Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er byggeri ens betydende med en verden af spørgsmål. På grund af det kan det overvejes at handle hos en online byggeshop, hvor du bliver tilbudt sparring og vejledning omkring 3D ventilator.
Du vil finde forskellighed i prisniveauet på billige 3D ventilator hos de forskellige online byggekæder. Nogle fokuserer på de bedste tilbud, hvorimod øvrige satser på kompetent rådgivning. Du bør tænke over hvad du vil prioritere.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder når du bestiller online, så du undgår problemer med fx returnering. Af den grund bør man læse webshoppens regler.
Hvis du har brug for dine byggematerialer hurtigt eller blot har lyst til at slippe for fragtgebyret, så kunne du tænke over at hente produkterne selv. Dette er i særdeleshed et alternativ ved de velkendte byggemarkeder.
Det er helt klart utrolig afgørende at vide, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Som alternativ kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Flere byggekæder sælger et bredt vareudvalg, imens øvrige specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du kan tænke over om det er essentielt for dig at du har mange grupper af varer at vælge i mellem, foruden bare 3D ventilator.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og landskendte forretninger, som bidrager til en tryghedsfølelse når du skal handle online. Det kan du se fordele i.
De gængse byggekæder tilbyder produkter fra flere specialbutikker, og hermed kan du bestille fra et stort udvalg af 3D ventilator online.
De kendte byggemarkeder finder du i nærheden af dig selv, og hermed har du valget om at handle online og fragte byggematerialerne på eget initiativ. Derfor har du mulighed for at spare leveringsomkostningen, samt tilmed have varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Forskellige online nichebutikker har en dyb forståelse for det produktsortiment de har online, da de udelukkende sælger disse varer. Følgelig vil du opleve mere anvendelig rådgivning fra mennesker som er eksperter i lige præcis 3D ventilator.
Majoriteten af nichebutikker på nettet styrer selv produktionen af de varer som du kan købe i byggecentrene. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online får du en bedre pris.
Mange webshops som fokuserer på en enkelt niche er små familiefirmaer, som tit har danske ejere, muligvis ovenikøbet lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at støtte når du bestiller 3D ventilator online på deres side.
De 10 største byggemarkeder

10-4 blev etableret i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 100 personer i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for over 500 millioner kroner.

3D ventilator silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 personer i kædens 41 varehuse. Silvan satser på billige priser til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og omfatter i dag over 2.000 medarbejdere i firmaets 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 ansatte i kædens 9 byggecentre. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

3D ventilator jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres nu af mere end 2.100 kollegaer i kædens 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og omfatter i dag cirka 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og er nu arbejdsplads for flere end 500 ansatte i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber salg til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

3D ventilator harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og lønner i dag flere end 2.000 personer i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

