kr.
Mere info
AEG stiksav PST 500 X 440w
999 kr.
Mere info
AEG akku stiksav 18V 0-vers BST18BLX-0 uden batteri og lader
1.560 kr.
Mere info
Metabo Akku Stiksav STA 18 LTX 100 (solo)
1.420 kr.
Mere info
Festool Akku stiksav CARVEX PSC 420 Li 5,2 EBI-Set Bluetooth
5.905 kr.
Mere info
Makita Stiksav 10,8V
749 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 BJS-402C
4.075 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.550 kr.
Mere info
Festool stiksav CARVEX PS 420 EBQ-Plus
3.210 kr.
Mere info
Bosch Akku Stiksav GST 18V-LIB (solo) + tilbehør
1.585 kr.
Mere info
Metabo Stiksav STE 100 Quick
950 kr.
Mere info
Festool Stiksav TRION PS 300 EQ-Plus
2.869 kr.
Mere info
AEG Stiksav PST 500 X
995 kr.
Mere info
Festool Akku Stiksav Carvex PSC 420 EB Li Basic Airstream
2.849 kr.
Mere info
Makita STIKSAV 18V
1.325 kr.
Mere info
Festool Stiksav PSB 300 EQ-Plus
2.585 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FBJS-502X
4.105 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav HD18 JSB-402C
4.535 kr.
Mere info
Makita Stiksav
1.380 kr.
Mere info
Makita Stiksav 450W
1.299 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 BJS-0
1.745 kr.
Mere info
Festool Akku stiksav Carvex PSBC 420 Li 5,2 EBI-Plus Bluetooth
4.230 kr.
Mere info
Metabo Stiksav STE 140 Plus
2.145 kr.
Mere info
Makita STIKSAV 18V
1.195 kr.
Mere info
Bosch Akku Stiksav GST 18 V-LI S Professional (solo) + tilbehør
1.195 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M12 JS-0
1.430 kr.
Mere info
AEG Stiksav BST18BLX(solo)
1.500 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.325 kr.
Mere info
Proxxon Super Stiksav STS/E
770 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FBJS-0X
1.795 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.775 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav FSPE 110 X
2.125 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FJS-502X
4.105 kr.
Mere info
Makita Stiksav 18V
1.685 kr.
Mere info
AEG Stiksav ST 800 XE
1.445 kr.
Mere info
Metabo Stiksavklinge Sæt SP - 10 dele
90 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør vide hvilke betingelser webshoppen udsteder ved dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med fx reklamationer. Du bør derfor kende byggemarkedets regningslinjer.
Såfremt du vil have dine byggematerialer nu og her eller blot gerne vil spare fragtomkostningen, så kunne du tænke over at fragte byggematerialerne på eget initiativ. Dette er specielt et alternativ hos de velkendte byggecentre.
For nogle er et byggeprojekt forbundet med adskillige spørgsmål. Dermed bør du vælge et online byggecenter, hvor du får gode råd til valg af AEG stiksav.
Der er variationer i priserne på billige AEG stiksav alt efter hvor du handler online. Enkelte giver de bedste priser, hvorimod andre vil have service. Du må vide hvad der betyder mest for dig.
Flere byggemarkeder fremviser et stort vareudvalg, hvorimod nogle har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du bør tænke på hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige varer at vælge i mellem, foruden bare AEG stiksav.
Det er absolut super vigtigt at tjekke, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og almenkendte butikker, hvilket kan give en tryghedsfølelse når du skal handle online. Dette vil nogle se en fordel i.
De velkendte byggecentre forhandler varer fra en lang række forskellige producenter, og giver dig dermed mulighed for at shoppe fra et bredt udvalg af AEG stiksav online.
De udbredte byggecentre er tilgængelige i store dele af landet, og som følge af det har de fleste chancen for at bestille online og køre materialerne på egen hånd. Takket være dette kan du slippe for fragtgebyret, og sågar have varerne lige nu.

Nichewebshop

Majoriteten af niche webshops er små virksomheder, der i de fleste tilfælde er danske, måske sågar fra dit lokalområde. Disse kan du støtte ved at handle AEG stiksav online på deres side.
Forskellige online nichebutikker producerer selv de produkterne der sælges i de kendte byggemarkeder. Ved at købe direkte fra niche netbutikkerne online bør du få skarpere priser.
Alverdens niche webshops har en dyb forståelse for de varer de sælger online, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Således bør du modtage en høj grad af kompetent hjælp fra medarbejdere med specialistviden i lige præcis AEG stiksav.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
AEG stiksav jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og beskæftiger i dag cirka 2.100 medarbejdere i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix satser på salg til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

AEG stiksav harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger i dag flere end 2.000 kollegaer i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 personer i de 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.300 personer i selskabets 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

