Bosch LIMPISTOL GKP 200 CE
1.448 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG212 (20 W)
320 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG280
683 kr.
Mere info
RAPID Limpistol BGX300 accu 7,4v m/kuffert 12mm
734 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG212 25w 12mm limstift
213 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG250 25w 12mm incl.lim 3 dyser
400 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG280 35w 12mm limstift
416 kr.
Mere info
STEINEL Limpistol Gluefix incl 11mm lim Hobby
249 kr.
Mere info
STEINEL Accu NEO2 Limpistol incl 7mm lim
561 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 940ja
300 kr.
Mere info
Limpistol 7.2MM m/limstifter MAX
32 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 910ja
105 kr.
Mere info
Ryobi R18glu-0 Akku Limpistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
300 kr.
Mere info
Hobbysæt med ledningsfri limpistol og hobbykniv
214 kr.
Mere info
Limpistol 11.2MM m/limstifter MAX
59 kr.
Mere info
Limpistol 7,2MM 30W MAX
32 kr.
Mere info
Limpistol opladelig 35 watt i kuffert PowerPlus POWX145
220 kr.
Mere info
Limpistol 78 watt + 2 stk Ø11 mm stifter PowerPlus POWX143
90 kr.
Mere info
Bosch Limpistol Pkp 18 E 20 Gram/min.
270 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder præsterer et enormt udvalg, hvorimod andre fokuserer på en specifik type af vare. Du skal afveje om det er afgørende for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, udover bare 3D limpistol.
Det er selvfølgelig ekstremt afgørende at se, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Hvis ikke må du kigge andetsteds.
Du vil finde ulighed i prisniveauet på billige 3D limpistol fra byggekæde til byggekæde. Enkelte fokuserer på de bedste priser, og øvrige har faglig sparring. Du skal tænke igennem hvad du foretrækker.
Du bør kende de retningslinjer der gør sig gældende når du handler online, så du undgår udfordringer med fx returnering. Derfor skal man læse firmaets regler.
For nogle er byggeprojekter ens betydende med mange spørgsmål. På grund af det er det fordelagtigt at vælge en online byggeshop, som tilbyder hjælp til valg af 3D limpistol.
Ifald du skal have varerne med det samme eller blot vil slippe for leveringsgebyret, så kan du tænke over at hente materialerne selv. Det er i høj grad muligt hos de store byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre udbyder produkter fra diverse nicheshops, og som følge af dette kan du handle fra et bredt sortiment af 3D limpistol online.
De store byggemarkeder er udbredte og almenkendte forretninger, som bidrager til ubekymrethed til dig der shopper online. Det vil nogle se en fordel i.
De velkendte byggekæder finder du i store dele af landet, og hermed har de fleste valget om at bestille online og køre materialerne personligt. Derigennem kan du spare leveringsgebyret, og samtidig have produkterne med det samme.

Nichewebshop

Mange webshops som fokuserer på en enkelt niche har en stor passion for deres online produktudvalg, da de har skarpt fokus på disse varer. På grund af det vil du få endnu mere gavnlig hjælp fra ansatte som er specialister i lige præcis 3D limpistol.
De fleste specialiserede webshops er små familiefirmaer, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, givetvis sågar lokalt fra dit område. Dem støtter du ved at bestille 3D limpistol online hos dem.
Hovedparten af nicheforhandlere er producenter af varerne som du kan finde i byggemarkederne. Når du køber direkte på disse nichewebshops online kan du få en billigere pris.
De største byggemarkeder i Danmark

Davidsen blev stiftet i 1944, og lønner i dag i omegn af 1.000 kollegaer i selskabets 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

3D limpistol harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger nu mere end 2.000 mennesker i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres nu af mere end 2.000 ansatte i de 72 butikker. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og lønner i dag over 2.000 medarbejdere i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres i dag af omkring 500 ansatte i forretningens 9 butikker. Johannes Fog satser på salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres nu af over 100 medarbejdere i virksomhedens 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

3D limpistol silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 personer i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan satser på salg til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

3D limpistol bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 medarbejdere i de 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

