Metabo Båndpudser BAE 75
1.915 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser MS 150 x 2000 S-2
8.082 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser MS 150 x 2000 S
7.557 kr.
Mere info
Makita Båndpudser 100X610MM
2.395 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser BS 100x1220 S-2
4.547 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser KRPS 100 x 2000 Duo
15.019 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser BDS 75-2
5.654 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser MS 75 x 2000 S
5.691 kr.
Mere info
Makita Båndpudser 9403
3.295 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser BS 100 x 1220 S - 230 V
4.163 kr.
Mere info
Makita Båndpudser 76x457mm
1.840 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser BS 100 x 1220 S - 400 V
4.163 kr.
Mere info
JET Båndpudser 80S 230V
17.995 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser BDS 75
5.016 kr.
Mere info
JET Båndpudser og Kantpudsemaskine EHVS80 400V
11.995 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser MS 75 x 2000 S-2
6.460 kr.
Mere info
HV 80 OSZI Bernardo båndpudser
9.011 kr.
Mere info
Båndpudser Luna BBS 2000
5.623 kr.
Mere info
Båndpudser 950 Watt
869 kr.
Mere info
Båndpudser 1010 watt
536 kr.
Mere info
AEG akku båndpudser 18V 0-vers BHBS18-75BL-0 uden batteri og lader
1.560 kr.
Mere info
Makita båndpudser 9404J 100x610mm 1010W 230V
2.995 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig super relevant at se, om den vare du vil købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt må du kigge hos de andre.
Du skal have fokus på hvilke regler der gælder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for udfordringer med fx returret. Derfor bør man kende virksomhedens betingelser.
Såfremt du skal have byggematerialerne hurtigt eller bare vil spare fragten, så kan du overveje at transportere varerne selv. Dette er i høj grad muligt i de kendte byggemarkeder.
Du vil finde forskellighed i prisniveauet på billige AEG båndpudser fra byggekæde til byggekæde. En del fokuserer på de bedste priser, imens øvrige giver kompetent rådgivning. Du bør gennemtænke hvad du foretrækker.
For nogle er byggeri forbundet med massevis af spørgsmål. Derved kan du overveje at vælge et online byggemarked, som kan tilbyde råd og vejledning til valg af AEG båndpudser.
Nogle byggecentre sælger et stort produktudvalg, hvorimod nogle er specialiserede i en bestemt gruppe af vare. Du bør vurdere om det er afgørende for dig at du har mange varegrupper at vælge i blandt, foruden blot AEG båndpudser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder forhandler produkter fra talrige nichebutikker, hvorfor du kan handle fra et stort sortiment af AEG båndpudser online.
De gængse byggecentre findes i store dele af landet, og som følge af det har folk adgang til at købe online og hente varerne personligt. Takket være dette har man chancen for at undgå leveringsomkostningen, og tilmed have produkterne straks.
De store byggemarkeder er etablerede og kendte firmaer, hvilket kan bidrage til en tryghedsfølelse i forbindelse med dit køb online. Det kan du se positivt på.

Nichewebshop

Forskellige specialiserede netbutikker er små familievirksomheder, der tit har danske ejere, måske ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse understøtter du ved at handle AEG båndpudser online på deres webshop.
En masse nichefokuserede netbutikker ved ekstremt meget om deres online produktkategori, da de har skarpt fokus på disse varer. Derfor vil du få ekstra anvendelig service fra mennesker der er eksperter i netop AEG båndpudser.
De fleste webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter står selv for produktion af de varer der sælges i de store byggekæder. Ved at købe direkte fra nicheforretningerne online får du en billigere pris.
De 10 største byggemarkeder

Bygma blev grundlagt i 1952, og beskæftiger nu omtrent 2.300 personer i firmaets 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og omfatter i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i de 104 varehuse. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

AEG båndpudser jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.100 medarbejdere i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix satser på billige priser til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i de 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og omfatter i dag cirka 500 ansatte i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog satser på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og styres dagligt af ca. 1.000 medarbejdere i selskabets 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

AEG båndpudser harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 kollegaer i de 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og omfatter i dag i nærheden af 100 kollegaer i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

