Bosch LIMPISTOL GKP 200 CE
1.448 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG212 (20 W)
320 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG280
683 kr.
Mere info
RAPID Limpistol BGX300 accu 7,4v m/kuffert 12mm
734 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG212 25w 12mm limstift
213 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG250 25w 12mm incl.lim 3 dyser
400 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG280 35w 12mm limstift
416 kr.
Mere info
STEINEL Limpistol Gluefix incl 11mm lim Hobby
249 kr.
Mere info
STEINEL Accu NEO2 Limpistol incl 7mm lim
561 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 940ja
300 kr.
Mere info
Limpistol 7.2MM m/limstifter MAX
32 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 910ja
105 kr.
Mere info
Ryobi R18glu-0 Akku Limpistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
300 kr.
Mere info
Hobbysæt med ledningsfri limpistol og hobbykniv
214 kr.
Mere info
Limpistol 11.2MM m/limstifter MAX
59 kr.
Mere info
Limpistol 7,2MM 30W MAX
32 kr.
Mere info
Limpistol opladelig 35 watt i kuffert PowerPlus POWX145
220 kr.
Mere info
Limpistol 78 watt + 2 stk Ø11 mm stifter PowerPlus POWX143
90 kr.
Mere info
Bosch Limpistol Pkp 18 E 20 Gram/min.
270 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig ekstremt afgørende at se, om det produkt du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke må du tjekke de andre.
Du skal kende de betingelser der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå problemer med eksempelvis returret. Derfor bør man læse byggemarkedets handelsbetingelser.
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med stribevis af spørgsmål. Dermed kan det overvejes at shoppe hos en webshop, som kan tilbyde hjælp og vejledning omkring 3M limpistol.
Der er forskel på salgspriserne på billige 3M limpistol hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte har billige priser, hvorimod andre fokuserer på kompetent sparring. Du skal beslutte hvad du vil prioritere.
Ifald du vil have byggematerialerne med det samme eller blot ønsker at blive fri for fragten, så kan du tænke over at hente byggematerialerne selv. Det er særligt et alternativ hos de velkendte byggecentre.
Nogle byggekæder præsterer et bredt varesortiment, hvorimod andre specialiserer sig i en bestemt varetype. Du kan tænke på om det er essentielt for dig at have adskillige typer af varer at vælge i mellem, udover bare 3M limpistol.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre findes i det meste af landet, og i kraft af det har flertallet tilbuddet om at handle online og køre materialerne på egen hånd. Som følge af det har du chancen for at undgå leveringsomkostningen, samt endda få produkterne hurtigere.
De store byggekæder er etablerede og kendte butikker, som kan give ubekymrethed til dig som køber online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De gængse byggecentre køber produkter fra forskellige specialbutikker, så du kan shoppe fra et bredt udvalg af 3M limpistol online.

Nichewebshop

Størstedelen af specialiserede netbutikker er små familievirksomheder, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, givetvis tilmed fra dit lokalområde. Disse understøtter du når du køber 3M limpistol online på deres side.
Hovedparten af nichespecifikke webshops er producenter af varerne der kan købes i de store byggekæder. Når du køber direkte igennem niche netbutikkerne online kan du forvente at få en bedre pris.
Mange niche webshops har en dybdegående viden om deres online produktsortiment, da de udelukkende sælger disse produkter. Ergo bør du modtage mere erfaren rådgivning fra ansatte med ekspertviden i lige præcis 3M limpistol.
Danmarks største byggemarkeder
3M limpistol harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 kollegaer i de 33 varehuse. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres i dag af ca. 2.000 personer i selskabets 72 varehuse. Stark satser på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og er i dag arbejdsgiver for over 100 personer i kædens 6 butikker. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og lønner i dag ca. 500 medarbejdere i firmaets 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

3M limpistol jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og styres dagligt af omkring 2.100 medarbejdere i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber salg til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 mennesker i forretningens 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

3M limpistol bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og styres dagligt af ca. 1.000 kollegaer i forretningens 17 butikker. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og omfatter i dag omkring 2.000 mennesker i firmaets 104 butikker. XL-Byg sætter ind på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