3D limpistol jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger nu flere end 2.100 ansatte i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og lønner i dag cirka 2.300 mennesker i firmaets 56 byggecentre. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Der er utallige guides og videoer via internettet som kan hjælpe dig. Specielt YouTube supporterer dig med ret så meget brugbar information, især hvis man leder på engelsk.
2Det kan vise sig nyttigt at søge assistance til ens byggeprojekt, hovedsageligt når det er væsentlige byggeopgaver. Store projekter stiller krav om flere mennesker. Derudover må det blive mere produktivt og mere socialt at lave arbejdet med andre.
3Husk at vurdere om det er muligt at klare det hele selv, eller du i stedet for skal tilkøbe hjælp fra en fagperson til noget af byggeprocessen. Forudsat at du benytter hjælp fra en fagperson kan det være fordelagtigt at modtage tilbud fra flere håndværkere.
4Husk at du kan indhente et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det får man ifald byggeprojektet hjælper miljøet. Modtagelsen af tilskud forudsætter med andre ord at byggeprojektet har en positiv indvirkning på naturen.
5Muligvis kan det blive værdifuldt at du har de relevante materialer parat på forhånd inden du kaster dig over dit byggeprojekt. Du har fordel af at udfærdige en overskuelig indkøbsliste hvoraf der fremgår de materialer du har brug for, og så gennemløbe oversigten, med det formål at du sikrer dig at der ikke er nogen mangler.
6Du bør aldrig nogensinde nedprioritere dit eget ve og vel, så glem ikke påklædning som fx fod- og hovedbeklædning som hjælper dig overfor potentielle ulykker. Det er uundværligt at du har styr på dit velbefindende i arbejdet, i særdeleshed hvis du ikke køber assistance fra en professionel.
7Man må ikke på noget tidspunkt gå ned på værktøj. Ofte vil det være klogt at have grejet disponibelt akkurat som du iværksætter byggeprocessen. Det er i øvrigt fordelagtigt at medregne de her udgiftsposter i dit budget.
8Forud for at du iværksætter dit byggeprojekt er det temmelig fornuftigt at have styr på, at dit projekt overholder loven. Afhængigt af hvor du bor vil der være forskellige love omkring, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
9Der viser sig utvivlsomt uventede hovedpiner ved svære projekter, og som følge heraf er det meningsfuldt at man afsætter en del tid i kalenderen, så man føler sig tryg ved at man når det til siden.
10Ved byggeprojekter udenfor har vind og vejr en stor rolle. Derfor skal du løbende tage notits af vejrprognosen i perioden for byggeprocessen, så du slipper for at det uden du havde set det komme begynder at regne i samme sekund som du er trukket i arbejdstøjet til det ellers velplanlagte byggeprojekt.
11Godt forarbejde vil altid være vejen til et uproblematisk forløb med byggeprocessen. Du bør overveje at forfatte en gennemarbejdet dagsorden, som fortæller hvilke gøremål der skal udføres hvornår, som også inkluderer en prioriteret rækkefølge. Vær realistisk idet du nedskriver strategien.
12Ofte vil det være af stor betydning at lave en budgetoversigt for renoveringen, så man har et økonomisk overblik. Det bør blive sundt at tage noter til samtlige omkostninger, og herefter notere udgiften ved dem én efter én.
De højest bedømte byggekæder
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er temmelig overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med toprating, og kun 4 % giver den laveste karakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er temmelig imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % har givet bundkarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er temmelig betryggende. Scoren er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvor imponerende 69 % giver topkarakter, og bare 8 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket vel at mærke er utrolig godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvor imponerende 59 % har givet den højeste karakter, og kun 9 % har givet 1 stjerne. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er ekstremt overlegent. Vurderingen grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsudgave er smartest?

En stor portion e-firmaer udlover nu om stunder alverdens billige leveringsmetoder til 3D limpistol. En favorit er på nuværende tidspunkt afhentningssteder, som giver dig fleksibiliteten til at hente din bestilling præcis når det passer dig. Leveringsformen er nemlig usædvanlig ukompliceret, og i mange tilfælde desuden den billigste leveringsløsning.

Du kunne ydermere beslutte dig for at få varerne sendt til din adresse eller ud til dit arbejde. Fragtmetoden bliver som regel et hak mindre billig, men samtidig ret overkommelig ved køb af 3D limpistol online. Den billigste mulighed for levering kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne, men den mulighed kræver at du befinder dig med kort afstand til internet selskabets butikker, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på 3D limpistol er super udslagsgivende ifald man står og skal bruge produktet om kort tid, og derfor er det rimelig essentielt at man kigger nærmere på den estimerede leveringsdato for 3D limpistol. Adskillige butikker på nettet – herunder Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – garanterer billig 1 hverdags levering på deres primære varer online, men som imidlertid tager udgangspunkt i at transaktionen gennemføres forinden et fastslået klokkeslæt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få ordren betjent forinden logistikpersonalet tager hjem.

