CleanSpace Kombinationsfilter A2 P3
635 kr.
Mere info
CleanSpace Halvmaske, small
851 kr.
Mere info
CleanSpace Adapter til Kombinationsfilter
461 kr.
Mere info
CleanSpace2 u. maske, med P3 filter
5.560 kr.
Mere info
Scott Profile 2 A2 filter til Profile 2 halvmaske
123 kr.
Mere info
3M Filter 6055 A2
115 kr.
Mere info
CleanSpace Kombinationsfilter ABEK1 P3
635 kr.
Mere info
CleanSpace Halvmaske, Large
851 kr.
Mere info
CleanSpace Halvmaske, medium
851 kr.
Mere info
Scott Profile 2 A2P3 filter til Profile 2 halvmaske
165 kr.
Mere info
3M Halvmaske 6300 Str. L
210 kr.
Mere info
Scott Profile 2 Halvmaske med bajonetfatning - Medium
299 kr.
Mere info
Støvmaske Uvex m. ventil
15 kr.
Mere info
Uvex folde støvmaske m. ventil 3210
15 kr.
Mere info
CleanSpace Forfilter/Grovfilter 10 stk.
243 kr.
Mere info
CleanSpace filter HI-Cap P3
486 kr.
Mere info
AIR+ Active Mini Ventilator
373 kr.
Mere info
CleanSpace HEPA P3 filter 3 stk.
694 kr.
Mere info
AIR+ Støvmaske med ventil FFP2 10 stk
176 kr.
Mere info
CleanSpace autolader 12V til motorenhed
465 kr.
Mere info
CleanSpace Forfilterpose til påsat filter 20 stk.
365 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du skal have dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare har lyst til at spare fragten, så kunne du med fordel hente materialerne selv. Dette er særligt et alternativ ved de gængse byggecentre.
Du vil finde forskelle i udsalgspriserne på billige åndendrætsværn hos de forskellige online byggecentre. En del fokuserer på de bedste priser, imens øvrige satser på kompetent sparring. Du skal gøre dig tanker om hvad der for dig er det vigtigste.
Nogle byggekæder udbyder et bredt sortiment af varer, imens nogle fokuserer på en bestemt gruppe af vare. Du bør overveje hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange varetyper at vælge fra, foruden blot åndendrætsværn.
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med en hulens masse spørgsmål. Derfor vil du med fordel kunne vælge et online byggemarked, som kan tilbyde hjælp og vejledning omkring åndendrætsværn.
Det er helt klart utrolig vigtigt at tjekke, om de varer du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke bør du overveje at kigge andetsteds.
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gælder når du shopper online, så du undgår udfordringer med fx returnering. Man bør derfor tjekke forretningens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og anerkendte forretninger, hvilket kan bidrage til en tryghedsfornemmelse til dig der shopper online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De velkendte byggekæder har butikker nær dig, og på grund af det har de fleste adgang til at købe online og hente byggematerialerne selv. Som følge af det har man mulighed for at undgå fragtomkostningen, samt samtidig skaffe varerne på kortere tid.
De kendte byggemarkeder køber produkter fra alverdens producenter, hvorfor du kan shoppe fra et stort sortiment af åndendrætsværn online.

Nichewebshop

Majoriteten af nichebutikker på internettet er iværksætterfirmaer, som tit er danske, muligvis endda lokalt i dit område. Dem bidrager du til når du køber åndendrætsværn online fra deres webshop.
Størsteparten af webshops med fokus på en enkelt niche har en dyb forståelse for det produktsortiment de har online, da de kun sælger disse produkter. Ergo kan du forvente ekstra kyndig assistance fra mennesker som er eksperter i netop åndendrætsværn.
Alverdens nichebutikker på nettet er producenter af varerne som du kan finde i byggemarkederne. Idet du køber direkte fra niche netbutikkerne online bør du få en skarpere pris.
De største byggemarkeder i Danmark

10-4 så dagens lys i 1947, og udgøres i dag af cirka 100 kollegaer i deres 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 500 millioner kroner.