3M limpistol silvan

Silvan kom frem i 1968, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 mennesker i deres 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og styres dagligt af cirka 2.300 kollegaer i kædens 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Ved opgaver udendørs har vejrsituationen en afgørende rolle. På grund af dette skal du ofte undersøge prognosen for vejret i forbindelse med byggeriets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde regnet med det starter med at piske ned absolut lige når du er ved at færdiggøre det krævende projekt.
2Du bør aldrig nedprioritere dit eget helbred, så glem ej sikkerhedstøj som fx arbejdssko som hjælper dig med henblik på potentielle ulykker. Det er essentielt at have styr på dit eget helbred i dit byggeprojekt, specielt hvis du ikke investerer i assistance fra en fagperson.
3I god tid inden at du iværksætter dit byggeprojekt kan det være rimeligt afgørende at være sikker på, at projektet ikke er i strid med loven. Afhængigt af din boligtype vil der være forskellige love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
4Man vil under ingen omstændigheder mangle værktøj. Ofte kan det vise sig fornuftigt at du har det tilgængeligt før du igangsætter dit byggeprojekt. Du bør i øvrigt huske at medregne de her udgiftsposter i regnskabet for byggeriet.
5Planlægning viser sig som nøglen til succes med projektet. Du bør forfatte en velovervejet plan, der viser hvilke arbejdsopgaver der skal laves på hvilke dage, med en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Husk at være konkret i udarbejdelsen af arbejdsplanen.
6Du kunne overveje hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du skal sikre dig hjælp fra en fagperson til delelementer af det. Forudsat at du får assistance fra en fagperson anbefales det at søge prisoverslag fra flere entreprenører.
7Det bør overvejes at spørge om assistance til arbejdet, hovedsageligt når der er tale om store byggeprocesser. Flere opgaver stiller krav om flere folk. Samtidig bør det blive hurtigere og mere interessant at dele arbejdet med andre.
8Der kommer jævnligt uforudsigelige problemer når det handler om omfattende byggeprojekter, og på grund af det er det essentielt at der afsættes passende plads i køreplanen, som vil medvirke til at man kan være ubekymret om at nå det til den planlagte tid.
9Man kan forsøge at få økonomisk støtte til byggerier. Det fås forudsat at ombygningen er miljøvenligt. Den økonomiske støtte forudsætter dermed at byggeriet påvirker klimaet.
10Det kan vise sig afgørende at du har alle bygningsmaterialer klar inden du iværksætter håndværket. Du kunne udfærdige en hurtig indkøbsseddel hvor der bør fremgå alle de ting som er nødvendige, og derefter granske hvert enkelt punkt, hvormed du føler dig sikker på at du har det hele.
11Du kan finde et bredt udvalg af instruktioner og videoer via internettet som kan give dig inspiration. Navnligt YouTube er formidler af utrolig meget anvendelig info, især ifald man skriver søgeordene på engelsk.
12Ofte vil det være vigtigt at lave et budget for byggeriet, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan vise sig at være forstandigt at notere hver enkelt omkostning, hvorefter man kunne søge sig frem til beløbet for dem enkeltvis.
De højest bedømte byggeshops
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er fantastisk beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 23.161 meninger, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med topkarakter, og bare 8 % har givet bundkarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er meget beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvor imponerende 76 % har givet den højeste karakter, og blot 4 % giver den dårligste rating. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er hamrende godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 ratings, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og bare 9 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er utrolig overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 anbefalinger, hvoraf imponerende 84 % giver maksimum point, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som jo er ualmindeligt beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 86 % giver den bedste karakter, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsmanér er smartest?

En hel del netshops giver i vore dage flere billige leveringsmuligheder til 3M limpistol. En favorit iblandt mange er i dag at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du så selv henter din bestilling lige når det passer dig. Leveringsformen er altså ret så smertefri, og ofte ydermere den mest betalelige leveringsløsning.

Du kan på samme måde udse dig at vælge at få sendt hjem til dig privat eller ud på din arbejdsplads. Denne viser sig ofte en tand mere bekostelig, men også vældig ukompliceret for 3M limpistol online. Den billigste fragtform vil dog utvivlsomt være at du selv henter produkterne, men den løsning nødvendiggør at du har bopæl i nærheden af e-firmaets butikker, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Fragttiden på 3M limpistol kan være ultra relevant ifald man har behov for varerne omgående, og af den grund er det bestemt aktuelt at du tjekker den forventede leveringstid for 3M limpistol. En hel del internet virksomheder – fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – stiller garanti om billig dag-til-dag fragt på flere varenumre online, men glem ikke at det er regnet ud fra at bestillingen laves forinden et fast tidspunkt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få produktet afsted forud for at de logistikansatte tager hjem.

En hel del outlets på nettet garanterer levering uden gebyr på 3M limpistol online, men undertiden påkræves det at man køber for en fastsat pris. Som alternativ skal du vælge den mest letkøbte leveringsmanér, der typisk vil blive at få fragtfirmaet til at levere din bestilling til en pakkeshop.