Enkelte forhandlere på nettet lover fragtfri levering på 3D limpistol online, men oftest påkræves det at man bestiller for en præcis sum. Derudover må man overveje den billigste fragtform, som ofte vil være at få fragtmanden til at levere din pakke til et afhentningssted.

De største byggemarkeder udlover click-and-collect hvor man bestiller billig 3D limpistol derhjemme og selv henter i butikken. Eksempelvis Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Stark og Bygma. Byggemarkederne giver for eksempel afhentning af 3D limpistol i følgende områder:

Kokkedal, Hedensted, Rudersdal, Frederiksværk, Stenløse, Næstved, Nyborg, Hjørring, Brabrand, Aalborg, Køge, Hedehusene, Frederikshavn, Middelfart, Vallensbæk, København, Fredericia, Grenaa, Odder, Brønshøj, Lillerød, Virum, Greve, Åbyhøj, Birkerød, Svendborg, Taastrup, Ballerup, Sønderborg, Skive, Charlottenlund, Nørresundby, Valby, Herlev, Roskilde, Hobro, Jyllinge, Vanløse, Viborg, Holbæk, Vejle, Varde, Solrød Strand, Risskov, Aabenraa, Rødovre, Gladsaxe, Brøndby, Nærum, Ikast, Randers, Tårnby, Aarhus, Glostrup, Herning, Farum, Esbjerg, Nykøbing Falster, Værløse, Nakskov, Skanderborg, Ishøj, Lystrup, Haslev, Hørsholm, Silkeborg, Tilst, Helsingør, Korsør, Kolding, Brønderslev, Lyngby, Kalundborg, Rønne, Struer, Søborg, Frederiksberg, Vordingborg, Albertslund, Slagelse, Holstebro, Højbjerg, Dragør, Ølstykke, Gentofte, Hillerød, Frederikssund, Horsens, Hvidovre, Allerød, Ringsted, Odense, Thisted, og Haderslev, .

Afhentning ift. 3D limpistol er muligt i de fleste dele af landet: Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn), Sjælland (Hovedstaden, Midtsjælland, Amager, Nordsjælland, Sydsjælland, Lolland, Falster, Vestsjælland, Bornholm, Østsjælland) og Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Midtjylland, Syddanmark).

Ved indkig i statistikkerne står det tydeligt, at netshoppere jævnligt leder efter bl.a. billig 3D limpistol og 3D limpistol online. Vi ser derudover tit internet shoppere efterspørge for eksempel 3D limpistol priser, 3D limpistol tilbud samt køb 3D limpistol, foruden de store byggemarkeder som Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Davidsen og Silvan.

Priser på 3D limpistol

Det har vist sig at være særdeles bekvemt for enhver at analysere tilbud på billige 3D limpistol online i blandt diverse netshops, og så har de fleste online webshops været tvunget til at formindske udsalgspriserne på 3D limpistol helt i bund, og ydermere frembyde portofri fragt.

Derfor kan det stadigvæk være rentabelt at eftergå nogle webbutikker efter tilbud på 3D limpistol online forud for at du gennemfører din bestilling, så man er tryg ved at skaffe sig den prisbilligste pris. Kig ikke blot på de kendte byggekæder som Silvan, Stark, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Bygma og Harald Nyborg.

Man skal bare være så påpasselig, at i tilfælde af at en netbutik annoncerer billige 3D limpistol online for en pris der anses for utrolig letkøbt, kunne det mange gange være et karakteristika der viser en bedragerisk shop. Shopping med kort er dog en del af en retningslinje, hvilket garanterer køber overfor svindlende internet firmaer.

Vi går generelt ind for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kan du drage fordel af en løsning som fx ViaBill, i tilfælde af at du agter at dække omkostningerne til 3D limpistol i flere bidder. Dette foreslåes ofte i nicheforhandlere, men sjældent de gængse byggekæder som eksempelvis Bygma, Silvan, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus og 10-4.

Ses der på søgedata står det klart, at online shoppere jævnligt kigger efter eksempelvis 3D limpistol priser og billig 3D limpistol. Foruden dette ser man typisk folk søge blandt andet 3D limpistol online, køb 3D limpistol samt 3D limpistol tilbud.

Gennemsøg tidligere køberes oplevelser

Trustpilot giver dig i højeste grad habile chancer for at fortolke en hel del andre brugeres ratings og herved er det anbefalelsesværdigt, at du eftersøger e-shoppens anmeldelser før du køber billige 3D limpistol online.

Facebook tilbyder dig ydermere i højeste grad gavnlige genveje til at få en idé om internet virksomhedens pålidelighed. Her er der nogle internet webshops som gør det muligt at afgive en vurdering af virksomhedens service, som ydermere må bruges til at danne dig et indtryk af hvor glade kunderne er.