åndendrætsværn jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.100 ansatte i de 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

åndendrætsværn harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger nu omtrent 1.000 mennesker i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

åndendrætsværn silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger nu ca. 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres i dag af omtrent 2.000 ansatte i firmaets 72 butikker. Stark har fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger i dag cirka 2.000 personer i kædens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og omfatter i dag mere end 500 kollegaer i forretningens 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Bygma åbnede i 1952, og lønner i dag over 2.300 medarbejdere i deres 56 byggecentre. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

åndendrætsværn bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres nu af flere end 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du bør regne på om byggeriet er et du kan klare selv, eller du i stedet for bør sikre dig professionel assistance til områder af arbejdet. Forudsat at du skal have professionel assistance vil det typisk være en god idé at hente tilbud fra en håndfuld entreprenører.
2Muligvis kan det blive meningsfuldt at have samtlige byggematerialer klar til brug inden du går til værks med din byggeproces. Du kan med fordel udarbejde en overskuelig indkøbsliste som samler det der er nødvendige, og så gennemløbe listen, med det formål at du kan føle dig tryg ved at alt er som det skal være.
3Det er meningsfuldt at udarbejde et budget for byggeprojektet, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det kan være økonomisk at notere samtlige omkostninger, hvorefter man kunne søge sig frem til mulige tilbud på dem slavisk.
4Det er oplagt at søge en hjælpende hånd til arbejdet, hovedsageligt i tilfælde af vigtige ombygninger. Omfattende ting kræver flere end en enkelt person. Endvidere viser det sig bedre og sjovere at udføre arbejdet med andre.
5Der kan findes en hel række artikler og videoer på internettet som kan give dig inspiration. Særligt YouTube tilbyder store mængder almennyttig viden, særligt hvis man kigger på engelsk.
6Der viser sig ofte overraskende bump på vejen når det gælder krævende opgaver, og pga. dette vil det vise sig værdifuldt at man har afsat tilstrækkelig plads i tidsplanen, med formålet om at man kan føle sig afslappet omkring at man når det til siden.
7Du bør ikke gå ned på udstyr. Jævnligt kan det være strategisk at have udstyret ved hånden når du indleder byggeprojektet. Det er i øvrigt en fordel at medtage de her udgifter i dit regnskab for byggeriet.
8Du skal for alt i verden ikke gå på kompromis med dit eget helbred, så glem ikke arbejdstøj bl.a. hjelm og sko som sikring overfor mulige ulykker. Det er fundamentalt at du har styr på din sikkerhed i dit byggeprojekt, især hvis du ikke sikrer dig hjælp fra en professionel.
9Du kan forsøge at få økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det bliver givet ifald projektet gør en forskel for miljøet. Af få tilbud om et bidrag forudsætter dermed at byggeriet har en positiv indvirkning på planeten.
10Forberedelse viser sig som nøglen til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du skal nedskrive en strømlinet tidsplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil udføre på hvilket tidspunkt, samt derudover en prioriteringsliste. Husk at være realistisk i udarbejdelsen af agendaen.
11For opgaver udenfor kan vejret få en afgørende rolle. Af den grund må du regelmæssigt tage notits af vejrmeldingerne i den tid der er op til byggeriets start, så du ikke kommer til at opleve at det ud af det blå starter med at piske ned netop som du arbejder hårdt på det vigtige byggeprojekt.
12Inden du igangsætter arbejdet må det være vanvittigt betydningsfuldt med et tilsagn om, at projektet overholder loven. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der gælde forskellige love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
De bedst anmeldte byggekæder
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket naturligvis er kolossalt imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvor hele 59 % har givet den højeste karakter, og blot 9 % giver dumpekarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som jo er yderst betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvor imponerende 76 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 4 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som tydeligvis er fantastisk betryggende. Scoren er baseret på 19.208 kommentarer, hvor imponerende 84 % giver den bedste karakter, og kun 2 % giver dumpekarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er ekstremt godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 meninger, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 8 % har givet bundkarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er ultra imponerende. Vurderingen er baseret på 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Hvilken form for fragt skal du vælge?

Temmelig mange internet webshops tildeler i dag en række forskellige billige fragttyper til åndendrætsværn. Den mest almindelige er efterhånden at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente din ordre når du har tid. Metoden er jo usædvanlig praktisk, samt ofte endda den mest betalelige type af levering.

Du bør alternativt foretrække at få pakken bragt til din lejlighed eller hus eller til dit arbejde. Fragtmetoden er ofte et hak dyrere, men derudover vældig enkel ift. åndendrætsværn online. Den mest billige leveringsmåde vil dog altid være at du selv henter ordren, men det er betinget af at du opholder dig i nærheden af internet selskabets butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Fragtperioden på åndendrætsværn er jo rigtig vigtig i tilfælde af at vi står og skal bruge ordren inden for få dage, så herved er det temmelig aktuelt at vi kontrollerer den forventede leveringsdato ved åndendrætsværn. En del internet foretagender – for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – frembyder billig levering på næste hverdag på mange varer online, som imidlertid betinges af at handlen gemmenføres forinden et nøjagtigt tidspunkt, således at de sandsynligvis kan nå at få ordren hen til fragtfirmaet før logistikpersonalet har fri.