De store webbutikker tilbyder click-and-collect hvor du køber billig 3M limpistol online men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Stark, Bygma og Silvan. Byggekæderne tildeler fx klik-og-hent på 3M limpistol i disse byer:

Hillerød, Slagelse, Herning, Middelfart, Lyngby, Rudersdal, Valby, Virum, Greve, Hedensted, Birkerød, Frederiksværk, Vordingborg, Ølstykke, Ringsted, Hobro, Roskilde, Holbæk, Glostrup, Vejle, Brøndby, Risskov, Nykøbing Falster, Nakskov, Lystrup, Kolding, Holstebro, Struer, Værløse, Hørsholm, Kokkedal, Næstved, Allerød, København, Farum, Silkeborg, Ikast, Kalundborg, Taastrup, Grenaa, Aabenraa, Albertslund, Aarhus, Ballerup, Esbjerg, Hjørring, Rødovre, Horsens, Tilst, Dragør, Frederiksberg, Haslev, Ishøj, Køge, Thisted, Aalborg, Brønderslev, Gladsaxe, Stenløse, Varde, Helsingør, Sønderborg, Odder, Hedehusene, Svendborg, Nærum, Odense, Frederikssund, Haderslev, Korsør, Brønshøj, Nørresundby, Skive, Randers, Højbjerg, Rønne, Tårnby, Solrød Strand, Lillerød, Charlottenlund, Brabrand, Åbyhøj, Nyborg, Herlev, Viborg, Søborg, Vallensbæk, Fredericia, Jyllinge, Gentofte, Skanderborg, Frederikshavn, Hvidovre, og Vanløse, .

Click-and-collect for 3M limpistol er en mulighed i de fleste områder af Danmark: Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn), Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Midtjylland, Nordjylland) og Sjælland (Lolland, Falster, Bornholm, Østsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Amager, Midtsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland).

Når man kigger i tallene står det klart, at mennesker som regel efterspørger bl.a. billig 3M limpistol og 3M limpistol online. Derudover ser vi tit mennesker efterspørge for eksempel 3M limpistol priser, køb 3M limpistol samt 3M limpistol tilbud, plus de gængse byggekæder som Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Davidsen, 10-4, Bygma, Stark, Bauhaus og Harald Nyborg.

Gode tilbud på 3M limpistol

Det er efterhånden rigtig overkommeligt for forbrugerne at vurdere prisniveauet på billige 3M limpistol online på diverse e-handler, og altså har langt de fleste online selskaber været nødt til at trykke salgspriserne på 3M limpistol en hel del, og ydermere præstere fragt uden omkostninger.

Dog kan det alligevel være gavnligt at efterprøve et par netbutikker efter billige priser på 3M limpistol online før du placerer ordren, så man er velinformeret til at modtage den skarpeste pris. Kig ikke kun hos de kendte byggekæder som XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Bauhaus, Davidsen og Stark.

Man må trods alt ikke overse, at hvis en netshop udbyder billige 3M limpistol online for en salgspris der kan virke besynderligt gunstig, er det mange gange være et tegn på en uægte webbutik. Kortbestillinger er heldigvis indbefattet af en anordning, der bistår dig som køber overfor svindlende internet varehuse.

Vi slår generelt et slag for betalinger med kort eller mobilbetaling. Som alternativ kan du udnytte en billig afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, når du vil afdrage omkostningerne til 3M limpistol senere. Dette foreslåes som regel ved nichefokuserede webshops, men sjældent de udbredte byggemarkeder som for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bygma, Stark, Bauhaus, XL-Byg, 10-4 og Davidsen.

Ses der på data står det tydeligt, at internetbrugere mange gange søger efter fx 3M limpistol online og 3M limpistol priser. Foruden dette oplever man mange gange internet shoppere efterspørge blandt andet billig 3M limpistol, køb 3M limpistol og 3M limpistol tilbud.

Kig på tidligere kunders erfaringer

Trustpilot resulterer i sådan set nyttige chancer for at gennemrode en hel del forhenværende køberes bedømmelser og på grund af dette går vi ind for, at du beser internet firmaets ratings inden du bestiller billige 3M limpistol online.

Facebook byder på også evigt fortræffelige genveje til at få en idé om e-handlens popularitet. I øvrigt møder vi mange online firmaer som tilbyder kunderne at forfatte en anmeldelse af deres købsoplevelse, hvilket også burde bruges til at tage stilling til hvor tilfredse kunderne er.