3D ventilator bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger nu cirka 1.000 kollegaer i kædens 17 varehuse. Bauhaus satser på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Ofte vil det vise sig essentielt at udarbejde en budgetoversigt for byggeriet, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det kan være en fordel at notere hver enkelt omkostning, og dernæst nedskrive eventuelle tilbud på dem enkeltvis.
2Forud for at du går i gang med dit byggeprojekt kan det vise sig ekstremt fundamentalt med en forsikring om, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Alt efter hvordan du bor kan der være gældende regler omkring, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
3For udendørs projekter kan vind og vejr få en betydningsfuld rolle. Således kan du med jævne mellemrum tjekke femdøgnsprognosen i de dage der er op til starten på projektet, så det forhåbentlig ikke uanmeldt starter med at regne absolut lige når du er startet på dit store byggeprojekt.
4Man skal ikke mangle arbejdsredskaber. Tit vil det være fornuftigt at du har udstyret parat før du begynder på byggeprocessen. Det er derudover godt at inkludere de medfølgende udgifter i din økonomiske plan.
5Du bør tænke over om du selv skal stå for hele projektet, eller du burde investere i hjælp fra en fagperson til noget af projektet. Ifald du vil benytte assistance fra en fagperson vil det normalt være en god idé at modtage uforpligtende tilbud fra forskellige virksomheder.
6Nogle gange kan man få et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det ydes når ombygningen hjælper miljøet. Det er altså afhængig af at byggeprojektet har betydning for klimaet.
7Der findes utrolig mange hjælpeartikler og videoer via nettet som der kan findes hjælp i. Navnligt YouTube faciliterer meget konstruktiv viden, især såfremt man benytter engelske søgeord.
8Måske det viser sig essentielt at du har de fornødne materialer klar til brug i god tid før du tager fat på din byggeproces. Du kunne udarbejde en hurtig indkøbsliste som indeholder alt hvad du skal bruge, og så tjekke hvert eneste punkt, med det formål at du bliver sikker på at alt er klar.
9Det er oplagt at søge hjælp til byggeprojektet, hovedsageligt hvis det er vigtige byggeprojekter. Enkelte byggerier gør krav på flere mennesker. Desuden vil det være mere effektivt og mere socialt når man ikke er alene om det.
10Du bør for alt i verden ikke undlade at tage højde for dit eget helbred, så glem ikke beklædning bl.a. sko og hjelm der sikrer dig mod potentielle ulykker. Det er vigtigt at du husker dit eget helbred i byggeprojektet, især hvis du ikke sikrer dig assistance fra en fagmand.
11Godt forarbejde er vejen til et uproblematisk forløb med projektet. Du kunne overveje at forfatte en klar tidsplan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil lave på hvilke tidspunkter, samt en tilhørende numerisk orden. Det anbefales at være skarp når du udarbejder din dagsorden.
12Der præsenterer sig ofte ubelejlige problematikker når det handler om svære opgaver, og følgelig vurderes det meningsfuldt at man har afsat en god portion plads i tidsplanen, som er vigtigt for at man kan være tryg ved at nå det til den planlagte tid.
De mest folkekære byggekæder
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er meget godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvoraf imponerende 59 % giver 5 stjerner, og alene 9 % kvitterer med bundkarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som naturligvis er ekstremt overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 4 % kvitterer med bundkarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er enormt flot. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvor hele 69 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 8 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er absolut beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 11.467 meninger, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % giver den laveste karakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er hamrende godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 meninger, hvor hele 84 % har givet topkarakter, og blot 2 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsmodel er bedst?

Størstedelen af internet butikker yder nu til dags alverdens billige leveringsmåder til 3D ventilator. En favorit iblandt mange er på nuværende tidspunkt pakkeshops, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de nyindkøbte varer når det passer dig. Leveringsformen er altså ret smertefri, samt mange gange også den billigste mulighed for fragt.

Du burde derudover vælge at få produkterne bragt hjem til dig eller til når du er på job. Leveringsformen viser sig uheldigvis et hak mere bekostelig, men samtidig meget bekvem ved køb af 3D ventilator online. Den billigste løsning kan ikke modsiges at være selv at hente pakken, som jo beroer på at du fysisk befinder dig med kort afstand til internet forhandlerens butikker, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Fragtperioden på 3D ventilator kan i nogle tilfælde være usædvanlig betydningsfuld i tilfælde af at man behøver varerne inden for få dage, så herved er det ret så vigtigt at man finder den estimerede leveringstid på 3D ventilator. Mange e-forretninger – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – stiller udsigt til billig dag-til-dag levering på masser af varenumre online, men det er underforstået at ordren laves forud for et bestemt klokkeslæt, således at de har mulighed for at nå at få produktet pakket forud for at lagermedarbejderne tager hjem.

Nogle enkelte e-handler i Danmark lover levering uden betaling på 3D ventilator online, men undertiden kun hvis der shoppes for en fastsat pris. I øvrigt kunne du udse dig den billigste leveringstype, hvilket ofte er at få fragtfirmaet til at bringe dine varer til et afhentningssted.