En hel del online selskaber garanterer levering uden beregning på åndendrætsværn online, men typisk er det under forudsætning af at man indkøber for en bestemt sum. Som alternativ kunne du overveje den billigste løsning til levering, hvilket tit vil blive at få dem til at bringe dine produkter til et afhentningssted.

Temmelig mange webshops giver klik-og-hent hvor du bestiller billig åndendrætsværn hjemmefra og selv henter i byggecenteret. For eksempel 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Silvan og Bauhaus. De yder bl.a. afhentning af åndendrætsværn i disse områder:

Greve, Nykøbing Falster, Vordingborg, Kolding, Odder, Rødovre, Lyngby, København, Aalborg, Varde, Skive, Solrød Strand, Silkeborg, Stenløse, Kalundborg, Grenaa, Tårnby, Hørsholm, Køge, Hvidovre, Skanderborg, Herlev, Frederiksberg, Brøndby, Rønne, Ballerup, Søborg, Næstved, Vallensbæk, Valby, Gentofte, Ishøj, Værløse, Virum, Gladsaxe, Jyllinge, Haderslev, Aabenraa, Nørresundby, Herning, Holbæk, Vejle, Charlottenlund, Haslev, Struer, Korsør, Dragør, Frederikshavn, Fredericia, Birkerød, Hedensted, Åbyhøj, Hobro, Roskilde, Middelfart, Højbjerg, Hjørring, Esbjerg, Svendborg, Frederikssund, Vanløse, Slagelse, Frederiksværk, Randers, Helsingør, Lillerød, Nærum, Holstebro, Hedehusene, Lystrup, Odense, Ringsted, Kokkedal, Ikast, Horsens, Allerød, Nakskov, Tilst, Thisted, Farum, Brabrand, Risskov, Brønderslev, Ølstykke, Aarhus, Albertslund, Nyborg, Viborg, Glostrup, Rudersdal, Hillerød, Sønderborg, Brønshøj, og Taastrup, .

Click-and-collect for åndendrætsværn er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn), Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland) og Sjælland (Nordsjælland, Sydsjælland, Amager, Hovedstaden, Vestsjælland, Lolland, Østsjælland, Falster, Midtsjælland, Bornholm).

Når man kigger i data fremstår det klart, at internet shoppere typisk leder efter blandt andet åndendrætsværn tilbud og køb åndendrætsværn. Foruden dette ser vi typisk internet shoppere søge fx åndendrætsværn priser, åndendrætsværn online samt billig åndendrætsværn, foruden de velkendte byggecentre som Stark, 10-4, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan.

Find den bedste pris på åndendrætsværn

Det er efterhånden særdeles fremkommeligt for alle og enhver at sammenholde priser på billige åndendrætsværn online i blandt forskellige internet firmaer i Danmark, og for det har flertallet af netbutikker set sig tvunget til at nedskære udsalgspriserne på åndendrætsværn betydeligt, og endda frembyde levering uden gebyr.

Det kan trods alt blive rentabelt at granske diverse e-forhandlere efter udsalg og tilbud på åndendrætsværn online forud for at du handler, sådan at man er skudsikker på at få den prisbilligste pris. Se ikke bare på de velkendte byggemarkeder som Davidsen, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Silvan og Bygma.

Man skal ikke desto mindre være så påpasselig, at når en e-shop tilbyder billige åndendrætsværn online på tilbud til en salgspris som virker kolossalt billig, bør det i nogle tilfælde være en indikator for en snydagtig e-shop. Køb med kort er trods alt en del af en orden, som bistår os overfor uægte netshops.

Vi tilråder generelt bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ burde du anvende en billig afdragsløsning fra fx ViaBill, ifald du tilstræber at afbetale beløbet til åndendrætsværn over tid. Dette fås normalt hos nichefokuserede webshops, men dog sjældent de store byggecentre som for eksempel 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bygma og Silvan.

Ved indkig i statistikkerne står det klart, at internet shoppere mange gange efterspørger fx åndendrætsværn priser og åndendrætsværn online. Foruden dette oplever vi jævnligt online shoppere kigge efter for eksempel billig åndendrætsværn, åndendrætsværn tilbud og køb åndendrætsværn.

Analyser tidligere køberes ratings

Trustpilot resulterer i faktisk gavnlige chancer for at vurdere en stor gruppe nuværende brugeres vurderinger og på grund af dette er det prisværdigt, at du analyserer online virksomhedens kritik før du placerer din ordre på billige åndendrætsværn online.

Facebook yder på samme måde uden sammenligning udmærkede genveje til at få en idé om internet webshoppens pålidelighed. Tilmed møder vi en del shops på nettet hvor du kan aflevere en omtale af deres købsoplevelse, hvilket også burde benyttes til at få et indtryk af hvor glade kunderne er.