AEG stiksav bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og lønner i dag i omegn af 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på billige priser til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og styres dagligt af ca. 500 medarbejdere i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres nu af omtrent 2.000 personer i deres 72 butikker. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

AEG stiksav silvan

Silvan åbnede i 1968, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 ansatte i deres 41 butikker. Silvan er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres i dag af omkring 100 personer i virksomhedens 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger i dag cirka 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Du kan finde en verden af vejledninger og videoer på nettet som kan vejlede dig. I særlig grad YouTube er anvendeligt med enormt meget anvendelig info, især når man bruger den engelske version.
2Man skal aldrig gå ned på udstyr. Tit kan det vise sig fordelagtigt at have det klar når du starter byggeprocessen. Det er i øvrigt fordelagtigt at tage højde for de tilhørende omkostninger i budgettet.
3Forberedelse er nøglen til at få en god oplevelse med din byggeproces. Du bør lave en effektiv strategi, som beskriver hvilke opgaver der skal udføres hvornår, samt en tilhørende prioriteringsliste. Forsøg at være realistisk når du udarbejder din agenda.
4Det kan vise sig at være fundamentalt at lave en budgetoversigt for istandsættelsen, så man har styr på den økonomiske del. Det kan blive en god idé at nedfærdige alle udgiftsposter, og efterfølgende tjekke online tilbud på dem én og én.
5I nogle tilfælde kan man spørge om offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det ydes i tilfælde af at renoveringen er positivt for miljøet. At få tilskud forudsætter altså at projektet påvirker naturen.
6Det viser sig essentielt at du har de nødvendige bygningsmaterialer til rådighed forud for at du begynder byggeriet. Du får god gavn af at sammensætte en overskuelig liste hvoraf der fremgår de materialer du får brug for, og så efterse hver eneste ting, hvormed du føler dig overbevist om at du har det hele.
7Du bør tænke over om du selv vil klare hele projektet, eller du burde hente eksperthjælp til færdiggørelsen af arbejdet. Ifald du fremskaffer assistance fra en professionel kan det være fordelagtigt at modtage tilbud fra forskellige leverandører.
8Du må unden ingen omstændigheder negligere sikkerheden, så glem ikke beskyttelse herunder sko og hjelm som beskyttelse mod eventuelle skader. Det er klogt at du husker dit eget helbred i byggeprocessen, i særdeleshed når du ikke skaffer hjælp fra en ekspert.
9Der kommer typisk utidige problemer ved svære byggeprojekter, og pga. dette kan det vise sig af stor betydning at der er afsat betragtelig tid i køreplanen, således at man kan være overbevist om at nå i mål med projektet.
10For udendørs byggeprojekter har eventuelt regnvejr meget at sige. Således kan du jævnligt holde øje med vejrberetningerne i forbindelse med byggeriets start, så det ikke ud af det blå går i gang med at regne i samme sekund som du står midt i det komplekse byggeprojekt.
11Inden du igangsætter byggeprojektet kan det blive usandsynligt værdifuldt at være sikker på, at byggeriet er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der gælde begrænsende love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
12Det er anbefalelsesværdigt at indhente assistance til byggearbejdet, især såfremt det er større ombygninger. Flere opgaver gør krav på flere mennesker. Derudover vil det vise sig mere produktivt og sjovere at være flere om det.
De mest folkekære byggeshops
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er ret så overlegent. Scoren er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvoraf imponerende 69 % giver den bedste karakter, og alene 8 % giver den laveste karakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som naturligvis er usædvanligt betryggende. Ratingen grundlægges af 28.109 ratings, hvor hele 76 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 4 % giver 1 stjerne. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er enormt betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvoraf hele 59 % har givet den bedste karakter, og alene 9 % giver 1 stjerne. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, som naturligvis er rigtig godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvor imponerende 84 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er yderst imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvor hele 86 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % giver den laveste karakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsudgave skal jeg vælge?

En del online forretninger giver efterhånden diverse forskellige billige leveringstyper til AEG stiksav. En favorit iblandt mange er i vore dage pakkeshops, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente dine nye produkter når du har tid. Metoden er altså rigtig smart, og tit ligeledes den mest billige fragtmetode.

Du kunne omvendt planlægge at bestille levering til din adresse eller til når du er på job. Fragtformen bliver godt nok en tak mere pebret, men ydermere vældig enkel ved køb af AEG stiksav online. Den mest betalelige fragttype vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente pakken, som desværre beroer på at du bor lige ved internet forretningens byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Leveringstiden på AEG stiksav er naturligvis ret vital forudsat du mangler varen nu og her, så derfor er det øjensynligt passende at du studerer den estimerede leveringsdato for AEG stiksav. Flere internet foretagender – fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – yder billig levering efter en enkelt hverdag på mange produkter online, men som imidlertid står og falder med at ordren indsendes inden et givent tidspunkt, sådan at de har en chance for at nå at få produktet afsted før personalet får fri.

