3 nye trends i hjemmet, som er kommet for at blive

Kan du godt lide at være med på dit nyeste trends? Det er der mange der kan og hvis du kan nikke genkendende til dette, så handler det om at holde sig opdateret. I denne artikel ser vi nærmere på 3 trends i boligen, som formentligt er kommet for at blive. Ikke nok med, at du kan hoppe på den seneste bølge, så har disse nye trends også funktioner, som vil gøre livet lettere på flere forskellige områder. Læs med nedenfor, hvis dette allerede har vakt din interesse!

Bordkort – også til de nærmeste

Bordkort er ikke længere noget, som man kun bruger til de helt store begivenheder. Dette er også noget, som kan bruges når de sædvanlige gæster kommer på besøg. Det er nemlig ofte sådan, at de samme altid sætter sig sammen og derfor bliver der ikke rusket op i samtaleemnerne. Prøv at overraske dine gæster næste gang med nogle flotte manillamærker, som har deres navn på. Manillamærker fungerer godt som bordkort, fordi de både kan hænge og ligge. Sørg for at købe dine manillamærker, så de matcher din opdækning.

Robotstøvsuger er menneskets nye bedsteven

Hunden plejede at være menneskets bedsteven. Men hvis du altid holder dig opdateret på de nyeste trends, så ved du naturligvis allerede, at dette hører fortiden til. I dag er det nemlig robotstøvsugeren, som er menneskets bedsteven – og med god grund. Den klarer nemlig den opgave, som mange af os afskyr, men som altså flere gange om ugen skal overstås.

Videokameraer har flere funktioner end du tror

Videokameraer i hjemmet er ikke kun til at være ekstra sikker i tilfælde af tyveri, det har endnu flere funktioner! Hvis du f.eks. stadigvæk har menneskets eks bedsteven – hunden – kan du få ro i maven ved at tjekke ind på denne en gang imellem via telefonen.