AEG båndpudser silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

AEG båndpudser bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu mere end 1.000 kollegaer i de 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Før du indleder byggeriet må det være ret meningsfuldt at sikre sig, at projektet er lovligt. Alt efter hvor du bor kan der vise sig en række retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
2Planlægning bliver metoden til succes med byggeprocessen. Du anbefales at liste en velovervejet handlingsplan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver der laves hvornår, samt en dertilhørende nummerorden. Forsøg at være konkret når du nedskriver handlingsplanen.
3Husk at regne på hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du alternativt skal hente assistance fra en fagmand til opstarten af projektet. Forudsat at du indhenter assistance fra en fagperson kan det være fornuftigt at få tilbud fra diverse leverandører.
4Du bør ikke på noget tidspunkt undvære arbejdsredskaber. Typisk vil det være yderst relevant at du har det klar idet du tager fat på byggeprojektet. Du bør huske at påregne de tilhørende omkostninger i byggeriets regnskab.
5Du finder mange guides og videoer online hvorfra du kan få gode råd. Navnligt YouTube kan hjælpe med rigelig anvendelig viden, specielt når man søger på engelsk.
6Typisk vil det være fornuftigt at udfærdige et regnskab for optimeringen, så man giver sig selv et overblik. Det kan være en fordel at kortlægge hver enkelt udgift, hvorefter man kunne kortlægge udgiften ved dem en ad gangen.
7Nogle gange kan man hente økonomisk støtte til byggeprojekter. Det tilbydes forudsat at byggeprojektet er klimavenligt. Af få tilbud om et bidrag kræver med andre ord at byggeprojektet påvirker miljøet.
8Muligvis kan det blive værdifuldt at have de presserende materialer handlet ind på forhånd inden du tager fat på dit arbejde. Du har god gavn af at udfærdige en simpel liste hvoraf der fremgår alle de ting der bliver brug for, og bagefter gennemgå hver eneste ting, hvormed du føler dig tryg ved at alt er klar.
9Du må på ingen måde negligere dit velbefindende, så husk påklædning bl.a. sikkerhedshjelm der sikrer dig mod mulige risici. Det er essentielt at du har styr på dit eget ve og vel i byggeprojektet, ikke mindst ifald du ikke sikrer dig assistance fra en fagmand.
10Ved opgaver udendørs kan vejret få en afgørende rolle. På grund af dette kan du tit se udsigten ift. vejret i tiden op til projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uden varsel starter med at piske ned nøjagtig som du vil påbegynde dit omfattende byggeprojekt.
11Det kan overvejes at spørge om assistance til projektet, specielt når det er væsentlige ombygninger. Store ombygninger behøver flere personer. I øvrigt må det være mere effektivt og mere interessant når der er flere der bidrager.
12Der præsenterer sig som regel pludselige problematikker ved større byggeprojekter, og ergo vurderes det af stor betydning at der er afsat god nok tid i agendaen, med formålet om at man kan være sikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
De mest vellidte byggeshops
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er meget overlegent. Evalueringen er baseret på 11.467 meninger, hvor ikke mindre end 86 % giver 5 stjerner, og alene 2 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er temmelig betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvor hele 69 % har givet 5 stjerner, og bare 8 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er fantastisk godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvor ikke mindre end 76 % giver 5 stjerner, og bare 4 % giver bundkarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som tydeligvis er hamrende flot. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvor hele 59 % kvitterer med maksimum point, og bare 9 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket vel at mærke er rigtig godt arbejde. Scoren er baseret på 19.208 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 84 % giver 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsform skal du vælge?

Størstedelen af e-shops giver nu om stunder flere billige leveringsformer til AEG båndpudser. En der er meget anvendt er i vore dage afhentningssteder, og så kan du blot hente din pakke når du har mulighed for det. Fragtmuligheden er jo virkelig nem, samt i mange tilfælde endvidere den mest billige fragtform.

Du kan omvendt vælge at få varerne leveret hjem til hvor du bor eller til dit arbejdes adresse. Den er jævnligt en smule mindre billig, men til gengæld ret ukompliceret ift. AEG båndpudser online. Den mest betalelige leveringsmanér er utvivlsomt selv at hente varerne, hvilket forudsætter at du fysisk befinder dig tæt på webshoppens byggecenter, fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Fragttiden på AEG båndpudser kan i nogle tilfælde være vældig bestemmende om man mangler varen fluks, og med det formål er det altså passende at man undersøger det forventede leveringstidspunkt på AEG båndpudser. En lang række forhandlere på nettet – for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – yder billig 1 dags fragt på en masse varenumre online, som imidlertid afhænger af at handlen laves tidligere end et fast tidspunkt, så at de højst sandsynligt kan nå at få pakken afsendt før pakkemedarbejderne har fyraften.

En række webshops frembyder fragt uden omkostninger på AEG båndpudser online, men i mange tilfælde afkræver det at der indkøbes for et konkret beløb. Desuden må man vælge den mindst kostelige leveringsmetode, som mange gange vil være at få fragtmanden til at levere dine produkter til et udleveringssted.