Nogle online butikker præsterer levering uden beregning på AEG stiksav online, men tit gælder det kun hvis der bestilles for en bestemt sum. Derudover må du beslutte sig for den billigste fragtmetode, hvilket gerne er at få dem til at levere din bestilling til et afhentningssted.

En masse kæder yder afhentning hvor man køber billig AEG stiksav online og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Stark, 10-4, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg og Silvan. De frembyder fx afhentning af AEG stiksav i følgende områder:

Ikast, Middelfart, Hvidovre, Nørresundby, Thisted, Vallensbæk, Kolding, Aabenraa, Ølstykke, Roskilde, Brønderslev, Varde, Nærum, Rødovre, Hjørring, Randers, Brabrand, Brøndby, Odder, Værløse, Frederiksberg, Brønshøj, Grenaa, Hobro, Aarhus, Ringsted, Køge, Ballerup, Lyngby, Korsør, Skanderborg, Kokkedal, Sønderborg, Farum, Jyllinge, Vordingborg, København, Gentofte, Birkerød, Søborg, Rudersdal, Glostrup, Virum, Helsingør, Højbjerg, Hørsholm, Frederikssund, Hillerød, Vanløse, Skive, Holbæk, Vejle, Fredericia, Valby, Haslev, Odense, Greve, Slagelse, Tårnby, Holstebro, Aalborg, Hedehusene, Næstved, Silkeborg, Allerød, Ishøj, Nakskov, Dragør, Haderslev, Hedensted, Kalundborg, Solrød Strand, Svendborg, Risskov, Frederikshavn, Horsens, Herning, Esbjerg, Frederiksværk, Charlottenlund, Rønne, Taastrup, Lystrup, Tilst, Viborg, Lillerød, Nykøbing Falster, Struer, Albertslund, Gladsaxe, Herlev, Stenløse, Åbyhøj, og Nyborg, .

Klik-og-hent ift. AEG stiksav er muligt i alle dele af Danmark: Jylland (Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland), Sjælland (Nordsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Vestsjælland, Falster, Lolland, Bornholm, Amager, Østsjælland, Midtsjælland) og Fyn (Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn).

Når der ses på tallene fremstår det tydeligt, at mennesker tit søger for eksempel AEG stiksav online og AEG stiksav priser. Man ser desuden som regel folk efterspørge bl.a. billig AEG stiksav, AEG stiksav tilbud og køb AEG stiksav, foruden de store byggecentre som Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og 10-4.

Find den bedste pris på AEG stiksav

Det er i dag rigtig ligetil for forbrugerne at sammenligne priser på billige AEG stiksav online fra flere online outlets, og ergo har massevis af online firmaer været presset til at at stampe prisen på AEG stiksav enormt, og ovenikøbet love portofri fragt.

Trods dette kan det ikke desto mindre vise sig rentabelt at sammenligne nogle forskellige webbutikker efter tilbud på AEG stiksav online forud for at du shopper, sådan at man ikke er i tvivl om at skaffe sig den bedste pris. Se ikke kun hos de gængse byggekæder som Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Stark og Silvan.

Du må ikke desto mindre være opmærksom på, at i tilfælde af at en online shop sælger billige AEG stiksav online til en salgspris som kan virke grænseløst billig, kan det tit være et symbol på en bedragerisk e-shop. Bestillinger med kort er imidlertid inkluderet i en bestemmelse, der redder en overfor snydagtige online varehuse.

Generelt tilråder vi kortkøb eller MobilePay. Som et alternativ kan du drage nytte af et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, når du ser en fordel i at klare prisen på AEG stiksav over en periode. Dette tilbydes ofte i niche netbutikker, men dog sjældent de velkendte byggemarkeder som fx Harald Nyborg, Stark, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Bygma, XL-Byg og Davidsen.

Når vi kigger i statistikkerne står det klart, at mennesker tit leder efter bl.a. køb AEG stiksav og billig AEG stiksav. Vi ser desuden som regel netshoppere efterspørge for eksempel AEG stiksav online, AEG stiksav priser og AEG stiksav tilbud.

Gennemsøg folks anmeldelser

Trustpilot fører til helt udmærkede chancer for at kigge nærmere på flere nuværende kunders iagttagelser og derfor er det fornuftigt, at du tager et kig på internet forhandlerens ratings forud for at du lægger din bestilling på billige AEG stiksav online.

Facebook giver dig ligeledes ret så solide muligheder for at få et kig ind i webbutikkens kundefokus. Derudover er der faktisk online firmaer hvor det er muligt at formulere en evaluering af ordreforløbet, hvilket ydermere må anvendes til at vurdere kundetilfredsheden.