Forud for at nogen bestiller billige åndendrætsværn online i en webshop burde de faktisk have øje for e-butikkens betingelser, men det er for det meste ikke videre interessant, specielt på de velkendte byggemarkeder som Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, 10-4, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg og Davidsen.

Et alternativt forslag er at se om internet selskabet er e-mærke tilsluttet, eftersom det længe har været en antydning af at netshoppen accepterer de opstillede regler, og at online butikken jævnligt tilses af eksperter som kender reglementet på området.

Derudover tilbydes du lejlighed til at blive hjulpet, når du udsættes for besvær i processen med din shopping med åndendrætsværn. Ligeledes er det anbefalelsesværdigt at du er opmærksom på de vigtigste forhold der spiller ind i forbindelse med købet af åndendrætsværn online, som fx den bytteret webshoppen kører med.

Her er det desuden afgørende, at man til enhver tid sikrer sin kvittering, så man fremadrettet vil kunne vidne om købet af åndendrætsværn, uanset om man handler ved Stark, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Maria Jensen gav 5 stjerner

Udmærket

Ole gav 4 stjerner

Hurtigt og let

Henrik gav 5 stjerner

Dag til dag levering

Camilla D gav 5 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

9 gode råd til indkøb via nettet
1En hel del firmaer på nettet præsterer billig fragt på åndendrætsværn, men undertiden er det under betingelse af at der indkøbes for en fastsat sum. Alternativt burde du udse dig den prisbilligste leveringsmetode, der ofte vil være at få fragtfirmaet til at køre din ordre til en pakkeshop. Løsningen er oftest til gengæld ret så fremkommelig. Den mest betalelige mulighed for levering vil dog altid vise sig at være at hente ordren selv.
2Det er jo ekstremt uproblematisk for købere at sammenligne tilbud online på billige åndendrætsværn fra diverse e-handler, og til gengæld tilbyder massevis af e-forretninger fragt uden gebyr. Til gengæld kan det alligevel vise sig udbytterigt at prøve nogle enkelte internet virksomheder i Danmark efter udsalg og tilbud forud for at du shopper, således at du er garanteret at antage den bedste pris.
3Den billigste form for levering kan ikke modsiges at være selv at hente pakken, men den løsning forudsætter at du opholder dig i nærheden af webbutikkens adresse. Den metode til levering kan vise sig at være super vital hvis vi behøver åndendrætsværn om et øjeblik. Alternativt så sikrer indtil flere internet webshops gratis levering, men undertiden stiller det krav om at der handles for et fastsat beløb.
4Forinden nogen shopper billige åndendrætsværn på en netshop bør man de facto sætte sig ind i shoppens regler, dog er det almindeligvis ikke særlig spændende. Tilsvarende er det fornuftigt at køber er hensynstagende til de mest centrale forhold i forbindelse med shopping af billige åndendrætsværn online, som for eksempel den ombytningsret e-firmaet lover.
5Trustpilot fører til immervæk fine chancer for at sondere forskellige øvrige kunders oplevelser og derfor er det godt, at du eftergår online firmaets omtaler inden du shopper billige åndendrætsværn online. Facebook frembyder for øvrigt super tiltalende genveje til at få indblik i internet forhandlerens kundetilfredshed.
6Vi tilråder generelt betalinger med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er inkluderet i en regel, som sikrer køber overfor uærlige internet butikker. Alternativt burde du drage fordel af et afdragstilbud som fx ViaBill, hvis du foretrækker at afbetale prisen over en længere periode.
7Temmelig mange firmaer på nettet giver nu om dage diverse billige leveringsmetoder til åndendrætsværn. En af favoritterne er nu til dags afhentningssteder, fordi du dermed nemt kan hente dine nye varer når det passer dig bedst. Denne er jo ret ligetil, og desuden ligeledes den mindst kostelige type af levering.
8Fragtperioden kan vise sig at være ekstremt vital hvis du absolut skal bruge varen inden for kort tid, og af den grund er det ganske væsentligt at vi undersøger den estimerede leveringstid ved åndendrætsværn. Størstedelen af webshops præsterer billig 1 dags fragt på mange af shoppens varenumre, hvilket dog nødvendiggør at du når at bestille forinden et fast tidspunkt.
9Vi slår generelt et slag for at efterse om online shoppen er e-mærke tilsluttet, da det ofte er en sikkerhed for at internet virksomheden imødekommer dansk lovgivning, udover at e-forretningen nu og da evalueres af fagmænd der behersker vilkårene. Før folk køber billige åndendrætsværn i en online virksomhed kunne man i og for sig overveje dens regler.