Før nogen handler billige 3D limpistol online i en shop burde man for at være sikker tage stilling til deres forretningsaftale, det er dog tit ikke videre interessant, især med de kendte byggecentre som Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Bygma og Stark.

En anden mulighed kan være at kigge hvorvidt internet shoppen er medlem af e-mærket, fordi det burde være en garanti for at e-forretningen imødekommer gældende dansk lovgivning, tillige med at online shoppen fra tid til anden ses til af fagfolk som har ekspertise inden for de gældende regler.

Det giver dig chance for en hjælpende hånd, såfremt du forvoldes udfordringer med din shopping med 3D limpistol. Ligeså er det godt at køberen er hensynstagende til de elementære forhold der har indflydelse på købet af 3D limpistol online, som fx den byttepolitik internet virksomheden kører med.

I relation til det er det samtidig afgørende, at man altid opbevarer ens købsbekræftelse, således man når som helst kan eftervise bestillingen af 3D limpistol, uanset om man bestiller fra Bygma, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix eller Stark.

Jens gav 5 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Karen Andersen gav 4 stjerner

Hurtig levering og god service..

Jan gav 5 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

Louise Christensen gav 4 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

9 gode råd til køb på nettet
1Inden nogen køber billige 3D limpistol hos en internet forhandler burde de ideelt set kigge på netbutikkens vilkår, men det er ofte ikke særlig spændende. Herudover er det klogt at du er påpasselig med de mest betydningsfulde reglementer der kan have indflydelse på handlen med billige 3D limpistol online, for eksempel hvilken returret webbutikken tilsikrer.
2Det har vist sig at være rigtig smart for internetbrugere at prissammenligne online på billige 3D limpistol på forskellige e-forretninger, og med det motiv tilbyder en lang række e-firmaer billig fragt. Til gengæld kan det trods alt blive profitabelt at efterprøve diverse forhandlere på nettet efter tilbud forinden du shopper, således at man er sikker på at modtage den bedste pris.
3Trustpilot resulterer i altid ønskværdige chancer for at udforske en række aktuelle forbrugeres oplevelser og af den grund er det at foretrække, at du tolker netbutikkens anmeldelser forud for at du bestiller billige 3D limpistol online. Facebook tilbyder dig på samme måde forholdsvis uafhængige chancer for at få indtryk af internet webshoppens kundetilfredshed.
4Generelt tilråder vi at se om internet webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det ofte er en erklæring om at e-forhandleren tilslutter sig de danske love, samt at e-firmaet lejlighedsvis føres tilsyn med af fagmænd der har megen viden om lovgivningen. Før nogen shopper billige 3D limpistol hos en netshop kan man ideelt set bese netbutikkens forretningsvilkår.
5Leveringsdygtigheden kan være yderst væsentlig forudsat du har behov for dine nye produkter øjeblikkeligt, så herved er det faktisk passende at man ser nærmere på den forventede leveringsdato ved 3D limpistol. En række e-forhandlere giver billig levering på næste hverdag på en masse varer, som imidlertid stiller krav om at bestillingen anbringes forinden et fastsat tidspunkt.
6En hel del e-firmaer sikrer gratis fragt på 3D limpistol, men oftest er det kun gældende hvis du indkøber for en bestemt pris. I øvrigt skulle man gribe den prisbilligste fragttype, hvilket gerne er at få dem til at bringe bestillingen til et udleveringssted. Muligheden viser sig undertiden desuden ret fremkommelig. Den mindst kostelige leveringsløsning vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter varerne.
7En hel del forhandlere på nettet tildeler nu om dage flere billige leveringsmodeller til 3D limpistol. En af dem der er mest populær er nu om dage at få bragt ordren til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter pakken når der er mulighed for det. Fragtmuligheden er jo særligt let, og ofte ydermere den mest prisbevidste fragtform.
8Vi tilråder betalinger med kort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er indbefattet af en vedtægt, der sikrer køberen imod svindlende internet foretagender. Som en anden løsning kunne du drage fordel af en billig afbetalingsløsning fra fx ViaBill, forudsat du higer efter at finansiere omkostningerne over et længere tidsrum.
9Den billigste fragtmetode er uden tvivl at du selv henter pakken, som jo beroer på at du befinder dig nærved webshoppens lager. Den fragtløsning er jo meget betydningsfuld hvis vi har behov for 3D limpistol inden for kort tid. Alternativt så sikrer nogle internet foretagender fragt uden gebyr, men undertiden er det så nødvendigt at du handler for et konkret beløb.