Temmelig mange byggecentre tildeler click-and-collect hvor du køber billig AEG båndpudser online men afhenter i butikken. Fx Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Silvan og 10-4. De foreslår fx click-and-collect på AEG båndpudser i følgende byer:

Frederiksværk, Næstved, Lystrup, Svendborg, Sønderborg, Aarhus, Thisted, Helsingør, Slagelse, Tårnby, Ølstykke, Brøndby, Gladsaxe, Varde, Brønderslev, Odense, Rødovre, Gentofte, Risskov, Hvidovre, Vallensbæk, Tilst, Ishøj, Valby, Solrød Strand, Struer, Brabrand, København, Hørsholm, Holstebro, Holbæk, Hillerød, Hedensted, Højbjerg, Aabenraa, Fredericia, Frederikshavn, Herning, Vordingborg, Jyllinge, Rudersdal, Dragør, Horsens, Taastrup, Farum, Kokkedal, Vanløse, Allerød, Værløse, Herlev, Albertslund, Hobro, Vejle, Lyngby, Kalundborg, Randers, Skanderborg, Odder, Søborg, Lillerød, Aalborg, Skive, Hjørring, Åbyhøj, Ballerup, Kolding, Silkeborg, Viborg, Frederikssund, Køge, Brønshøj, Virum, Nørresundby, Stenløse, Glostrup, Korsør, Nærum, Nyborg, Roskilde, Nakskov, Frederiksberg, Esbjerg, Charlottenlund, Haderslev, Haslev, Hedehusene, Birkerød, Middelfart, Rønne, Nykøbing Falster, Ringsted, Greve, Grenaa, og Ikast, .

Click-and-collect ift. AEG båndpudser er en mulighed i de fleste dele af Danmark: Sjælland (Falster, Bornholm, Amager, Vestsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Lolland, Hovedstaden, Østsjælland), Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland) og Fyn (Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn).

Når vi kigger i statistikkerne er det klart, at netshoppere jævnligt søger efter blandt andet AEG båndpudser priser og AEG båndpudser online. Foruden dette ser man tit netshoppere søge efter blandt andet billig AEG båndpudser, køb AEG båndpudser og AEG båndpudser tilbud, foruden de gængse byggecentre som Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Davidsen og Bygma.

Bedste tilbud på AEG båndpudser

Det er jo efterhånden ret så nemt for enhver at sammenligne priser på billige AEG båndpudser online på flere e-firmaer, og til gengæld har de fleste internet webshops ikke kunne slippe for at nedskære priserne på AEG båndpudser helt i bund, og ovenikøbet love levering uden omkostninger.

Det kan dog ikke desto mindre være smart at efterse nogle enkelte forhandlere på nettet efter billige priser på AEG båndpudser online forinden du placerer ordren, så man er sikret at antage den mindst kostelige pris. Se ikke bare hos de udbredte byggecentre som Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Bygma, Silvan og 10-4.

Man må alligevel huske på, at ifald en internet shop sælger billige AEG båndpudser online for en salgspris som anses for hamrende lav, bør det ofte være en varsel om en fup online forretning. Kortbestillinger er imidlertid dækket ind under en retningslinje, der redder køber imod falske e-forretninger.

Vi anbefaler generelt køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som alternativ kunne du benytte en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at klare pengene til AEG båndpudser ude i fremtiden. Dette fås typisk i nichebutikker, men dog sjældent de udbredte byggekæder som eksempelvis 10-4, Stark, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Silvan og Harald Nyborg.

Når man ser på tendenserne fremstår det tydeligt, at folk som regel søger for eksempel AEG båndpudser online og billig AEG båndpudser. Foruden dette ser vi tit internet shoppere efterspørge for eksempel køb AEG båndpudser, AEG båndpudser tilbud samt AEG båndpudser priser.

Kig på tidligere brugeres vurderinger

Trustpilot præsterer rigtig fantastiske chancer for at sondere mange eksisterende kunders tanker og derfor er det fornuftigt, at du efterforsker online forhandlerens ratings inden du placerer din ordre på billige AEG båndpudser online.

Facebook fører til for øvrigt adskillige tiltalende muligheder for at få indsigt i e-forretningens troværdighed. Tilmed ses nogle internet outlets hvor folk kan notere en omtale af virksomhedens service, som lige så vel må bruges til at afveje kundetilfredsheden.