Før folk handler billige 3M limpistol online på en e-shop burde de når alt kommer til alt bese butikkens forretningsaftale, men det er tit et tidskrævende projekt, særligt med de kendte byggemarkeder som Stark, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma og Silvan.

En anden valgmulighed er at tjekke hvorvidt webshoppen er e-mærket, fordi det almindeligvis er et kendetegn for at internet selskabet forstår dansk lovgivning, samt at den hyppigt vurderes af fagmænd der kender vedtægterne på området.

Derudover giver det dig chance for en håndsrækning, såfremt du bliver udsat for dilemmaer som følge af dit indkøb af 3M limpistol. Tillige er det prisværdigt at du er opmærksom på de mest aktuelle bestemmelser der er gældende for købet af 3M limpistol online, fx hvilken byttepolitik webshoppen tilbyder.

På grund af dette er det ydermere relevant, at man altid opbevarer ens købsbekræftelse, således man en anden gang vil kunne eftervise købet af 3M limpistol, hvad end man har handlet hos Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Bygma eller 10-4.

Lars Nielsen gav 5 stjerner

Fremragende service

Else gav 4 stjerner

Hurtig levering og god service..

Maria Jensen gav 5 stjerner

Intet at sætte en finger på

Hans gav 5 stjerner

Det fungerer jo bare

9 gode råd til indkøb via nettet
1Indtil flere forhandlere på nettet yder gratis levering på 3M limpistol, men typisk er det så nødvendigt at der handles for et fastslået beløb. Ellers må man udse dig den mest prisbevidste leveringsudgave, der tit vil blive at få fragtmanden til at køre din pakke til et udleveringssted. Fragtløsningen er tit også temmelig simpel. Den mest letkøbte leveringsmåde vil dog altid være at du selv henter pakken.
2Vi anbefaler generelt at se om netbutikken er e-mærke godkendt, som er en forsikring om at internet selskabet overholder den officielle danske lovgivning, samt at virksomheden af og til besøges af specialister der er meget bekendte med lovene på området. Inden nogen bestiller billige 3M limpistol i en internet butik kunne man de facto tyde e-butikkens forretningsvilkår.
3Masser af webbutikker i Danmark udlover til alt held flere billige leveringsmåder til 3M limpistol. En af dem der er mest anvendt er nu om stunder udleveringssteder, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente bestillingen den dag der passer dig. Leveringsformen er altså meget uproblematisk, og oftest endvidere den billigste fragtform.
4Det er i dag super hensigtsmæssigt for købere at kigge efter tilbud online på billige 3M limpistol hos forskellige e-forretninger, og af den grund garanterer masser af shops på nettet gratis fragt. Det kan dog til hver en tid være tiden værd at studere nogle enkelte e-handler efter tilbud og udsalg forud for at du gennemfører din bestilling, sådan at man er garanteret at opnå den laveste pris.
5Den billigste leveringsmåde er unægtelig selv at hente ordren, hvilket er betinget af at du befinder dig tæt på e-butikkens bopæl. Den type af levering kan vise sig at være ualmindeligt aktuel når du absolut skal bruge 3M limpistol fluks. Alternativt så garanterer nogle få internet selskaber gratis levering, men for det meste kun såfremt der shoppes for en bestemt sum.
6Forud for at nogen køber billige 3M limpistol på en e-forretning bør man for at være sikker studere netbutikkens handelsbetingelser, men det er for det meste ikke særlig spændende. Tilmed foreslår vi at man er vaks omkring de fundamentale vedtægter gældende for bestillingen af billige 3M limpistol online, fx den ombytningsrettighed hjemmesiden garanterer.
7Leveringstiden er jo yderst aktuel når du står og skal bruge varerne med det samme, så derfor er det altså væsentligt at man besigtiger tidshorisonten for levering ved 3M limpistol. Mange webbutikker giver billig levering på næstkommende hverdag på en række af deres produkter, men vær på vagt da det forudsætter at transaktionen gennemføres forinden et fastsat klokkeslæt.
8Generelt går vi ind for kortkøb eller MobilePay. Handler med kort er dækket ind under en orden, der redder dig som køber imod svindlende online butikker. Som et alternativ bør du vælge en afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, såfremt du ser en fordel i at dække betalingen senere.
9Trustpilot giver dig ultra passelige muligheder for at kigge nærmere på flere aktuelle forbrugeres synspunkter og derfor er det prisværdigt, at du verificerer webshoppens bedømmelser inden du shopper billige 3M limpistol online. Facebook giver dig tilsvarende immervæk gunstige genveje til at få kendskab til webshoppens kundefokus.