En masse netbutikker tilbyder click-and-collect hvor man bestiller billig 3D ventilator online men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Bygma, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Davidsen, XL-Byg og Jem og Fix. Byggecentrene yder for eksempel klik-og-hent på 3D ventilator i disse områder:

Vejle, Næstved, Silkeborg, Struer, Frederiksberg, Nyborg, Odense, Brønderslev, Tilst, Værløse, Ikast, Viborg, Åbyhøj, Stenløse, Holbæk, Ballerup, Vallensbæk, Vanløse, Ringsted, Skive, Albertslund, Brønshøj, Gladsaxe, Ishøj, Hedehusene, Hjørring, Greve, Holstebro, Hørsholm, Fredericia, Højbjerg, Hillerød, Kalundborg, Lystrup, Middelfart, Roskilde, Nærum, Haslev, Thisted, Lyngby, Skanderborg, Jyllinge, Randers, Svendborg, Varde, Aarhus, Vordingborg, Kokkedal, Lillerød, Charlottenlund, Horsens, Tårnby, Korsør, Rønne, Køge, Rudersdal, Kolding, Aabenraa, Rødovre, Frederikssund, Frederiksværk, Farum, Haderslev, Søborg, Odder, Brøndby, Herlev, Aalborg, Slagelse, København, Taastrup, Grenaa, Glostrup, Allerød, Ølstykke, Solrød Strand, Frederikshavn, Sønderborg, Gentofte, Herning, Hobro, Nørresundby, Brabrand, Virum, Hedensted, Nakskov, Valby, Helsingør, Birkerød, Dragør, Risskov, Nykøbing Falster, Esbjerg, og Hvidovre, .

Click-and-collect for 3D ventilator er tilgængeligt i samtlige områder af Danmark: Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland), Sjælland (Amager, Hovedstaden, Nordsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Falster, Lolland, Bornholm) og Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn).

Ved kig i søgedata bliver det klart, at folk typisk efterspørger blandt andet 3D ventilator online og billig 3D ventilator. Derudover oplever man tit folk kigge efter bl.a. 3D ventilator tilbud, køb 3D ventilator og 3D ventilator priser, foruden de udbredte byggemarkeder som XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Silvan, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bygma.

Gode tilbud på 3D ventilator

Det er i høj grad let gængeligt for folk at sammenligne priser på billige 3D ventilator online på flere netshops, og til tak har langt de fleste online webshops været presset til at at formindske udsalgspriserne på 3D ventilator en hel del, og derudover love gratis fragt.

Det kan dog trods alt være lukrativt at checke flere shops på nettet efter rabatter og tilbud på 3D ventilator online inden du gennemfører dit køb, sådan at du er usvigeligt sikker på at indhente den bedste pris. Se ikke bare på de store byggekæder som 10-4, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Stark og Davidsen.

Du skal dog være så påpasselig, at når en online butik udlover billige 3D ventilator online til salg for en udsalgspris som kan virke ubegribelig billig, så kunne det undertiden være en indikation på en svindel internet handler. Køb med kort er heldigvis indbefattet af en vedtægt, hvilket assisterer folk overfor bedrageriske shops på nettet.

Vi anbefaler generelt køb med betalingskort eller MobilePay. Som et alternativ burde du benytte en afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, såfremt du hellere vil honorere omkostningerne til 3D ventilator over en længere periode. Det tilbydes ofte ved niche webshops, men sjældent de kendte byggecentre som for eksempel Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus og XL-Byg.

Når der ses på statistikkerne er det tydeligt, at mennesker ofte kigger efter fx 3D ventilator tilbud og 3D ventilator online. Vi ser derudover typisk internet shoppere efterspørge eksempelvis 3D ventilator priser, billig 3D ventilator og køb 3D ventilator.

Undersøg tidligere kunders vurderinger

Trustpilot forærer dig evigt habile muligheder for at tyde adskillige nuværende brugeres opfattelser og derfor foreslåes det, at du verificerer internet firmaets kritik forinden du færdiggør din shopping med billige 3D ventilator online.

Facebook byder på på samme måde en række fornemme muligheder for at få indblik i internet butikkens troværdighed. Tilmed ser vi nogle webshops som giver folk mulighed for at give en omtale af ordreforløbet, som tilmed må bruges til at få et indtryk af hvor glade kunderne er.

Før folk shopper billige 3D ventilator online hos en e-handler kunne man faktisk gennemløbe webshoppens handelsbetingelser, dog er det for det meste et tidskrævende projekt, især ved de velkendte byggecentre som 10-4, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Silvan og Stark.