Forinden folk handler billige AEG båndpudser online på en internet virksomhed kunne man reelt granske butikkens forretningsvilkår, dog er det gerne ikke særlig morsomt, specielt med de store byggecentre som Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Stark, XL-Byg, Silvan og 10-4.

Et andet forslag kan være at kontrollere om online webshoppen er støttet af e-mærket, da det skulle være en garanti for at e-forretningen retter sig efter gældende dansk lovgivning, og at butikken regelmæssigt revurderes af jurister der er inde i de gældende vilkår.

Dette er en god chance for support, når du forvoldes besvær i forbindelse med din handel med AEG båndpudser. Dertil er det smart at man er hensynstagende til de vigtigste bestemmelser i forbindelse med bestillingen af AEG båndpudser online, for eksempel den returpolitik internet selskabet har.

På grund af dette er det desuden relevant, at man permanent bevarer ens faktura e-mail, så man en anden gang kan påvise bestillingen af AEG båndpudser, uafhængig af om man shopper fra Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Stark, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Bygma eller XL-Byg.

Michael H gav 5 stjerner

Det kører bare som det skal.

Inge gav 4 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Michael M gav 5 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

Morten F gav 5 stjerner

Rigtig god service

9 gode råd til online shopping
1Det har vist sig at være særligt smart for alle og enhver at sammenligne tilbud online på billige AEG båndpudser på tværs af internet firmaer i Danmark, og til gengæld præsterer adskillige internet forretninger i Danmark levering uden gebyr. Trods dette kan det alligevel være smart at efterse visse internet firmaer efter udsalg og tilbud forud for at du placerer ordren, sådan at du er garanteret at modtage den mindst kostelige pris.
2Generelt tilråder vi kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Handler med kort er inkluderet i Indsigelsesordningen, hvilket værner dig som kunde overfor uærlige online firmaer. Som alternativ burde du udnytte et afbetalingstilbud fra fx ViaBill, i tilfælde af at du vil dække regningen ude i fremtiden.
3Forinden folk shopper billige AEG båndpudser på en internet forhandler kunne man helt sikkert tage stilling til deres handelsaftale, det er dog almindeligvis ikke super interessant. Desuden tilrådes det at køberen er på vagt for de fundamentale regler der har betydning for shopping af billige AEG båndpudser online, for eksempel hvilken returneringsret internet butikken lover.
4Antal dages levering kan i nogle tilfælde være vældig central om vi behøver din ordre med det samme, så af den grund er det sandelig fornuftigt at man ser det forventede leveringstidspunkt på AEG båndpudser. En masse internet webshops stiller garanti om billig dag-til-dag fragt på deres bedst sælgende produkter, men vær opmærksom på at det er underforstået at ordren køres igennem forinden et fastslået klokkeslæt.
5Den prisbilligste leveringsmanér vil utvivlsomt være at du selv henter ordren, men den løsning forudsætter at du fysisk befinder dig nærved e-shoppens bopæl. Den leveringsmodel kan vise sig at være ret så essentiel hvis du skal bruge AEG båndpudser fluks. Alternativt så garanterer en række netshops fragt uden betaling, men undertiden er det forbeholdt når der indkøbes for et bestemt beløb.
6Trustpilot byder på helt sikre muligheder for at studere en hel del tidligere brugeres reflektioner og herved er det anbefalelsesværdigt, at du studerer online virksomhedens kritik før du handler billige AEG båndpudser online. Facebook yder ydermere altid pæne muligheder for at få indblik i e-forhandlerens kundetilfredshed.
7Nogle enkelte internet virksomheder præsterer levering uden betaling på AEG båndpudser, men i reglen er det så præmissen at der indkøbes for et fastsat beløb. Ellers skulle man tage den mest betalelige leveringsløsning, hvilket gerne er at få bragt dine varer til et afhentningssted. Metoden bliver desværre tillige rigtig fremkommelig. Den billigste fragtmetode kan ikke benægtes at være selv at hente varerne.
8Generelt tilråder vi at kigge om online butikken er e-mærket medlem, eftersom det kan være en indikator for at netbutikken efterkommer de opstillede regler, tillige med at e-handlen lejlighedsvis ses til af specialister der har den nødvendige knowhow om retningslinjerne. Inden nogen bestiller billige AEG båndpudser hos en webbutik burde man egentlig gennemlæse e-shoppens vilkår.
9Flere internet selskaber udlover efterhånden et stort udvalg af billige leveringsmidler til AEG båndpudser. En der er meget populær er efterhånden at få afleveret pakken hos en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente din nyindkøbte vare når det passer ind i din kalender. Muligheden er altså ret så praktisk, samt typisk ydermere den billigste mulighed for levering.