Før folk shopper billige AEG stiksav online i en butik kunne man til hver en tid gennemløbe shoppens forretningsaftale, dog er det tit en omfattende opgave, særligt ved de kendte byggekæder som Jem og Fix, Stark, Silvan, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Bygma, Harald Nyborg og Bauhaus.

Et andet forslag er at finde ud af hvorvidt online forretningen er medlem af e-mærke ordningen, da det kan være en tilkendegivelse af at online shoppen respekterer de danske love, tillige med at online webshoppen en gang i mellem ses til af eksperter som er inde i vilkårene på området.

Det er en rigtig god mulighed for at få hjælp, ifald du får dilemmaer med din ordre på AEG stiksav. I øvrigt er det anbefalelsesværdigt at køberen er vidende om de mest centrale retningslinjer der kan have indvirkning på bestillingen af AEG stiksav online, eksempelvis hvilken ombytningspolitik webshoppen kører med.

Derfor er det desuden vigtigt, at man stadigvæk gemmer ens e-mail kvittering, så man altid kan bevise sin bestilling af AEG stiksav, uanset om man handler ved 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg eller Silvan.

Bente gav 5 stjerner

Intet at klage over

Anna Poulsen gav 4 stjerner

Alt ok

Louise Sørensen gav 5 stjerner

Fremragende!

Henrik gav 4 stjerner

Rigtig hurtig levering.

9 gode råd til online shopping
1Den mindst kostelige leveringsmetode kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv, men dette kræver at du opholder dig nærved e-forretningens tilholdssted. Den løsning er selvfølgelig super aktuel ifald man står og skal bruge AEG stiksav lige om lidt. Alternativt så frembyder enkelte internet foretagender fri fragt, men oftest påkræves det at der shoppes for et fastslået beløb.
2Antal dages levering er naturligvis meget væsentlig ifald du står og skal bruge pakken inden for få dage, så derfor er det øjensynligt meningsfuldt at vi tjekker den anslåede leveringstid ved AEG stiksav. En del online butikker frembyder billig levering på blot en enkelt hverdag på mange varenumre, men det beroer på at handlen gemmenføres før et givent tidspunkt.
3Det er i dag ualmindeligt ukompliceret for alle og enhver at vurdere prisniveauet online på billige AEG stiksav på diverse e-firmaer, og af den grund yder utallige internet forhandlere levering uden beregning. Det kan til hver en tid være indbringende at analysere nogle forskellige online shops efter rabat og tilbud forinden du shopper, så du er skudsikker på at antage den laveste pris.
4Vi foreslår generelt betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Handler med kort er dækket ind under en forordning, hvilket bistår os overfor uærlige e-shops. Som en anden løsning burde du drage nytte af en afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, når du ser en fordel i at afdrage prisen over en længere periode.
5Vi foreslår generelt at granske hvorvidt online butikken er verificeret af e-mærket, fordi det længe har været et bevis på at online webshoppen efterlever de danske love, og at webbutikken nu og da kontrolleres af sagkyndige der er meget fortrolige reglementet på området. Før folk shopper billige AEG stiksav hos en e-forhandler bør man for at være på den sikre side gennemløbe dens handelsbetingelser.
6Før nogen køber billige AEG stiksav på en e-handler behøver de faktisk gennemlæse dens handelsaftale, dog er det i reglen ikke særlig interessant. Herudover går vi ind for at kunden er sat ind i de mest basale vedtægter der har indflydelse på bestillingen af billige AEG stiksav online, til eksempel hvilken bytteret e-butikken tilbyder.
7En række online firmaer præsterer levering uden beregning på AEG stiksav, men oftest gælder det kun hvis der indkøbes for en bestemt pris. Ellers skulle du overveje den mest prisbevidste mulighed for levering, der i de fleste tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at køre din ordre til et udleveringssted. Denne bliver gerne ligeledes ret simpel. Den billigste fragtform er unægtelig at du selv henter ordren.
8Størstedelen af webshops i Danmark frembyder til alt held diverse billige leveringsmodeller til AEG stiksav. Den mest populære er i vore dage at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du kan afhente ordren når der er mulighed for det. Muligheden er jo temmelig uproblematisk, samt oftest desuden den mindst kostelige leveringstype.
9Trustpilot tilbyder dig forholdsvis gavnlige løsninger til at eftergå en længere række eksisterende kunders vurderinger og herved kan det være til hjælp, at du kigger på online virksomhedens ratings før du shopper billige AEG stiksav online. Facebook fremskaffer for øvrigt i højeste grad hæderlige genveje til at få indsigt i internet butikkens pålidelighed.