Et alternativ kunne være at kigge om online virksomheden er e-mærket, som længe har været et bevis på at online forretningen respekterer dansk lovgivning, udover at forretningen jævnligt efterses af jurister der har nøje kendskab til de gældende regulativer.

Desuden giver det dig chance for at få bistand, for så vidt du skulle få besvær i processen med din bestilling af 3D ventilator. For øvrigt kan det være til hjælp at du er klar over de mest basale bestemmelser der kan have betydning for bestillingen af 3D ventilator online, for eksempel den returneringsret internet selskabet garanterer.

På grund af dette er det i øvrigt vigtigt, at man stadigvæk gemmer ens købsbekræftelse, således man fremadrettet kan eftervise købet af 3D ventilator, uanset om man køber ved Bauhaus, Stark, Bygma, Silvan, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Inge gav 5 stjerner

Quick expedit

Jens gav 4 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

Tina gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

Christian Jensen gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

9 tips til køb på nettet
1Det er jo efterhånden ret så fleksibelt for forbrugerne at vurdere tilbud online på billige 3D ventilator hos forskellige online firmaer, og for det lover flertallet af online varehuse fragt uden omkostninger. Dog kan det stadigvæk være indbringende at se nærmere på nogle enkelte online forhandlere efter tilbud og udsalg inden du handler, sådan at man er på den sikre side med at modtage den laveste pris.
2Trustpilot forærer dig nogle fornemme muligheder for at kortlægge en række andre kunders opfattelser og af den grund foreslår vi, at du læser internet webshoppens vurderinger forud for at du bestiller billige 3D ventilator online. Facebook forærer dig ligeledes forholdsvis fremragende genveje til at få indtryk af internet firmaets kundefokus.
3Fragtperioden er selvfølgelig rigtig afgørende i tilfælde af at du absolut skal bruge produktet fluks, og med det formål er det altså afgørende at du ser nærmere på det estimerede leveringstidspunkt ved 3D ventilator. En stor portion butikker på nettet præsterer billig dag-til-dag fragt på deres bedst sælgende varer, men som imidlertid kræver at du når at bestille før et fastslået tidspunkt.
4Den billigste leveringsmetode er unægtelig selv at hente ordren, men den løsning står og falder med at du opholder dig i nærheden af online forhandlerens lager. Den fragtmetode kan vise sig at være særdeles vital ifald vi mangler 3D ventilator om et øjeblik. Alternativt så yder enkelte internet forretninger portofri fragt, men oftest kræver det at man bestiller for et fastsat beløb.
5Flere online shops sikrer gebyrfri levering på 3D ventilator, men typisk kræver det at man bestiller for en præcis sum. I øvrigt kunne man tage den mest betalelige slags levering, der i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at levere varerne til en pakkeshop. Fragtløsningen bliver en gang i mellem endda ret praktisk. Den prisbilligste fragtform er dog at du selv henter varerne.
6En del internet virksomheder udlover efterhånden mange forskellige billige leveringsudgaver til 3D ventilator. En af de mest almindelige er i vore dage at få sendt til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente de bestilte produkter når du har lyst. Fragtformen er nemlig ekstremt overkommelig, samt i mange tilfælde ydermere den billigste metode til levering.
7Vi anbefaler generelt betalinger med kort eller mobilbetaling. Kortbestillinger er omfattet af en vedtægt, hvilket assisterer dig imod falske outlets på nettet. Som en alternativ mulighed bør du bruge en afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, for så vidt du hellere vil honorere betalingen af flere omgange.
8Forud for at nogen handler billige 3D ventilator i en butik kunne de i og for sig se på webbutikkens regler, men det er normalt ikke specielt ophidsende. Udover dette kan det anbefales at du er hensynstagende til de elementære forhold der kan have indvirkning på bestillingen af billige 3D ventilator online, som fx hvilken returneringsret internet firmaet har.
9Generelt tilråder vi at finde ud af hvorvidt e-firmaet er godkendt af e-mærket, da det er en tryghed om at internet webshoppen opfylder gældende dansk lovgivning, foruden at e-handlen undertiden overvåges af specialister der har indsigt i de gældende regler. Før folk shopper billige 3D ventilator på en online virksomhed kan man i princippet gøre sig bekendt med indholdet af butikkens handelsvilkår.